! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Pre predškolákov strana 24 z 24

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Alkotó gyermekbiblia + módszertani füzet (-90%)


Bibliai történetek tanításához új módszert kitalálni nem könnyű. Sok jó és kevésbé alkalmas módszert fejlesztettek már ki, amelyeket hosszabb-rövidebb ideig alkalmaztak is a katekézisben. Napjainkban a szakmai útkeresés ökumenikus törekvés, a történelmi egyházak szakemberei által összeállított módszertani anyagok kölcsönös érdeklődésre tarthatnak számot. Michael Landgraf Alkotó gyermekbibliáját, mely 160 oldalon mutatja be az Ó és Újszövetség jeleneteit, nagy örömmel adjuk a magyar családok, katekéták, hittanárok és gyerekek kezébe. A világ számos országában jelent meg 2007 óta. Lefordították angol, francia, holland, norvég, portugál, orosz, lett és kirgiz nyelvekre. A könyvet fellapozva, első pillantásra csak üres lapokat látunk, de alaposan megvizsgálva felfedezhetjük, hogy újszerű és eredeti megközelítési módja mennyi lehetőséget rejt magában. A kötet mellé összeállított módszertani füzet számtalan ötletet kínál egyéni és közösségi munkához is. A kötet magyar kiadására Michael Landgraf együttműködésével, valamint a Deutsche Bibelgesellschaft és a Calwer Verlag szíves engedélyével kerülhetett sor.
Vypredané
1,43 € 14,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Uč sa s nami Písanie (-90%)


Disney séria Uč sa s nami bola vytvorená v spolupráci s odborníkmi, aby pomohla deťom v predškolskom veku a malým školáčikom naučiť sa všetko na úspešné zvládnutie prvých rokov základnej školskej dochádzky.
Vypredané
0,43 € 4,26 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Šimonovy pracovní listy 10 (-90%)


Rozvoj obratnosti mluvidel a nácvik dýchání. Soubor 32 pracovních listů s metodickými pokyny. První část tvoří cvičení zaměřená na rozvoj motoriky jazyka a pohybu rtů. Autorce se podařilo pomocí nápadité motivace připravit návody pro všechna základní cvičení jazyka a rtů tak, aby je děti prováděly s chutí. Rozvíjí se současně i jemná motorika a zvuková stránka úkolu se k této činnosti nenásilně připojuje. Druhou část tvoří dechová cvičení doplněná o další činnosti, předkládaná zábavnou formou. V metodické části je popsán nácvik správného dýchání.
Vypredané
0,51 € 5,12 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veselo do školy (-90%)


Čas letí, vaša ratolesť má päť rokov a o rok ju čaká škola. Blížiaci sa zápis do základnej školy vyvoláva u rodičov často obavy, ako ich dieťa uspeje. Tieto obavy môžu byť väčšie, ak sa rodičia rozhodnú, že svojho predškoláka do materskej školy neumiestnia a pre jeho predškolskú prípravu zvolia individuálnu domácu výučbu. Z toho dôvodu sme pre vás pripravili zrozumiteľnú a inšpiratívnu praktickú príručku. Pomocou zábavných úloh, sprevádzaných veselými ilustráciami Jany Komárovej, si jednoducho overíte, či vaše dieťa zvláda všetko, čo sa od neho pri zápise bude vyžadovať. Súčasťou každej úlohy je tiež rada pre rodičov, v ktorej sa dozviete, na čo je daná úloha zameraná, čo je potrebné precvičiť. Teraz máte príležitosť prežiť a vychutnať si svoju najvýznamnejšiu životnú úlohu.
Vypredané
0,70 € 6,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Písničková angličtina (-90%)


Učí se vaše dítě anglicky? Batolata se učí svůj mateřský jazyk pomocí písniček a říkadel. Proč se tak nenaučit i cizí jazyk? V 10 tematických okruzích si děti pomocí písniček, říkadel a různých cvičení procvičí například anglickou abecedu, číslovky, barvy, názvy zvířat, oblečení, jídel a další. Díky notovým záznamům je můžete doprovázet na klavír, flétnu či kytaru. Na audio CD naleznete písničky, básničky i poslechová cvičení.
Vypredané
0,83 € 8,26 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Knižka úloh s nálepkami (-90%)


Séria kníh Učíme sa s Tomášom pomáha deťom predškolského veku rozvíjať základné učebné zručnosti. Učenie sa stáva ozajstnou zábavou, keď sa v jednoduchých, veselých cvičeniach z matematiky a slovenského jazyka stretávame s hrdinami príbehu Tomáš a jeho kamaráti.
Vypredané
0,39 € 3,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Knižka úloh s nálepkami (-90%)


