! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Vymaľovanky s kamienkami: Disney Princezné


Zošit obsahuje 12 strán s vymaľovánkami a list plný kamienkov na ozdobenie obrázkov. - najskôr vymaľuj obrázok a potom ozdob farebnými kamienkami
U dodávateľa
4,49 € 4,99 €

Vymaľovanky s kamienkami/ Ľadové kráľovstvo


Omaľovánky s kamienkami Ľadové kráľovstvo patrola obsahujú 12 strán na vyfarbenie podľa vlastnej fantázie a následné dolepenie krásnymi trblietavými farebnými kamienkami. Dieťa si obrázky najskôr vyfarbí a potom ich dozdobí priloženými kamienkami podľa naznačených farebných bodov. Každý list tejto omaľovánky s kamienkami je perforovaný a je tak možné jednoducho dokončené dielo vytrhnúť a vystaviť v detskej izbičke. Popri maľovaní a dolepovaní kamienkov na správne miesta si precvičujú jemnú motoriku, učia sa jednotlivé farby a rozvíjajú svoju fantáziu. Knižka obsahuje 12 strán s pretlačou na omaľovanie a dolepenie kamienkami, 1 list, na ktorom je až 1200 farebných kamienkov na dozdobenie omaľovaných obrázkov.
U dodávateľa
4,49 € 4,99 €

Moje 1. oblečkovanie: Labková patrola


Samolepková knižka - moje prvé oblečkovanie. Titul obsahuje 16 farebných strán a viac ako 95 znovupoužiteľných samolepiek na dolepenie a zdobenie.
U dodávateľa
4,49 € 4,99 €

Minecraft - A hajóroncs


Jake Thomas mindig az új fiú. Városról városra költöznek az apja munkája miatt, és már megtanulta, hogy jobb nem kötődni senkihez. De minden megváltozik Los Angelesben: apa ígérete szerint a költözésnek vége, és a Pacific Crest lakótelep tényleg az új otthonuk… vagyis ideje barátokat szerezni. Huh. Jake-nek már az első napokban sikerül bajba keverednie, ami miatt közmunkára fogják két másik gyerek társaságában. Tank Vuong nagydarab, félelmetes fiú, aki folyton a kemény srácokkal lóg, Emily Quesada pedig igazi menő csaj, akinek mindenre van egy csípős megjegyzése. Jake kétli, hogy majd pont ők lesznek az új barátai. Aztán megmutatja nekik azt a különös Minecraft szervert, amelyet a közösségi központ egyik poros gépén fedezett fel… Ebben a furcsa világban egy Varázsló nevű felhasználó talányok sorát rejtette el, és kincseket ígér a megfejtőnek. Egyedül azonban esélytelen az egész, mert szorít az idő: az épület felújítása miatt a szervert hamarosan lekapcsolják. De mi van, ha hárman próbálkoznak? A trió követi a nyomokat az óceán mélyére, hogy együttes erővel minden akadályt legyőzzenek, és végül a kincs közelébe férkőzzenek. És talán… talán közben még az a bizonyos barátság dolog is összejöhet.
U dodávateľa
12,67 € 14,08 €

Hráme sa so samolepkami: Hasiči


Titul obsahuje 10 farebných strán a 3 listy plné statických samolepiek, ktoré deti môžu vďaka absencii lepidla opakovane použiť.
U dodávateľa
7,19 € 7,99 €

Vyškrabávacie vymaľovanky: Labková patrola


Zošit obsahuje: 12 vyškrabávacích listov (obrázkov) 13 strán vymaľovaniek 11 zábavných aktivít
U dodávateľa
7,19 € 7,99 €

Vyškrabávacie vymaľovanky: Dinosaury


Titul obsahuje 56 strán plných škrabacích obrázkov, omaľovánok a zaujímavých informácií a drevené rydlo na vyškrabávanie.
U dodávateľa
7,19 € 7,99 €

