! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Jégvarázs - Alkoss, tanulj, játssz


Tudj meg minél többet a Disney Jégvarázs világáról a sok érdekesség és a rengeteg inspiráló feladat segítségével! Tervezz meg egy gyönyörű koronázási meghívót! Rajzold meg a saját csábító báli ruhád! Egy mókás játékon keresztül készíts tengerparti listát Olafnak! A kvíz segítségével teszteld le, mit tanultál eddig Annáról és Elzáról! Használj matricákat a saját hóembered építéséhez! Ez még nem minden, sok mást is megtudhatsz ebből a könyvből!
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Velká kniha o fotbalu


S touto knihou fantastických skládanek, dalších nápaditých aktivit a s více než 400 samolepkami zažije každý malý milovník fotbalu spoustu zábavy!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

O perníkové chaloupce


Klasická pohádka ve formě leporela s půvabnými ilustracemi Jarmily Marešové.
Vypredané
3,97 € 4,18 €

Písničky a říkadla s tancem


Písničky a říkadla s tancem
Vypredané
8,71 € 9,17 €

A török és a tehenek - 2. kiadás


8 oldalas színes lapozó, Móricz Zsigmond klasszikus versével. "Volt egy török, Mehemed, sose látott tehenet. Nem is tudta Mehemed, milyenek a tehenek." A sorozatban megjelent: A török és a tehenek Iciri-piciri Disznók az esőben Többet ésszel, mint erővel A(z) A török és a tehenek (Könyv
Vypredané
3,06 € 3,22 €

Állatok


Zebrák, zsiráfok, oroszlánok és számos más, különleges állat népesíti be az afrikai szavannákat. Színezd ki a róluk készült rajzokat, és oldd meg a feladatokat! Miközben a gyerekek élevezik a játékos feladatokat, egyre ügyesebbek lesznek. Fejlődik a megfigyelőképességük, felfedezik különböző formák és figurák kapcsolatát, és szinte észrevétlenül számolni is tanulnak.
Vypredané
2,38 € 2,50 €

Môj batôžtek plný zaujímavostí o farme


Uži si s touto knižkou plnou aktivít skvelú zábavu na farme pri množstve činností spojených s vyfarbovaním a naliepaním viac ako 1000 samolepiek. Na farme je stále čo robiť a stále sa tam niečo deje. Koľko sa na farme schováva mačiatok? Spočítaj všetky kravy! Pomôž jahniatkam nájsť mamu! Nájdi medzi obrázkami 10 rozdielov! Otvor túto knižku - batoh plný dobrodružstva - a uži si veľa zábavy pri množstve činností s vidieckou tématikou spojenej s vyfarbovaním, doplňovaním a naliepaním viac ako 1000 samolepiek, ktoré môžeš buď nalepiť priamo do knižky, alebo kamkoľvek budeš chcieť.
Vypredané
3,00 € 6,90 €

Rozprávky na dobrú noc – Pokladnica klasických


V tejto knižke na vás a vaše deti čaká 36 klasických príbehov. Vydajte sa do ďalekých krajín plných odvážnych mládencov, krásnych dievčat i kúzelných tvorov. Myší kožúšok, Pastier svíň, Pyšná princezná, Dve sestry, O siedmich kozliatkach alebo Dlhý, Široký a Bystrozraký – to je len výber z 36 krásne ilustrovaných klasických známych i menej známych príbehov. Zoznámte sa s odvážnymi mládencami, pôvabnými dievčatami a kúzelnými tvormi v ďalekých krajinách. Nazrite spolu s deťmi do čarovného sveta, kde sa sny stávajú skutočnosťou.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Rozprávkové príbehy – Pokladnica klasických rozprávok


V tejto knižke na vás čaká 37 klasických príbehov. Nazrite s deťmi do čarovného sveta, v ktorom bojovníci, obyčajní ľudia i malé deti čelia zlu a pomáhajú dobru. Červená čiapočka, Baba Jaga, Príbeh Jana Drakobijca, Diablova babička alebo Janko a Marienka – to je len výber z 37 krásne ilustrovaných klasických známych i menej známych príbehov. Nazrite spolu s deťmi do čarovného sveta, v ktorom udatní bojovníci, obyčajní ľudia i malé deti čelia zlu a pomáhajú dobru.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Bratia Grimmovci – Kniha rozprávok


