! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Matematika pro střední školy 2. díl Průvodce pro učitele - Výrazy, rovnice a nerovnice


Průvodce pro učitele k učebnicové sadě Matematika pro střední školy – 2. díl: Výrazy, rovnice a nerovnice je učitelská kniha, nově řazená v netradiční podobě šanonu. Naleznete v ní jak celou učebnici a řešený pracovní sešit, tak i metodické listy, informující o předpokládaných výstupech studentů, řadu tipů a rad, navíc sadu testů včetně vzorového řešení a navrženého hodnocení. Průvodce pro učitele k učebnicové sadě Matematika pro střední školy – 2. díl: Výrazy, rovnice a nerovnice je důležitým pomocníkem pro začínající i zkušené učitele matematiky. Tato kniha má učitelům nabídnout dostatečné množství informací o učebnicové sadě jako celku i o učivu v ní obsaženém
Vypredané
53,14 € 55,94 €

Matematika pro střední školy 2. díl Učebnice


Další díl učebnicové řady Matematika pro střední školy přináší srozumitelným a poutavým způsobem učivo, které svým rozsahem zahrnuje výrazy, lineární i kvadratické rovnice, nerovnice a jejich soustavy a další typy rovnic a nerovnic. Nepostradatelné motivační texty zasazují učivo do historického či praktického rámce. Koncepce učebnice umožňuje studentům lépe si učivo zapamatovat a následně nabyté poznatky využít v praxi.
Vypredané
8,88 € 9,35 €

Matematika pro střední školy 2. díl pracovní sešit


Pracovní sešit k učebnici. Učebnice matematiky je propojena s přehledně zpracovaným pracovním sešitem - každé kapitole v učebnici odpovídá příslušná kapitola v pracovním sešitě. Ke každému tématu náleží tři úrovně úkolů vytvořených podle Bloomovy taxonomie vzdělávacích cílů. Obtížnost zadaných cvičení roste postupně, čímž je umožněno dosáhnout úspěchu všem studentům. Propojení matematiky s praxí přispívá ke zvýšenému zájmu studentů o vyučovaný předmět a zvyšuje tak jejich motivaci ke studiu.
Vypredané
7,10 € 7,47 €

Státní maturita z matematiky v testových úlohách v


Učebnice je určena k přípravě na maturitní zkoušku z matematiky. Obsahuje stovky řešených úloh a úloh k procvičení. Úlohy vycházejí z Katalogu požadavků zkoušek společné části maturitní zkoušky pro základní úroveň obtížnosti, který zpracoval CERMAT a byl schválen MŠMT. Kapitoly učebnice odpovídají tematickým okruhům Katalogu. U řešených úloh autor často uvádí obecné návody a použité vzorce i alternativní postupy. Sbírka obsahuje vedle klasických úloh také úlohy s výběrem odpovědi. Samostatná kapitola se věnuje rozvoji dovedností důležitých pro úspěšné složení maturitní zkoušky. Učebnice se zaměřuje na „státní“ část maturity, ale dá se použít i pro „školní“ část.
Vypredané
7,54 € 7,94 €

Matematické, fyzikální a chemické tabulky


Matematické, fyzikální a chemické tabulky pro střední školy jsou nepostradatelnou pomůckou každého studenta. Ottovo nakladatelství zvolilo nový přístup a přichází s prvními barevnými tabulkami. Výhodou použití barev je velmi přehledné členění a snadná orientace v tabulkách. Jako rozšíření ve srovnání s jinými tabulkami je zařazena například barevná periodická tabulka prvků či mapa světa s vyznačením časových pásem, kromě standardních tabulek byly také zařazeny mnohé rozšiřující tabulky s užitečnými údaji. Velký přehled vzorců rovněž doprovází barevné ilustrace. Tabulky byly sestaveny s maximálním ohledem na praktičnost a snadné vyhledávání potřebných údajů.
Vypredané
7,99 € 8,41 €

