Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Príprava do školy, pracovné zošity strana 96 z 104

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Čítanka pre malých školákov (-70%)


V tejto knižke nájdete mnoho zaujímavých a poučných rozprávok, ako napríklad o dvoch nezbedných papučkách,o múdrej sove či o tom, ako vzniká dúha. Rozprávky dopĺňajú i prekrásne obrázky. Bystré hlávky isto ľahko vyriešia krátke hádanky a šikovné jazýčky sa naučia recitovať básničky.Spriatelíte sa s vločkou Sniežkou, s tučkom Hučkom a postupne aj so všetkými písmenkami abecedy. Nuž neváhajte, otvorte knižku a užite si s ňou veľa zábavy.
Vypredané
1,11 € 3,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vyfarbujem a učím sa! 2-3 roky (-70%)


Nakresli usmievavú a nahnevanú tvár! Pomôž včielke trafiť ku kvetine – fixkou sleduj prerušovanú čiaru! Nakresli mačke krásny dlhý chvost. Vyfarbi vtáčiky namodro a motýle nažlto. Pomôž opici nájsť cestu k banánu a ukáž jej cestu bludiskom. Dokresli domčeku dvere a okno... V tejto knižke , ktorá je určená pre deti od 2 do 3 rokov, nájdete pekné obrázky na vyfarbovanie, ale hlavne množstvo jednoduchých zábavných cvičení, ktoré vášmu najmenšiemu pomôžu osvojiť si nové poznatky.
Vypredané
1,17 € 3,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Aktivity - Zvieratká na statku (-70%)


Kniha plná hádaniek a hlavolamov.
Vypredané
0,60 € 2,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tešíme sa do školy (-70%)


Napočítaj do desať... nauč sa prvé písmenká... nakresli alebo obtiahni obrázok... dokonči alebo vyfarbi správnou farbou... To všetko ťa pripraví do školy, pomôže ti zábavnou formou rozvíjať schopnosti, fantáziu a logické myslenie. Pusť sa do toho!
Vypredané
2,10 € 6,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Matemágia (-70%)


Ako zistíme hmotnosť svojej hlavy bez toho, aby sme si ju museli dať dole? Prečo je pí jedným z najtajomnejších čísel na svete? Prečo má väčšina ľudí nadpriemerný počet nôh? Preži s Johnnym Ballom zábavné dobrodružstvo, počas ktorého ti rozpovie pútavé príbehy o matematike počnúc antickými matemágmi až po svet modernej vedy. Táto kniha ti jednoduchým a magickým spôsobom prezradí, ako fungujú veci okolo nás.
Vypredané
2,99 € 9,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hello Kitty Zábavná abeceda (-70%)


V tejto knihe nájdete množstvo zábavných hier, pri ktorých si môžete precvičiť písanie písmen, pomocou samolepiek precvičiť abecedu, hláskovať a vyslovovať krátke slová a všeličo iné! Nezabudnite si nalepiť zvláštnu odmenu na každú stranu, ktorú vyplníte - to znamená, že ste úlohu zvládli na výbornú!
Vypredané
1,05 € 3,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prvé čítanie pre malých školákov (-70%)


V tejto knižke na vás čaká veľa pekných príbehov, bájok, rozprávaní, veršov, hádaniek aj vtipov. Vy, malí čitatelia, ak ste už spoznali všetky písmenká a dokážete skladať prvé vety, iste viete, ako veľmi chutí samostatné čítanie, aké úžasné je sedieť pri stole alebo sa krčiť kdesi v kútiku s obľúbenou knižkou a prežívať všetko, čo sa v nej odohráva?! A vy, milí rodičia, určite už dávno viete, že deti, ktoré si čítajú, môžu mať veľa otázok, ale sú oveľa lepšie ako nepokoj a výčiny malých unudených dievčatiek a chlapcov. Tak teda poďte! Otvorte novú kamarátku knižku, už sa vás nevie dočkať.
Vypredané
0,99 € 3,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Precvičme si čítanie s porozumením (-70%)


