! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Hurrá, ovis lettem - Ragassz és ügyesedj


Óvodásnak lenni igazán jó móka. A foglalkoztatóban lévő feladatokból sokat megtudhatsz erről, és a feladatok megoldásával egyre ügyesebb leszel.
U dodávateľa
2,76 € 2,90 €

Betűk írása - 1. osztály


A kiadvány érdekes rajzos feladatai fejlesztik a gyermek finommotorikai képességeit. A minták átírásával gyakorolja a betűk írását, majd önállóan is próbálkozhat. Az érdeklődő, jó ceruzafogással rendelkező gyerekek már iskola előtt is gyakorolhatnak a füzetből, segítve ezzel is az iskolakezdést.
U dodávateľa
2,40 € 2,53 €

Irányok - Tájékozódás a térben - Foglalkoztató gyerekeknek - 5-6 éveseknek - több mint 60 db matricával


A foglalkoztatóban található játékos, érdekes feladatok segítik a gyermek téri tájékozódásának kialakulását. Szórakozva tanulhatja meg az előtte, mögötte, mellette, fölötte, a jobb és a bal oldal fogalmát. A matricák beragasztása segíti a figyelem és a finommotorika fejlesztését.
U dodávateľa
2,40 € 2,53 €

Ismerd meg a formákat!


Ez a kedves állatkákkal illusztrált könyvecske segít a pici gyerekeknek a formák tanulásában.
U dodávateľa
2,40 € 2,53 €

Összeadás és kivonás 20-tól 100-ig - 2. osztály


Kedves Szülők! Ez a kiadvány az összeadás és kivonás tanulását segíti a második osztályban. A hagyományostól eltérő, játékos, szórakoztató feladatokon keresztül nyújt gyakorlási lehetőséget a gyerekeknek. De jól jöhet a várakozások idején a gyerkőc lefoglalására, vagy egy esős délután unaloműzésnek is. Az ellenőrzéshez a füzet végén található megoldások nyújtanak segítséget, így a gyermek önállóan is tudja használni. Kellemes időtöltést!
U dodávateľa
2,40 € 2,53 €

Összeadás, kivonás 20-ig - 1. osztály


Kedves Szülők! Ez a kiadvány az összeadás és kivonás tanulását segíti az első osztályban. A hagyományostól eltérően, játékos, szórakoztató feladatokon keresztül nyújt gyakorlási lehetőséget a gyerekeknek. De jól jöhet várakozások idején a gyerkőc lefoglalására, vagy egy esős délután unaloműzésnek is. Az ellenőrzéshez a füzet végén található megoldások nyújtanak segítséget. Kellemes időtöltést!
U dodávateľa
2,40 € 2,53 €

Ébred a farm


Az 1 éves kor a beszéd kialakulásának ideje. Ez a kedves hangutánzó könyvecske segíti a helyes artikuláció kialakítását.
U dodávateľa
2,40 € 2,53 €

Shrek - Csizmás, a Kandúr


Hogyan ismerkedett meg Csizmás, a kandúr Shrekkel, Szamárral és a többi szereplővel? Megtudhatod ebből a kétnyelvű kiadványból, mely tele van több mókás bajuszpödrő feladvánnyal! Olé!
U dodávateľa
3,34 € 3,52 €

Tom és Jerry - Focimánia


A Kölyökkönyv kiadónál úgy gondoljuk, hogy a gyerekek tanulásának elősegítéséhez nincs jobb módszer, mint a móka és a nevetés. Éppen ezért nagy gondossággal állítottuk össze ezt a kiadványt, hogy a tanulás csak játék legyen vele. A benne található feladatok a képzelet és a kreativitás fejlesztését szolgálják. A kiadványban olyan feladatok találhatóak, amelyek a következő területeket fejlesztik: kreativitás, megfigyelőkészség, olvasás és betűk, matematika és számok.
U dodávateľa
3,34 € 3,52 €

Gigantosaurus - Őskori színvarázs - Ismerkedj meg a dínókkal!


