! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zvukové knihy strana 16 z 24

  • 4,5 /5

Blikajúce svetlá: Kto pomáha na farme?


Jéééj! V tejto knihe si nielen prečítaš o najužitočnejších a najzaujímavejších farmárskych autách, ktoré sú pri práci každodennými pomocníkmi, ale taktiež si môzeš vypočut' nimi vydávané zvuky. Vzdelávaj a zabávaj sa s nami prechádzkou po farme!
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Blikajúce svetlá: Kto pomáha v meste?


Jéééj! V tejto knihe si nielen prečítaš o najužitočnejších a najzaujímavejších mestských autách, ktoré sú pri práci každodennými pomocníkmi, ale taktiež si môžeš vypočut' nimi vydávané zvuky. Vzdelávaj a zabávaj sa s nami prechádzkou po meste!
Vypredané
9,45 € 9,95 €

Vtáky našich lesov


Pozorovať voľne žijúce vtáky je veľké, ale nie práve ľahké dobrodružstvo. Preto je dobré, aby sme išli do prírody pripravení a oboznámení s tým, čo môžeme vidieť, a v našom prípade aj počuť. Či už pôjde o vyhlásených majstrov spevu alebo známych krikľúňov. Vďaka tejto knižke sa môžete naučiť nielen rozoznávať jednotlivé vtáky podľa zvukov, ktoré vydávajú, ale všeličo zaujímavé sa tu o nich aj dočítate.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Zvieratá našich lesov


Prostredníctvom 12 tlačidiel zažijeme čarovnú atmosféru lesa, polí a parkov a vypočujeme si živočíchy, ktorým patrí svet, keď sa pomaličky, poľahučky začne stmievať a my sa ukladáme na spánok. Slávik, kuvik, jeleň a líška... tým sa naše dobrodružstvo v prírode ešte len začne! V knihe nás čakajú mnohé ďalšie tvory, s ktorými sa v prírode môžeme stretnúť.
Vypredané
13,29 € 13,99 €

Zvieratká na farme - Moja zvuková knižka


Vydajtme sa spoločne na farmu. Uvidíte tu zvieratká, ktoré ste doteraz možno ešte nevideli, a naučíte sa rozpoznávať zvuky, ktoré vydávajú. Stačí stlačiť gombík s obrázkom zvieratka a možete si ho vypočuť. Táto knižka s pôsobivými ilustráciami a zvukovými efektmi podporuje vnímavosť a jemnú motoriku vašich detí.
Vypredané
12,82 € 13,49 €

Frédi a tuzoltóautó


Frédi a tuzoltóautó
Vypredané
5,32 € 5,60 €

Malé modré autíčko - Zvuková kniha


Prehrajte si zvuk!
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Baletná hudba


Rozpoznáte Labutie jazero od Luskáčika alebo Popolušku od Coppélie? Hudba v mnohých ohľadoch prispieva k rozvoju vášho dieťaťa. Tak prečo v ňom nevzbudiť záujem o hudbu už v mladom veku? Táto knižka je ako stvorená pre malých zvedavcov: môžu v nej hľadať zaujímavosti o balete a krásne melódie skryté pod odklápacími okienkami. Príležitosť objavovať a vychutnať si krásu baletu – to všetko nájdete v tejto zábavnej knižke!
Vypredané
12,34 € 12,99 €

Hudba z celého sveta


Rozpoznáte flamenco od polky alebo viete, z ktorej krajiny pochádza reggae? Hudba v mnohých ohľadoch prispieva k rozvoju vášho dieťaťa. Tak prečo v ňom nevzbudiť záujem o hudbu už v mladom veku? Táto knižka je ako stvorená pre malých zvedavcov: môžu v nej hľadať zaujímavosti o hudbe a krásne melódie skryté pod odklápacími okienkami. Príležitosť objavovať a vychutnať si krásu hudby – to všetko nájdete v tejto zábavnej knižke!
Vypredané
12,34 € 12,99 €

Lacná kniha Hasiči idú! (-70%)


