! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Príprava do školy, pracovné zošity strana 11 z 103

Agytekerő - Iskolába készülök - Virágok, levelek és állatok


Játék - móka - tanulás Tanulj és játssz egyszerűen! Az Agytekerő sorozat ideális oktató- és foglalkoztatójáték a hasonlóságok és a különbségek felfedezésére, a rész-egész viszonyok felismerésére, és bevezeti a gyerekeket a számok, a növények és állatok, a logika világába. Együtt is, külön is játszható szórakoztató időtöltés: a kártyalapok hátoldalát ellenőrizve szülő és gyerek együtt örülhet a helyes megoldásoknak. Fontos tudni: az Agytekerő kártyacsomagok első használatakor fontos átbeszélni a gyerekekkel a biztonságos zsinórvezetés technikáját. A kártyacsomagokat a gyerekek életkorának megfelelően két csoportba soroltuk: Agytekerő - Óvodás vagyok - óvodásoknak, 3-6 év Agytekerő - Iskolába készülök - nagycsoportosoknak és 1. osztályosoknak, 5-7 év A sorozatban megtalálható: AGYTEKERŐ - Óvodás vagyok - Számok és logika AGYTEKERŐ - Óvodás vagyok - Növények és állatok AGYTEKERŐ - Óvodás vagyok - Színek és formák Ajánlott korosztály: 3-6 év AGYTEKERŐ - Iskolába készülök - Koncentráció és logika AGYTEKERŐ - Iskolába készülök - Virágok, levelek és állatok AGYTEKERŐ - Iskolába készülök - Óra és idő Ajánlott korosztály: 5-7 év
U dodávateľa
7,66 € 8,06 €

Gondolkodó - Kincskeresésre fel!


Az erdő lakói egy izgalmas kincskeresős játékra hívnak: vajon ki, hova rejtette a kincses ládikát? De régi, kedves ismerőseink is itt lesznek: Süni egyik legjobb barátja megmentésére siet, Egér ismét fest, Rák fogat mos, Vakond pedig a pincében lakomázik. És mi minden vár még rád? Különbségkereső feladványok, játékok a színekkel és az árnyékokkal, párkeresők, logikai fejtörők, számolós rejtvények, keresgélős játékok és persze sok-sok vidámság. Olyan feladványokat gyűjtöttünk össze, amelyeken nem csak a gyerekek fognak jól szórakozni. A rejtvények a család minden tagjának remek kikapcsolódást ígérnek, miközben a legkisebbek készségfejlesztését is szolgálják. A megoldásokhoz nem kell se ceruza, se papír, csak Te és a könyv!
U dodávateľa
3,65 € 3,84 €

Gondolkodó - Keresztrejtvények 3D


Imádjuk a keresztrejtvényeket és ezzel az erdő vidám lakói sincsenek másképp: sok-sok játékos fejtörőt gyűjtöttek össze. A csőlabirintus számos meglepetést rejteget, a dominókkal és a dobókockákkal másképp játszunk, mint szoktunk, a színekkel pedig ezúttal mókás szóösszetételek formájában találkozhatsz. A klasszikus rejtvények mellett újszerű feladványokkal is készültünk, amelyeket egyszerre akár három irányban is fejthetsz.
U dodávateľa
3,65 € 3,84 €

LOGICO Primo 1263 - Öltözködés


A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése. Sorrend, képrészletek felismerése, ruhadarabok válogatása, logikai összefüggések. Milyen anyagból van? Melyiket kell előbb felvenni? Milyen a mintája? Új koncepció alapján a rajzok mellett fotók is szerepelnek a kártyákon. A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz. A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez. 3 éves kortól ajánljuk!
U dodávateľa
6,75 € 7,10 €

Színek


Mi történik, ha összekeverjük a sárgát a kékkel? Miért látszik mérgesnek a piros? Mi az, ami narancssárga, zöld vagy éppen égszínkék? A színek viccesek: játszanak, elbújnak és csintalankodnak. Játssz velük te is, és találd meg mindet!
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Számok


