Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Hercegnők - Matricás, öltöztetős foglalkoztató + 60 matrica


Van egy fiús, no meg egy lányos történetünk, melyek kalózokról és hercegnőkről szólnak. Mindenkit fel kellene öltöztetni a megfelelő helyszínen a megfelelő ruhájába. Nagyon jó mókának ígérkezik, főleg, hogy kötetenként 60-60 gyönyörű, fényes, színes matrica áll a gyerekek rendelkezésére. Úgy öltöztethetik figuráikat és környezetüket, ahogy nekik tetszik, hogy megelevenedhessen a tenger, a kalózhajó, a kincses sziget világa, illetve a kastélyok dombja, a bálterem vagy a királynő trónterme.
Vypredané
2,71 € 2,85 €

Gömbi a virágbogár


Bartos Erika lapozója a legkisebbeknek.
Vypredané
4,26 € 4,48 €

Marikáék háza


Szabó Magda gyerekversének játékos rímei a legkisebbekhez szólnak.
Vypredané
3,68 € 3,87 €

Ki hol lakik?


A gyerekversek játékos rímei a legkisebbekhez szólnak. 12 oldalas színes lapozó Kállai Nagy Krisztina illusztrációival
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Disney - Zootropolis - Állati nagy balhét - Játssz és ragassz


Több mint 40 matricával! Legyél te is részese Zootropolis nyüzsgő világának! Játssz, ragassz, olvass, és nyomozz együtt Judy Hopsz-szal, Zootropolis első rendőrnyuszijával! Játssz répatetriszt, rajzolj fantomképet, segíts Judy-nak eljutni Nick-hez, találj Mr. Nagy embereinek divatos ruhákat! Oldd meg Zootropolis legcsavarosabb, legszórakoztatóbb rejtélyeit! Használd a matricákat, és rájössz a megoldásra.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Állatszálloda


Réber László rajzaival
Vypredané
4,07 € 4,28 €

A kisvakond és az egér


12 oldalas színes lapozó
Vypredané
4,07 € 4,28 €

101 vianočných aktivít


Prečítaj si, čo sa dialo počas prvých Vianoc a priprav sa na Vianoce. Kopec zábavy aj poučenia zažiješ pri rôznych úlohách, hlavolamoch, maľovánkach a pri lepení samolepiek.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

A három kismalac


A három kismalac kedves és tanulságos történetét olvashatjuk, Radvány Zsuzsa illusztrációival.
Vypredané
2,34 € 2,46 €

Agytornász - Kedvenc fejtörők 1.


A 4 füzetből álló sorozat komplex módon fejleszti a 6-10 éves gyerekek vizuális képességeit. A különféle kreatív, motiváló feladatok a logikai gondolkodásukat, a képek összehasonlítása, a különbségkeresés és az izgalmas témákkal kapcsolatos kérdések a koncentrációkészségüket segítik, miközben remek szórakozást és tartalmas kikapcsolódást nyújt. A világszerte ismert Highlights hasznos kiadványai már számos országban bizonyítottak, a sikeres Rejtett képek- és Rejtett képek a legkisebbeknek-sorozatunk után az Agytornász - Kedvenc Fejtörők is megvásárolhatók!
Vypredané
2,73 € 2,87 €

A három kiscica


A legkisebbeknek készült színes lapozó a Vidám mesék című kötetből jól ismert, az egyik legnépszerűbb mese feldolgozása.
Vypredané
2,73 € 2,87 €

Maľovanie pre najmenších - Dobrý dinosaurus


Vyfarbi si svoju prvú omalovánku! Obsahuje 15 strán so špeciálnou vrstvou, ktorá zabráni pretiahnutia a 5 strán perokresieb k vyfarbeniu. Vybarvováním si deti precvičujú svoje grafomotorické zručnosti a pripravujú sa na školskú výuku.
Vypredané
2,37 € 2,49 €

Vidám húsvét


A közkedvelt Piktor sorozat húsvéti számában nagyalakú színes rajzok és vidám locsolóversek várnak a festeni, színezni vágyó óvodás, kisiskolás korú gyerekekre.
Vypredané
1,02 € 1,07 €

Télapó itt van - kifestő


"Elő a ceruzákat, hangolódjunk a karácsonyra!"
Vypredané
1,23 € 1,29 €

Bibliai színező


Bibliai témájú kifestő a 4-8 éves korosztály számára.
Vypredané
3,36 € 3,54 €

Bibinka objevuje svět


Příběh pejska Bibinky, který se seznamuje s životem ve městě, nachází nové kamarády a zažívá drobná dobrodružství. Kniha je adresována dětem ve věku 3 - 7 let.
Vypredané
8,84 € 9,31 €

Princezny puzzle


Kniha obsahuje 2 malé leporelá, 1x puzzle.
Vypredané
9,45 € 9,95 €

101 Príbehov pre najmenších


V knihe nájdete 101 zábavných príbehov, plných dobrodružstiev. Jeden príbeh - jedna strana. Každá rozprávka je bohato ilustrovaná. Rozprávky na dobrú noc aj pekný deň.
Vypredané
10,40 € 10,95 €

Lacná kniha Princezny puzzle (-70%)


Kniha obsahuje 2 malé leporelá, 1x puzzle.
Vypredané
2,99 € 9,95 €

dostupné aj ako:


V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.