! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Príprava do školy, pracovné zošity strana 97 z 103

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Hráme sa a poznávame (-70%)


Úspešnosť prváčika v škole ovplyvňuje aj dobrá predškolská príprava. V tomto pracovnom zošite nájdete súbor cvičení na rozvíjanie predčíselných predstáv. Dieťa sa pod dohľadom dospelého učí samostatnosti pri riešení úloh, zlepší si grafomotoriku a jemnú motoriku, priestorovú orientáciu aj koncentráciu. Cvičenia zároveň rozvíjajú tvorivé myslenie a inšpirujú dieťa na objavovanie nových zručností. Pracovný zošit rešpektuje Štátny vzdelávací program ISCED 0 „Dieťa a svet“ uplatňovaný v materských školách.
Vypredané
1,19 € 3,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Moja prvá učebnica - Farby a tvary (-70%)


Zábavné úlohy a maľovanky naučia predškolákov rozlišovať tvary a farby.
Vypredané
0,60 € 1,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha S pastelkou v kráľovstve čísel (-70%)


Pracovný zošit, ktorý oboznamuje dieťa so základnými a radovými číslovkami. Je plný obrázkov a riekaniek. Zošit je určený na rozvíjanie matematických predstáv pre 3 až 7-ročné deti.
Vypredané
0,59 € 1,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Prvé krôčiky do školy (-50%)


V tejto knižke nájde malý predškolák všetko, čo potrebuje vedieť ešte predtým, ako začne chodiťdo školy. Písmená abecedy, číslice do desať, názvy dnív týždni, mesiacov i ročných období... A to všetko vo veršoch a s krásnymi ilustráciami!
Vypredané
3,75 € 7,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Škriatok - Zdravý tanier (-50%)


Škriatok Zdravý tanier, hlavný hrdina tohto jedlého pracovného zošita, vedie deti, ale častokrát aj ich rodičov k zdravému vzťahu k jedlu, oboznamuje ich s lokálnosťou surovín a motivuje ich k výberu plnohodnotných potravín. Chce, aby sa zaujímali o ich pôvod a aby k stolovaniu pristupovali aj ako k spoločenskej a zážitkovej udalosti. A najmä, aby z jedla mali radosť. 1 Pestrosť Kapitola o tom, aká dôležitá je pestrosť v našom jedálničku a prečo by na našom tanieri mala byť dúha.   2 Zážitok Jedlo by nemalo slúžiť len ako prostriedok na zasýtenie sa, ale aj ako zdroj zážitkov, príjemných chvíľ a socializácie.   3 Všetkými zmyslami Jedlo, to je aj krása z objavovania nových chutí, vôní, tvarov. Kapitola, ktorá povzbudzuje vyskúšať vyskúšať nové suroviny.   4 Nič nie je len tak O pôvode potravín, o tom, aby sme sa zaujímali o to, odkiaľ a aké potraviny si kupujeme.   5 Čítam etikety Kapitola nadväzujúca na pôvod potravín. Bez čítania etikiet to nejde!   6 Zdravý tanier Základné informácie o tom, ako jesť vyvážene.     7 Koľko je dosť Rozloženie nášho celodenného jedálnička tak, aby sme z jedla mali dobrý pocit a aby nám nechýbala energia. 
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Logico primo - Povolania (-50%)


Úlohy, rozvíjajúce zručnosti: rozvíjanie kognitívnych a učebných kompetencií - rozvíjanie matematickej gramotnosti dieťaťa - rozvíjanie koncentrácie a pozornosti - rozvíjanie zrakového vnímania - podporovanie verbálnej komunikácie - podporovanie vzájomnej spolupráce - tvorivé riešenie rozmanitých problémov, úloh a situácií Ilustrácie: Mgr. art. Eva Švrčková
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pripravím sa do školy (-50%)


Publikácia je koncipovaná ako pracovný zošit pre deti vo veku 5 – 6 rokov, ktoré navštevujú posledný ročník materskej školy. Obsahuje sedem tém zameraných na rozvoj osobnosti dieťaťa v sociálno-emocionálnej, vedomostnej, telesnej i duševnej oblasti. Každá téma pozostáva z úvodného príbehu (rozprávky, príbehu zo života detí, hádaniek) spojeného s tematickým obrázkom a súboru úloh, ktoré sú obsahovo a motivačne prepojené s úvodným príbehom. Rovina rozvíjania komunikačných schopností, ktorá je pilierom každej témy, je mimoriadne dôležitá: deti sa učia rozprávať, počúvať s porozumením, rozvíjajú svoju reč, tvorivosť a fantáziu. Cieľom nasledujúcich tematických aktivít je precvičiť základné kognitívne a percepčné schopnosti, ktoré sú veľmi dôležité z hľadiska dosiahnutia školskej zrelosti, úspešného zvládania základov čítania, písania a počítania v prvom ročníku základnej školy. Autorky – renomované odborníčky v oblasti pedagogicko-psychologického poradenstva – vytvorili pre učiteľa (rodiča) ako doplnok metodickú príručku, v ktorej spracovali nielen odporúčania a rady, ako s pracovným zošitom efektívne pracovať, ale spomenuli aj najčastejšie problémy detí v oblasti grafomotoriky, rečového prejavu, správneho sedenia a držania tela atď. v tomto vekovom období. Pracovný zošit s metodickou príručkou je užitočnou pomôckou pre každé dieťa predškolského veku. Učiteľky (rodičia) nájdu v ňom systematické kroky na každodennú, vekuprimeranú, hravú prípravu detí do školy.
Vypredané
1,45 € 2,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kniha plná veselých rébusov pre šikovné deti (-50%)