Vyškrabávacie vymaľovanky: Zvieratá


Zošit obsahuje: 12 vyškrabávacích listov (obrázkov) 13 strán vymaľovaniek 100 zaujímavostí o zvieratách
U dodávateľa
7,19 € 7,99 €

Hráme sa so samolepkami: Zvieratká


Knižka Hráme sa so samolepkami Zvieratká je náučná a zábavná knižka pre deti s množstvom nálepiek zvierat. Deti sa zoznámia s rôznymi druhmi zvierat a naučia sa ich spájať s ich prirodzeným prostredím. Naučia sa rozpoznávať a pomenovávať hravou formou rôzne druhy žijúce napríklad v džungli. Popri nalepovaní sa dozvedia sa aj množstvo zaujímavých informácií a môžu si tak vytvoriť aj vlastné príbehy. Nalepovaním samolepiek sa precvičuje logické myslenie, fantázia ako aj jemná motorika.
U dodávateľa
7,19 € 7,99 €

Vyškrabávacie vymaľovanky: Princezné


Zošit obsahuje: 12 vyškrabávacích listov (obrázkov) 13 strán vymaľovaniek 11 zábavných aktivít
U dodávateľa
7,19 € 7,99 €

Spoznávaj a hraj sa: Zvieratá


Náučný zošit obsahuje 128 strán plných informácií a aktivít, 6 listov so samolepkami a 8 listov s vytrhávacími kartami.
U dodávateľa
10,79 € 11,99 €

Hokejovník: 66 nejslavnějších hokejistů a co o nich vědět


Nejslavnější hokejisté všech dob v nejpřehlednějším vydání. Víte, který hokejista dokázal na bruslích vyvinout rychlost přes 40 km za hodinu; kdo byl náhodným vynálezcem zahnuté čepele hokejové hole; čemu se v hokejové hantýrce říká semafor nebo motýlí styl a jak se Wayne Gretzky stal nejlepším hokejistou všech dob, i když se v NHL zprvu domnívali, že kvůli drobnější postavě není dostatečně fyzicky vybavený? Dozvíte se, jak byl slavný československý hokejista obviněn z protistátního spiknutí a dostal trest patnáct let; jak jeden z nejslavnějších brankářů měl svou první hokejku vyrobenou z kořene stromu, rád nosil vlastnoručně upletená oblečení a jak jiný skvělý brankář vstřelil jako jediný na světě tři góly. Zjistíte, který český hokejista rád ve volném čase maluje a své obrazy vystavuje v galeriích a kdo byl tak všestranným sportovcem, že reprezentoval svou zemi nejen v ledním hokeji, ale také ve fotbalu a v golfu, stal se mistrem ve vodním lyžování a byl i vyhlášeným designerem golfových hřišť. Neunikne vám ani, co je Pasta88 a komu se přezdívá Kapr, Vévoda nebo Ježek. Přečtěte si vše zajímavé a důležité o největších hvězdách světového hokeje dvacátého a jednadvacátého století.
Predpredaj
17,28 € 19,20 €

Star Wars: A köztársaság fénykora - Kiút a katasztrófából


A klónok háborúja, a Birodalom és az Első Rend előtt a jedik fényt visznek a galaxis minden szegletébe. A jedik úgy hiszik, sikerült legyőzni a rettegett fosztogatók bandáját, a Nihilt; a kalózok létszáma megfogyatkozott, a vezérük elmenekült. Vernestra Rwoh jedi lovag reméli, végre kizárólag padavanja, Imri Cantaros képzésének szentelheti az idejét, ám a Nihil rajtaütésének híre Haileap-kikötőben összetöri ezt a reményét. Ráadásul a fosztogatók nemcsak megtámadták a békés települést, hanem Avon Starrost is elrabolták, Vernestra és Imri barátját. A két jedi a Haileapre indul, hogy kiderítsék, hová vihették a nihilek a lányt, Avonnak pedig eközben minden ravaszságát és tudását be kell vetnie a túléléshez, és hogy leleplezze a kalózok gonosz terveit.
U dodávateľa
10,90 € 12,11 €