Prostredníctvom piatich očarujúcich príbehov Nelky, Alexa a Čipi, doplnených cvičnými otázkami, sa deti učia čítať plynule a s porozumením textu. Na stierateľnej záložke, ktorá je súčasťou knižky, deti môžu vypracúvať cvičenia opakovane. Ak urobia chybu, zotrú ju a môžu začať odznova. Deti sa zdokonalia v čítaní a budú mať z neho radosť.
Vypredané
0,90 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Učíme sa čísla Šikovný predškolák (-70%)


Vyskúšaj si, čo vieš! Nemôžeš sa dočkať, kedy pôjdeš do školy? Tak tu sú pre teba cvičenia, ktoré ťa dokonale pripravia. Spoznaj čísla... Zabávaj sa a rozvíjaj svoje myslenie!
Vypredané
0,90 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Učíme sa tvary s krtkom (-70%)


Pomôžte deťom rozvíjať pozorovacie schopnosti. S obrázkovým zošitom, v ktorom si deti samy dopĺňajú samolepky rozličných tvarov, to iste hravo zvládnu. Najmä ak im bude pomáhať ich obľúbený kamarát krtko.
Vypredané
0,90 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hravé úlohy a cvičenia pre deti, 5 rokov (-70%)


Ľahké a praktické pracovné zošity pre deti predškolského veku sú vytvorené odborníkmi. Obsahujú rozmanité úlohy na koordináciu, grafomotoriku, poznávanie farieb, tvarov, jednoduché počítanie, manuálnu zručnosť alebo priestorovú orientáciu. Deťom poskytujú potrebné vedomosti, zlepšujú ich schopnosť osvojiť si nové zručnosti a návyky, obohacujú slovnú zásobu, trénujú pozornosť a logické myslenie. Za vyriešenie úloh sú deti odmenené hravými nálepkami a diplomom. Súčasťou prílohy sú tiež obrázkové skladačky – puzzle. Knižky v sérii Detská akadémia pomôžu rodičom aj pedagógom v materských školách úspešne odkrývať potenciál dieťaťa a harmonicky rozvíjať jeho osobnosť.
Vypredané
0,90 € 2,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Učíme sa s básničkami (-70%)


Interaktívny pracovný zošit tvoria tri samostatné časti, ktoré ponúkajú rodičom aj učiteľkám v materkých školách pomoc pri najčastejších problémoch detského veku. Keďže hlavným zamestnaním je hra, kľúčom k úspechu je zaujať a motivovať deti práve hrou. Autorka prostredníctvom básničiek a scénok so sprievodnými postavičkami Rečnidielkom a Čmáralkou vytvorila cvičenia zamerané na správnu výslovnosť a nácvik kresby, na problémy v oblasti sebaobsluhy a sociálneho vývinu dieťaťa, ako aj na zvládnutie základných poznávacích znalostí v predškolskom veku. Ilustrácie: Tatiana Károlyiová
Vypredané
1,19 € 3,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Počítame s Malým princom (-70%)


Najmenšie deti môžu naučiť počítať s Malým princom od 1 po 5....
Vypredané
0,69 € 2,29 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Maľované počítanie pre deti - modré (-70%)


Knižka plná krátkych rozprávok je napísaná netradičným a hravým spôsobom, vhodná aj ako prvé čítanie. V texte sú kvôli zjednodušeniu a na spestrenie niektoré slová nahradené peknými ilustráciami. Toto čítanie nie je nijaká drina, ale poriadna zábava a tak to má byť!
Vypredané
0,60 € 1,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prvé slová (-70%)


Pracovný zošit plný farebných obrázkov a úloh pre predškolákov, ako aj na precvičovanie v 1. ročníku základnej školy. Umývateľné strany umožnia zopakovať si úlohy a pracovné zošity použiť viackrát.
Vypredané
0,80 € 2,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prvé farby tvary (-70%)


Pracovný zošit plný farebných obrázkov a úloh pre predškolákov ako aj na precvičovanie v 1. ročníku základnej školy. Umývateľné strany umožnia zopakovať si úlohy a pracovné zošity použiť viackrát.
Vypredané
0,80 € 2,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hádanky – zábavné počítanie (-70%)


