! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre najmenších strana 495 z 500

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Abeceda v hádankách


Když je legrace, jde každé učení lehce. Nepřehlédněte proto tuto veselou knížku, která nabízí prvňáčkům veršované hádanky ke každému písmenku abecedy. Řešení napovídají vtipné celostránkové ilustrace. Jestli chcete usnadnit svému předškolákovi nebo prvňákovi znalost písmenek, pusťte se do čtení Abecedy v hádankách, děti si při hádání zdokonalí čtenářské dovednosti, slovní zásobu a vytříbí smysl pro humor.
Vypredané
8,73 € 9,19 €

O Hafíkovi, statečném pejskovi


Hafík je milý a hodný pejsek, taky trochu rošťák a neposeda. Bydlí v boudičce na dvoře u Marků v Pěkněnicích a touží být velmi statečný. Hafík chce být hrdinou. Rozumí se samo sebou, že pejskové se nesmějí bát ničeho. Ovšem co nejméně Hafíka baví, je hlídání. To přece není žádná zábava! A tak to roztomilé psisko často utíká ze dvorečku za dobrodružstvími, o kterých si teď může přečíst každý milovník pejsků. Neváhejte a vzhůru za psími kousky!
Vypredané
8,73 € 9,19 €

Malí školáci 1, 2, 3


Malí školáci aj predškoláci sa budú radi učiť počítať do desať so psíkom Títom Rady rodičom: Deti sa najľahšie učia čítať a počítať pri hre. Naša interaktívna knižka im pritom pomôže *Ukážte deťom, ako funguje otočné koliesko a vysúvacie obrázky. * Vyzvite deti aby počítali nahlas, pomôžte im keď nebudú vedieť ako ďalej. *Predčítajte príbeh nahlas, akoby ste hrali divadlo. Deti Vás budú napodobňovať. *Spočítajte všetky predmety a zvieratká, ktoré sú na obrázkoch. Hrajte sa s obrázkovými kartič kami a precvičujte čítanie: *Zoraďte kartičky s číslami od najmenšieho po najväčšie. *Vyzvite deti, aby našli medzi kartičkami najmenšie a najväčšie číslo. *Skúšajte s deťmi jednoduché spočítavanie. Medzi kartičkami nájdete matematické znamienka
Vypredané
8,73 € 9,19 €

Tvořivé nápady pro šikovné děti


Děti v ní najdou bezpočet nápadů na dárky i na pestrou výzdobu svého dětského světa. Zábavnou a nenásilnou formou se naučí novým dovednostem, rozvinou svou fantazii a dozvědí se řadu zajímavostí a užitečných rad. Kniha bude jedinečným pomocníkem i pro vnímavé rodiče, kterým záleží na tom, aby jejich děti trávily volný čas aktivním, tvořivým způsobem a nikdy se nenudily. Tvoří ji osm kapitol rozdělených podle témat – zvířátka, umělecké techniky, tvorba z papíru, hry, dárky, tvorba ke svátkům, masky, výtvory z celého světa. V každé kapitole najdete řadu projektů včetně seznamu potřebných pomůcek.
Vypredané
35,49 € 37,36 €

Dielo VII. Rúfus Milan


7. zväzok Rúfusovho súborného diela je venovaný deťom. Autor v knihách prebásňuje klasické rozprávky a pridáva vlastné básne zo zbierky Studnička.
Vypredané
9,11 € 9,59 €

Prózy kozy Rózy aj riadky zo záhradky


Koza Róza nebola ako iné kozy. Doma sedela a písala všetko, čo vedela. Keď toho mala plnú chyžku, vydala vtipnú knižku. Sú v nej krátke príbehy o zvieratkách aj veselé Riadky zo záhradky o rozprávkovej zelenine. Na záver miesto zvonca je rozprávka s dobrým a kyslým koncom.
Vypredané
9,30 € 9,79 €
  • 5 /5

Krtko v zime


Krtko si na svoje snežné radovánky nájde nového kamaráta snehuliaka, ktorého nakoniec zachráni pred teplými slnečnými lúčmi. Nezabúda však ani na zvieratká z lesa, pre ktoré chystá skvelé vianočné prekvapenie. No najväčšia radosť je predsa len to, že môžu byť všetci spolu...
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Popelka


Žila jedna krásná dívka, která měla jen tatínka, marnivé nevlastní sestry a zlou macechu. Ale že měla dobré srdce a pro každé zvířátko něco k snědku, kouzelná víla se jí odměnila. Z děvčete s tvářemi umouněnými od popela se stala po tři večery princezna. Přečtěte si klasickou pohádku o Popelce, tentokrát v prostorovém provedení slavného českého výtvarníka Vojtěcha Kubašty, s jehož knihami vyrůstaly celé generace dětí.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Tomáš a jeho kamaráti - Kniha puzzle - 30 dielikov


