! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Príprava do školy, pracovné zošity strana 101 z 103

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Rozvoj jemnej motoriky (-90%)


Pracovný zošit s fixkou.
Vypredané
0,55 € 5,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kuliferdo - vývinové poruchy učenia - násobilka (-90%)


Súbor pracovných listov Kuliferdo – Násobilka je určený všetkým, ktorí sa chcú naučiť násobenie a delenie zábavnou formou. V tom im bude pomáhať cestovateľ Ufík. S ním budú cestovať po všetkých planétach, kde obyvatelia využívajú každodenne násobenie a delenie. Súbor pracovných listov KuliFerdo – Precvičujeme čísla od 1 do 10 je určený: •predovšetkým pre žiakov 1.-4. ročníka ZŠ (najmä prvého), ktorí majú vývinové poruchy učenia na vyučovací predmet rozvíjanie špecifických funkcií (RFŠ). Cieľom tohto predmetu RŠF je v maximálnej miere podporiť rozvoj špecifických funkcií ako predpokladu k úspešnému zvládnutiu základného matematického učiva. •pre prácu špeciálnych pedagógov so žiakmi, ktorí majú vývinové poruchy učenia v bežných základných školách či v pedagogicko-psychologických poradniach, •učiteľom 1. - 4. ročníka, na individuálnu prácu s deťmi s vývinovými poruchami, •rodičom, na domáce precvičovanie matematiky, čísel do 10. •pre žiakov v nultom a prípravnom ročníku ZŠ. Pracovný zošit je vypracovaný podľa požiadaviek vzdelávacích programom pre žiakov s vývinovými poruchami učenia.
Vypredané
0,50 € 5,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tešíme sa do školy (-90%)


Pracovný zošit Tešíme sa do školy obľúbenej autorskej dvojice Ljuby Štíplovej a ilustrátorky Edity Plickovej umožní všetkým budúcim prváčikom úspešne vykročiť do sveta školákov. Deti si zábavnou formou vyskúšajú rozličné úlohy, hádanky, vytvoria si mnoho výrobkov a presvedčia sa, že všetky povinnosti, ktoré na ne v prvej triede čakajú, napokon hravo zvládnu. Deti spontánne rozvinú svoju pamäť, predstavivosť, fantáziu a jemnú aj hrubú motoriku. Úspechy pri plnení zaujímavých úloh v tomto pracovnom zošite zdvihnú predškolákom sebavedomie, prestanú sa báť školy, ba naopak, budú sa do nej veľmi tešiť.
Vypredané
1,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Abeceda Domácí šlabikář (-90%)


Abeceda Domácí slabikář provede malé čtenáře celou abecedou. S každým písmenem si děti spojí věci kolem sebe, které k němu patří. Vše ze světa přírody a lidí, co kdo dělá a co kdo umí a také každé slovo začíná nějakým písmenem abecedy. Tak se dá každé písmeno dobře poznat a zapamatovat v básničkách, říkankách, hádankách i podle barevných obrázků Olgy Ptáčkové. Básničky, říkanky a hádanky s barevnými obrázky přidávají ke každému písmenu jeho slova a ta slova se spojují v řeč, která se dá číst a psát. Až si zahrajete s domácím slabikářem hru na abecedu, která z písmen skládá různá slova, budete znát i tuto básničku: A B E C E D A Volám tátu, mámu, dědu: Já už umím abecedu. Mami, tati, to jsem rád - já už umím číst a psát!
Vypredané
1,13 € 11,28 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Čarovná škôlka: spojovačky, uvoľňovačky, bludiská (-90%)


Pripravte svojho prváčika na prvý školský deň. Hľadanie rozdielov. Priraďovanie vhodných obrázkov. Dopĺňanie chýbajúcich predmetov. Jednoduché počítanie
Vypredané
0,40 € 3,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cvičíme si rúčky poľahučky (-90%)