Táto škatuľka plná zábavy obsahuje zotierateľnú fixku a 50 obojstranných umývateľných kariet so 100 hádankami a hrami, ktoré overia tvoje matematické znalosti. Spoj bodky v poradí, v akom po sebe nasledujú násobky štyroch, a zistíš, kto sedáva na kvetoch. Koľko kufrov je modrých, zelených, čiernych, hnedých a červených? Včielka sa po pláste môže pohybovať len od jednej bunky k vedľajšej. Nakresli najkratšiu trasu idúcu k jej kamarátke, ale iba cez bunky sa párnymi číslami. Karty v tejto škatuľke sú umývateľné, takže na ne možno priloženou fixkou písať a riešiť úlohy stále znova a znova. Praktické balenie je ideálne pre zabavenie detí na dlhých cestách. Prajeme zábavné počítanie!
Vypredané
2,97 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Môj zošit pozorovaní a aktivít Príroda v meste (-70%)


Tento pracovný zošit je iný ako ostatné. Vyzýva objavovať celú prírodu, ktorá je okolo teba, uprostred tvojho mesta alebo dediny. Nie je nič ľahšie, pretože živé organizmy sú v podstate všade. Stačí len vyjsť von a objavíš, kde prebývajú, napríklad aj medzi panelákmi alebo medzi domčeky. Celá táto príroda tvoje okolie oživuje, aj keď to niekedy ani netušíš. Dokážeš si predstaviť svoje mesto bez vtákov, stromov alebo kvetov? A čo ty, tiež sa trošku pričiníš, aby bolo v tvojom meste viac prírody? Je to jednoduché, uvidíš! Tento zošit ti pomôže objavovať prírodu aj v tých najskrytejších zákutiach ulíc, parkov, a dokonca aj múrov!
Vypredané
1,77 € 5,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Učím sa kresliť - Zvieratká v záhrade (-70%)


Umývateľná kniha ťa naučí kresliť 15 zvieratiek a chrobáčikov zo záhrady kniha obsahuje fixku, jednoduché návody na kreslenie krok za krokom. Mravec, netopier, vtáčik, motýľ, húsenica, vážka, mucha, žaba, lúčne koník, ježko, lienka, krtko, slimák, pavúk, dážďovka nauč sa s touto knižkou určenou pre najmenších maliarov nakresliť 15 zvieratiek a chrobáčikov žijúcich v záhrade. Všetko je jednoduché a ľahké. Skús si ich s pomocou priloženej fixky a jednoduchého názorného návodu v štyroch krokoch nakresliť na pripravené prázdne miesta v knižke. Je to jednoduché a určite to zvládneš. Na jednoduchší nácvik nájdeš v knižke aj priloženú umývateľnú stránku. Keď sa kresbička nepodarí, to nič stačí obrázok utierkou zmazať a začať znova. Je ešte niečo jednoduchšie? Onedlho z teba bude naozajstný umelec!
Vypredané
1,77 € 5,90 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii zameranej na prípravu do školy a pracovné zošity získate nápady, materiály a odborné rady, ktoré vám pomôžu zlepšiť vedomosti, schopnostia  zručnosti vašich detí.

Knihy z kategórie príprava do školy vám pomôžu pripraviť sa na vzrušujúcu cestu vzdelávania. Od osvojenia si základných zručností po efektívne učebné stratégie, nájdete tu praktické návody a inšpiráciu, ktoré vám umožnia využiť svoj potenciál naplno. Knihy sú zamerané na všetky vekové skupiny a poskytujú užitočné informácie pre žiakov, študentov aj rodičov.

Okrem toho sme pre vás pripravili aj široký výber pracovných zošitov, ktoré vám umožnia trénovať a zlepšovať vaše schopnosti v rôznych oblastiach. Od matematiky a gramatiky po logiku a tvorivé písanie, naše zošity vám ponúkajú príležitosť precvičovať si učivo a vybudovať si pevné základy.