! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Karácsonyi kitérő


Anya, Apa és a három gyerek már előre retteg advent időszakától, mert jól emlékeznek a tavalyi karácsonyra. Akkor semmivel sem készültek el időben, a vendégek túl korán érkeztek, ráadásul egy tepsi isler is odaégett. De idén minden másképp lesz, dönti el a tízéves Emma, és egy darabig valóban úgy tűnik, hogy – a gondos szervezésnek hála – idén békés és boldog lesz az ünnep. Ám egy zebránál kéregető, jó szándékú koldus minden tervet felborít, és még kétségbe ejtőbbé válik a helyzet, mint tavaly. Lehet még szép a karácsonyuk? Vajon ott keresik a karácsony szentségét, ahol kell és érdemes? A HUBBY-díjas Zágoni Balázs szórakoztató, megható és elgondolkodtató új könyvéhez Szabó-Nyulász Melinda készített illusztrációkat.
U dodávateľa
7,66 € 8,06 €

dostupné aj ako:

Meséld el nekem a karácsony történetét


Klasszikus karácsonyi történet a legkisebbeknek mesélve. Mária és József igazán különleges gyermeket várnak. Hosszú utat kell megtenniük, hogy eljussanak Betlehembe, de ott nem találnak szállást. Egy istállóban, az állatkák társaságában megtörténik a karácsonyi csoda: megszületik a kis Jézus. Hangulatos képekkel illusztrált könyv, mely a gyermekek nyelvén meséli el a klasszikus karácsonyi történetet a legkisebbek számára.
U dodávateľa
10,35 € 10,89 €
  • 4 /5

Babaróka karácsonya


Babarókáéknál tökéletes a karácsony! Pedig igazából semmi sem tökéletes... Lehet, hogy vacsora lesz az ebédből, vagy szétfolyik a tojáshab a mézeskalácson, talán a lakás sem lesz ragyogó tiszta, és a karácsonyfa is satnya egy kicsit - de Kiss Judit Ágnes meséjében nem is ezek teszik ünneppé az ünnepet. Mert Babaróka karácsonya mégis úgy varázslatos, ahogy van - drága kellékek nélkül, tele szeretettel, felejthetetlen élményekkel, és sok-sok karácsonyi csodával.
U dodávateľa
11,31 € 11,90 €

Tukoni 2: Narodenie jedličky


Citlivá obrázková kniha o hľadaní malej jedličky a kráse meniacej sa prírody vôkol nás. Väčšina lesa slávi narodeniny v lete. V tom čase sa zo zeme rodia aj jedličky. Tukoň Jedlička dohliada, aby všetky jedličky rýchlo vyrástli, zosilneli a zvládli tuhú zimu. Jedna malá jedlička však neustále chýba. Každý rok sa narodí v zime, na inom mieste a nikto netuší kde. Na zimu totiž celý les mení svoj šat – stromy zhodia lístie, zvieratká zmenia farbu srsti či peria. A malú jedličku dokáže nájsť len jediný tukoň... Voľné pokračovanie literárno-umeleckého príbehu Tukoni – Obyvatelia lesa. Pre deti od 3 rokov
Na sklade 1Ks
9,41 € 9,90 €

Lightbringer


The incredible conclusion to the Empirium Trilogy that started with the instant New York Times bestsellers Furyborn and Kingsbane! This series is perfect for those looking for books for teen girls and is also one of the best fantasy series for adults and teens! Two queens, separated by a thousand years must face their ultimate destinies. Queen Rielle, pushed away from everything she loves, turns to Corien and his promises of glory. Meanwhile, whispers from the empirium slowly drive her mad, urging her to open the Gate. Separated from Audric and Ludivine, she embraces the role of Blood Queen and her place by Corien's side, determined to become the monster the world believes her to be. In the future, Eliana arrives in the Empire's capital as a broken shell of herself. Betrayed and abandoned, she fights to keep her power at bay-and away from Corien, who will stop at nothing to travel back in time to Rielle, even if that means destroying her daughter. But when the mysterious Prophet reveals themselves at last, everything changes, giving Rielle and Eliana a second chance for salvation-or the destruction their world has been dreading. An epic fantasy with female protagonist, the Empirium Trilogy has captured the hearts of many and Lightbringer concludes this beloved teen fantasy series.
U dodávateľa
13,25 € 13,95 €