Melyik mókus gyűjtött több makkot? Melyik gombán van a legtöbb pötty? És melyiken a legkevesebb? Mely számok cseréltek helyet? A számok viccesek: játszanak, elbújnak és csintalankodnak. Játssz velük te is, és találd meg mindet!
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Kúzelná pastelka - Pracovný zošit 4-5 rokov


Pracovné zošity v predredaji pre materské školy. Distribúcia začne koncom augusta 2021. Cieľom edukačného pracovného zošita je podporiť charakter Štátneho vzdelávacieho programu: Vzdelávaciu oblasť - Jazyk a komunikácia. A to druhú časť výkonových a obsahových štandardov zameranú na Písanie reči, podoblasť Grafomotoriky. Edukačný pracovný zošit rozvíja jemnú motoriku, v ktorej si dieťa osvojuje jednoduché grafomotorické prvky a zároveň dieťa motivuje k písanej kultúre reči. Prostredníctvom edukačného zošita si dieťa precvičuje: - Pohyby zápästia - vertikálne línie, horizontálne línie, krivky, slučky - Dlane a prsty - horný a dolný oblúk, vlnovky, lomené línie, ležatá osmička Edukačný pracovný zošit je zostavený tak, aby dieťa motivoval, vzbudil u neho záujem o hru. Podnecoval ho v pokusoch, omyloch a úspechoch. Dospelý je pre dieťa vzor, ktorý poskytne oporu a pomoc. Metodické odporúčanie pre pedagóga/rodiča: - Názvy tematických strán sú venované dospelému, nie dieťaťu. - Dieťa dodržuje správny sed a sklon pri písaní. - Využíva koordináciu zraku a ruky. - Kreslí uvoľnenou rukou plynulo a smelo. - Znázorňuje grafické pohyby vychádzajúce z ramenného kĺbu (kývanie, mletie, hojdanie, navíjanie). - Podľa potreby dieťaťu poskytnite pomoc a oporu. Nezosmiešňujte ho. - Nechajte mu potrebný čas na plnenie úloh. - Oceňujte snahu a vôľu dieťaťa. Nešetrite pochvalou a povzbudením. Úlohou je na jednotlivých pracovných listoch precvičovať základné prvky písania a ich spájanie. Dieťa prejde postupne od bodu k čiarke, kruhu, slučke. Prípravné cvičenia podporujú rôzne oblasti detského vývoja, ktoré sú dôležité pre pozitívny vývoj písania. Pracovný zošit je určený 4 - 5 ročným deťom na rozvíjanie grafomotorických zručností: - rozvíja jemnú motoriku - motivuje k písanej kultúre jazyka Dieťa precvičuje: - Pohyby zápästia - vertikálne línie, horizontálne línie, slučky - Dlane a prsty - horný a dolný oblúk, vlnovky, lomené línie
Na sklade 1Ks
0,94 € 0,99 €

