! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha Ovečka Shaun 1: Farma má talent (-90%)


Kto zažiari v talentovej súťaži? Budú to ovce alebo sliepky? Na farme sa chystá veľká prehliadka talentov a sliepky si brúsia zobáky, že to ovečkám parádne ukážu. Aby toho nebolo málo, ovcu Shirley pochytí akútny záchvat trémy. Dokáže Shaun prehovoriť kamarátku s roztrasenými kopýtkami, aby svojím skvostným spevom okúzlila porotcov? Pokračovanie veselých príbehov Shauna a jeho ovčích kamarátov.
Vypredané
0,60 € 5,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Malý Princ - Nakresli mi ovečku (-90%)


Krásna a výpravná knižka Malého princa obsahuje vyše 40 ilustrácií na maľovanie a iné aktivity. Všetky obrázky sú vyhotovené podľa pôvodných ilustrácií Antoina de Saint-Exupéryho a sú určené nielen deťom, ale všetkým, ktorých oslovuje čarovný a poetický svet Malého princa. Tento úžasný „album“ originálnych ilustrácií Antoina de Saint-Exupéryho je aj skvelým darčekom a nielen na Vianoce.
Vypredané
1,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

  • 1 /5

Mondókás téli színező


"Kezem, lábam, jaj, de fázik, Csizmám sarkán jég szikrázik, Ha szikrázik, hadd szikrázzon, Azért van ma szép karácsony!" Mondókás színező 4-8 éves gyerekeknek.
Vypredané
0,44 € 0,46 €

Lacná kniha Mondókás téli színező (-89%)


"Kezem, lábam, jaj, de fázik, Csizmám sarkán jég szikrázik, Ha szikrázik, hadd szikrázzon, Azért van ma szép karácsony!" Mondókás színező 4-8 éves gyerekeknek.
Vypredané
0,05 € 0,46 €

dostupné aj ako:

Rok má svoj krok a iné rozprávky o toku času


Katarína Habovštiaková, známa jazykovedkyňa a etnografka nielen detským čitateľom vysvetľuje jednotlivé časti a obdobia roku. Robí to nenásilnou, veselou a poučnou formou. Zároveň vysvetľuje aj mnohé ľudové pranostiky a príslovia i porekadlá, ktoré sa viažu ku tomu ktorému dňu, či ročnému obdobiu. Je to naozaj pútavé, veselé a záživné rozprávanie o Roku, ktorý má svoj pravidelný krok. Krok, ktorý si mnohí ani neuvedomujú. Kniha má 76 strán, tvrdá väzba. Knihu krásnymi obrázkami doplnil Peter Cpin.
Vypredané
8,36 € 8,80 €
  • 5 /5

Autá 2-Pripraviť sa, pozor-ŠTART! -kniha s hodinami


Knižka s hodinami, v ktorej vám statoční pretekári z vášho obľúbeného príbehu Autá 2 vysvetlia, čo sa deje na ciferníku hodín. Uvidíte, koľko toho môžete stihnúť za hodinu, za polhodinu, päť minút alebo dokonca za jedinú minútu! Naučíte sa merať čas a využiť každý okamih!
Vypredané
6,20 € 9,20 €

Pro šikovné děti od 2 let


Tato knížka nabízí 30 námětů pro vaše první společné výtvarné práce s dětmi již od dvou let. Pusťte se tedy do tvořivé zábavy!
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Barbie - Celý deň s Barbie-kniha s hodinami


Celý deň s Barbie – Knižka s hodinami Barbie ti prináša novú knižku, vďaka ktorej sa hravo naučíš poznať hodiny! Dozvieš sa, koľko sekúnd má minúta a koľko hodín má jeden deň. Prezradí ti, čo robí o deviatej ráno a koľko času potrebu je jej mačička, aby obrátila kuchyňu hore nohami.
Vypredané
4,37 € 4,60 €

Pohádkové hrátky se zvířátky


Soubor osmi krátkých příběhů stylově odpovídajících autorčině Veselé kopě pohádek či Pohádkám do kapsy. Ve všech příbězích sehrávají důležitou úlohu zvířata. Na konci každého příběhu následuje takzvaný Úkolníček: otázky, hádanky, doplňovačky, dokreslovačky či kvízové luštění. Smyslem Úkolníčku je zábavným způsobem prověřit a dále rozvíjet znalosti malých čtenářů. Kniha je určená ke společnému čtení dětí s rodiči či prarodiči, sekundárně ji však lze využít i v prostředí mateřských škol, mateřských center, dětských skupin apod. Stanislava Reschová je úspěšnou autorkou pohádkových příběhů pro děti. V Portále vyšly její knihy Veselá kopa pohádek a Pohádky do kapsy (nominace na cenu Zlatá stuha 2015).
Vypredané
5,18 € 5,45 €

Lacná kniha Barbie - Celý deň s Barbie-kniha s hodinami (-70%)


Celý deň s Barbie – Knižka s hodinami Barbie ti prináša novú knižku, vďaka ktorej sa hravo naučíš poznať hodiny! Dozvieš sa, koľko sekúnd má minúta a koľko hodín má jeden deň. Prezradí ti, čo robí o deviatej ráno a koľko času potrebu je jej mačička, aby obrátila kuchyňu hore nohami.
Vypredané
1,38 € 4,60 €

dostupné aj ako:

144 úžasných omalovánek


Knížka pro malé výtvarníky. 144 úžasných černobílých předloh k malování pro holky i kluky.
Vypredané
6,79 € 7,15 €

Najdi mě! Zvířátka se vzorovanými kabátky


Víš, proč mají tygři pruhovanou srst? Potřebují splynout s okolním prostředím, aby se mohli nepozorovaně plížit džunglí. Naopak berušky používají své červené krovky k odstrašení každého, kdo by je chtěl sníst, neboť jimi vysílají varování:„Nejez mě, jsem jedovatá!“ Zvířátka mají svá těla ozdobena nejrůznějšími barvami a vzory. Ty je chrání před nebezpečím nebo jim pomáhají při lovu. Uvnitř této knihy se ukrylo několik zvířátek. Chceš si s nimi užít kopec zábavy? Najdi zvířátka, která s tebou hrají na schovávanou. Obkresli šablony zvířátek na papír a vybarvi je. Prozkoumej přirozené prostředí zvířátek. Na předlohu ve tvaru zvířátka, která vystupuje z podkladu, polož papír a rychlými tahy tužkou přes papír si vytvoř vlastní obrázek.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Najdi mě! Zvířátka s barevnými kabátky


Víš, jak se lednímu medvědovi daří být ve sněhu téměř neviditelným, i když je to takový obr? Víš, že když v noci spatříš dvě hvězdy zářící příliš nízko, pravděpodobně to ve skutečnosti budou oči černé kočky, svítící ve tmě? Příroda dala zvířátkům kabátky nejrůznějších barev a tak jim umožnila ukrývat se před nepřáteli nebo nepozorovaně vyrážet na lov. Uvnitř této knihy se ukrylo několik zvířátek. Chceš si s nimi užít kopec zábavy? Najdi zvířátka, která s tebou hrají na schovávanou. Obkresli šablony zvířátek na papír a vybarvi je. Prozkoumej přirozené prostředí zvířátek. Na předlohu ve tvaru zvířátka, která vystupuje z podkladu, polož papír a rychlými tahy tužkou přes papír si vytvoř vlastní obrázek.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

Ako sa Matúš naučil zaväzovať šnúrku


Kniha Ako sa Matúš naučil zaväzovať šnúrku: Leporelo v tvare detskej topánočky naučí deti prístupnou a hravou formou zaväzovať šnúrky. Titul obsahuje jednoduchý motivačný príbeh a pod zašnurovanými stránkami v jednotlivých krokoch aj ilustrovaný návod, ako si šnúrku zaviazať.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

Jednoduchá vystřihovánka dodávkové automobily 2


Vystřihovánky jsou zpracovány ve velmi jednoduchém provedení, avšak při zachování co největší věrností se skutečnou stavbou. Vystřihovánky rozvíjejí u dětí jemnou motoriku, trpělivost, technické cítění, představivost, vůli a další kladné vlastnosti a schopnosti. Vystřihovánky se rovněž dají použít jako didaktická školní pomůcka při výuce dějepisu nebo pracovního vyučování.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Karácsonyra vár a Mackó család


A Mackó család már javában készül a karácsonyra.
Vypredané
8,45 € 8,89 €

Čo sa deje na dvore?


Leporelo zo série Veselé hádanky s peknými ilustráciami, prevedie Vaše dieťa svetom zvierat na gazdovskom dvore.
Vypredané
5,23 € 5,50 €

Čo sa deje na jazere?


Leporelo zo série Veselé hádanky s peknými ilustráciami, prevedie Vaše dieťa svetom zvierat na jazere.
Vypredané
5,23 € 5,50 €

Kde sú zvieratká z gazdovstva?


Belko, malý psík, žije na gazdovstve. Každý deň chodí na prechádzku, aby navštívil ostatné zvieratká. Nájsť ich však všetky, to vôbec nie je jednoduché. Pomôžeš mu pri hľadaní? Krásne ilustrovaná knižka pre našich najmenších s jednoduchým textom a zábavnými vysúvacími časťami na každej strane.
Vypredané
5,23 € 5,50 €

V kategórii kníh pre najmenších objavia deti vzrušujúci svet literatúry a zábavy, ktorý podporuje ich rozvoj a predstavivosť. Ponuka kníh pre najmenších je navrhnutá s ohľadom na ich vekovú skupinu a záujmy, aby sme im priniesli radosť a vzdelávacie aktivity.

V kategórii knihy pre najmenších nájdete krásne ilustrované rozprávky, farebné knižky a príbehy plné zvierat, hrdinov a dobrodružstiev. Každá kniha je starostlivo vybraná tak, aby zaujala zvedavé oči vašich malých čitateľov a rozvíjala ich jazykové schopnosti a predstavivosť.

Knihy pre najmenších ponúkajú jednoduchý a zrozumiteľný text, ktorý je prispôsobený ich vnímaniu a porozumeniu. Sú plné farebných obrázkov, ktoré prilákajú pozornosť a podporujú vizuálny rozvoj.

V kategórii pre najmenších nájdete 3D, magnetické a priestorové knihy, knižky do vane, leporelá, krabičky a puzzle knihy, nalepovačky, vystrihovačky a skaldačky, básničky a hádanky pre deti, rozprávky pre malé deti a zvukové knihy.