! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky strana 458 z 500

Macko Puf - Statočné prasiatko


Prasiatko je veľmi malé zvieratko. Takmer všetko v Stoakrovom lese je väčšie než ono samo. Nie div, že ho všeličo vyľaká. Veď okolo je toľko nástrah a nebezpečných vecí! Hlasné tajomné zvuky, nečakané prekvapenia, dlhé tmavé tiene, či dokonca hrôzostrašné búrky! Prasiatko má našťastie dobrých kamarátov, ktorí mu dokážu, že aj ono vie byť statočné, keď je to potrebné.
Vypredané
6,77 € 7,13 €

Macko Puf - Uzol na hrnci


Macko Puf je celý natešený: dnes sa stane niečo mimoriadne! Čo by to tak mohlo byť? No pravdaže, dnes ho navštívi Krištofko Robin! Prečo tu ale ešte nie je? Čo ho zdržalo? Zabudlo na to? A príde vôbec? Večer si už robí veľké starosti. Čoskoro ale zistí, ža na svojho najlepšieho kamaráta sa môže stopercentne spoľahnúť!
Vypredané
6,77 € 7,13 €

Cililing - Knižka na rok 2013


Knižka plná zábavy na rok 2013.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Cililing a stratený poklad


Cililing sa už udomácnila v Hviezdnej roklinke medzi vílami z Nekrajiny a prišiel čas zveriť jej dôležitú úlohu: vyrobiť žezlo na slávnosť jesenného splnu. Cililing čakajú mnohé ťažkosti, ale nakoniec uspeje. A navyše pozná, že na svete je niečo, čo je oveľa dôležitejšie než úspech a obdiv ostatných: verný kamarát, ktorý nikdy nezradí.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Disney - Knižka na rok 2013


Najobľúbenejšie filmy od Disney Pixar.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Víly - Cililing


Určite ste si všimli, že sa na svete deje mnoho čudných a tajuplných vecí. Prečo napríklad na jar zmizne sneh a celá zem sa zazelená? Ako to, že sa zvieratá prebúdzajú zo zimného spánku a vtáčky sa učia lietať? Zdá sa, že všetky tieto divy sa dejú samy od seba, ale v skutočnosti sú dielom víl. Víly žijú v kúzelnej krajine Nekrajine. Rodia sa z prvého detského smiechu a každá z nich má na niečo zvláštny talent. Tak sa narodila aj Cililing, víla vševedka s talentom na opravovanie a vynaliezanie. Lenže Cililing sa jej talent ani trochu nepáčil a závidela vílam s talentom na prírodu. Zdalo sa jej, že ich talent je oveľa dôležitejší. O tom, čo všetko Cililing v Nekrajine prežila a ako nakoniec zmúdrela, si môžete prečítať na stránkach tejto knižky s nádhernými ilustráciami!
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Miért jön vissza a bumeráng?


Léteznek-e sárkányok? - Ki találta fel a tornacipőt? - Melyik múmia a legöregebb a világon? Ha szereted az izgalmas kérdéseket és a meghökkentő, humoros válaszokat, akkor nem fogsz csalódni ebben a könyvben, amely a nagy sikerű "Miért sós a tenger" című kötet folytatása. A kérdéseket ezúttal is három válasz követi, és neked kell közülük kiválasztani azt az egyet, amelyet igaznak gondolsz. Ha a következő oldalra lapozol, megtudhatod, hogy jól döntöttél-e. Olvasás közben bebarangolhatod a kultúra és a tudomány izgalmas világát, számos találmány és felfedezés történetét megismerheted, és a legnagyobb rejtélyekre is fény derül!
Vypredané
10,56 € 11,12 €

A jámbor jávorszarvas


A három könyv ("A hebrencs hód”", "A jámbor jávorszarvas" és "A melegszívű medve") három szereplője felváltva kap főszerepet a bájos, könnyed humorú, tanulságos, de nagyon is mai mesékben. A szerző, Nicholas Oldland, művészeti diplomát szerzett Kanadában. A könyvek remek, lényegre törő és vidám szövegei mellett a velük összhangban álló egyedi képi világ is része a meghatározó élménynek, amit a könyvek olvasása jelent. Volt egyszer egy jámbor jávorszarvas, aki egyáltalán nem volt vad. A barátai mozgalmasan éltek, de ő egy kicsit félt az izgalmaktól. Aztán egy napon minden megváltozott. A meséből megtudhatja az olvasó, hogyan kell felfedezni és élvezni az élet apró örömeit.
Vypredané
6,83 € 7,19 €