V tejto krásne ilustrovanej knižke nájdete na 500 stránkach 50 okúzľujúcich rozprávok od bratov Grimmovcov, najznámejších rozprávkárov všetkých čias. Červená čiapočka, Vták Ohnivák, Tri priadky, O Palčekovi, Snehulienka a sedem trpaslíkov, Janko a Marienka, Popoluška, Vlk a sedem kozliatok alebo Hrnček var – to je len výber z 50 rozprávok, ktoré sú určené predovšetkým menším deťom. Napísali ich pre vás a vaše deti bratia Grimmovci, najznámejší rozprávkari všetkých čias, a rozprávajú sa dnes s rôznymi obmenami v mnohých jazykoch. Prezrite si teda viac ako 500 krásne ilustrovaných stránok tejto knižky a ponorte sa do očarujúcich príbehov s krásnymi princeznami, kúzlami meniacimi obyčajné veci na zlato a drahokamy a s podlými príšerami, ktorým nie je radno dôverovať.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Slovíčka – moja prvá knižnička


Táto sada obsahuje šesť malých roztomilých leporel, pomocou ktorých sa vaše dieťa zábavnou formou naučí farby, ročné obdobia, tvary, protiklady a ďalšie slovíčka! Farby, protiklady, ročné obdobia, tvary aj číslice, prvé slová – táto sada knižiek pomôže vašim deťom učiť sa nové slovíčka. Obsahuje celkom 60 inšpiratívnych farebných obrázkov, ktoré sa deti naučia zábavnou formou pomenúvať. Celkom šesť malých knižiek, ktoré sú veľkosťou vhodné presne pre detské ručičky, je prehľadne usporiadaných v odolnej krabici s magnetickým zatváraním. Už žiadne hľadanie maličkých knižiek v knižnici – túto praktickú sadu v nej iste neprehliadnete!
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Zvieratká – moja prvá knižnička


Táto sada obsahuje šesť malých roztomilých leporel, pomocou ktorých sa vaše dieťa zábavnou formou naučí rozoznávať šesťdesiat zvieratiek! Zvieratká zo statku, v divočine, v mori, zo zoo, mláďatká aj tie najmenšie zvieratká – táto sada knižiek bude pre vaše deti tým správnym sprievodcom vo fascinujúcom svete zvierat. Obsahuje celkom 60 inšpiratívnych farebných obrázkov a rovnaký počet zvieratiek, ktoré sa deti naučia zábavnou formou poznávať. Celkom šesť malých knižiek, ktoré sú veľkosťou vhodné presne pre detské ručičky, je prehľadne usporiadaných v odolnej krabici s magnetickým zatváraním. Už žiadne hľadanie maličkých knižiek v knižnici – túto praktickú sadu v nej iste neprehliadnete!
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Katka, víla so sladkou paličkou


Obleč vytláčacie modely víl pomocou viac ako 500 samolepiek šiat, doplnkov a črievičiek tak, aby boli oblečené pre tú správnu príležitosť. Dokážeš to? Uži si veľa zábavy s obliekaním víl. S touto knižkou môžeš ísť do ich čarovnej krajiny a užiť si veľa zábavy s malou cukrovou vílou Katkou a jej vílími kamarátkami. Víly sa totiž veľmi rady parádia a na každú príležitosť musia mať iné šaty aj doplnky. Či už ide o lyžovanie na kopci, zdobenie stromčeka, nakupovanie, cvičenie, návštevu predstavenia, večierok alebo večerné zaspávanie. K dispozícii budeš mať šesť vytláčacích modelov víl, ktoré si môžeš niekam zavesiť, a viac ako 500 samolepiek najrôznejších vílích šiat, doplnkov a črievičiek, takže budú mať na každú príležitosť stále čo na seba. Dokážeš zo samolepiek vybrať tie správne a víly čo najvhodnejšie obliecť? Ale pozor, sú to ozajstné vílie parádnice!
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Pavlínkin salón krásy


Obleč vytláčacie modely psíkov pomocou viac ako 500 samolepiek šiat a doplnkov tak, aby boli oblečení pre tú správnu príležitosť. Dokážeš to? Uži si veľa zábavy s obliekaním ružových psíkov z tejto knižky. Pomôž psiemu dievčatku Pavlínke v jej módnom salóne, vyber správne samolepky a priprav psíkov na najrôznejšie dobrodružstvá – či už ide o šteňací piknik, hry pri bazéne, behanie po pláži, výlet do prírody alebo na safari, večerný odpočinok alebo napríklad psie tanečné. K dispozícii budeš mať osem vytláčacích modelov psíkov s podstavcami a viac ako 500 samolepiek všetkých možných psích odevov a doplnkov, takže budú mať na každú príležitosť stále čo na seba. Dokážeš zo samolepiek vybrať tie správne a psíkov čo najvhodnejšie obliecť? Ale pozor, sú to skutoční psí parádnici!
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Maškrtná víla Klára