K schopnosti viesť čiaru vopred premysleným smerom treba dieťa viesť systematicky od doby, keď jeho kresba začína mať nejaké tvary a myslenie je na takej úrovni, že sa pred kreslením rozhodne, čo chce kresliť. Začína sa o niečo snažiť. Predtým kreslilo bez toho, aby si vopred premyslelo, čo chce kresliť, nad tým, čo to je, začalo uvažovať až vtedy, keď ste sa ho opýtali. Knižka využíva obľúbenosť kreslenia u detí tak, že nebadane a príjemne vedie dieťa od kreslenia k písaniu základných ťahov potrebných pri písaní číslic, tlačených i písaných písmen. Dieťa sa vždy na niečo hrá. Na čo, to určujú obrázky, krátke motivačné veršíky a texty pri obrázkoch. Obrázkové cvičenia sú vytvorené pre vekovú skupinu 5 až 6 rokov. Nasledujú za sebou systematicky podľa náročnosti - v súlade so zásadou postupnosti od jednoduchšieho k zložitejšiemu. Dieťa tak postupne "trénuje": uvoľnený pohyb ruky v priestore a na ploche, vertikálne a horizontálne línie, prerušované a lomené línie a rôzne tvary: špirály, kruhy, ovály, vlnovky, oblúky, slučky, slzičky, ležaté osmičky.
Vypredané
0,34 € 3,39 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hravé úlohy pre bystré deti - odhaľ, nájdi, rozlúšti (-90%)


Všetci predškoláci sa môžu pripraviť na školu a užiť si pritom kopu zábavy ! Čaká na nich množstvo zábavných úloh a cvičení.Vyfarbovaním obrázkov si rozvíjajú fantáziu ,sústredenie a predstavivosť a zároveň si uvolnia ruku a lepšie sa pripravia na pí sanie písmen a číslic.
Vypredané
0,30 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Precvičme si násobenie a delenie (-90%)


Na rôznorodých cvičeniach s odstupňovanou náročnosťou sa deti hravou formou naučia násobiť a deliť. Pomocné výpočty si môžu opakovane písať na stierateľnej záložke, ktorá je súčasťou knižky, a ak urobia chybu, zotrú ju a môžu začať odznova. Deti sa naučia zvládnuť výpočty bez použitia kalkulačky a zažijú s matematikou veľa zábavy.
Vypredané
0,30 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Precvičme si čítanie s porozumením (-90%)


Prostredníctvom piatich očarujúcich príbehov Nelky, Alexa a Čipi, doplnených cvičnými otázkami, sa deti učia čítať plynule a s porozumením textu. Na stierateľnej záložke, ktorá je súčasťou knižky, deti môžu vypracúvať cvičenia opakovane. Ak urobia chybu, zotrú ju a môžu začať odznova. Deti sa zdokonalia v čítaní a budú mať z neho radosť.
Vypredané
0,30 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rozprávková škôlka Kocúra v čižmách (-90%)


Výborné zošity pre deti predškolského veku aj prváčikov, v ktorých cez rôzne hry a aktivity budú tvorivo objavovať svoje obľúbené rozprávky a naučia sa aj logicky uvažovať. Stručné príbehy sú vhodné aj na prvé čítanie.
Vypredané
0,30 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hravé úlohy pre bystré deti - dokresli a vyfarbi (-90%)


Všetci predškoláci sa môžu pripraviť na školu a užiť si pri tom aj kopu zábavy! Čaká na nich množstvo zábavných úloh a cviení. Vyfarbovaním obrázkov si rozvíjajú fantáziu ,sústredenie a predstavivosť a zároveň si uvolnia ruku a lepšie sa pripravia na písanie písmen a číslic.
Vypredané
0,30 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Učíme se hrou Čísla (-90%)


