! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Rozprávky strana 450 z 500

Csomótündér


"Van a világon egy csomó tündér, ezt mindenki tudja. Tavasztündérek, konyhatündérek, villamosvezető-tündérek. De Csomótündér csak egyetlen egy volt." Ő csomózza össze a szerelmes királyfiak és királylányok cipőfűzőjét, hogy örökre együtt maradjanak. De néha a királyfiaknak a világ tetejére is el kell menniük, hogy legyen merszük megkérni a királylány kezét.Néha kell egy kis tündérvarázslat, hogy egy szerelmes óriáslány át tudjon kelni tízemeletes házával együtt a hídon az ő szerelmes óriásához. Néha egy szemüveges, vézna kisfiúnak is sikerül tündérszárnyat varázsolnia a tündérére, akár egy kockás ballonkabátból is. Néha egy nagy veszekedés vége egy nagy közös láblógatás. Budapest jól ismert terei, a Margitsziget, a Gellérthegy, Zugló és a Klauzál tér megtelnek szerelemmel és mesével. Tündér-kislányoknak, bátor kiskirályfiknak és ifjú szerelmeseknek ajánljuk.
Vypredané
10,15 € 10,68 €

Bambi - Mesés zsebkönyvek


A Mesés zsebkönyvek az apró kezekbe valók. Szövegezése, illusztrációi, mérete, kartonált lapjai és rejtett spirálozása miatt ideális első könyv a legkisebbeknek.
Vypredané
4,04 € 4,25 €

Városi legendák


Azt mondják, a vasútállomáson találkozhatsz a krumplifejű masinisztával, és, képzeld, a szökőkútban egy szörny, az állatkertben az elefánt mellett egy telefánk, a toronyórában pedig egy szellem lakik. Micsoda város ez! És micsoda történetei vannak! A városi legendák humoros, frappáns történetei nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek fantáziáját is beindítják. Tasnádi Emese nyolc meséből fűzte össze ezt a legendáriumot, amely P. Szathmáry István rajzaival válik teljessé: igazi nyelvi csemege és humoros mesefüzér az iskolás korosztálynak.
Vypredané
6,35 € 6,68 €

Mese a vakondról, aki tudni akarta, hogy ki csinált a fejére


Végre magyarul is olvashatjuk a kis vakond kalandjait, akinek a fejére csináltak! A vakond szeretné kideríteni, ki volt a bűnös, és útja során sok-sok állattal ismerkedik meg a mezőn. Végül a legyek sietnek segítségére, hogy megoldja a rejtélyt... A világ legnépszerűbb és legszebb kakis könyvét harminc nyelvre fordították le, és több millió kisgyerek nevetett felszabadultan rajta. Nevessetek ti is! 2-5 éveseknek
Vypredané
5,60 € 5,89 €

Dobrodružné Vianoce - Dada a Dodo


Dada a Dodo. Knižka plná veselých a čarovných príbehov vhodných pre deti, väčších aj tých najväčších, obsahuje tajné poznámky a zaujímavé úlohy.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Csodálatos mesetár 2. - A békakirály, Hamupipőke és a többiek


A Csodálatos mesetár sorozatban a világirodalom legkedveltebb meséi kaptak helyet, melyek - a kisgyerek igényeit szem előtt tartva - színpompás illusztrációkkal, élvezetes stílusban átírva, rövidített formában kerültek a kötetekbe. 7 ismert és közkedvelt mesét tartalmaz.
Vypredané
4,08 € 4,29 €

Guszti nyuszi új labdája


Guszti nyuszit új labdával ajándékozza meg Papa nyuszi, mert igen tehetséges focistának tartja. Az új labdát azonban a felnőtteknek is ki kell próbálni. Ebből aztán jó nagy kalamajka keveredik. Most akkor kié is az új labda?
Vypredané
0,99 € 1,04 €

Lacná kniha Boszi seprűnyélen (-50%)


Süvölt a szél, közeledik a vihar, a boszi mégis útnak indul seprűjén. De jaj, a szél hol a kalapját, hol a masniját sodorja le! Még szerencse, hogy mindig akad egy segítőkész állat, aki megkeresi az elveszett holmit, és cserébe csak annyit kér: hadd üljön fel ő is a seprűnyélre. Vajon lesz elég hely mindegyiküknek?
Vypredané
4,83 € 9,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dobrodružné Vianoce - Dada a Dodo (-50%)


Dada a Dodo. Knižka plná veselých a čarovných príbehov vhodných pre deti, väčších aj tých najväčších, obsahuje tajné poznámky a zaujímavé úlohy.
Vypredané
2,45 € 4,90 €

dostupné aj ako:

O smutném tygrovi


Knížka O smutném tygrovi vyšla v roce 1968. Dnes tato neokázalá autorská pohádka Aloise Mikulky vychází znovu, v úplně jiné době a pro úplně jinou generaci, nic z její krásy však nepominulo.Alois Mikulka se narodil a žije v Brně. Patří mezi legendy autorské knihy pro děti.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Čtyřlístek ve filmu


Knížka obsahuje padesátistránkový dobrodružný komiksový příběh z rudolfinské Prahy a je doplněna zajímavostmi z přípravy filmu. Najdeme zde rozhovory s autory a režisérem filmu i obrazový materiál vzniklý při natáčení.
Vypredané
11,17 € 11,76 €

dostupné aj ako:

O Kvetuške a fúzačovi


Půvabné příběhy Květušky, která se panicky bála hmyzu. Jednoho dne, když se s jekotem rozběhla při pohledu na nějakého brouka, zakopla o pařez. Pařez byl však kouzelný a Květušku zmenšil do velikosti obávaného hmyzu. Květušku provází tesařík (fúzač ), který ji seznamuje s životem v hmyzí říši. Společně s tesaříkem poPmohou mravencům, můrce i pavoučci. Květuška tak prožije prázdniny v hmyzí říši.
Vypredané
8,63 € 9,08 €

Lacná kniha Čtyřlístek ve filmu (-50%)


Knížka obsahuje padesátistránkový dobrodružný komiksový příběh z rudolfinské Prahy a je doplněna zajímavostmi z přípravy filmu. Najdeme zde rozhovory s autory a režisérem filmu i obrazový materiál vzniklý při natáčení.
Vypredané
5,88 € 11,76 €

dostupné aj ako:

A mátyás és az őz meséje - Mesekönyv és foglalkoztató


"Az emberek gonosz dolgokat követnek el, és Isten odaföntről büntetéssel sújtja a világot. Te azonban, aranyom, légy olyan az emberek között, mint amilyen az őz volt ebben a mesében, és akkor nem kell félned semmitől."
Vypredané
2,49 € 2,62 €

Rozprávky a bájky


Tridsaťdeväť prekrásnych bájok a rozprávok z pera velikána svetovej literatúry.
Vypredané
5,67 € 5,97 €
  • 5 /5

Čarohľadačky: Dve sestry (4)


Čarohľadačka Sisa Hradná už našla tri prívesky. Bezpečne ich uložila do svojej špeciálnej šperkovnice, ale aby mohla pokračovať v hľadaní, musí počkať na ďalšiu cestu, ktorá ju privedie do Karizmy. Kráľovnú Zázračnicu šokuje zistenie, že v zmiznutí príveskov má zrejme prsty jej vlastná žiarlivá sestra Morana.
Vypredané
6,60 € 6,95 €

Vodník Čľupko


Deň čo deň prežíva veselé dobrodružstvá nie len v ríši pod vodnou hladinou. Zoznámte sa s dobrosrdečným a vynaliezavým vodníkom Čľupkom. Poradí si v každej situácii, a to predovšetkým vďaka vode, ktorá je doslova všemocná. Šesť veselých príbehov s nádhernými ilustráciami je venovaných tak budúcim čitateľom, teda predškolákom, ako aj žiakom prvého stupňa základných škôl. Príbehy sú jednoduché a zrozumiteľné, nevyskytuje sa v nich žiadne násilie. Práve naopak. Sú plné šibalstiev, humorných situácií, vtipných postrehov a prirovnaní primeraných detskej vnímavosti. Vyzdvihujú hodnoty ako odvaha, priateľstvo, čestnosť a ochota pomôcť iným. Vodnícky svet a jeho neobyčajní obyvatelia nútia deti k predstavivosti a rozvíjaniu fantázie.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Maľovaná písanka


Majster detskej literatúry ponúka malým zvedavcom, školákom i predškolákom, svoju písanku – nádherne „ručne písanú“ knihu krátkych príbehov, v ktorých niektoré slová sú nahradené piktogramami. Dielo, ktoré vzišlo z úspešného seriálu v časopise Slniečko, zabaví aj poučí, rozvíja fantáziu a učí deti čítať s porozumením. Maľovaná písanka korešponduje so školským rokom a s ročnými obdobiami a je výbornou pomôckou pre predškolské vyučovanie i pre prvé ročníky základných škôl.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Priatelia dažďa


Už šesť mesiacov nepršalo, rybník vysychá a zmorené žabky majú vážny problém. Vari majú opustiť rybník, ktorý je odjakživa ich domovom? A kam sa majú pobrať? Zachránia sa vôbec? Ďalšie úspešné dielo výnimočnej talianskej spisovateľky – príbeh o dobrodružnej ceste žabiek z vysychajúcej kaluže k vodopádu, plný napätia a nečakaných zvratov – je prekrásnou metaforou o odvahe a neohrozenosti, o zúfalstve a strachu, o hodnote solidarity, sile priateľstva a lásky.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

V kategórii rozprávky nájdete bohatú ponuku rozprávkových kníh pre deti, ktoré prinášajú kúzlo a fantáziu do ich života. Rozprávkové knihy poskytujú deťom aj dospelým nekonečné dobrodružstvá a učia ich dôležité hodnoty.

Kategória rozprávkových kníh obsahuje klasické príbehy ako Červená čiapočka, Popoluška, Snehulienka a mnoho ďalších. nájdete tu tiež moderné a autorské rozprávky, ktoré oslovujú dnešnú generáciu detí. 

Rozprávkové knihy sú bohaté na farebné ilustrácie, ktoré oživujú príbeh a pomáhajú detom vizualizovať si scenérie a postavy. Autori sa snažia zapojiť čitateľa prostredníctvom interaktívnych prvkov, ako sú zvukové efekty a otázky, čo vytvára zábavné a vzrušujúce čítanie.