Jedu Edu


Milí školáci (a třeba i poškoláci), vydejte se na projížďku a na procvičky „JEDU EDU“. Eda je edukativní koloběžka. Proveze vás mezi sérií otázek z různých předmětů. Na konci těchto kvízů najdete nejen správné odpovědi, ale také EDUkativní samoopáčko. Naše knížka je určena pro žáky 4 tříd+ a měla by být i vhodnou pomůckou pro přípravu na přijímací zkoušky do osmiletých gymnázií. Kdo zvládne naše EDUkvízy, má velkou šanci, protože ve všech testech se objevují logické řady, problémové otázky z vlastivědy aj.
U dodávateľa
11,01 € 11,59 €

Babka z domku na kuří nožce


Každý domek chce být zabydlený upomínkami z cest, aby měl kus světa pod střechou. Jenže Babka Bejvávalka se kdysi rozhodla, že už nikdy nevystrčí nos ven. Naštěstí její domeček stojí na kuří nožce a na vandr se vydá po svých i proti její vůli. Dobrodružné vyprávění o tom, jak je důležité překročit práh dveří, vás zabydlí vzpomínkami od hlavy až k patě!
U dodávateľa
11,39 € 11,99 €

Ztracená Bílá kniha - Nejstarší kletby 2


Magnus Bane a Alek Lightwood si žijí spokojeně. Alespoň do té doby, než se dva jejich staří známí vloupají jedné noci do Magnusova bytu a ukradnou mocnou Bílou knihu. Magnus s Alekem musí okamžitě všeho nechat a pronásledovat zloděje do Šanghaje. Tam je Magnus poraněn záhadnou magickou zbraní, jež mění samotnou podstatu jeho schopností. Naštěstí mají s sebou posily v podobě Clary, Jace, Isabely a Simona. V Šanghaji se dozvídají, že na ně číhá hrozba daleko zlověstnější než nějaká krádež. Magnusovy magické schopnosti ztrácejí stabilitu, a pokud se nepodaří zastavit příval démonů deroucí se do města, budou je možná muset pronásledovat až ke zdroji – do samotné říše mrtvých.
U dodávateľa
15,58 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Manamana komplet V.


Biblická edice manamana pokračuje s dalšími osmi příběhy Nového zákona, které dětem převyprávěla Ivana Pecháčková a ilustrovali je talentovaní čeští výtvarníci nejmladší generace. Jaký zázrak vykonal Ježíš na svatbě v Káně galilejské? Co to vůbec jsou podobenství a kam se po Ježíšově zmrtvýchvstání začala šířit nová víra? S těmito a dalšími otázkami dětem pomůžou přiložené metodické listy, které obsahují soubor úkolů procvičujících nejen porozumění a pozornost dětí, ale i jejich kreativní schopnosti.
U dodávateľa
34,11 € 35,90 €

Empress & Aniya


The first YA novel from the bestselling author of Queenie. When Empress starts at Aniya's school, they're not exactly best friends. But, when the two teenage girls accidentally cast a spell on their 16th birthday and end up switching bodies, they quickly learn that friendship is the most important magic of all. South London's answer to 'Freaky Friday', Empress and Aniya is a moving portrayal of the importance of real friendship and the ups and downs of being a teenager.
U dodávateľa
10,93 € 11,50 €

Guinness World Records 2022


A rekordokkal teli tíz fő fejezetben olvashatsz a környezetvédelem bajnokairól, ökoharcosokról, akik azért küzdenek, hogy bolygónkat jobbá tegyék; a világ természeti csodáiról a legintelligensebb lényektől a legmérgezőbb növényekig; a legmagasabbakról és a legalacsonyabbakról – rekordbíráink Földünk legapróbb és leghatalmasabb termetű embereit is mérték és mérettették meg hivatalosan is hitelt érdemlően; popkulturális ikonokról – a világ legsikeresebb mozifilm-sorozatairól, azok szereplőiről, videójátékairól, játékairól és márkáiról; portrét kapsz fiatal rekorderekről – olyan influenszerekről, vállalkozókról és előadóművészekről, akik még nem múltak el 16 évesek, de már most igyekeznek pozitív irányba változtatni a világot; valamint találkozhatsz sportvilág hőseivel – az év legkiemelkedőbb sportteljesítményeivel és legnagyszerűbb sportembereivel. Olvasóinkat arra szeretnénk bátorítani, hogy rekordkísérletükkel ők is igyekezzenek magasztos célt szolgálni – ne csak felfedezzék világunkat, de pozitív irányban tegyenek erőfeszítéseket a változásra, változtatásra! Szerkesztőink idén a környezetvédelmet választották fő témának, így az első fejezet bolygónk – ahol élünk – ökoszisztémáját mutatja be, továbbá néhány ember kiemelkedő munkáját, aki a pozitív változások érdekében fáradozik. Az elmúlt év nehézségei ellenére Guinness World Recordsnál a megszokott módon folyt a munka; munkatársaink minden hónapban több ezer jelentkezést dolgoztak fel. Így született meg ez a sajátos egyveleg kiemelkedő személyiségek, tehetséges kisállatok, lenyűgöző járművek és legendás sportolók szerepeltetésével. És ez még nem minden! Keresd bónusztartalmainkat, így a kiterjesztett valóság technikájával életre keltett dinoszauruszokat, a Guinness World Records hírességek csarnoka új tagjait: köztük Sir David Attenborough-t, az űrhajós Peggy Whitsont vagy a BTS k-pop sztárcsapatot, valamint virtuális sétáink helyszíneit: a világ legérdekesebb, számtalan rekorddal teli múzeumait, galériáit és parkjait. S ehhez még csak el sem kell hagynod a szobádat!
U dodávateľa
24,48 € 25,77 €

