! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Príprava do školy, pracovné zošity strana 97 z 103

Lacná kniha Počítame s Malým princom (-70%)


Najmenšie deti môžu naučiť počítať s Malým princom od 1 po 5....
Vypredané
0,69 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Počítame s Malým princom (-90%)


Najmenšie deti môžu naučiť počítať s Malým princom od 1 po 5....
Vypredané
0,23 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Počítame s Malým princom


Najmenšie deti môžu naučiť počítať s Malým princom od 1 po 5....
Vypredané
0,11 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Slabikář slušného chování pro nejmenší (-90%)


Pomocí jednoduchých, snadno zapamatovatelných veršů a činnosti kreslených postaviček naučí tato knížka naše nejmenší kamarády, jak se slušně a správně chovat doma, na ulici, na návštěve atd.
Vypredané
0,70 € 7,00 €

dostupné aj ako:

Kniha hádaniek a hlavolamov pre predškolákov


Táto krásna kniha obsahuje zábavné hádanky, hlavolamy, úlohy na rátanie, čítanie, vyfarbovanie, bludiská, skladačky a veľa ďalších veselých úloh, určených na rozvoj zručností, ktoré dieťa potrebuje pri vstupe do školy.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Kreslím a maľujem


V pracovnom zošite si deti tvary z prvého zošita zopakujú v náročnejšej forme. Ďalej rozvíjajú grafomotorické zručnosti a vytvárajú si kladný postoj k písaniu.
Vypredané
1,58 € 1,66 €

Better English Bind-up


his bright and amusing book contains advice, tricks and techniques to help children and adults remember the often-confusing rules of English grammar. With cheerful illustrations throughout, this book should encourage children to improve their English skills in a fun and lively way. It points out common mistakes and misspelt words in written English, showing how they can be avoided. Packed with quizzes, tests, games and tips, as well as Internet links, this book should be helpful for the classroom, for homework and for the office.
Vypredané
12,83 € 13,50 €

Kreslím si prstami


Knižka plná originálnych nápadov naučí deti, ako jednoduchým spôsobom nakresliť aj zložité veci.
Vypredané
4,70 € 4,95 €

Lacná kniha Kreslím si prstami (-90%)


Knižka plná originálnych nápadov naučí deti, ako jednoduchým spôsobom nakresliť aj zložité veci.
Vypredané
0,50 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Kreslím si posavičky


Knižka veľmi názorne a krok za krokom opisuje, ako treba postupovať pri kreslení postavičiek.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Általános iskolai gyakorlófüzetek - Technika 1.


Az Általános Iskolai gyakorlófüzetek - technika sorozat a kisiskolásoknak nyújt ötleteket, hogy ügyesen, kreatívan hogyan tudnak apró ajándékokat, meglepetéseket készíteni. Minden feladathoz rajzokkal magyarázzák e la szerzők, hogyan tudják például kicsik becsomagolni a füzeteiket, hogyan készíthetnek sógyurmából meglepetéseket, karácsonyi ajándékoknak dobozokat, sárkányt, tarisznyát, gyűrűt, ékszereket, terítőt és még sok érdekes dolgot. A munkafüzeteket osztályok szerint csoportosították a szerzők, hogy a feladatok a csemeték folyamatosan, a képességeik fejlődése szerint tudjanak tevékenykedni szabadidejükben. A füzet a Nemzeti Alaptanterv szerint készült.
Vypredané
2,03 € 2,14 €

Pozor, červená!