Kúzelné objavy - Pracovný zošit 4-5 rokov


Pracovné zošity v predredaji pre materské školy. Distribúcia začne koncom augusta 2021. Cieľom edukačného pracovného zošita je podporiť charakter Štátneho vzdelávacieho programu: Vzdelávaciu oblasť - Človek a príroda, Človek a spoločnosť, Človek a svet práce. Edukačný pracovný zošit rozvíja základné kompetencie dieťaťa, a to hlavne vzdelávacie spôsobilosti, ktoré je možné v predškolskom veku rozvíjať vďaka: - Pozorovaniu - získavanie nových informácií - Kategorizovaniu - priraďovanie, triedenie - Empirickej komunikácii - vyjadriť argumentáciu vlastnou skúsenosťou Cieľom edukačného zošita je, aby dieťa získalo skúsenosti, malo možnosť vyjadriť svoju predstavu o daných javoch, predmetoch a situáciach. Je zostavený tak, aby u dieťaťa vzbudil záujem o činnosť a podnecoval ho k prirodzenému bádaniu, skúmaniu, pokusom a omylom alebo k jednoduchým porovnaniam. Dospelý je pre dieťa vzor zvedavej a bádajúcej osoby, ktorá kladie otázky, ale zároveň na ne hľadá odpovede. Metodické odporúčanie pre pedagóga/rodiča: - Názvy tematických strán sú venované dospelému, nie dieťaťu. - Dieťaťu najskôr prečítajte všetky úlohy na edukačnom liste, aby si utvorilo predstavu, čo ho čaká. - Úlohy vykonáva postupne. Dospelý kladie otázky a dieťa odpovedá alebo dopĺňa a do-kresľuje alebo kategorizuje. - Overte si, či dieťa úlohe porozumelo. - Pozorujte samostatnosť a tvorivosť pri riešení úloh. - Umožňujte v dostatočnej miere vyjadriť svoj názor, postreh, skúsenosť. - Podľa potreby dieťaťu poskytnite pomoc a oporu. Nezosmiešňujte ho. - Nechajte mu potrebný čas na plnenie úloh. - Oceňujte snahu a vôľu dieťaťa. Zošit obsahuje témy, ktoré sa dotýkajú každodenného života. Dieťa sa tak učí efektívnejšie, pretože môže porovnávať svoje zážtky. S pomocou pracovného zošita si dieťa rozvíja vizuálne vnímanie a slovnú zásobu, samostatnosť, predstavivosť, logické myslenie a grafomotorické zručnosti. Pracovný zošit je určený 4 - 5 ročným deťom na rozvíjanie všeobecného poznania: - rozvíja pozorovanie, triedenie a priraďovanie - cieľom je vyjadriť skúsenosť dieťaťa a predstavu o daných javoch, predmetoch a situáciách - vzbudzuje záujem k bádaniu, pokusom a jednoduchým porovnaniam
U dodávateľa
0,94 € 0,99 €

LOGICO Primo 1252 - Bal-jobb, fent-lent


A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték – az óvodások napirendjébe beépíthetően – a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése. Pozíció, irány, tükörkép felismerése. Térbeli tájékozódás. Kövesd a kisegeret, a cicát és Csurit! Hová bújtak? Hogy pózolnak a tükör előtt? Párosítsd a kesztyűket! Az állatok helye a rácsban már igazi absztrakció! A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz. A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez. 5 éves kortól ajánljuk!
U dodávateľa
6,75 € 7,10 €

Agytekerő - Óvodás vagyok - Számok és logika


Játék - Móka - Tanulás Tanulj és játssz egyszerűen! Az Agytekerő sorozat ideális oktató- és foglalkoztatójáték a hasonlóságok és a különbségek felfedezésére, a rész-egész viszonyok felismerésére, és bevezeti a gyerekeket a számok, a növények és állatok, a logika világába. Együtt is, külön is játszható szórakoztató időtöltés: a kártyalapok hátoldalát ellenőrizve szülő és gyerek együtt örülhet a helyes megoldásoknak. Fontos tudni: az Agytekerő kártyacsomagok első használatakor fontos átbeszélni a gyerekekkel a biztonságos zsinórvezetés technikáját. A kártyacsomagokat a gyerekek életkorának megfelelően két csoportba soroltuk: Agytekerő - Óvodás vagyok - óvodásoknak, 3-6 év Agytekerő - Iskolába készülök - nagycsoportosoknak és 1. osztályosoknak, 5-7 év A sorozatban megtalálható: AGYTEKERŐ - Óvodás vagyok - Számok és logika AGYTEKERŐ - Óvodás vagyok - Növények és állatok AGYTEKERŐ - Óvodás vagyok - Színek és formák Ajánlott korosztály: 3-6 év AGYTEKERŐ - Iskolába készülök - Koncentráció és logika AGYTEKERŐ - Iskolába készülök - Virágok, levelek és állatok AGYTEKERŐ - Iskolába készülök - Óra és idő Ajánlott korosztály: 5-7 év
Na sklade 1Ks
7,66 € 8,06 €