Vzrušujúce aktivity šteklia vaše závity.
Vypredané
1,00 € 2,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Máša a medveď - Hurá do školy! (-50%)


Opäť je tu neposedná Máša so svojimi zvieracími kamarátmi a prináša vám knihu plnú hádaniek a zábavných úloh. Neváhajte ani chvíľku a pustite sa do riešenia. Napokon si všetky obrázky pekne vyfarbite.
Vypredané
2,10 € 4,20 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Písmenká - Písanka s farbičkami a s anglickými slovíčkami (-50%)


S priloženými ôsmimi farbičkami ľahko obkreslia načrtnuté písmenká a vyfarbia si obrázky. Potom si ich raz - dva zotrú priloženou handričkou a môžu skúšať odznova. Vďaka názorným úlohám bude pre ne písanie zábavou.
Vypredané
3,95 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha ABCD hráme sa s písmenkami (-50%)


ABCD hráme sa s písmenkami, veselými rozprávkami je publikácia plná zábavných riekaniek a rozprávok. Farebné písmenká nás sprevádzajú príbehmi z bežného života a tiež zo života lesných zvieratiek. Vtipné riekanky sú pre deti ľahko zapamätateľné, ich častým opakovaním si deti veľmi rýchlo a prirodzene osvoja abecedu. Kniha je plná krásnych farebných ilustrácií. Pre deti od 5 rokov.
Vypredané
1,50 € 3,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príprava do školy - Praktický kurz (-50%)


Čo musí dieťa vedieť pred nástupom do školy? ako dieťa pripraviť na zápis? akí majú byť rodičia budúceho prváčika?
Vypredané
4,95 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pripravujeme sa na písanie (-50%)


Úlohy na kreslenie, lepenie a taktiež najrôznejšie úlohy podľa predlôh pomáhajú rozvoju jemnej motoriky.
Vypredané
1,95 € 3,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 128 strán zábavných cvičení pre deti od 5 rokov (-50%)


Zábavne cvičenia a hry pre deti od piatich rokov.
Vypredané
3,05 € 6,09 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Abeceda spať mi nedá (-50%)


Abeceda je večnou témou predškolákov a prváčikov. Tentoraz si ju zobral na mušku skutočný čarodej slovných hier, očarujúcich rýmov a vtipných metafor. Každému písmenku venoval vtipnú veršovanku, tak, aby si ho malý čitateľ nielen rýchlo a lepšie zapamätal, ale aj pochopil, kam konkrétne písmeno abecedy patrí, ako a prečo v spojení s ďalšími písmenami dokáže vytvoriť slovo a následne ako slová vytvárajú vety. Nádherne ilustrovaná plnofarebná knižka deti nielen pobaví, ale je výbornou pomôckou pri výučbe abecedy už v predškolskom veku. Ilustroval Miroslav Knap
Vypredané
2,98 € 5,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Uč sa s nami Vyskúšaj si vyfarbovanie 1 (-50%)


Disney séria Uč sa s nami - Vyskúšaj si bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi, aby pomohla deťom precvičiť si koordináciu zraku a hmatu, priestorové vnímanie a ďalšie vizuálne a motorické zručnosti a doplnila ich prípravu na predškolskú dochádzku. V tejto knihe deti nájdu stránky na vyfarbovanie, kreslenie a iné zábavné veci.
Vypredané
2,87 € 5,73 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 500 nápadov ako sa zabaviť (-50%)


Pracovný zošit je plný pestrých obrázkov a rozličných úloh. Dieťa sa s ním môže zabaviť celé hodiny. Pomocou týchto úloh si precvičí svoju zručnosť v kreslení, dokresľovaní a vyfarbovaní, tiež logické uvažovanie, znalosti v ľahkej matematike a gramatike, rozvinie si svoju fantáziu a predvídavosť. V tejto edícii vyšlo : 500 nápadov ako sa nenudiť.
Vypredané
2,48 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 500 jednoduchých úloh pre deti (-50%)


Pracovný zošit je plný pestrých obrázkov a rozličných úloh. Dieťa sa s ním môže zabaviť celé hodiny. Pomocou týchto úloh si precvičí svoju zručnosť v kreslení, dokresľovaní a vyfarbovaní, tiež logické uvažovanie, znalosti v ľahkej matematike a gramat ike, rozvinie si svoju fantáziu a predvídavosť.
Vypredané
2,48 € 4,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Rozprávková škôlka Petra Pana (-50%)


Výborné zošity pre deti predškolského veku aj prváčikov, v ktorých cez rôzne hry a aktivity budú tvorivo objavovať svoje obľúbené rozprávky a naučia sa aj logicky uvažovať. Stručné príbehy sú vhodné aj na prvé čítanie.
Vypredané
1,50 € 2,99 €

dostupné aj ako:


V knižnej kategórii zameranej na prípravu do školy a pracovné zošity získate nápady, materiály a odborné rady, ktoré vám pomôžu zlepšiť vedomosti, schopnostia  zručnosti vašich detí.

Knihy z kategórie príprava do školy vám pomôžu pripraviť sa na vzrušujúcu cestu vzdelávania. Od osvojenia si základných zručností po efektívne učebné stratégie, nájdete tu praktické návody a inšpiráciu, ktoré vám umožnia využiť svoj potenciál naplno. Knihy sú zamerané na všetky vekové skupiny a poskytujú užitočné informácie pre žiakov, študentov aj rodičov.

Okrem toho sme pre vás pripravili aj široký výber pracovných zošitov, ktoré vám umožnia trénovať a zlepšovať vaše schopnosti v rôznych oblastiach. Od matematiky a gramatiky po logiku a tvorivé písanie, naše zošity vám ponúkajú príležitosť precvičovať si učivo a vybudovať si pevné základy.