! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


A foci - Mit? Miért? Hogyan?


"Mit hordanak a focisták? Hogyan néz ki a futballpálya? Hogyan zajlik egy focimeccs? Milyen szabályok vannak a fociban? Milyen focival kapcsolatos foglalkozások vannak? Mi az edző feladata? Hogyan lehetsz bajnok? A Mit? Miért? Hogyan? Matricás foglalkoztató sorozat a népszerű, kinyitható ablakokkal készült Mit? Miért? Hogyan? sorozat tematikáját követve az óvodás gyerekeket érdeklő témákat dolgozza fel. A kötetek tömören összefoglalt tudományos ismereteket és több mint 300 visszaszedhető matricát tartalmaznak. A matricák egy részének meghatározott helye van az adott oldalpáron - ennek megtalálásához nyújt segítséget a kötet utolsó oldala. Nagyobb részük tetszés szerint elhelyezhető, kreatívan kiegészítve a színes rajzokat. A Mit? Miért? Hogyan? Matricás foglalkoztató köteteivel A TANULÁS JÁTÉK."
U dodávateľa
9,03 € 9,51 €

Strašidelné příběhy


Seznamte se s nejďábelštějšími postavami klasické literatury, ze kterých vám bude běhat mráz po zádech! Mlhou obestřená vřesoviště, sklepení, která v temných zákoutích skrývají víc, než byste čekali, hřbitovy, kde z hlíny vylézají nejenom červi. Výběr strašidelných příběhů a ukázek z děl, která předznamenala dnešní horory, vás seznámí s nejďábelštější mi postavami, jaké kdy vznikly. Nádherně ilustrované zlověstné příběhy z pera Edgara Allana Poea, Charlese Dickense, Mary Shellyové a dalších slavných autorů, jsou mrazivým čtením pro dlouhé večery.
U dodávateľa
20,84 € 21,94 €

Heartstopper. Volume 4


Boy meets boy. Boys become friends. Boys fall in love. Charlie didn't think Nick could ever like him back, but now they're officially boyfriends. Charlie's beginning to feel ready to say those three little words: I love you. Nick's been feeling the same, but he's got a lot on his mind - not least coming out to his dad, and the fact that Charlie might have an eating disorder. As summer turns to autumn and a new school year begins, Charlie and Nick are about to learn a lot about what love means. This is the fourth volume of Heartstopper, which is now an acclaimed live-action Netflix series. By Alice Oseman, winner of the YA Book Prize, Heartstopper is about love, friendship, loyalty and mental illness. It encompasses all the small moments of Nick and Charlie's lives that together make up something larger, which speaks to all of us.
U dodávateľa
20,85 € 21,95 €

Repülővel utazunk - Mit? Miért? Hogyan?


A Mit? Miért? Hogyan? sorozat teljesen megújult 35. kötetéből az óvodások és a kisiskolások megtudhatják, mi történik a repülőtéren, hogyan néz ki egy repülőtér, mi történik beszálláskor és landoláskor, miért nem esik a repülő az égből, hogyan irányítja a pilóta a gépet, milyen modern légi járművek vannak... A már hazánkban is közkedvelt Ravensburger-játékok közé tartozó képes szakkönyvsorozat kedves illusztrációkkal, a gyerekek életkorának megfelelő információkkal ad választ a rengeteg kérdésre. Minden egyes oldal új témakört jár körül, melyek részletgazdagságában a felnőttek segíthetnek eligazodni, akár egy-egy óvodai vagy kisiskolás foglalkozás keretében. A sorozat nyomdai kivitelezése egyedülállóan magas színvonalú. Fő különlegessége, hogy minden könyv közel 50 titkos ablakot rejt, melyek fedelét felnyitva a gyerekek kielégíthetik kíváncsiságukat.
U dodávateľa
15,99 € 16,83 €

Pitypang és a Diótörő - Pitypang és Lili


Végre itt a karácsony! Lili és Lotti nagyon várják az estét, de az idő most sokkal lassabban telik, mint máskor. Szerencsére anya tud egy jó mesét - miközben készül a diós bejgli, megelevenedik Diótörő herceg története is. Lehet, hogy a karácsonyfa alatt is is viszontláthatjuk a kis fabábut?
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