Pííísk! Pííísk! Prichádza Tomáš a jeho kamaráti! Vydaj sa na prieskumnú výpravu po ostrove Sodor a zisti, prečo sú parné lokomotívy také zaneprázdnené. Pomôže ti pri tom 30 dielikov, ktoré nájdeš na každej strane. S nimi na to prídeš. Nastupovať!
Vypredané
9,49 € 9,99 €

S krtkom po celý rok


Prinášame vám štyri leporelá o vašom obľúbenom krtkovi. Básničky o tom, aké prekvapenia priniesli krtkovi a jeho kamarátom štyri ročné obdobia.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Veselé pečiatkovanie Autá 2


Kreatívny titul plný zábavy, aktivít a obrázkov na vymaľovanie a pečiatkovanie. Obsahuje 60 strán a 8 pečiatok, vďaka ktorým se deti nielen zabavia, ale si aj precvičia svoje grafomotorické schopnosti.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Veselé pečiatkovanie Disney Princezná


Kreatívny titul plný zábavy, aktivít a obrázkov na vymaľovanie a pečiatkovanie. Obsahuje 60 strán a 8 pečiatok, vďaka ktorým se deti nielen zabavia, ale si aj precvičia svoje grafomotorické schopnosti.
Vypredané
9,49 € 9,99 €
  • 3 /5

Ľadové kráľovstvo II - Knižka na celý rok


V kráľovstve Arendelle nájdete sneh i zábavu po celý rok! Pustite sa s Annou, Elsou a ich kamarátmi do lúštenia rébusov i hádaniek, užite si príbehy plné dobrodružstva a vyrobte si štýlové doplnky s tematikou Ľadového kráľovstva. A nuda nebude mať šancu!
Vypredané
9,49 € 9,99 €
  • 5 /5

Slová - Obrázková kniha (slovenská verzia)


Hravá kniha pre deti s farebnými fotografiami a tematickými otázkami, ktoré učia deti spoznávať slová. Pomocou farebných záložiek si jednoducho nájdu stranu, ktorá sa im páči. Čo by si chcel mat’ vo svojej izbe? Čo všetko môžeš vidiet’ v parku? Od hračiek až po zvieratká, z domu až do divočiny.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Mega vymaľovanková súprava Ľadové kráľovstvo


Veľká porcia zábavy! Súprava obsahuje 30 listov s aktivitami, 5 listov na maľovanie, 8 voskoviek s potlačou, 6 pasteliek s potlačou, 6 vodových farieb so štetcom a list plný samolepiek.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Ľadové kráľovstvo - Kniha puzzle - 30 dielikov


V tejto knižke o Anne a Else nájdeš trblietavé snehové vločky, neuveriteľnú čarovnú silu a krásny príbeh. Stretneš sa s obľúbenými hrdinami a užiješ si kopec zábavy pri skladaní krásnych obrázokov z 30 dielikov.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Máša a medveď - Kniha puzzle - 30 dielikov


Prečítaj si ďalšie príhody svojich obľúbených hrdinov a zabav sa pri skladaní veselých obrázkov Máše a medveďa Miška. Každý obrázok má až 30 dielikov, takže nudiť sa určite nebudeš!
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Perníková chaloupka


Klasický pohádkový příběh, který si znovu s dětmi zamilujete. Oblíbené prostorové leporelo od významného českého výtvarníka. Slyšeli jste už o té zvláštní chaloupce v lese, která je celá z perníku? Jeníček s Mařenkou se v lese ztratili a právě tuto chaloupku objevili. Kdo ji obývá? A najdou brzy cestu domů? Zamilujte si zas a znovu klasický příběh, tentokrát v jedinečném zpracování slavného českého výtvarníka Vojtěcha Kubašty, na jehož knihách vyrůstaly genrace dětí v České a Slovenské republice. jedinečném prosotorovém zpracování slavného českého výtvarníka Vojtěcha Kubašty, na jehož knihách vyrůstaly genrace dětí v České a Slovenské republice.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Veselé pečiatkovanie Krtko


Kreatívny titul plný zábavy, aktivít a obrázkov na vymaľovanie a pečiatkovanie. Obsahuje 60 strán a 8 pečiatok, vďaka ktorým se deti nielen zabavia, ale si aj precvičia svoje grafomotorické schopnosti.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.