! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zvukové knihy strana 15 z 24

Domáce zvieratá - objavuj zvuky


Zvuková kniha s domácimi zvieratkami.
Vypredané
7,51 € 7,90 €
  • 5 /5

Moje domáce zvieratká - zvuková mobil


Zvuková kniha s mobilom.
Vypredané
8,08 € 8,50 €
  • 5 /5

Preteky sa začali


Zvuková kniha pre chlapcov so 6 zvukmi.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Vláčik Dug naozaj pomáha!


Zvuková kniha.
Vypredané
5,32 € 5,60 €
  • 5 /5

Zajko a jeho xylofón


Knižka so xylofónom.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

The Animal Orchestra Plays Mozart


Children can discover the magic of Mozart by pressing the buttons in this enchanting sound book. The animal orchestra travel through the forest playing five different pieces of Mozart's music and telling the other animals a little bit about the extraordinary man who wrote them. The beautiful illustrations and spellbinding music are a perfect introduction to one of the greatest composers of all time.
Vypredané
15,75 € 17,50 €

Malý virtuóz Ako znie klavír


Od boogie až k rokenrolovej hudbe. Stlač gombík s notou a budeš počuť, ako hrá kohút Kornel na klavíri!
Vypredané
9,49 € 9,99 €
  • 4,6 /5

Hovoriace zvieratá


Táto krásna farebná zvuková knižka predstavuje malým čitateľom voľne žijúce zvieratká z celého sveta. Pri spoznávaní zvieratiek a počúvaní zvukov, ktoré vydávajú, zažijú deti kopec zábavy! Stačí sa dotknúť obrázkov na stránkach knihy a tie ožijú!
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Lacná kniha Búú! Kač, kač! Chro-chro! Vypočujte si zvieratá z farmy! (-70%)


10 zvukov zvierat. Zaži život na farme s 10 zvukm zvierat! Kniha obsahuje tri výmenné batérie.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Mókás hangok - A traktor


Tarts te is a traktorral, aki mindennap hasznos munkát végez a tanyán. A gomb segítségével hangot is adhatsz a történetnek, így még viccesebb az olvasás!
Vypredané
8,55 € 9,00 €

Zvieratá zo safari


Stačí zavrieť oči a ocitnete sa v dych berúcej africkej krajine. Budete počuť nezabudnuteľné zvuky savany vrátane revu levov, chechtania hyen a trúbenia slonov. Táto zvuková knižka je skutočnou inšpiráciou pre celú rodinu a umožní vám spoločne sa započúvať do fascinujúcich zvukov prírody.
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Lacná kniha Zvieratá zo safari (-70%)


Stačí zavrieť oči a ocitnete sa v dych berúcej africkej krajine. Budete počuť nezabudnuteľné zvuky savany vrátane revu levov, chechtania hyen a trúbenia slonov. Táto zvuková knižka je skutočnou inšpiráciou pre celú rodinu a umožní vám spoločne sa započúvať do fascinujúcich zvukov prírody.
Vypredané
3,60 € 11,99 €

dostupné aj ako:

Džungle


Knížka Džungle děti provede nejzajímavějšími tropickými pralesy planety a představí jim jejich zvířecí obyvatele. Malí přírodovědci tak zjistí, že ačkoli džungle v různých koutech světa možná vypadá na první pohled podobně, ve skutečnosti je každá z nich jedinečná a plná zajímavých zvířat, jaká jinde nenajdou.
Vypredané
17,81 € 18,75 €

Blikajúce svetlá: Kto pomáha v meste?


Jéééj! V tejto knihe si nielen prečítaš o najužitočnejších a najzaujímavejších mestských autách, ktoré sú pri práci každodennými pomocníkmi, ale taktiež si môžeš vypočut' nimi vydávané zvuky. Vzdelávaj a zabávaj sa s nami prechádzkou po meste!
Vypredané
9,45 € 9,95 €
  • 4,5 /5

Blikajúce svetlá: Kto pomáha na farme?


Jéééj! V tejto knihe si nielen prečítaš o najužitočnejších a najzaujímavejších farmárskych autách, ktoré sú pri práci každodennými pomocníkmi, ale taktiež si môzeš vypočut' nimi vydávané zvuky. Vzdelávaj a zabávaj sa s nami prechádzkou po farme!
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Vtáky našich lesov


Pozorovať voľne žijúce vtáky je veľké, ale nie práve ľahké dobrodružstvo. Preto je dobré, aby sme išli do prírody pripravení a oboznámení s tým, čo môžeme vidieť, a v našom prípade aj počuť. Či už pôjde o vyhlásených majstrov spevu alebo známych krikľúňov. Vďaka tejto knižke sa môžete naučiť nielen rozoznávať jednotlivé vtáky podľa zvukov, ktoré vydávajú, ale všeličo zaujímavé sa tu o nich aj dočítate.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Zvieratá našich lesov


Prostredníctvom 12 tlačidiel zažijeme čarovnú atmosféru lesa, polí a parkov a vypočujeme si živočíchy, ktorým patrí svet, keď sa pomaličky, poľahučky začne stmievať a my sa ukladáme na spánok. Slávik, kuvik, jeleň a líška... tým sa naše dobrodružstvo v prírode ešte len začne! V knihe nás čakajú mnohé ďalšie tvory, s ktorými sa v prírode môžeme stretnúť.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Kerekítő 2. - Ölbeli játékok, mondókák - letölthető hanganyaggal


Ölbeli játékok és mondókák gyűjteménye a három évnél fiatalabb gyerekeknek és szüleiknek, Kállai Nagy Krisztina illusztrációival, J. Kovács Judit válogatásában és játékleírásaival. Palya Bea ajánlója: "Most még a barátnőim gyerekeivel játszom Hóc-hóc katonát, de már gondolok arra a kisgyerekre, akit én fogok szülni, és akinek a szemébe nézve majd mondhatom ezeket a dünnyögőket. Valamiféle szerelem elmélyítése lesz majd ez: szavakat és érintéseket küldünk egymásnak, játszunk egymással. Az itt összegyűjtött mondókákban, játékokban egy olyan gyengéd szeretet van kódolva, amely egyben a kreativitásnak is utat enged: mi magunk is kiegészíthetjük őket új szavakkal, új ritmusokkal, új érintésekkel."
Vypredané
8,03 € 8,45 €

Zvieratká na farme - Moja zvuková knižka


Vydajtme sa spoločne na farmu. Uvidíte tu zvieratká, ktoré ste doteraz možno ešte nevideli, a naučíte sa rozpoznávať zvuky, ktoré vydávajú. Stačí stlačiť gombík s obrázkom zvieratka a možete si ho vypočuť. Táto knižka s pôsobivými ilustráciami a zvukovými efektmi podporuje vnímavosť a jemnú motoriku vašich detí.
Vypredané
12,82 € 13,49 €