! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Psia škola kocúra Červenochvosta, 4. vydanie


Červenochvost je malý bezbranný kocúrik s ohnivočerveným chvostom. Má len dva mesiace, a preto sa musí naučiť všetko, aby dokázal prežiť v jednom byte s dvoma psími potvorami. A že táto psia škola bola pre Červenochvosta naozaj búrlivá, dočítate sa v každej lekcii tejto knižky. A čo sa kocúrik dozvedel v najdôležitejšej lekcii? KEĎ MÁŠ DOBRÝCH KAMATÁTOV, NEMUSÍŠ SA NIČOHO BÁŤ.
U dodávateľa
9,41 € 9,90 €

Co jsi za zvíře?: Příběh opeřenkyně


Když se malá kachnička vylíhne vedle bačkory ve tvaru myši, zprvu si myslí, že je taky bačkora. Ostatně, nemá nikoho, kdo by jí řekl, co je ve skutečnosti zač, protože „když se narodíte, nevíte, co jste zač. No jistě, jak byste to taky mohli vědět Někdo vám to musí říct. A pokud vám to nikdo neřekne, nemůžete vědět, co jste zač, je to tak? Je to tak.“ Přestože je kachnička se svou lehce netradiční maminkou spokojená, brzy zatouží opustit místo pod kontejnerem, kde spolu přebývají, a poznat svět. Paola Mastrocola, oceňovaná autorka knih pro děti i dospělé, zpracovává důležité otázky identity jedince a jeho sounáležitosti s okolím s jazykovou invencí a hlavně s humorem. Do tradiční „ řetězové “ pohádkové narativní struktury (opeřenkyně hledá maminku i sebe sama, přesouvá se v prostoru a setkává se tak s novými postavami a novým prostředím) dovedně vkládá moderní prvky a motivy a snaží se přitom v dětech nenásilně rozvíjet empatii, učí je respektovat jinakost a pokouší se předat staré dobré poselství, že na světě (skoro) všechno zmůže láska.
U dodávateľa
20,33 € 21,40 €

Veľká cesta malého pútnika


Pozývam ťa do dobrodružstva! Vieš, akí priatelia, ale aj nepriatelia na teba čakajú na tvojej ceste do Božieho kráľovstva? Poznáš nástrahy, ktoré ti môžu túto cestu skomplikovať? Chceš sa dozvedieť, čo ti pomôže kráčať vytrvalejšie a odvážnejšie? Práve to ti ukáže kniha Veľká cesta malého pútnika. Ježiš nás volá, aby sme putovali za ním do krajšieho domova - Nebeského mesta. Na túto cestu sa podujal aj jeden odvážny chlapec menom Kresťan a veru, nebola jednoduchá. Prekoná nástrahy kniežaťa Belzebuba? Príde do vytúženého cieľa? Poď sa s nami ponoriť do tohto príbehu. Okrem krásnej grafiky a ilustrácií ťa čakajú stránky plné napätia, nebezpečenstva, ale spoznáš aj pomoc a zbrane, ktoré Kráľ Nebeského mesta posiela svojim milovaným, odvážnym pútnikom, ktorí sa rozhodnú vykročiť na túto cestu. Veľká cesta malého pútnika je prerozprávaním životnej skúsenosti Johna Bunyana, ale predstavuje tiež cestu všetkých kresťanov. Jej snahou je verne sa držať pôvodného príbehu a zároveň ho zjednodušiť tak, aby ho mohli čítať a chápať aj deti a mládež. Tak ako on, aj my dúfame, že táto kniha bude inšpiráciou pre mnohých malých pútnikov, aby sa vybrali na svoju vlastnú cestu do Nebeského mesta. Život kresťana je ako púť, kde sa na ceste do neba stretávame s mnohými radosťami, ale aj skúškami. Veríme, že sa rozhodneš vydať touto cestou a modlíme sa, aby ti táto kniha pomohla na tvojej vlastnej ceste do neba. Kniha je určená pre deti vo veku 5-12 rokov.
U dodávateľa
22,71 € 23,90 €

Ha elmondtam volna


Bárcsak évekkel ezelőtt megmondtam volna neki, hogy szeretem, akkor most nem lennék itt... Finn mindig is szerette Autumn-t. Mert Autumn nem egyszerűen a szomszéd lány vagy az anyja legjobb barátnőjének lánya; Autumn a mindene. De ő nem a barátnője. A barátnője Sylvie, és Finn nem akar fájdalmat okozni neki, ezért Autumn nem tudhatja, mit érez valójában iránta. Finn legjobb barátja, Jack nem ennyire biztos ebben. Látta már együtt kettejüket. Az nem lehet, hogy Autumn nem tudja. És hogyan kellene támogatnia és egyben védelmeznie Finnt, amikor a szívfájdalom elkerülhetetlennek tűnik? Autumn könyvekkel veszi körül magát, és saját sorsát akarja megírni – de a való életben az ember nem mindig kap új fejezetet; a sors kegyetlen tud lenni a szerelmesekhez. Ez a három, különböző nézőpontból elbeszélt történet igazságok, tragédiák és váratlan, gyógyító kötelékek láncolatán keresztül folytatja Finn és Autumn szerelmének tragikus történetét.
U dodávateľa
14,72 € 15,49 €

