! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Morské prasiatko Mimi


Milý príbeh o priateľstve, ktoré zdolá všetky prekážky a rozdiely Mimi si bezstarostne nažíva na gazdovstve s ďalšími králikmi a keďže je s nimi odjakživa, netuší, že nie je králik, ale morské prasiatko. Ako jediná vie síce nahlas pískať, ale inak rada robí bežné veci ako ostatné králiky – naháňa sa na lúke, strihá ušami... Je šťastná. Jedného dňa na gazdovský dvor zavíta nový králik Oskar. Ten jej nastaví zrkadlo a prezradí pravdu: Mimi je iba morské prasiatko a králiky sa predsa s morčatami nekamarátia! Mimi cíti smútok i hnev, a preto utečie až do najbližšieho lesa. Prečo jej to nikto nepovedal?! Naozaj sa už viac nemôžu spolu hrať? A podarí sa jej nakoniec vrátiť na gazdovstvo, ktoré je stále jej domovom? Pre deti od 4 rokov Z nemeckého originálu preložila Zuzana Dodoková.
Predpredaj
11,31 € 11,90 €

Čarovná trojka: Odvážny medveď Leonard


Medveď Leonard a tchor Alfréd sú nerozluční priatelia, no zatiaľ čo Leonard má strach z duchov, pavúkov či z búrky, Alfréd je odvážny za desať medveďov! Kamarátovi chce však pomôcť v prekonávaní obáv z neznámeho, preto ho nahovorí na návštevu bosorkinho opusteného domu za Včelím údolím. Keď tam dorazia, v Leonardovi narastá nepokoj. Čo sú to za zvuky? Naozaj v domčeku straší alebo tak hrôzostrašne znie bublanie vriaceho kotla? Zdá sa však, že vzadu v komore niekto uviazol. Prekoná nakoniec Leonard svoj strach a podarí sa mu s Alfrédom oslobodiť neznámeho zo zamknutej komory? Milý príbeh o priateľstve, prekonávaní strachu a o viere v seba samého. Z nemeckého originálu Die zauberhaften Drei (1): Hoggs und der Barenmut (Arena Verlag GmbH, Germany 2020) preložila Radka Smržová.
Predpredaj
10,36 € 10,90 €

A legkirályabb állatmesék


U dodávateľa
5,88 € 6,19 €

Aprók szótára - A tenger állatai


Ez a sorozat a legkisebbeknek készült, hogy kedves és mókás képek segítségével megismerhessék a világot.
Vypredané
4,04 € 4,25 €

Boribon és Annipanni


Marék Veronika művein már több generáció nőtt fel, így a legfiatalabbaknak szinte kötelező kezükbe venni műveit. Ezúttal Boribon mackóval és Annapannival találkozhatunk egy színes képekkel díszített könyvecskében, amelyet már az első osztályosok is könnyedén elolvashatnak!
Vypredané
6,10 € 6,42 €

Mese a kis kanászról és más történetek


A kötetben az alábbi meséket olvashatjuk: - Mese a kis kanászról - Az egyszeri királyfi - Tömérdek barika - Csutak Matyi sípja - A költözködő egerek - Csali mese - A kis kakas meg a török császár - Mese... mese - Kutya-macska hivatal - A kacagtató hegedű
U dodávateľa
2,74 € 2,88 €

Mesés zsebkönyvek - A három kismalac


A Mesés zsebkönyvek az apró kezek valók. Szövegezése, illusztrációi, mérete, kartonált lapjai és rejtett spirálozása miatt ideális első könyv a legkisebbeknek.
Vypredané
4,04 € 4,25 €

Bumburi nyaral


Bumburi egy bohókás, rakoncátlan és lelkes kutyus, nagy fekete foltokkal, nagy fekete fülekkel - és... no igen, a lábán hol görkorcsolyával, hol vízisível, attól függően, éppen mibe csöppen bele, a szó szoros és átvitt értelmében is. Mert Bumburival mindig történik valami. Először is általában elveszik, aztán beleesik valamibe, olykor elkószál vagy megijed valamitől. Még az a szerencse, hogy mindig ott van mellette Lili, aki vigyáz rá! A városi kalandok után most Bumburi és Lili a tengerhez utaznak. Bumburi többek között találkozik egy félelmetes cápával, és majdnem repülni is megtanul...Utazz velük te is, vár a tenger!
U dodávateľa
5,40 € 5,68 €

What is racism


Answering young children's questions about racism is hard. This book gives both children and adults the language and sensitivity they need to talk about the topic. It gently explains what racism is, how it happens, why it is NEVER acceptable and what each and every one of us can do to eradicate it.
Vypredané
12,30 € 12,95 €

Mini mesék - Verdák


Vypredané
3,65 € 3,84 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.