Tato knížka je další z oblíbené řady „učíme se hrou“. Najdete v ní rozmanité úkoly a hry podporující zábavnou formou myšlení a jemnou motoriku. Je cíleně zaměřena na schopnosti dětí předškolního věku od 5–6 let. Veselé ilustrace jsou určeny nejen k prohlížení, ale i k vymalování a vyprávění. Zařazená pohybová cvičení jsou pro děti tohoto věku nutná k udržení zájmu o práci. Najdete zde čísla a kartičky na vystřižení a k procvičování sčítání, pexeso a další doplňující náměty. Součástí knížky je i omyvatelná „kouzelná“ stránka, která dává vašemu dítěti možnost opakovaně procvičovat, co se naučilo, a malovat stíracími fixy či barvami. Tento díl je obsahuje různé hádanky a cvičení s námětem „čísla“.
Vypredané
0,42 € 4,18 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moja prvá učebnica - Písanie (-90%)


Zábavné úlohy pre malých predškolákov, ktoré deťom pomôžu precvičiť si písanie.
Vypredané
0,20 € 1,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prvé farby tvary (-90%)


Pracovný zošit plný farebných obrázkov a úloh pre predškolákov ako aj na precvičovanie v 1. ročníku základnej školy. Umývateľné strany umožnia zopakovať si úlohy a pracovné zošity použiť viackrát.
Vypredané
0,27 € 2,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 500 jednoduchých úloh pre deti (-90%)


Pracovný zošit je plný pestrých obrázkov a rozličných úloh. Dieťa sa s ním môže zabaviť celé hodiny. Pomocou týchto úloh si precvičí svoju zručnosť v kreslení, dokresľovaní a vyfarbovaní, tiež logické uvažovanie, znalosti v ľahkej matematike a gramat ike, rozvinie si svoju fantáziu a predvídavosť.
Vypredané
0,50 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hráme sa s farbami, kreslíme a píšeme písmenká (-90%)


Naučiť sa kresliť a písať nie je pre malé deti vôbec jednoduché. K tejto knižke však patrí aj zotierateľná fixka, vďaka ktorej deti môžu donekonečna trénovať na zábavných predlohách. Stačí jeden ťah handričkou a začína sa nanovo... Preklad Monika Srnková
Vypredané
0,48 € 4,75 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hráme sa s číslicami, počítame a učíme sa poznávať hodiny (-90%)


Naučiť sa poznávať číslice a hodiny nie je pre malé deti vôbec jednoduché. K tejto knižke však patrí aj zotierateľná fixka, vďaka ktorej deti môžu donekonečna trénovať na zábavných predlohách. Stačí jeden ťah handričkou a začína sa nanovo... Preklad Monika Srnková
Vypredané
0,48 € 4,75 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Littlest Pet Shop Zábavný zošit so samolepkami II


Zabav sa s kamarátmi z Littlest Pet Shop, ktorý pre teba pripravili knihu plnú hádaniek a doplňovačiek!
Vypredané
0,21 € 4,19 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Počítame s Malým princom


Najmenšie deti môžu naučiť počítať s Malým princom od 1 po 5....
Vypredané
0,11 € 2,29 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii zameranej na prípravu do školy a pracovné zošity získate nápady, materiály a odborné rady, ktoré vám pomôžu zlepšiť vedomosti, schopnostia  zručnosti vašich detí.

Knihy z kategórie príprava do školy vám pomôžu pripraviť sa na vzrušujúcu cestu vzdelávania. Od osvojenia si základných zručností po efektívne učebné stratégie, nájdete tu praktické návody a inšpiráciu, ktoré vám umožnia využiť svoj potenciál naplno. Knihy sú zamerané na všetky vekové skupiny a poskytujú užitočné informácie pre žiakov, študentov aj rodičov.

Okrem toho sme pre vás pripravili aj široký výber pracovných zošitov, ktoré vám umožnia trénovať a zlepšovať vaše schopnosti v rôznych oblastiach. Od matematiky a gramatiky po logiku a tvorivé písanie, naše zošity vám ponúkajú príležitosť precvičovať si učivo a vybudovať si pevné základy.