Depešáci


Adam a Martin, dva učni ze socialistického zapadákova, se vydávají na honbu za lístky na legendární koncert Depeche Mode v Praze v roce 1988. Rozprodávají sbírky plakátů, staré zásoby céček a shánějí peníze po korunách, jen aby mohli vidět svou milovanou kapelu. Depešáci jsou mnohovrstevnatým příběhem o síle přátelství, o obyčejném životě na sklonku socialismu v barvách průmyslového města, ale především o nekonečné lásce k hudbě, která dokáže osvobodit nejhlubší zákoutí člověka i světa kolem něj.
Na sklade 1Ks
13,29 € 13,99 €

Minecraft: Tvoříme postavy - Knížka se samolepkami


Svoláváme všechny hráče! Přišel ten pravý čas vyrazit do Minecraftu užít si další dobrodružství. S více než 250 samolepkami se naučíte vyzbrojovat postavy, vyrábět si předměty, přežít setkání s moby a zkoumat některé z nejúžasnějších biomů v Minecraftu.
U dodávateľa
9,49 € 9,99 €

Prečo? Vesmír


Prečo? Obľúbená otázka detí i géniov! Zvedavé deti kladú jednu otázku za druhou. Zábavné odklápacie okienka a zrozumiteľné vysvetlenia určite vzbudia zvedavosť vášho dieťaťa.
Predpredaj
9,49 € 9,99 €

Bing - Bing si čistí zoubky


Bing by si měl vyčistit zoubky! Popadněte své kartáčky a připojte se k němu! Víte, jak na to?
U dodávateľa
9,49 € 9,99 €

Prečo? Odkiaľ sa berú bábätká


Prečo? Obľúbená otázka detí i géniov! Zvedavé deti kladú jednu otázku za druhou. V tejto knižke nájdete odpovede na najčastejšie otázky o bábätkách a o tom, ako prichádzajú na svet. Zábavné odklápacie okienka a zrozumiteľné vysvetlenia určite vzbudia zvedavosť vášho dieťaťa.
Predpredaj
9,49 € 9,99 €

Malý Timmy – Fotbalová superstar


Malý Timmy Cahill se hrozně chce dostat do školního fotbalového týmu. Je tu ovšem jeden problém – pokaždé ho někdo obere o míč, podrazí mu nohy nebo ho odstaví od míče. Možná prostěnení dost vysoký , aby mohl s ostatními hrát… Tim potřebuje vyrůst a to rychle! A pak, zrovna když to nejvíc potřebuje, objeví, že umí něco úžasného! Dostane se Tim do týmu?
U dodávateľa
10,25 € 10,79 €

Antis: Psí hrdina


První a jediný válečný hrdina se čtyřmi packami, který prokazatelně létal v bojových misích. To je Antis, pes s duší dobrodruha a také ten nejvěrnější přítel. Spolu se svým páníčkem, československým letcem Václavem Robertem Bozděchem, se vylízal z nejedné patálie. Jejich jedinečný příběh, odehrávající se na pozadí druhé světové války, teď nabývá komiksovou podobu.
U dodávateľa
11,39 € 11,99 €

Kočičí válečníci: Síla tří 3 – Vyhnanci


Životy tří učedníků a zároveň vnoučat Ohnivého měsíce řídí tajná věštba, ale jen jedno z nich o ní má tušení. Příslib síly, k níž vede klíč ukrytý v dávné minulosti, Sojkotlapku uchvacuje natolik, že se rozhodne vydat do hor – do lovišť Kmene tekoucí vody. I Cesmíntlapku a Lvíčkotlapku hory přitahují. Jejich masivy toho ale možná skrývají víc, než si všechny tři kočky dokázaly představit...
U dodávateľa
13,29 € 13,99 €

Medvídek Pú - Nové pohádky


Máte v ruce další knížku s novými příhodami Medvídka Pú a jeho kamarádů Kryštůfka Robina, Prasátka, Ijáčka, Tygra, Králíčka, Klokánka a paní Sovy. V prvním příběhu si přečtete, jak Pú pomáhal Králíčkovi na zahradě. Trvalo dlouho, než se zjistilo, která činnost jde Púovi nejlépe! V druhém se dozvíte, jak to ve Stokorcovém lese vypadá, když začne padat první sníh. A poslední vyprávění je o tom, jak Pú pozoroval hvězdy na noční obloze. A třeba si přitom můžete i něco přát!
U dodávateľa
14,24 € 14,99 €

Boj o ostrov


Boj o ostrov je první knihou Arthura Ransoma v sérii prázdninových dobrodružství dvou skupin dětí, které si říkají Vlaštovky a Amazonky. Spíše ve své fantazii než ve skutečnosti bojují o Ostrov divokých koček, na němž chtějí všichni tábořit. Ostrov leží uprostřed jezera, kde se Vlaštovky i Amazonky učí plachtit a setkají se tu i s „opravdovým“ pirátem – kapitánem Flintem.
U dodávateľa
18,99 € 19,99 €

Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.