! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Dínó tesó - Filmkönyv


A 2015 decemberében mozikba kerülő Dínó tesó című Pixar film könyvváltozata. A humoros és szívderítő történet főhőse a kedves, ám szertelen Apatoszaurusz, Arlo, aki különös barátságot köt egy kisfiúval, és elképesztő kalandokat élnek át együtt.
Vypredané
10,17 € 10,71 €

Chobotnica - knižka do vane


Táto fantastická kúpacia knižka o nezbednej chobotnici je súčasťou úžasnej série kníh pre našich najmenších. Nezbedná chobotnica sa rada čľapká a hrá v mori. Čarovné obrázky vo vode menia farbu. Stlačte obrázok chobotnice a ona vás ošpliecha. S touto nádhernou kúpacou knižkou si užijete kopec zábavy.
Vypredané
5,65 € 5,95 €

Jak to chodí na světě


Zjistěte s touto dětskou encyklopedickou knížkou s více než 80 odklápěcími okénky, čím naše planeta Země je a jak funguje, kdo zde žije a mnoho dalšího!
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Učím sa šnurovať topánky


Kniha Učím sa šnurovať topánky naučí vaše dieťa: - šnurovanie do kríža, - mašličku s dvoma slučkami, - mašličku s jednou slučkou, - dvojitý uzol. Deti sa zabavia praktickým uplatňovaním naučených zručností na priloženej modelovej topánočke, ktorú si samé zložia.
Vypredané
7,12 € 7,49 €

Môj prvý obrázkový slovník


Všetky možné činnosti v živote človeka spolu s ich popisom a slovnou zásobou pre najmenšie deti
Vypredané
5,61 € 5,90 €

Bludiská pre šikovné deti (modré) 2


64 perfektných obrázkových bludísk zbystrí tvoju pozornosť, precvičí logické myslenie a zlepší postreh. Nájdeš zlatý poklad, v ponorke doplávaš k severnému pólu, pomôžeš princovi vyslobodiť princeznú z rúk černokňažníka, poradíš stratenému kuriatku, kde nájde kvočku, budeš stopovať bizóna. Dobrodružné úlohy už na teba čakajú, tak sa do nich rýchlo pusť!
Vypredané
3,79 € 3,99 €

333 zvierat


Farebné rozkladacie leporelo pre deti s množstvom farebných fotografií. Obsahuje 333 obrázkov zvierat, ktoré sú tematicky zoradené.
Vypredané
7,59 € 7,99 €
  • 5 /5

Červená čiapočka


12-stranové leporelo pre najmenších prerozprávané podľa ľudovej rozprávky.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Medovníková chalúpka


12-stranové leporelo pre najmenších prerozprávané podľa rozprávky Boţeny Němcovej. Knižnica na
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Táskás kifestő matricákkal - Autók


A kisfiúk kedvenc járműveik segítségével fejleszthetik kreativitásukat és kézügyességüket ezekben a kedves, könnyen hordozható, táskafüles füzetekben.
Vypredané
2,68 € 2,82 €

Jégvarázs - Alkoss, tanulj, játssz


Tudj meg minél többet a Disney Jégvarázs világáról a sok érdekesség és a rengeteg inspiráló feladat segítségével! Tervezz meg egy gyönyörű koronázási meghívót! Rajzold meg a saját csábító báli ruhád! Egy mókás játékon keresztül készíts tengerparti listát Olafnak! A kvíz segítségével teszteld le, mit tanultál eddig Annáról és Elzáról! Használj matricákat a saját hóembered építéséhez! Ez még nem minden, sok mást is megtudhatsz ebből a könyvből!
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Velká kniha o fotbalu


S touto knihou fantastických skládanek, dalších nápaditých aktivit a s více než 400 samolepkami zažije každý malý milovník fotbalu spoustu zábavy!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

O perníkové chaloupce


Klasická pohádka ve formě leporela s půvabnými ilustracemi Jarmily Marešové.
Vypredané
3,97 € 4,18 €

Písničky a říkadla s tancem


Písničky a říkadla s tancem
Vypredané
8,71 € 9,17 €

A török és a tehenek - 2. kiadás


8 oldalas színes lapozó, Móricz Zsigmond klasszikus versével. "Volt egy török, Mehemed, sose látott tehenet. Nem is tudta Mehemed, milyenek a tehenek." A sorozatban megjelent: A török és a tehenek Iciri-piciri Disznók az esőben Többet ésszel, mint erővel A(z) A török és a tehenek (Könyv
Vypredané
3,06 € 3,22 €

Állatok


Zebrák, zsiráfok, oroszlánok és számos más, különleges állat népesíti be az afrikai szavannákat. Színezd ki a róluk készült rajzokat, és oldd meg a feladatokat! Miközben a gyerekek élevezik a játékos feladatokat, egyre ügyesebbek lesznek. Fejlődik a megfigyelőképességük, felfedezik különböző formák és figurák kapcsolatát, és szinte észrevétlenül számolni is tanulnak.
Vypredané
2,38 € 2,50 €

Môj batôžtek plný zaujímavostí o farme


Uži si s touto knižkou plnou aktivít skvelú zábavu na farme pri množstve činností spojených s vyfarbovaním a naliepaním viac ako 1000 samolepiek. Na farme je stále čo robiť a stále sa tam niečo deje. Koľko sa na farme schováva mačiatok? Spočítaj všetky kravy! Pomôž jahniatkam nájsť mamu! Nájdi medzi obrázkami 10 rozdielov! Otvor túto knižku - batoh plný dobrodružstva - a uži si veľa zábavy pri množstve činností s vidieckou tématikou spojenej s vyfarbovaním, doplňovaním a naliepaním viac ako 1000 samolepiek, ktoré môžeš buď nalepiť priamo do knižky, alebo kamkoľvek budeš chcieť.
Vypredané
3,00 € 6,90 €

Rozprávky na dobrú noc – Pokladnica klasických


V tejto knižke na vás a vaše deti čaká 36 klasických príbehov. Vydajte sa do ďalekých krajín plných odvážnych mládencov, krásnych dievčat i kúzelných tvorov. Myší kožúšok, Pastier svíň, Pyšná princezná, Dve sestry, O siedmich kozliatkach alebo Dlhý, Široký a Bystrozraký – to je len výber z 36 krásne ilustrovaných klasických známych i menej známych príbehov. Zoznámte sa s odvážnymi mládencami, pôvabnými dievčatami a kúzelnými tvormi v ďalekých krajinách. Nazrite spolu s deťmi do čarovného sveta, kde sa sny stávajú skutočnosťou.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Rozprávkové príbehy – Pokladnica klasických rozprávok


V tejto knižke na vás čaká 37 klasických príbehov. Nazrite s deťmi do čarovného sveta, v ktorom bojovníci, obyčajní ľudia i malé deti čelia zlu a pomáhajú dobru. Červená čiapočka, Baba Jaga, Príbeh Jana Drakobijca, Diablova babička alebo Janko a Marienka – to je len výber z 37 krásne ilustrovaných klasických známych i menej známych príbehov. Nazrite spolu s deťmi do čarovného sveta, v ktorom udatní bojovníci, obyčajní ľudia i malé deti čelia zlu a pomáhajú dobru.
Vypredané
14,16 € 14,90 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.