Supertajný seznam věcí


Od autora young adult bestselleru Muffin a čaj. Luka je šestnáctiletý kluk, který rád chodí na slackline, poflakuje se s kamarády a dobírá si svoje dvojče Naďu. Aspoň tomu tak bylo donedávna, než se Naďa vážně zranila na skateboardu. Teď je upoutaná na lůžko a na bráchovy blbé vtípky nemá ani trochu náladu. Luka ví, že se Naďa trápí. Kvůli zraněné ruce už nemůže hrát na klavír, který pro ni znamenal všechno. Moc rád by sestře nějak pomohl, ale pravdou je, že v poslední době se trochu odcizili. Zvlášť po tom, co začal Luka před pár lety procházet tranzicí. Jak Luku trápí výčitky, vzpomene si na hru, kterou s Naďou hráli jako malí. Sepsali si tehdy seznam věcí, kterých by rádi docílili v příštích deseti letech. Něco jako „bucket list“, tedy jeho dětinštější a praštěnější verzi. Přidali k němu i dětskou kletbu – pokud ho nesplní, něco zlého se stane. Jenže Luka se tehdy s Naďou hloupě pohádal, a tak tu kletbu na poslední chvíli změnil. Napsal tam, že se něco zlého stane Nadě. Seznam pak zakopali na zahradě a Luka by si na něj býval dávno nevzpomněl. Ve světle nedávných události si však vezme do hlavy, že Nadina nehoda je jeho vina, a rozhodne se seznam splnit. S malou pomocí několika věrných kamarádů, Daniela, Kita a jejich roztomilého štěněte Lumpa...
U dodávateľa
15,62 € 16,44 €

Ne legyél béka!


Egy béka, akinek küldetése van! "Hope vagyok, zöld levelibéka. Csak éppen nem zöld, hanem kék! A nevem azt jelenti, "remény", és jobb, ha tudod, hogy sosem adom fel. Amíg a fajtársaim békésen brekegnek a tóparton, és a legyeket kapkodják, én beatboxolással ütöm el az időt, és keresem a választ az élet nagy kérdéseire." Amikor Hope egy halott környezetvédőt talál a tó vizében, egyértelmű, hogy nyomozásba kezd. A felfedezés arra készteti, hogy átugorja a saját árnyékát, és a kétlábúak világába merészkedjen. Nem is sejti, hogy ezzel mennyire felforgatja a saját és a mocsárrét lakóinak életét.
U dodávateľa
10,11 € 10,64 €

Pihe-puha pocakok. Háziállatok


Nézd, milyen imádni való kis házi kedvencek! A pocakjuk pihe-puha, és sípol, ha megnyomod. Szeretgesd meg a vadállatokat is!
U dodávateľa
9,19 € 9,67 €

Pihe-puha pocakok. Vadállatok


Nézd, milyen imádni való állatok élnek a dzsungelben! A pocakjuk pihe-puha, és sípol, ha megnyomod. Szeretgesd meg a háziállatokat is!
U dodávateľa
9,19 € 9,67 €

Garry Hop csodálatos utazása


Az ágyúk éjt nappallá téve rombolják Karan falait. A gyilkos háborúban a tizenegy éves Garry Hop már elvesztette apját, most pedig az anyját emésztő betegség miatt kell aggódnia, aki csak a bölcs Bandeo Gropius segítségével gyógyulhat fel. Gropius és csodaszerei azonban a varázslatos Ambrózia szigetén találhatók, amelyért Karan és Bessia népe ádáz harcot vív. Garrynek nincs más választása, mint mindent kockára téve útra kelni a távoli szigetre. Nem a távolság jelenti azonban az egyetlen veszélyt. Vadállatokkal, furcsa lényekkel, a zord természettel és a sziget kincseire áhítozó kapzsi emberekkel kell megbirkóznia; egyetlen útitársa, Alina pedig megveszekedett ellenségei közé tartozik. Megbízhat vajon a lányban? A neves olasz ifjúsági írónő, Moony Witcher varázslatos lényeket, csodálatos tájakat és borzalmas veszélyeket felvonultató Garry Hop-sorozata tökéletes olvasmány a Narnia és a Harry Potter rajongói számára.
U dodávateľa
9,19 € 9,67 €

dostupné aj ako:

  • 4,7 /5

Budem iná


Skutočné príbehy mladých ľudí, ktorí zúfalo hľadajú náplň života, no nie všetci sa vyberú rovnou cestou a poniektorí načisto zlyhajú. Najnovšia kniha úspešnej slovenskej autorky Budem iná pootvorí dvere do života petržalskej sídliskovej mládeže. Mrazivý intenzívny príbeh rozpráva o podmanivej cigaretke, ktorej dym je farebný a plný zákrut ako sám život. Vábi vás, nepustí z pevného zovretia a poháňa v ústrety šialenstvu, ktorému načisto prepadnete. Protagonisti románu chcú byť iní, nonstop slobodní, užívať si bez zábran a do nemoty, zažiť opojnú dimenziu zakázaného ovocia, z ktorej už niet návratu. Zameraní len a len na svoje nebezpečné egá však ničia životy svojich najbližších. Hlavná hrdinka Ela chce byť iná ako jej rodičia, ktorí žijú slušným, nudným a usadeným manželským životom. Mama je priveľmi pokorná a tatko zas násilný a nenávistný mudrlant bez výraznejších záľub a ambícií, vyžadujúci slepú poslušnosť. Typ, aký automaticky vyvoláva odpor. Ela absolvuje s nevôľou, ale bez väčšieho reptania všetky rodinné akcie, no kompenzuje si to v spoločnosti kamarátov z partie, kde si užíva tínedžerskú slobodu, ktorá so sebou nesie vzrušujúce nové zážitky, ale aj nebezpečné balansovanie na hrane. Autorka sa v doslove priznáva, že knihu napísala podľa rozprávania jednej zo svojich fanúšičiek. Spolužiaci zo základnej školy dychtivo vyleteli do sveta dospelých, netušia však, že lákavý vzrušujúci život môže byť pri nesprávnom rozhodnutí nesmierne bolestivý. Sídlisková Petržalka nemá práve najlepšiu povesť, ale zabezpečuje anonymitu a nevšímavosť, veď rozšírené zrenice tu okoloidúcim málokedy padnú do oka. Náš obdiv patrí autorke, ktorá spojila v osudoch jednej partie množstvo reálnych príbehov mladých ľudí, čo nechtiac zakopli, ale rovnováhu viac nenašli.
Na sklade 2Ks
18,91 € 19,90 €

dostupné aj ako:

Neboj sa skúšať


Zlyhanie môže byť srdcervúcim sklamaním, ale to nie je všetko. V skutočnosti môže byť aj začiatkom cesty, na ktorej objavíme všetky neuveriteľné veci, ktoré dokážeme urobiť. Príbeh Neboj sa skúšať prináša povzbudzujúce rozprávanie o tom, čo všetko nám môže neúspech ponúknuť. Toto silné posolstvo oslavuje odvahu vyskúšať niečo nové, čeliť výzvam a prekonávať pochybnosti. Ako zistíte, čo dokážete, kým to neskúsite? Keď sa do niečoho pustíme a nepodarí sa nám to, prepadnú nás pochybnosti a úzkosť, že na to nestačíme, že nie sme dosť dobrí, a vzdáme to. V takýchto ťažkých chvíľach nám pomôže autorovo silné posolstvo, že neúspech môže byť len začiatkom úmornej cesty, ktorá nás dovedie k úspechu, ak to nevzdáme. Neboj sa skúšať je povznášajúca kniha, ktorá povzbudí deti aj dospelých. Podmanivé ilustrácie Elisy Hurstovej zvýrazňujú múdrosť, ktorú Kobi Yamada votkal do svojich viet.
Na sklade 1Ks
11,31 € 11,90 €