Kúzelné rátanie - Pracovný zošit 4-5 rokov


Pracovné zošity v predredaji pre materské školy. Distribúcia začne koncom augusta 2021. Cieľom edukačného pracovného zošita je podporiť charakter Štátneho vzdelávacieho programu: Vzdelávaciu oblasť - Matematika a práca s informáciami. Edukačný pracovný zošit rozvíja základné kompetencie dieťaťa a to nasledovne: - Komunikačné kompetencie - Matematické kompetencie - Kompetencie učiť sa, riešiť problémy, tvorivo a kriticky myslieť V predškolskom veku sa začína rozvíjať presné myslenie dieťaťa. Cieľom edukačných aktivít je naučiť dieťa chápať čísla a jednoduché operácie s nimi a rozvíjať základy algoritmického myslenia. Edukačný pracovný zošit: Prvé počty je určený pre 4-5 ročné deti. Úlohy a aktivity sú hravého charakteru. Dospelý sa snaží, aby: - dieťa získalo nové poznatky pomocou riešenia úloh - vedie dieťa k aktivite a komunikačným situáciam - uplatňuje pri riešení úloh riadené rozhovory, ktorých súčasťou je aj kladenie otázok a pokynov - dieťa dostáva možnosť sledovať, spoznávať a skúšať Edukačný pracovný zošit je rozpracovaný do týchto podoblastí: - Čísla a vzťahy - Geometria a meranie - Logika Čísla a vzťahy - týka sa predovšetkým počtu v skupine a riešenia jednoduchých úloh súvisiacich s počtom. Geometria a meranie - rozvíja orientáciu v priestore a v rovine. Dieťa sa v nej zoznamuje s najjed- noduchšími geometrickými útvarmi a ich porovnávaním. Logika - je malým úvodom do logiky, kde sa dieťa stretáva s jednoduchými úlohami na rozmýšľanie. Metodické odporúčanie pre pedagóga/rodiča: - Názvy tematických strán sú venované dospelému, nie dieťaťu. - Dieťa najskôr motivujte, prečítajte úlohu na edukačnom liste, aby si utvorilo predstavu, čo ho čaká. - Úlohy vykonáva postupne. Dospelý kladie otázky a dieťa odpovedá alebo dopĺňa a dokresľuje alebo kategorizuje. - Overte si, či dieťa úlohe porozumelo. - Nechajte mu potrebný čas na plnenie úloh. - Podľa potreby poskytnite dieťaťu pomoc a oporu. - Pozorujte samostatnosť a tvorivosť pri riešení úloh. - Umožňujte v dostatočnej miere vyjadriť svoj názor, postreh, skúsenosť. V pracovnom zošite si deti hravou formou rozvíjajú a precvičujú pamäť a predstavivosť. Zoznamujú sa s priestorovými vzťahmi, geometrickými tvarmi a počtom od 1 do 4. Pracovný zošit je určený 4 - 5 ročným deťom na rozvíjanie matematických predstáv: - rozvíja presné myslenie dieťaťa - učí dieťa chápať čísla a jednoduché operácie s nimi Dieťa precvičuje: - Čísla a vzťahy - počet v skupine a jednoduché úlohy súvisiace s počtom - Geometria a meranie - orientáciu v priestore, jednoduché geometrické útvary - Logika - jednoduché úlohy na rozmýšľanie
U dodávateľa
0,94 € 0,99 €