Kiskarácsony - Matricás versikés kifestő - Több mint 60 db matrica


Minden gyermek izgatottan várja a karácsonyt. A Kiskarácsonyi kifestő különleges, részletgazdag képei izgalmasabbá teszik a várakozással teli pillanatokat.
U dodávateľa
2,67 € 2,81 €

Kis téli színezőm - Több mint 60 db matrica


Tedd minél színesebbé a téli napokat ezzel a bájos kis kifestővel, miközben várod a karácsonyt!
U dodávateľa
2,67 € 2,81 €

A rénszarvasok karácsonyi kalandja


A rénszarvasok egész évben a karácsonyi küldetésükre készültek, most pedig itt az ideje indulni! Vajon sikerül-e nekik minden ajándékot célba juttatni, hogy aztán vidáman ünnepelhessenek? Derítsd ki, tarts velük te is ebben a mókás foglalkoztatókönyvben, melyben rejtvényeket, színezőket, társasjátékokat és több mint 250 matricát is találsz. A KÖNYV RÉSZLETEI
U dodávateľa
4,01 € 4,22 €

Amen


Anuša, Marina, Eva a Nataša, z jejichž iniciál se skládá romské slovo AMEN – MY, jsou kamarádky na život a na smrt. Až na nejmladší Natašu končí základní školu a rozhodují se, co dál. Ještě se denně scházejí na rokycanské Bílé haldě, kde sní třeba o kariéře zpěvačky nebo projížďce ve sporťáku, ale za rohem už na ně kyne dospělost. Prožívají první lásky a jejich kamarádství je nejednou podrobeno zkoušce. Perou se s realitou, ať už je jí fabrika, učňák, východní Německo nebo slovenská osada. Nikdy ale neztrácejí smysl pro humor a víru jedna v druhou. Proletářský dívčí román Ilony Ferkové, určený starší mládeži, je výjimečný prostředím romské dělnické třídy i zasazením do období roztančených šedesátek v socialistickém Československu. Odehrává se mezi mladými lidmi, kteří hned po základce museli nastoupit do práce a vedle jadrného jazyka ulice přirozeně ovládají i romantickou řeč lásky. Především je to ale příběh velkého holčičího přátelství.
U dodávateľa
19,29 € 20,30 €

Hova bújtál, kis egyszarvú? - Varázslatos böngésző


Az elvarázsolt kertben az unikornisok és a tündérek együtt gondozzák az illatos virágokat. Egy csodálatos unikornishintó áll meg a varázskastély előtt. Az erdő tisztásán piknikre készülnek, csupa finomság vár az érkezőkre. Aki mindenhol ott van, az Lea, a kis unikornis, akinek selymes szőrén fénylő csillag ragyog. Megtalálod Leát? - Nagy böngésző sok kis történettel - Humoros, részletgazdag rajzok az önfeledt játékhoz
U dodávateľa
13,37 € 14,07 €

Hova bújtál, kis dinó? - Varázslatos böngésző


Milyen izgalmas az élet Dinóföldön! A dinoszaurusz gyerekek óvodába járnak, igazi dinóbusszal utaznak, kirándulásokra indulnak a szüleikkel, homokvárat építenek, dinó-vízicsúszdáznak, körhintáznak... Csupa-csupa felhőtlen játék, cirkuszi előadás, vidámpark! Aki mindenhol ott van, az Dini, a kis dinó, akinek hátát szép csíkok díszítik. Megtalálod Dinit? - Nagy böngésző sok kis történettel - Humoros, részletgazdag rajzok az önfeledt játékhoz
U dodávateľa
13,37 € 14,07 €

Thomas a gőzmozdony - Játékos mesekönyv - 4 figurával


Köszöntünk Sodor szigetén! Olvasd és játszd el a mesét, majd találj ki új kalandokat Thomasszal és barátaival! A színes háttér és négy figura indulásra kész, a játéknak csak a képzeleted szabhat határt.
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Mancs Őrjárat - Játékos mesekönyv - 4 figurával


Merülj el a Mancs Őrjárat világában! Olvasd és játszd el a mesét, majd találj ki új kalandokat a kutyikkal! A színes háttér és a négy figura bevetésre kész, a játéknak csak a képzeleted szabhat határt.
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Karácsonyi szuper kifestő - Töltsd ki és töröld le!