Bukottak Akadémiája 1: Fallen Academy Első év


A fekete szárnyak rendellenesek, eladni a lelkét a démonoknak hiba volt, de tényleg lehetetlen belezúgni egy seggfejbe? Amikor az angyalok alászálltak, hogy birokra keljenek a Földet pusztító démonokkal, összekeveredett erejük megfertőzte az emberiséget. Angyali vagy démoni erő várt mindenkire. Miután a Feltárási ceremónián Brielle-nek szárnyai nőnek, biztosra veszi, hogy angyali erővel bíró égi vált belőle. Egészen addig, míg meg nem látja, hogy a szárnyai feketék. Fiatalon eladta a lelkét, hogy megmentse édesapja életét, és ezzel az Alantasok Akadémiájához láncolta magát. Egészen addig, míg egy égi harcba nem száll érte, hogy felvételt nyerjen a Bukottakhoz, Angyalváros elit akadémiájára. Égi tanítómesteréhez, az elképesztően jóképű Lincoln Greyhez azonnal vonzódni kezd. Először úgy tűnik, csupa móka lesz az iskola, mígnem Brielle és Lincoln már az első napon egymás torkának esnek. Annak bebizonyítására, hogy semmi keresnivalója a Bukottak Akadémiáján, egy abrus démon az egész iskola előtt feltárja, hogy ismeri Brielle titkát. Így minden másnál fontosabbá válik, hogy Lincoln Brielle épségéért harcoljon. Azonban Lincoln legnagyobb meglepetésére a védelménél sokkal bonyolultabb feladat vár rá: nem beleszeretni a lányba… Légy részese a történetüknek!
U dodávateľa
11,33 € 11,93 €

Spomínate si na svoju prvú knihu? Na knihu, ktorú vám rodičia čítali ako úplne prvú? Spomínate si na prvú knihu, ktorú ste zvládli prečítať úplne sami? Pamätáte si ešte na prvú knihu od vášho obľúbeného autora, ktorú ste chytili do rúk? Sme si istí, že pamätáte. Musia to byť nádherné spomienky. Tak prečo niečo také nesprostredkovať aj vaším deťom?

Tlačená kniha má v súčasnosti veľkú konkurenciu. Napriek tomu si môžete všimnúť, že knihy veľmi priťahujú deti už od mala. Akokeby mali okolo seba nejakú čarovnú moc. Keď sú deti už staršie, majú čoraz viac iných záujmov, ale knihy čítajú stále. V predpubertálnej fáze deti už začínajú obľubovať nejakého konkrétneho spisovateľa a to, čo (a koľko) v tomto období prečítajú, má vplyv na ich uvažovanie a konanie v budúcnosti. V puberte má dieťa už veľmi veľa rôznych podnetov, preto je ťažké niečím ho zaujať, no pokiaľ mu ponúknete dostatočne kvalitné a pútavé knihy, môžete si byť istý, že sa čítanie dostane na pomyselný zoznam jeho záujmov.

Medzi najvýznamnejších ľudí, ktorí boli v detstve ovplyvnení knihami, patria napríklad Ronald Reagan, Mark Zuckenberg alebo Albert Einstein. Knihy, ktoré v detstve prečítali, im veľmi pomohli, motivovali ich a inšpirovali k tomu, čo robili v dospelosti.

V našom kníhkupectve si veľmi dobre uvedomujeme, akou dôležitou súčasťou detstva a dospievania je čítanie. Preto u nás nájdete veľa kvalitných kníh práve pre túto vekovú kategóriu.

Kategória kníh pre deti a mládež je plná vzrušujúcich príbehov, dobrodružstiev a vzdelávacích materiálov, ktoré pomôžu deťom objavovať radosť a význam čítania.

Nájdete tu široký výber kníh pre deti od najlepších autorov z celého sveta. Od klasických rozprávok a dobrodružných príbehov až po vzdelávacie knihy, encyklopédie a knihy o vede. S knihami pre deti a mládež je rozvíjanie lásky k čítaniu a vzdelávaniu jednoduché a príjemné.

Naše knihy pre deti a mládež sú starostlivo vybrané, aby poskytovali zábavu a vzdelávanie zároveň. Sme presvedčení, že čítanie je skvelý spôsob, ako rozvíjať fantáziu, kreativitu a jazykové schopnosti vašich detí. Preto sa zameriavame na knihy, ktoré sú súčasné, inšpiratívne a relevantné pre dnešnú mladú generáciu.

V kategórii kníh pre deti a mládeš nájdete knihy pre najmenších, rozprávky, knihy o dobrodružstve, napätie, western, knihy pre young adults, fantasy knihy a knihy o upíroch , príprava do školy, pracovné zošity, encyklopédie pre deti a mládež, knihy v cudzom jazyku, knihy pre dievčatá, aj pre chlapcov, knihy o dospievaní, bájky a povesti, náboženskú literatúru pre deti.