Ismerkedj meg a Gigantosaurus című rajzfilmsorozat szereplőivel ebben az őskori színvarázsban. Színezőkészleted segítségével varázsold színpompássá a dínókat a színkódok alapján. Jó szórakozást kívánunk!
U dodávateľa
3,34 € 3,52 €

Csíkot húz a repülő


Versikékkel kísért, könnyen lapozható leporelló, melynek minden oldalán más-más járművel ismerkedhetsz meg. Ha még több járműre vagy kíváncsi, keresd az "Ismerd meg a járműveket" sorozat további részeit is!
U dodávateľa
3,18 € 3,35 €

Altató


József Attila álomba ringató verse kis méretű, 8 oldalas színes leporellóban.
U dodávateľa
3,18 € 3,35 €

Farsangi mese


Az ünnepi fények és melegség helyét januárban átveszi a szürkeség, a hideg és a vánszorgó percek. Az unalmasan telő napokkal Simon nagypapája lassan elveszíti a jókedvét, de családja és a szomszéd Lulu néni kieszelik, hogyan vidítsák fel. A régi emlékeket felidézve hagyományos farsangi felvonulást szerveznek, ahol a falu apraja-nagyja feleleveníti a régi szokásokat. Megtudhatjuk mit jelent a vízkereszt napja vagy a farsang farka, hogy kik azok az alakoskodók, és mivel foglalkozott régen a drótostót. Végül még az is kiderül, hogy valóban mágikus erővel bír-e a farsangi fánk. A hazai szokások, jeles napok, különleges hagyományok megismertetése a gyerekekkel igen fontos feladat - Takács Viktória gyönyörűen illusztrált története e vállalás jegyében született meg. A Hagyományaink sorozatban olyan ünnepeket dolgozott fel eddig, mint a betlehemezés, a mohácsi busójárás, a húsvét, a pünkösd, a lucázás, a szüret...
U dodávateľa
7,35 € 7,74 €

Nagy folyók haragja II. - A Varad könyve


A VARAD FOLYÓ VIDÉKE forrong: Varadokban, a hurrogónok városában a felszín alatt feszül egymásnak a józan ész és az indulat. Kold Norlamond vállát komoly súlyok nyomják, ígérete megköti a kezét, ám a béke már lassan nagyobb áldozatot követel, mint a háború. Eközben egy vörös hercegnő talpig gyászban áll a Hazavágyó-sziklán, nem sejtve, hogy a messzeségben él és őrá gondol a Fekete Gólya. A lasnapoli palotából pedig a malmok földjére vágyik egy lány: Boiana számára új neve életfogytig tartó ítélet, a testét ölelő selyem pedig börtön. Megmoccan a Donddau is, ami semmi jót nem jelent: a vulkán ébredése sötét idők közeledtét szokta jelezni. Ám végül mégis egy tragikus gyilkosság teszi elkerülhetetlenné a háborút hurrogónok és laddaniak között. Vajon valóban a két nép áll szemben egymással, vagy jóvátehetetlenül összekuszálódott, hogy ki ellenség és ki barát, ki hős és ki áruló? SCHMAL RÓZA fantasy-trilógiájának második kötetében folytatódik a laddanni birodalom története, a nemesi családok hatalomért és szerelemért folytatott harca. A lenyűgöző, képzeletbeli középkori világot egy, a változásokat követő térkép, a családfák, újabb városrajzok, és egy teljes laddanni lexikon egészíti ki. "Gyerekkoromban szerettem történeteket kitalálni és rajzokat készíteni hozzájuk. Mire felnőttem, ebből az utóbbi maradt: miután elvégeztem a Képzőművészeti Egyetem festő szakát, könyvillusztrálással kezdtem foglalkozni. Ladann-völgy első terveit kamaszkoromban, a szentendrei HÉV-en és balatoni nyarakon firkáltam a füzeteimbe, de csak akkor tértem vissza hozzájuk, amikor már a fiam volt kamasz, és nem nagyon lehetett vele másról beszélgetni, mint a Trónok harcáról. Ezek a beszélgetések felidézték, hogy milyen jó volt a saját kitalált királyságom történetét szőni. A felfedezés, hogy ezt most is megtehetem, hirtelen jött, és a mai napig örömmel tölt el." Schmal Róza
U dodávateľa
11,50 € 12,11 €