Aké zvuky vydáva hasičské auto? Pri čítaní príbehu o jednom rušnom dni hasičského auta Huga spoznajú deti rozmanité zvuky – či už je to zvuk hasičskej sirény, vysúvacieho sa rebríka, alebo striekajúcej hadice… Táto knižka so 4 zvukovými tlačidlami pomôže deťom lepšie si predstaviť, čo takí hasiči robia.
Vypredané
3,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Zahrajme si pesničky o zvieratkách 2. vydanie


Tento klavírik so zvukovým modulom obsahujúci 12 známych ľudových pesničiek je unikátny tým, že zachováva reálnu podobu notového záznamu, farebné očíslované noty však umožňujú aj najmenším deťom zahrať pesničky celkom samostatne. Na zadnej obálke je miniškolička hudobnej teórie pre deti a pre rodičov.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Lacná kniha Zahrajme si pesničky o zvieratkách 2. vydanie (-90%)


Tento klavírik so zvukovým modulom obsahujúci 12 známych ľudových pesničiek je unikátny tým, že zachováva reálnu podobu notového záznamu, farebné očíslované noty však umožňujú aj najmenším deťom zahrať pesničky celkom samostatne. Na zadnej obálke je miniškolička hudobnej teórie pre deti a pre rodičov.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vianočná kengura - Zvuková kniha (-70%)


Zvuková kniha - Vianočné melódie
Vypredané
2,25 € 7,50 €

dostupné aj ako:

  • 4,4 /5

Hovoriaca farma


Táto nová farebná zvuková knižka zoznámi malých čitateľov s farmou a jej obyvateľmi. Pri spoznávaní zvieratiek či farmárskych strojov a počúvaní zvukov, ktoré vydávajú, zažijú deti kopec zábavy! Stačí sa dotknúť ich obrázkov na stránkach knihy a tie ožijú!
Vypredané
11,39 € 11,99 €
  • 4 /5

Hovoriace dopravné prostriedky


Stačí sa dotknúť obrázkov dopravných prostriedkov a tie na stránkach ožijú. Táto nová farebná zvuková knižka zavedie malých čitateľov do sveta dopravných prostriedkov. Stačí sa dotknúť ich obrázkov a tie na stránkach ožijú. Pri spoznávaní prostriedkov prepravy, aktívneho oddychu či záchrany a?počúvaní zvukov, ktoré vydávajú, zažijú deti kopec zábavy!
Vypredané
11,39 € 11,99 €

Ptáci našich zahrad


Spřátelit se s řečí ptáků, kteří nám poletují nad hlavou nebo se ukrývají v korunách stromů, nám může pomoci tento okouzlující knižní průvodce. Rozeznat hlasy ptáků, které zaslechneme zpoza oken na zahrádce, na ulici a v parku nám zprvu může příjít skoro nemožné, ale s pomocí této knihy se i děti mohou naučit vnímat jednotlivé ptačí písně a volání. Naučí se, co ve zpěvu hledat a s troškou trpělivosti proniknou do kouzelné ptačí říše, která tak poodhalí svá tajemství.
Vypredané
14,72 € 15,49 €
  • 5 /5

Rozprávková kniha so zvukmi Tri Prasiatka


Premýšľali ste niekedy o tom, ako znelo zavýjanie veľkého zlého vlka? To zistíte v tejto knižke! Vďaka zvukovým tlačidlám sa tieto nadčasové rozprávky stanú priam skutočnosťou!
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Rozprávková kniha so zvukmi Kniha Džungli


Premýšľali ste niekedy o tom, aké zvuky sa ozývali z džungle, v ktorej žil Mauglí? To zistíte v tejto knižke! Vďaka zvukovým tlačidlám sa tieto nadčasové rozprávky stanú priam skutočnosťou!
Vypredané
8,50 € 8,95 €

Rozprávková kniha so zvukmi Snehulienka


Premýšľali ste niekedy o tom, ako asi znel zakliaty les v rozprávke o Snehulienke a siedmich trpaslíkoch? To zistíte v tejto knižke! Vďaka zvukovým tlačidlám sa tieto nadčasové rozprávky stanú priam skutočnosťou!
Vypredané
8,50 € 8,95 €