Agytekerő - Óvodás vagyok - Színek és formák


Játék - móka - tanulás Tanulj és játssz egyszerűen! Az Agytekerő sorozat ideális oktató- és foglalkoztatójáték a hasonlóságok és a különbségek felfedezésére, a rész-egész viszonyok felismerésére, és bevezeti a gyerekeket a számok, a növények és állatok, a logika világába. Együtt is, külön is játszható szórakoztató időtöltés: a kártyalapok hátoldalát ellenőrizve szülő és gyerek együtt örülhet a helyes megoldásoknak. Fontos tudni: az Agytekerő kártyacsomagok első használatakor fontos átbeszélni a gyerekekkel a biztonságos zsinórvezetés technikáját. A kártyacsomagokat a gyerekek életkorának megfelelően két csoportba soroltuk: Agytekerő - Óvodás vagyok - óvodásoknak, 3-6 év Agytekerő - Iskolába készülök - nagycsoportosoknak és 1. osztályosoknak, 5-7 év A sorozatban megtalálható: AGYTEKERŐ - Óvodás vagyok - Számok és logika AGYTEKERŐ - Óvodás vagyok - Növények és állatok AGYTEKERŐ - Óvodás vagyok - Színek és formák Ajánlott korosztály: 3-6 év AGYTEKERŐ - Iskolába készülök - Koncentráció és logika AGYTEKERŐ - Iskolába készülök - Virágok, levelek és állatok AGYTEKERŐ - Iskolába készülök - Óra és idő Ajánlott korosztály: 5-7 év
Na sklade 1Ks
7,66 € 8,06 €

Teším sa do školy


Kniha so samolepkami s vytláčacími dielmi plná aktivít pre predškolákov. Po ich vyplnení zostane jedinečná spomienka na škôlku, pamiatka a záznam schopností. Ak máte doma predškoláka, ktorý sa práve lúči so škôlkou, je toto tá pravá knižka pre vás a pre vaše dieťa. Vďaka nej získa jedinečnú spomienku na škôlku. Splnením jednoduchých aktivít v sebe prebudí umeleckého ducha a na krásne chvíle v škôlke zaručene nezabudne. Od kreslenia postupne prejde na písanie a vypĺňanie, čím vznikne jedinečný záznam jeho schopností v čase, než nastúpi do prvej triedy. Obsahuje aj samolepky a vytláčacie šablóny.
Na sklade 3Ks
7,51 € 7,90 €

Már hatig számolok


Játékos ismerkedés a számok világával. A füzetben játékos feladatok találhatók, melyek segítik a számfogalmakhoz kötődő készségek és ismeretek kialakítását és megszilárdulását. A feladatok nehézségi foka igen különböző, ezért a több - kevesebb fogalmával ismerkedő gyerekek épp úgy találnak benne fejtörőket, mint azok, aki már a számképek, a számjegyek vagy éppen már a műveletek birodalmával barátkoznak. A logikai gyakorlatok egyike sem lép túl a hatos számkörön. Tehát a füzet feladatai nem rónak túlzott követelményeket arra a gyermekre sem, aki eleinte csupán a viszonylag legegyszerűbb fejtörők megoldására képes. Sőt, néhány hét vagy hónap múltán örömmel fedezheti fel, hogy a kezdetben érthetetlennek tűnő oldalak a siker örömét adó játékká szelídülnek. Így a kisgyermek maga is tapasztalhatja, milyen sokat fejlődhet, ha a füzetet időről időre előveszi. A füzetet miniLÜK oksostáblával használjuk!
Na sklade 1Ks
4,28 € 4,51 €

Medzi nami pastelkami 1. časť


Pracovné zošity obsahujú systém grafomotorických cvičení, vychádzajúcich z postupnosti vývoja zručností dieťaťa. Cvičenia uvedené v jednotlivých publikáciách postupujú od jednoduchších prvkov, ktoré sa v kresbe dieťaťa objavujú najskôr, a prechádzajú k zložitejším. Materiály prinášajú podnety, k získaniu zručností, ich precvičovaniu a neskôr aj ich fixácii pred postupom do ďalšej úrovne zložitosti.
U dodávateľa
6,17 € 6,49 €

Fülelj jól! s-zs-cs sz-z-c á


A kutatások szerint az első osztályba lépő gyermekek közel fele bizonytalan beszédhanghallással kezdi meg az írás, olvasás tanulását. Ez azt jelenti, hogy nehezen tudják a szavakat szótagokra és hangokra bontani, illetve a hangokból szótagokat, majd szavakat alkotni. Ezen hiányosságok problémát okozhatnak az olvasás és írás tanulásakor. A foglalkoztató füzet szó és képanyagai a beszédhibák által leginkább érintett hangok köré épülnek. Ezek a játékos feladatok hozzájárulnak a gyermek nyelvi képességeinek fejlesztéséhez, a sikeres és gondtalan iskolakezdéshez.
U dodávateľa
2,40 € 2,53 €