Mesék unokáimnak


A Beszterce közelében lévő Árokalját évszázadok óta a Bethlen család birtokolta. Az itt álló kastélyban éltek nagyszüleim, id. gróf Bethlen Balázs és Balázsné (született báró Josika Beata). A család élte csendes, dolgos mindennapjait, emellett gazdálkodtak a Trianon után meghagyott csekélyke birtokon, kertészkedtek, ápolták az egyedülálló parkot a messze földön híres génbankszerű, nagy almáskerttel együtt. Az egyre népesebb unokaseregnek Nagymama - nem mint született mesemondó, de annál nagyobb szeretettel - meséket írt és ezeket a "Csattoskönyvbe" tisztázta. A témákat a mindennapi életből vette, s egyik sem nélkülözi a tanulságot, a jóra való buzdítást, a hazaszeretetet. 1949-ben váratlan történelmi vihar csapott le: a családot elhurcolták, a kastélyt feldúlták. A gazdag, évszázados könyvtár állománya napokig máglyán égett, a Csattoskönyv azonban mégsem lett az enyészet martaléka. Ennek a mesekönyvnek s a családnak kíván emléket állítani a kiadvány, amelyet az olvasó kezében tart. (Atzél Ferenc)
U dodávateľa
10,57 € 11,13 €

Nekonečné samolepkování - Ledové království


Nekonečné samolepkování obsahuje více než 80 samolepek (28 puffy), barevné pozadí a více než 2 metry dlouhou omalovánku.
U dodávateľa
8,31 € 8,75 €

Igeutazók Bibliája - 85 illusztrált bibliai történet!


Szálljon fel a buszra! Igeutazóink (Lana, Griffin és Martin) életreszóló kalandra indulnak, amely során testközelből élhetik át a Biblia legelragadóbb történeteit.Az Igeutazók Bibliája egyedi látásmóddal közli a Szentírásnak a gyerekek által legkedveltebb részeit, így a Teremtést, Noé bárkáját vagy Jézus születését. A gyerekeket valósággal beszippantják e történetek, miközben kulturális, földrajzi ismereteket szerezhetnek, illetve megismerik a bibliai korok életmódját is. Gyönyörű illusztrációk, szórakoztató ismeretanyagok és fejből megtanulható igeversek vonzzák majd vissza a gyerkőcöket ehhez a könyvhöz, hogy mindig valami újat tanulhassanak a Bibliáról.
U dodávateľa
18,35 € 19,32 €

A szomjas troll


Varró Dánieltől rég várunk egy olyan mesevilágra, mint amilyet a Túl a Maszat-hegyenben teremtett. Ebben a skandinávoskodó mesefüzérben a szörnyű zord fjordok világába kalauzolja olvasóit. Megidézi és "varródanisítja" az északi és a kelta folklór néhány jellegzetes alakját: trollokat, mocsári goblinokat, orkokat, leprikónokat, hableányokat és hablegényeket. Van itt troll-legenda, finn minieposz, Andersen-paródia, sőt, tetszés szerint lehetünk főhősei egy vikinges gyerekfantasynek. A lapokon megelevenedő izgalmas, eseményekben és szójátékokban gazdag világban mindenki ráismerhet saját családi történeteire, ismerőseire és legfőképpen önmagára, amiben sokat segítenek Maros Krisztina pompás képei.
U dodávateľa
18,73 € 19,72 €

Óvodások világa 3 - 3-4 éveseknek


U dodávateľa
5,30 € 5,58 €

Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.