Uži si s maškrtnou vílou Klárou plno sladkých aktivít a skvelú zábavu pri množstve činností spojených s vyfarbovaním a naliepaním viac ako 1000 samolepiek. Klára je malá maškrtná víla a zažíva so svojimi kamarátkami veľa dobrodružstiev. Dolep chýbajúce jedlo do chladničky! Naplň taniere dobrotami rovnakej farby! Koľko sušienok Klára predala? Objavíš, kde je schovaná Amálka? Uži si s touto knižkou skvelú zábavu pri množstve činností spojených s vyfarbovaním, doplňovaním a naliepaním viac ako 1000 samolepiek, ktoré môžeš nalepiť buď priamo do knižky, alebo kamkoľvek budeš chcieť. Prajeme sladké hranie!
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Veľká čarovná cukráreň


Uži si s touto voňavou knižkou plnou aktivít sladkú zábavu pri množstve činností spojených s vyfarbovaním a naliepaním viac ako 1000 samolepiek. S touto knižkou sa skutočne budeš cítiť ako v cukrárni. Stačí si len privoňať – naozaj sladko vonia! Dolep do pohára sladkosti! Vyfarbi dúhové želatínové srdiečka! Pomôž Kláre roztriediť dobroty podľa farieb! Nájdi chýbajúce samolepky cukríkov! Uži si skvelú zábavu pri množstve činností spojených s vyfarbovaním, doplňovaním a naliepaním viac ako 1000 voňavých samolepiek, ktoré si môžeš nalepiť buď priamo do knižky, alebo kamkoľvek budeš chcieť. Prajeme sladké hranie!
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Lacná kniha Rozprávkové príbehy – Pokladnica klasických rozprávok (-70%)


V tejto knižke na vás čaká 37 klasických príbehov. Nazrite s deťmi do čarovného sveta, v ktorom bojovníci, obyčajní ľudia i malé deti čelia zlu a pomáhajú dobru. Červená čiapočka, Baba Jaga, Príbeh Jana Drakobijca, Diablova babička alebo Janko a Marienka – to je len výber z 37 krásne ilustrovaných klasických známych i menej známych príbehov. Nazrite spolu s deťmi do čarovného sveta, v ktorom udatní bojovníci, obyčajní ľudia i malé deti čelia zlu a pomáhajú dobru.
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Első kivágós könyvem


Nyissz-nyassz, csitt-csatt! Szervusztok, gyerekek! Tudjátok-e, hogy papírral és ollóval egy szempillantás alatt remek kis műalkotásokat varázsolhattok? Egyszer nyissz és egyszer nyassz - és már kész is van a nap, a hold és a csillagok, a bumfordi macik, a varázsnyuszik vagy a színes házikók. A kis kezek kezdhetik az egyszerű hajtogatással és vágással, a nagyobbacskák kipróbálhatják a többszörös vagy sorozatos hajtogatást. Ebben seítünk nektek könnyen érthető utazításokkal, mókás képekkel, ábrákkal és fényképekkel. Gyertek, vagdossatok velünk együtt, és meglátjátok, hogy mi minden kerül ki a kezetek alól!
Vypredané
6,04 € 6,36 €

Básničky do prváckej taštičky


Do tretice všetko dobré! povedala si autorka a napísala pre deti tretiu knihu básničiek, venovanú najmä všetkým súčasným aj budúcim prváčikom. Nové topánočky, pekná taška na chrbte,prvý deň v škole, veselí spolužiaci, neposlušné písmenká, najlepšia pani učiteľka na svete,prvý vypadnutý zúbok, prvé prečítané knižky a sladká torta za vysvedčenie... V básničkách sa podarilo autorke veľmi verne, láskavo a vtipne zachytiť rôzne chvíle v živote prváčikov, na ktoré si radi zaspomínajú aj ich rodičia. Táto knižka je ako stvorená do prváckej taštičky.
Vypredané
5,23 € 5,50 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.