! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky strana 454 z 500

Božské Srdce


Minipohádky s rébusem.
Vypredané
0,71 € 0,75 €
  • 5 /5

Rose a čarodejníkova maska 3


Dobrodružstvá Rose pokračujú! Z kráľovského paláca sa stratí kúzelná maska, ktorá v sebe ukrýva veľkú moc. Kto si ju nasadí, získa neobmedzené magické schopnosti a dokáže ovládnuť celý svet. Pán Fountain, Rosin čarodejnícky učiteľ, má priniesť masku späť. Ale kde ju vlastne hľadať? Možno v Benátkach, meste masiek a karnevalov? Vydajte sa na ďalšiu dobrodružnú cestu s Rose, čarodejníckym učňom Freddiem, rozmaznanou Bellou a múdrym kocúrom Gusom.
Vypredané
9,49 € 9,99 €

Inspektor Fousek na stopě


V budově Ministerstva pro odhalování nevysvětlitelných záhad má svou kancelář inspektor Fousek. Když si ministerstvo neví rady, Fousek je vždy připraven. Má ve své kanceláři boudu, protože je pes. Jeho spolupracovnicí je odvážná a parádivá kočka Micumiši a hlemýžď Herkules Maratón, který je přeborníkem ve zpomalování soudních jednání. Ti tři řeší domácí i mezinárodní případy, a když se to podaří, řeknou si: je to v suchu, třebaže hlemýžď nemá sucho rád. Knížka podle úspěšného stejnojmenného večerníčku
Vypredané
11,39 € 11,99 €

A varázsló unokaöccse


Tudni szeretnél valamit Narniáról? Ez az a birodalom, ahol megszólalnak az állatok, ahol a legváratlanabb pillanatban egy boszorkány karmai közé kerülsz, ahol a jó akaratából új világ születik. Ahová véletlenül keveredik a két barát: Digory és Polly. Ha kinyitod a könyvet, őket kísérheted el e titokzatos világba. Abba a világba, ahol semmi sem lehetetlen. C.S. Lewis világhírű Narnia sorozatának első kötete.
Vypredané
7,24 € 7,62 €

Lacná kniha A varázsló unokaöccse


Tudni szeretnél valamit Narniáról? Ez az a birodalom, ahol megszólalnak az állatok, ahol a legváratlanabb pillanatban egy boszorkány karmai közé kerülsz, ahol a jó akaratából új világ születik. Ahová véletlenül keveredik a két barát: Digory és Polly. Ha kinyitod a könyvet, őket kísérheted el e titokzatos világba. Abba a világba, ahol semmi sem lehetetlen. C.S. Lewis világhírű Narnia sorozatának első kötete.
Vypredané
0,38 € 7,62 €

dostupné aj ako:

Vianočná kniha


Vianočné príbehy sú vďačná téma. Či už na krátenie dlhých zimných večerov, alebo na spríjemnenie čakania na Štedrý deň. No ak ich autormi sú Alexander Puškin, Lev Nikoljevič Tolstoj, Michail Bulgakov, Karel Čapek či Hans Christian Andersen, môžu sa stať aj zaujímavým literárnym zážitkom. Výber tvorí trinásť vianočných a zimných príbehov s ilustráciami Jindřicha Čapku, Zuzany Brunckovej a Jitky Němečkovej.
Vypredané
14,20 € 14,95 €

Darebácké zkazky


Jsou skoro pořád na vandru a do školy chodí, jen když nesvítí slunce. Banda kluků, kteří díky své náchylnosti k dobrodružství neustále létají v nějakém průšvihu. Nakonec se jim samozřejmě z každé kalamity podaří ve zdraví vyváznout, a o tom pak vyprávějí trochu neuvěřitelné zkazky.
Vypredané
11,56 € 12,17 €

Jak to bylo dál


Pohádka šťastně končí, jenže člověku to nedá. Jak to bylo dál? Vydrželo hrdinům to pracně získané štěstí i do dalších dnů a let? Vždyť přece je tak jednoduché všechno zase promarnit. Kolik úsilí stojí vítězství znovu a znovu obhajovat, aby se pohádka nezměnila v tragédii? Možná vás už také napadlo, domýšlet osudy vašich oblíbených pohádkových hrdinů. O tom je i naše nová knížka.
Vypredané
10,67 € 11,23 €

Pohádky po telefonu


Italského autora, nositele Andersenovy ceny, není třeba českému čtenáři představovat - tedy pokud je mu víc než třicet let. Tolik let totiž uplynulo od vydání jeho slavné knihy Pohádky po telefonu. 63 krátkých, ale vždy vtipných, moudrých a originálních pohádek nyní vychází znovu, ovšem se zcela neobvyklým ilustračním doprovodem. Nakladatelství LIKA KLUB se k vydání této knihy spojilo s organizací CELÉ ČESKO ČTE DĚTEM a jejím prostřednictvím oslovilo děti z celé republiky, aby si pohádky ilustrovaly samy. Z více než 1200 ilustrací pak byly vybrány ty nejzajímavější a díky kouzelné grafické úpravě knihy se jim dostalo profesionálního zpracování. Vznikla tak veselá barevná kniha, plná legrace, nápadů a radosti. Kdo by si nechtěl číst o paláci ze zmrzliny či o bonbonovém dešti, koho by nezajímaly příběhy o holčičce, co pořád padala nebo o klukovi, který stále něco ztrácel... Krátké pohádky jsou zvláště vhodné pro čtení dětem nebo pro začínající čtenáře.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Krtčí sestry a deštivý den


