Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Mindenem a foci! - Játékos fogalkoztató


Hamarosan itt az Európa-bajnokság, és mindenki focilázban ég. Ebben a matricákat is tartalmazó játékos füzetben rengeteg EB-vel kapcsolatos feladat és érdekes kvíz vár. Rajzold meg és színezd ki kedvenced mezét, oldd meg a szórakoztató feladatokat és kísérd figyelemmel a bajnokság mérkőzéseit, melyek eredményét a könyv végén lévő tabellán is feljegyezhetsz.
U dodávateľa
3,21 € 3,38 €

Szuper járművek - Kifestő kicsiknek


Ebben a vagány kifestőben különleges járművek várják, hogy színessé varázsold őket. Kapd elő a színes ceruzáid és filceid, és készíts minél látványosabb festést a kocsikra, hajókra és repülőkre!
U dodávateľa
3,21 € 3,38 €

Titkos versenyzés - Lósuttogó Suli 3.


A tengerparti szirten ódon lovastanya áll: az Ocean Ranch. Ruby itt tanulja meg a lovak nyelvét. Veszély fenyegeti a ranchot: a közelben egy repülőteret akarnak építeni. Ez a farm végét jelentené, mert a lovak nem bírnák az ezzel járó zajt. Rubynak minden találékonyságát és ügyességét latba kell vetnie, ha meg akarja menteni Patrice-t és a lovakat. De aztán a földterület tulajdonosa csábító ajánlatot tesz a lánynak: ha részt vesz a díjugrató versenyén, és nyer, a repülőtér nem épül meg. Ez bármilyen jól is hangzik, a feladat korántsem egyszerű...
U dodávateľa
10,03 € 10,56 €

Moje první/Moje prvé Aktivity, 2. vydanie


Kniha je určena pro děti předškolního věku. Rozvíjí jejich schopnosti a dovednosti a je skvělou přípravou do školy. Pomocí zábavných aktivit si děti procvičují barvy, tvary, logické myšlení a jemnou motoriku.
U dodávateľa
4,74 € 4,99 €

Gól! - Új kiadás - Minden, amit a labdarúgásról tudni érdemes


Érdekességek a labdarúgás világából: minden, amit tudnod kell a pályán és a háttérben zajló eseményekről. Az első labdák felfújt, bőrrel bevont sertéshólyagok voltak. Egy 90 perces meccsen alig három percig van egy-egy játékosnál a labda. A játékvezetők 19 km-t futnak meccsenként, 8 km-rel többet, mint egy játékos. Büntetőknél több mint 113 km/órás sebességgel száguldhat a labda.
U dodávateľa
15,79 € 16,62 €

Kedvenc meséim


"... és boldogan éltek, míg meg nem haltak." E mondat hallatán melegség járja át szívünket, hisz gyermekkorunk kedves meséi jutnak eszünkbe. Reméljük, ez a válogatás a gyerekekben is ilyen szép emlékeket ébreszt majd sok-sok év múlva. Olvassátok szeretettel!
U dodávateľa
5,33 € 5,61 €

Készíts házikókat! - Finommotorika játékosan


Finommotorika - bizonyára minden szülő hallotta már ezt a "bűvös szót" az óvó nénitől vagy a tanító nénitől. Nézzük, mi is ez! A finommotorika testünk apróbb testrészeinek a finom, összehangolt mozgását jelenti, szűkebb értelemben a kéz és a kéz ujjainak összerendezett mozgását. És miért olyan fontos ennek a fejlesztése? Az iskoláskorú gyermeknek a szem-kéz összehangolt munkája, a kézfejizmok, kéztőcsontok fejlettsége fogja meghatározni, boldogul-e majd az írás elsajátításával és a helyes ceruzafogással. Mint a legtöbb képesség, a finommotorika is eltérőmódon fejlődhet a gyerekeknél. Ha lemaradást észlelünk gyermekünknél, akkor az a legjobb, ha nem direktben segítünk neki, hanem játszva fejlesztjük! Foglalkoztatónk segítségével a gyermek kedvére vághat, hajtogathat, ragaszthat, csupa-csupa olyan dolgot végezhet a kezecskéivel, ami fejleszti a finommotorikáját, miközben ő kedvére játszik, kreatívkodik, szórakozik.
U dodávateľa
5,33 € 5,61 €

Heartstopper 5. - Szívdobbanás - Fülig beléd zúgtam 5. - képregény


Nick és Charlie szerelmesek EGYETEMI TÚRATERV Írta: Tara, Elle és Nick :) De most hogyan tovább?
U dodávateľa
9,90 € 10,42 €

Sherlock Bones és a fáraó maszkja


Sherlock Bones és Dr. Catson Egyiptomba indulnak nyaralni, de egy pillanat alatt újabb rejtélyeket kell megoldaniuk. Vajon ki lopta el a fáraó maszkját és miért? Talán a titokzatos pandák, a beképzelt vizilóhölgy vagy a folyton aggodalmaskodó oroszlán? Esetleg valaki más áll a bűneset mögött? Miközben olvastok, a könyvben található fejtörők és feladványok megfejtésével ti is aktív résztvevőivé válhattok a nyomozásnak. Nagyítókat elő!
U dodávateľa
9,34 € 9,83 €