Séria kníh Učíme sa s Tomášom pomáha deťom predškolského veku rozvíjať základné učebné zručnosti. Učenie sa stáva ozajstnou zábavou, keď sa v jednoduchých, veselých cvičeniach z matematiky a slovenského jazyka stretávame s hrdinami príbehu Tomáš a jeho kamaráti.
Vypredané
0,39 € 3,88 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Abecedník


Učit se abecedu nemusí být nuda. Máte-li k tomu dostatečné množství obrázků, pár krátkých ilustrovaných příběhů a zábavných úkolů, může to být i legrace. Každému písmenku je věnovaná dvoustrana (až na ta „exotičtější“ jako X, Y) s obrázky věcí, které v so
Vypredané
0,40 € 7,99 €

dostupné aj ako:

Všechno zvládnu na vše přijdu


V této řade cvičebnic si (nejen) budoucí školáci procvičí zábavnou formou vše, co je potřebné pro úspěšné zvládnutí prvního školního roku. Pomocí hravých cvičení a úkolu se naučí základům počtů, psaní i logiky.
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Cvičení a úkoly abych mohl do školy


Vypredané
5,76 € 6,06 €

Sing a Song with US+CD


Vypredané
4,42 € 4,65 €

Prvé detské objavy


Pracovný zošit Prvé detské objavy: spoznávame svet so škôlkarom je určený pre deti vo veku 4-5 rokov.
Vypredané
1,23 € 1,29 €

Rozcvička jazýčka


Vypredané
1,23 € 1,29 €

Objavuj svet počtov


Vypredané
1,23 € 1,29 €

Robot Edko 2


Fonematické uvedomovanie. Pre deti od 5 r. a staršie deti s narušenou komunikačnou schopnosťou. Cenovo výhodný balíček: pracovný zošit ROBOT EDKO 2 a edupomôcka RÝMY S ROBOTOM EDKOM. Používanie oboch materiálov odporúča Slovenská asociácia logopédov. O zošite: ROBOT EDKO 2 HRÁME SA SO SLABIKAMI, SLOVAMI A RÝMAMI. Pracovný zošit na rozvíjanie fonematického uvedomovania. Fonematické uvedomovanie je schopnosť, pri ktorej je dieťa pripravené vnímať zvukovú štruktúru slova. Chápe, že slová sa skladajú z menších zvukových častí zo slabík a hlások. Dostatočne rozvinuté fonematické uvedomovanie je podmienkou, aby sa dieťa naučilo čítať a písať. Pracovný zošit ROBOT EDKO 2 je zameraný na rozvíjanie fonematického uvedomovania hravou formou, pričom úlohy v ňom rešpektujú vývinový princíp. Obsahuje 5 okruhov zložitejších aktivít so slabikami: uvedomovanie a tvorba rýmov, vytváranie slabičnej reťaze, tvorba zdrobnenín, hľadanie ukrytých krátkych slov v dllhších slovách a skladanie slov z ukrytých slabík v slovách. Deti úlohami sprevádza milá postavička robota Edka a jeho sestry Hanky. Je určený deťom vo veku od 5 rokov, ale i starším deťom s narušenou komunikačnou schopnosťou. Pracovný zošit využijú rodičia, pedagógovia v MŠ i v ZŠ, logopédi a špeciálni pedagógovia.
Vypredané
7,03 € 7,40 €

Táto kategória je zameraná na vzdelávacie materiály a učebnice, ktoré sú špeciálne navrhnuté pre deti v predškolskom veku. Naše učebnice pre predškolákov vás sprevádzajú na začiatku vzdelávacej cesty vašich detí a pomáhajú im pripraviť sa na budúce školské skúsenosti.

Učebnice pre predškolákov sú zábavné, vzdelávacie a plné farebných obrázkov a ilustrácií, čo zaujme vaše deti a podporí ich záujem o učenie sa. Tieto učebnice obsahujú rôzne aktivity, hry, cvičenia a úlohy, ktoré pomáhajú rozvíjať jemnú a hrubú motoriku, kreativitu, pozornosť, a základné poznatky z matematiky, čítania, písania a ďalších predškolských zručností.

Učebnice pre predškolákov sú navrhnuté tak, aby podporovali radosť zo vzdelávania a sú prispôsobené potrebám a schopnostiam detí v tomto veku. Sú to skvelé nástroje na prípravu vašich detí na následné školské prostredie a pomáhajú budovať pevný základ pre ich budúce vzdelávanie.

V našej ponuke nájdete učebnice pre predškolákov na rôzne témy, ako napríklad čísla, farby, tvary, zvieratá, príroda a ďalšie zaujímavé tématické oblasti.