Kanadská autorka Roslyn Schwartz (1951) napsala a ilustrovala populární sérii knížek pro děti, v nichž vypráví dobrodružství krtčích sester. Inspiraci pro své příběhy nacházela v rozličných situacích, které mohou člověka v životě potkat. Když vdechne život dvojici rozverných sester, ukáže se, že jejich drobné příhody mají ledacos společného s velkým světem nás lidí.
Vypredané
5,99 € 6,30 €

Krtčí sestry a kopec mechu


Druhá kniha ze série příběhů, v nichž Roslyn Schwartz (1951) ukazuje dění bezstarostného mikrosvěta, kde se vše mění v čirou radost. Příběhy dvou neúnavně optimistických, dychtivých i sebevědomých krtčích postaviček byly oceněny kanadskou asociací autorů a krtčí sestry si získaly přízeň malých i velkých čtenářů v různých koutech světa.
Vypredané
5,99 € 6,30 €

Barátnőm, Bori: Bori karácsonya


A boltokban már ott sorakoznak a csokimikulások és a mézeskalácsok, pedig még egy jó darabig várni kell, hogy végre karácsony legyen. Bori azzal tölti a várakozás hosszú heteit, hogy díszeket készít. Később, a karácsonyi vásáron még a Mikulással is találkozik. De vajon tényleg ő az igazi? Borinak van egy ötlete, hogyan derítheti ki...
Vypredané
2,52 € 2,65 €

Zlatá kniha rozprávok z celého sveta


Rozsiahly zborník 24 najznámejších rozprávok z celého sveta, približuje na svojich viac ako 800 stranách, to najkrajšie z rozprávkového sveta. Kniha ponúka celostránkové plnofarebné ilustrácie na každej strane, ktoré spestrujú a podfarbujú texty dobrodružných príbehov. Poukazuje sa v nich na dôsledky pýchy a chamtivosti, nad ktorými víťazí sila múdrosti, lásky a dobrého úmyslu. Rozprávky nielen pobavia, ale aj dokážu spojiť prostú mravnosť s nádherným svetom fantázie. V Zlatej knihe rozprávok z celého sveta nájdete tieto klasické príbehy: Bambi, Kráska a Netvor, Popoluška, Janko a fazuľa, Peter Pan, Alica v krajine zázrakov, Pinocchio, Šalátočka, Červená Čiapočka, Aladin a čarovná lampa, Čarodejník z krajiny Oz, Brémski muzikanti, Škaredé káčatko, Kniha džunglí, Malá morská víla, Statočny´ cínovy´ vojačik, Šípková Ruženka, Okolo sveta za 80 dní, Tri malé prasiatka, O Palčekovi, Kocúr v čižmách, Zlatovláska a tri medvede, Snehulienka a sedem trpaslíkov, Vlk a sedem kozliatok.
Vypredané
19,99 € 39,99 €

My Little Pony Na farme


Obľúbené poníky z kúzelnej krajiny Ponyville zažívajú ďalšie zo svojich veselých dobrodružstiev. Tentoraz sa Pinkie Pie a Rainbow Dash vydávajú navštíviť svoju kamarátku Applejack na farmu, kde je stále mnoho práce. Ako dopadne deň strávený vonku? Nebudú sa poníky báť zašpiniť si kopýtka? Všetko sa dozvieš v tomto veselom príbehu! Čítaj si príbeh a každý čiernobiely obrázok medzi slovami prelep farebnou samolepkou z hárku, ktorý nájdeš uprostred tejto knižky.
Vypredané
4,88 € 5,14 €

Princezna Knižka na rok 2013


V tejto nádherne ilustrovanej knižke čakajú na malé čitateľky najznámejšie princezné: Snehulienka, Popoluška, Ruženka, Ariel, Bella, Rapunzel, Jasmína a Tiana. Prinášajú množstvo príbehov, hádaniek, doplňovačiek a maľovaniek, pri ktorých deti strávia dlhé hodiny príjemnej zábavy.
Vypredané
9,42 € 9,92 €
  • 5 /5

Čarohľadačky: Dračia pomsta (3)


Čarohľadačka Sisa Hradná už našla dva prívesky: srdiečko a podkovičku, ale jedenásť ich ešte stále chýba. Tentoraz musia Sisa a Nika čeliť nielen čarodejníkovi Zorganovi, ale aj zlej kráľovninej sestre, princeznej Morane, ktorá chce prívesky získať pre seba.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Bylo nebylo


Pohádky o perníkové chaloupce, o Palečkovi, o slepičce a kohoutkovi, o Smolíčkovi a mnoho dalších ve výběru a úpravě pro děti od 4 let s barevnými ilustracemi Heleny Zmatlíkové.
Vypredané
11,56 € 12,17 €

Škriatok Bystrík a jeho lesní priatelia


V tejto krásne ilustrovanej knižke nájdete 4 milé príbehy Škriatka Bystríka, ktorý pomáha riešiť problémy svojich lesných priateľov.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Príhody strašiaka fešáka


Veselý a originálny príbeh o strašiakovi Fešákovi, ktorý hľadá cestu späť domov. Tá však nebude vôbec jednoduchá! Našťastie mu pomáhajú jeho kamaráti - štyria nezbední vrabčiaci, škriatok Pýtajko a nebojácny Drsný žabiak. Či sa Fešákovi podarí poraziť zlostného skalného obra a jeho zúrivého býka, koho ešte na svojej dobrodružnej ceste stretne, a ako sa to všetko skončí, to sa dozviete v tejto rozprávkovej knihe. Kniha je krásne ilustrovaná ilustrátorkou Oksanou Lukomskou.
Vypredané
6,64 € 6,99 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.