Többször használatos activity és kifestő. A törlőtoll segítségével újra és újra kitölthetővé válik a kifestő.
U dodávateľa
4,79 € 5,04 €

If I had a vampire bat


A laugh-out-loud bedtime story in which a little girl imagines what it would be like to have a vampire bat for a pet. I really want a spooky pet that flaps around and hangs. A toothy type of swoopy pet with shiny pointed fangs... Imagine if I had a... vampire bat! This charming addition to the popular If I had a... series is timed perfectly for Halloween, and features a sharp-toothed but adorable vampire bat as its main star. Taking inspiration from the Addams Family, it imagines what it would be like to live a nocturnal lifestyle and the funny scenarios one might encounter trick-or-treating or at the funfair with a vampire bat as your pal. Facts about vampire bats combine with seasonal spookiness and positive messages about dental hygiene in this brilliant book for bedtime.
U dodávateľa
10,93 € 11,50 €

Finding Perfect - Megvan a tökéletes - Reménytelen 2,6


Colleen Hoover New York Times bestsellersorozatának, a Reménytelennek a negyedik része olyan szívmelengető befejezést ad az olvasóknak, amilyenre már régóta vágytak. A Finding Perfect - Megvan a tökéletes egy kisregény, amiben Colleen legkedveltebb szereplői köszönnek vissza. A Finding Cinderella - Helló, Hamupipőkéből ismert Daniel meséli a történetet, melyből az olvasók végre megismerik a várva várt végkifejletet. Te miben reménykedsz? A legteljesebb olvasmányélményért olvasd el mind a négy könyvet, melyek együtt alkotják ezt a szívmelengető történetet: Hopeless - Reménytelen, Losing Hope - Reményvesztett, Finding Cinderella - Helló, Hamupipőke! és All your Perfects - Minden tökéletesed. "Nem fogok sírni! Nem fogok sírni! Ugyan már, kit akarok becsapni? Persze hogy sírtam... Daniel és Six Graham és Quinn"- Szilvi00, moly.hu "A novella olvasása közben biztos valahol elolvadt a szívem. Hihetetlenül érzelmes és szép történet."- Camilo, moly.hu "Megható, szórakoztató, vicces és komoly. Tipikus Colleen Hoover-történet." - Beatrice8, moly.hu Kövesd Daniel történetét! Szereted az érzéki, de tartalmas könyveket? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog! 16 éves kortól ajánljuk!
U dodávateľa
6,16 € 6,48 €

Számolj együtt a rénszarvasokkal


Szereted a játékos feladatokat? Akkor téged vár ez a szuper karácsonyi foglalkoztatókönyv! Ragaszd be az oldalakra a matricákat, oldd meg a feladatokat, és színezd ki a rajzokat! A könyv végén kipattintható meglepetést és több mint 250 matricát is találsz!
U dodávateľa
3,48 € 3,66 €

Karácsony - Nagy matricák a kis kezekbe - Hatalmas matricákkal és mókás papírfigurákkal!


Ismerd meg az első karácsony történetét játékos feladatokon keresztül! - Ragaszd be az oldalakra a matricákat, oldd meg a feladatokat, és színezd ki a rajzokat! - A könyv végén lévő, kipattintható figurákból összeállíthatod a saját betlehemedet!
U dodávateľa
3,48 € 3,66 €

Danka a Janka, 14. vydanie


Dvojičky Danka a Janka Botkové sú navlas rovnaké, a tak keď sa Janka pozrie do zrkadla, nie je si istá, či vidí seba alebo sestru Danku a keď sa Danka pozrie na Janku, nevie naisto, či vidí sestru alebo seba v zrkadle. Okrem toho sú ako ostatné deti a zo všetkého najradšej majú rozprávky. Ich veselé i poučné príbehy sú vďaka ilustráciám Boženy Plocháňovej ešte čarovnejšie. Kniha patrí k ozajstným slovenským „bestsellerom“, veď rok čo rok na nej odrastajú takmer všetci prví samostatní čitatelia.
Na sklade > 5Ks
7,44 € 8,00 €

Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.