Veľké leporelo, ktoré formou zábavných úloh oboznamuje predškolákov s pravidlami cestnej premávky.
Vypredané
5,96 € 6,27 €

Abeceda chytrých dětí


Pro všechny děti, které se začínají učit číst a také pro jejich rodiče, kteří jim budou pomáhat. Stovky obrázků a slov, her, slovních hříček, říkanek, básniček, ale také deset pohádek jako odměna za dobrou práci.
Vypredané
5,58 € 5,87 €

Nápady na každý deň


Nechajte sa inšpirovať.
Vypredané
1,70 € 1,79 €

Logico Primo - Hry na koncentráciu


Ciel: podpora vizuálneho vnímania a koncentrácie Úlohy: porovnávanie a orientácia v priestore - Priraďovanie na základe podobnosti - Vyhľadávanie ciest od jedného bodu k druhému - Dopĺňanie chýbajúcich častí - Rozvíjanie vizuomotorickej koncentrácie - Hľadanie zrkadlového obrazu - Rozlišovanie geometrických tvarov - Určovanie následnosti a množstva - Tvorenie číselného radu na základe deja - Objavovanie súvislostí medzi jednotlivými predmetmi
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Tajomstvo bláznivého vynálezcu


Titul je určený pre deti od siedmich rokov a je plný lúštenia, spojovačiek, bludísk a domaľovaniek. Knihou vás prevedie skupina bádateľov, ktorí skúmajú nájdené predmety na stavenisku a odhaľujú život vynálezcu Vendelína, jeho rodiny a jeho bláznivé vynálezy. Pri lúštení sa deti ponoria do sveta bádateľov a stanú sa tak súčasťou príbehu, spríjemnia si letné prázdninové dni alebo dlhé zimné večery. Ilustrácie a texty spracovala Iva Nováková.
Vypredané
3,04 € 3,20 €

Tajomstvo starého hradu


Titul je určený pre deti od siedmich rokov. Je plný lúštenia, spojovačiek, bludísk a domaľovaniek. Skupinka vedcov báda pod európskym hradom, kde nájdu pozostatky stredovekej dediny a zisťuje pravdu o kráľovi Rudolfínovi III. a jeho bohatstve. Pri lúštení sa deti ponoria do sveta bádateľov a stanú sa tak súčasťou príbehu, spríjemnia si letné prázdninové dni alebo dlhé zimné večery. Ilustrácie a texty spracovala Iva Nováková.
Vypredané
3,04 € 3,20 €

Logico Primo - Na gazdovskom dvore


Cieľ: rozvoj logického myslenia Úlohy: Logické priraďovanie častí k celku; Rozoznávanie a priraďovanie vzorov; Určenie priestoru, polohy a orientácie; Porovnanie veľkostí; Porovnanie skupín podľa tvarov a farieb; Určenie rovnakej skupiny na základe počítania do 6; Spájanie dvoch častí do celku; Vkladanie chýbajúcich výrezov do obrázku; Sledovanie čiary
Vypredané
9,41 € 9,90 €
  • 4 /5

Úžasní dinosauři


Představujeme vám pracovní sešity pro děti s oblíbenými zvířecími postavičkami. V každé knížce najdete několik překvapujících i zábavných údajů o zvířatech a způsobu jejich života. Každá knížka obsahuje: barevné nálepky speciální pauzovací papír pro každý obrázek spoustu zábavných obrázků určených na vymalování Poučné a zábavné. Výtečný prostředek ke zdokonalení jemné motoriky. Posílí kreativní schopnosti mladých umělců.
Vypredané
2,38 € 2,50 €

V knižnej kategórii zameranej na prípravu do školy a pracovné zošity získate nápady, materiály a odborné rady, ktoré vám pomôžu zlepšiť vedomosti, schopnostia  zručnosti vašich detí.

Knihy z kategórie príprava do školy vám pomôžu pripraviť sa na vzrušujúcu cestu vzdelávania. Od osvojenia si základných zručností po efektívne učebné stratégie, nájdete tu praktické návody a inšpiráciu, ktoré vám umožnia využiť svoj potenciál naplno. Knihy sú zamerané na všetky vekové skupiny a poskytujú užitočné informácie pre žiakov, študentov aj rodičov.

Okrem toho sme pre vás pripravili aj široký výber pracovných zošitov, ktoré vám umožnia trénovať a zlepšovať vaše schopnosti v rôznych oblastiach. Od matematiky a gramatiky po logiku a tvorivé písanie, naše zošity vám ponúkajú príležitosť precvičovať si učivo a vybudovať si pevné základy.