Maľuj vodou A4: Disney Princezné


Úžasný svet Disney Princezien je plný farieb a zábavy! Spoznajte čaro vodových omaľovániek pomocou prekrásnych princezien! K vymaľovaniu omaľovániek maxi maľuj vodou stačí len štetec a pár kvapiek vody. Každý obrázok sa zrazu zmení na úžasné farebné dobrodružstvo! Nezabudnite si štetec zakaždým utrieť, aby sa farby navzájom nezmiešali. Potom, čo sa mokrým štetcom rozotrú farebné body, získate krásne farebné ilustrácie. Obrázky obľúbených hrdinov ožijú farbami a vaše deti si užijú veľa zábavy.
U dodávateľa
5,90 € 6,55 €

Warriors - Harcosok 1. - Hív a vadon


Rozsdás, a házi macska sorsa egy csapásra megváltozik, amikor otthagyja a nyugodt, kényelemmel teli életét. Csatlakozik a Villám törzshöz, és megismeri a vadon élő harcos macskák izgalmas világát. Az erdő mélyén négy törzs osztozik a területen, de a békés együttélésre árnyék vetül. A Villám törzs macskái nagy veszélyben vannak, mert az Árnyak törzse egyre erősödik, és titokzatos halálesetek sora borzolja a kedélyeket. Rozsdás a Tűzmancs nevet kapja és bátor harcos lesz, aki képes megváltoztatni törzse sorsát. Erin Hunter lenyűgöző világot varázsol elénk, ahol a vadon törvényei uralkodnak, és ahol minden macska számára a bátorság, az összetartás és a hűség a legfőbb érték. Ebben a fordulatokban gazdag történetben a vadmacskák élete és a törzsek közötti harcok izgalmas olvasmányt nyújtanak minden kalandra vágyó fiatal számára. A Warriors - Harcosok sorozatának első része nemcsak egy állati kalandokkal teli világot tár elénk, hanem bepillantást enged a vadonbéli élet kihívásaiba és szépségeibe is.
U dodávateľa
8,87 € 9,86 €

Pozoruhodné počasí


Zajímá tě počasí a chceš se dozvědět, jak funguje? Pak se přidej k Floře, Čin, Akinovi a Neilovi, čtyřem kamarádům, kteří v tomto dobrodružném komiksu zjišťují, jak vznikají hurikány, tornáda, období sucha i další extrémní jevy, A některé z nich dokonce prožijí i na vlastní kůži! Na konci knihy navíc najdeš návod na výrobu skutečného mraku, dočteš se o rekordech souvisejících s počasím a můžeš si zkusit, jak uspěješ ve velkém zábavném kvízu,
U dodávateľa
8,99 € 9,99 €

A vidrák éneke


A folyó lakói veszélyben vannak. Hatalmas árhullám fenyegeti a hódok, vidrák, pockok, menyétek, a nádasban fészkelő madarak, minden apró és nagyobb élőlény otthonát. Félő, hogy a hatalmas víztömeg még a Sötét Tavasznál is több áldozatot szed majd. Sás, az ifjú vidrakölyök ezért vakmerő, hősies küldetése indul: fel kell kutatnia rég elveszett nővérét, és haza kell őt vinnie, hogy közös énekükkel kiengeszteljék a tomboló folyót. De vajon megtalálja egyáltalán? És ha igen, képesek lesznek időben hazaúszni az egyre gyorsuló árral szemben? A vidrák éneke egy kalandos utazás története, amelyben a főhősöknek számtalan akadályt és előítéletet kell legyőzniük, és amelyben a felnőttek rájönnek, hogy igenis érdemes hallgatni a gyerekekre!
U dodávateľa
9,35 € 10,39 €

Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.