LOGICO Primo 1247 - Autók, utcák, táblák


A LOGICO PRIMO innovatív tanulójáték - az óvodások napirendjébe beépíthetően - a következő területek fejlesztéséhez kínál játékos gyakorlatokat: érzékelés, koncentráció, mennyiségek és színek ismerete, térbeli tájékozódás, nyelvi kifejezésmód, tárgyi információk, valamint hozzárendelések és analógiaképzés révén logikai összefüggések keresése. Térbeli tájékozódás, perspektívák, időbeli sorrend felismerése, rész-egész hozzárendelése. Ki merre megy az utcán? Hogy néz ki egy jármű egy másik nézőpontból? Mi hiányzik a tábláról? Mit látsz útközben? Miből hány van? Nem kell ismerni a közlekedés szabályait, hogy megoldd a feladatokat! A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz. A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez. 5 éves kortól ajánljuk!
U dodávateľa
5,89 € 6,20 €

Fülelj jól! l-r-j k-g ty ó


A kutatások szerint az első osztályba lépő gyermekek közel fele bizonytalan beszédhanghallással kezdi meg az írás, olvasás tanulását. Ez azt jelenti, illetve a hangokból szótagokat, majd szavakat alkotni. Így nehezen tanulnak meg írni és olvasni. A foglalkoztató füzet szó és képanyagát a beszédhibák által leginkább érintett hangok köré építettük. Játékos formában ezek a feladatok hozzájárulnak a gyermek nyelvi képességeinek fejlesztéséhez, és a gondtalan iskolakezdéshez.
U dodávateľa
2,40 € 2,53 €

Logico Primo 1256 - Számolás képekkel - Feladatkártyák


Együtt mennyi? - összeadás; elveszünk belőle - kivonás; azonos mennyiségek összesítése - szorzás; mennyiségek egyenlő elosztása - osztás. Ez a LOGICO Primo feladatkártya-csomag 5 éveseknek ajánlott, akik már ismerkednek a számokkal, a mennyiségekkel és az alapműveletekkel. Vidám rajzok, kedves állatfigurák, szörnyecskék és manók segítenek gyakorolni az összeadást, a kivonást, a szorzást és az osztást. A csomag 16 feladatkártyát tartalmaz. A kártyák a PRIMO kerettel együtt használhatóak. A keret könnyen kezelhető, fejleszti a vizuális észlelést, a szem- és kézkoordinációt. A kerethez rögzített korongok tologatásával bejelölhető a helyes megoldás. A kartonlapokra így nem kell írni, újra és újra felhasználhatóak. A korong tologatása a kötött pályán kiválóan alkalmas az írás előkészítéshez.
U dodávateľa
7,20 € 7,58 €

V knižnej kategórii zameranej na prípravu do školy a pracovné zošity získate nápady, materiály a odborné rady, ktoré vám pomôžu zlepšiť vedomosti, schopnostia  zručnosti vašich detí.

Knihy z kategórie príprava do školy vám pomôžu pripraviť sa na vzrušujúcu cestu vzdelávania. Od osvojenia si základných zručností po efektívne učebné stratégie, nájdete tu praktické návody a inšpiráciu, ktoré vám umožnia využiť svoj potenciál naplno. Knihy sú zamerané na všetky vekové skupiny a poskytujú užitočné informácie pre žiakov, študentov aj rodičov.

Okrem toho sme pre vás pripravili aj široký výber pracovných zošitov, ktoré vám umožnia trénovať a zlepšovať vaše schopnosti v rôznych oblastiach. Od matematiky a gramatiky po logiku a tvorivé písanie, naše zošity vám ponúkajú príležitosť precvičovať si učivo a vybudovať si pevné základy.