A melegszívű medve


A három könyv ("A hebrencs hód", "A jámbor jávorszarvas" és "A melegszívű medve") három szereplője felváltva kap főszerepet a bájos, könnyed humorú, tanulságos, de nagyon is mai mesékben. A szerző, Nicholas Oldland, művészeti diplomát szerzett Kanadában. A könyvek remek, lényegre törő és vidám szövegei mellett a velük összhangban álló egyedi képi világ is része a meghatározó élménynek, amit a könyvek olvasása jelent. Volt egyszer egy melegszívű medve, aki mindent és mindenkit megölelt, ami vagy aki az útjába került. Legjobban a fákat szerette ölelgetni. Azonban egy napon találkozott egy favágóval. A mese arra tanítja meg az olvasót, mekkora hatalma lehet egy szívből jövő ölelésnek.
Vypredané
6,83 € 7,19 €

A hebrencs hód


A három könyv ("A hebrencs hód", "A jámbor jávorszarvas" és "A melegszívű medve") három szereplője felváltva kap főszerepet a bájos, könnyed humorú, tanulságos, de nagyon is mai mesékben. A szerző, Nicholas Oldland, művészeti diplomát szerzett Kanadában. A könyvek remek, lényegre törő és vidám szövegei mellett a velük összhangban álló egyedi képi világ is része a meghatározó élménynek, amit a könyvek olvasása jelent. Volt egyszer egy hebrencs hód, aki mindent megrágott, ami az útjába került. Meg se nézte, mi az, amit rág. Hamarosan az egész erdő romokban hevert. A meséből megtudhatja az olvasó, hogy helyrehozhatjuk, amit elrontottunk, csak elhatározás kérdése, hogy sikerül-e.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

366 rozprávok na dobrú noc


Srdečne pozývame vás i vaše deti do čarovného sveta rozprávok Walta Disneyho. Na stránkach tejto knihy plnej príbehov nájdete rozprávku na každý deň v roku, ani dlhú, ani krátku, ale presne takú, aby jej prečítanie vytvorilo príjemnú atmosféru pred spaním.
Vypredané
18,67 € 19,65 €

Lacná kniha Disney - Veľká kniha rozprávok, hádaniek a zaujímavostí na rok 2013 (-70%)


Prežite znova nezabudnuteľné príbehy svojich obľúbených postáv z animovaných filmov spoločnosti Disney! V tejto knihe nájdete rozprávkové príbehy, zaujímavosti, zábavné aktivity a ešte niečo navyše!
Vypredané
2,98 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Macko Puf - Uzol na hrnci (-70%)


Macko Puf je celý natešený: dnes sa stane niečo mimoriadne! Čo by to tak mohlo byť? No pravdaže, dnes ho navštívi Krištofko Robin! Prečo tu ale ešte nie je? Čo ho zdržalo? Zabudlo na to? A príde vôbec? Večer si už robí veľké starosti. Čoskoro ale zistí, ža na svojho najlepšieho kamaráta sa môže stopercentne spoľahnúť!
Vypredané
2,14 € 7,13 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Barbie - Princezná a speváčka (-70%)


Zažite spolu so svojou kamarátkou Barbie ďalšie úžasné dobrodružstvo. Barbie v ňom vystupuje v úlohe Tori, veselej princeznej z kráľovstva Meribella, ktorá by sa radšej venovala tancu a spevu než kráľovským povinnostiam. Skvelá príležitosť splniť si tento sen sa jej naskytne, keď do kráľovstva príde koncertovať jej obľúbená speváčka Keira. Dievčatá zistia, že majú veľa spoločného a využijú tajomné kúzlo, aby si vymenili úlohy. Zo začiatku sa im to zdá byť úžasné, postupne však zistia, že život tej druhej nie je taký ľahký, ako sa môže zdať na prvý pohľad.
Vypredané
2,02 € 6,73 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kájov výlet (-50%)


Vyleťte z klietky s Kájom na výlet do rozprávkovej krajiny Šariša, kde môžte znova prežiť rozprávku vlastného života.
Vypredané
5,00 € 10,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Disney - Veľká kniha rozprávok, hádaniek a zaujímavostí na rok 2013 (-90%)


Prežite znova nezabudnuteľné príbehy svojich obľúbených postáv z animovaných filmov spoločnosti Disney! V tejto knihe nájdete rozprávkové príbehy, zaujímavosti, zábavné aktivity a ešte niečo navyše!
Vypredané
0,99 € 9,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Angorský vyslanec


Pozývam všetkých čo vedia potešiť iných, do magickej rozprávkovej krajiny vyslancov s čarodejnými rubínovými očami.
Vypredané
0,50 € 10,00 €

dostupné aj ako:

Dalos mesekönyv


A lejátszható, elénekelhető vidám dalok s a kedves mulatságos állattörténetek örömteli együttlétet szereznek a felnőttnek és gyermekének. A gitár alakú könyv 10 dalocskát - köztük 4 jól ismert magyart - kínál az énekes kedvű kisgyerekeknek és szüleiknek.
Vypredané
18,23 € 19,19 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.