Hagymácskák! Kezdő sípszó! - Gól! 1


Egy csapatnyi gyerek kalandjai, küzdelmei és álmai, akiknek közös szenvedélye: a foci! Amikor Gaston Champignon, a francia válogatott egykori futballistája meglátja Tommit dekázni a házuk udvarán, rögtön látja, hogy milyen nagy tehetség. Végre eljött az idő, hogy megvalósítsa az álmát: alapít egy focicsapatot, amiben bárki játszhat, és ami a legfontosabb, jól érezheti magát. Lugi Garlando Gól! című sikersorozatát nem csak a focistapalánták forgathatják örömmel. A sok-sok leküzdendő nehézség, kaland és bonyodalom teszi igazán letehetetlenné a sorozat köteteit, melyeket Stefano Turconi képregény stílusú illusztrációi varázsolnak még izgalmasabbá és humorosabbá. Ezáltal lesz a sorozat 8-tól 99 éves korig mindenkinek igazi szórakozás és tanulás!
U dodávateľa
9,34 € 9,83 €

Brazíliai kaland - Gól! 2.


Egy csapatnyi gyerek kalandjai, küzdelmei és álmai, akiknek közös szenvedélye: a foci! Az iskola véget ért, a Hagymácskákra pedig különleges nyár vár: hamarosan elindulnak egy mesés nyaralásra Brazíliába, a fociparadicsomba! Joao már Rio de Janeiroban vár rájuk. Tommi és barátai alig várják, hogy láthassák a legendás Maracaná stadiont, és a strandon együtt játszhassanak kedvenc bajnokaikkal. Lugi Garlando Gól! című sikersorozatát nem csak a focistapalánták forgathatják örömmel. A sok-sok leküzdendő nehézség, kaland és bonyodalom teszi igazán letehetetlenné a sorozat köteteit, melyeket Stefano Turconi képregény stílusú illusztrációi varázsolnak még izgalmasabbá és humorosabbá. Ezáltal lesz a sorozat 8-tól 99 éves korig mindenkinek igazi szórakozás és tanulás!
U dodávateľa
9,34 € 9,83 €

Első színezőm - kisfiúknak


U dodávateľa
2,67 € 2,81 €

Első színezőm - kislányoknak


Egy igazán tündéri kifestő, melyet már másfél éves kortól kipróbálhatnak a legkisebb művészek.
U dodávateľa
2,67 € 2,81 €

Kedvenc focis kifestőm


Itt az EB, ezért idén nyáron minden a fociról szól! Ezzel az izgalmas focijelenetekkel teli kifestővel gyermekünk a pályán érezheti magát. A legnagyobb sztárokról ráadásként egy-egy csipet érdekességet is elárulunk a füzetben.
U dodávateľa
2,67 € 2,81 €

Vár Álomország - Esti mese lányoknak


A mesekönyv célja, hogy könnyebbé tegye az estére való felkészülést és egy olyan világot mutasson a gyerekeknek, ahová minden este örömmel lépnek be. A szöveg ritmusos és dallamos, ami nyugtatóan hat a gyerekekre és erősíti a belső képalkotás folyamatát. Az álmok birodalmában nincs lehetetlen! Az álommanók minden este kalandra hívják a gyerekeket, és ezekben a kalandokban a mindennapi történések hőseivé varázsolják őket. A kis hősök a kedvenc karaktereik bőrében pedig mindig tanulhatnak valami újat és fontosat. Egy kerettörténet és öt elbűvölő mese.
U dodávateľa
12,02 € 12,65 €

Kedves állatok - Mágikus kifestő


Különleges kifestők amelyek tartalmazzák az ecsetet. Amint víz éri a kifestőket a színek elővarázsolódnak.
U dodávateľa
4,01 € 4,22 €

Mi történik velem? - Fiú


Felnőni sokkal könnyebb úgy, ha van valami sejtésed arról, mire számíthatsz. Ez a könyv nyíltan és világosan írja le azt, hogy mi fog történni a testeddel és a testedben, valamint ezen túl még az érzelmi változásokkal is foglalkozik - azaz mindennel, amiről életednek ezen fontos időszakában érdemes tudnod.
U dodávateľa
4,01 € 4,22 €

A tenger titkai - Mágikus kifestő


Különleges kifestők amelyek tartalmazzák az ecsetet. Amint víz éri a kifestőket a színek elővarázsolódnak.
U dodávateľa
4,01 € 4,22 €

Mi történik velem? - Lány


Felnőni sokkal könnyebb úgy, ha van valami sejtésed arról, mire számíthatsz. Ez a könyv nyíltan és világosan pontosan azt írja le, hogy mi fog történni a testeddel és a testedben, valamint ezen túl még az érzelmi változásokkal is foglalkozik - azaz mindennel, amiről életednek ezen fontos időszakában érdemes tudnod.
U dodávateľa
4,01 € 4,22 €

Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.