Percentá


Téma percentá je dôležitým učivom základnej a strednej školy. Táto zbierka úloh obsahuje úvod do problematiky a základné okruhy: zápis časti celku v tvare zlomku, desatinného čísla, percenta a ich prevod; riešenie úloh cez jedno percento, percentovú časť, počet percent, základ, trojčlenku; slovné úlohy; počítanie úveru, dane, úroku, vkladu a úrokovej miery vo finančnej matematike. Kniha obsahuje 196 vyriešených príkladov na percentá a slovných úloh s kompletnými postupmi riešenia.
Vypredané
4,74 € 4,99 €

Maturita 2012 Matematika


Tento titul zachycuje aktuální podobu (2011/2012) státní maturity z matematiky v základní úrovni obtížnosti. Prostřednictvím naší knihy se studentky a studenti dokonale připraví na formu i obsah společné části maturitní zkoušky z předmětu matematika, a to zejména díky cvičným didaktickým testům s klíčem, který kromě správných výsledků obsahuje i přesný popis postupu řešení jednotlivých matematických úloh.
Vypredané
6,87 € 7,23 €

Středoškolská matematika v úlohách II - 2.vydání


Dvoudílná sbírka úloh je určena pro procvičování a opakování celého středoškolského učiva matematiky. Obsahuje řadu řešených příkladů i úlohy k procvičování s uvedenými výsledky. Vhodně doplňuje Přehled středoškolské matematiky od téhož autora. Sbírku doporučujeme pro přípravu k maturitní zkoušce z matematiky a k přijímacím zkouškám na vysoké školy. Mohou ji využít i studenti prvních ročníků vysokých škol, zejména s matematicko-fyzikálním a technickým zaměřením. V roce 2011 vyšlo 2. upravené vydání druhého dílu této osvědčené publikace. Byly rozšířeny kapitoly Posloupnosti, Kombinatorika, počet pravděpodobnosti, statistika; v Matematické analýze je upravena metodika výpočtu limit a jsou doplněny úlohy využívající k řešení věty o funkcích spojitých na uzavřeném intervalu a užití diferenciálního počtu
Vypredané
18,31 € 19,27 €

Matematika 1 - zbierka úloh pre SŠ


Matematika 1 - Zbierka úloh pre stredné školy je výnimočnou zbierkou nových úloh, ktoré plnohodnotne pokryjú učivo matematiky 1. ročníka všetkých stredných škôl. Študent a učiteľ v nej nájdu nie len klasické „školské úlohy“ ale aj praktické úlohy z bežného života, aplikačné úlohy a mnoho matematických zaujímavostí.Je určená hlavne pre študentov 1. ročníka všetkých typov stredných škôl a maturantov. V závere každej kapitoly je zhrňujúci test, určený na overenie osvojených vedomostí a zručností. Súčasťou zbierky je aj kapitola Výsledky úloh, v ktorej nájdete nielen výsledky zadaní, ale ajpodrobné návody na riešenia. Autorský a lektorský kolektív tvoria stredoškolskí učitelia matematiky s dlhoročnou praxou. 1. Počítame s kalkulačkou aj bez nej 2. Percentá, pomer, mierka, kurzy 3. Číselné sústavy 4. Mocniny a vedecký zápis čísel 5. Výroky 6. Vzorce a vzťahy s písmenkami aj bez nich 7. Bez rovníc to nepôjde 8. Uhly, dĺžky, obsahy 9. Koľko možností máme 10. Zobrazujeme priestor 11. Funkcie a grafy 12. Kocka, hranoly a ihlany – Objemy a povrchy.
Vypredané
8,64 € 9,09 €

Lacná kniha Matematika Výrazy, rovnice, nerovnice a jejich soustavy (-90%)


Sbírka obsahuje rozsáhlý soubor neřešených úloh na úpravy algebraických výrazů a na řešení rovnic, nerovnic a jejich soustav v množině reálných čísel. Zastoupeny jsou i slovní úlohy. Sbírka přináší bohatý materiál k procvičování učiva, ale i k systematickému opakování. Je vhodná pro žáky všech středních škol.
Vypredané
0,58 € 5,78 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Planimetrie


Novou řadu tematických učebnic pro SOŠ připravuje kolektiv zkušených autorů a pedagogů. Při tvorbě autoři vycházejí z RVP pro SOŠ a jejich obsahové zpracování proto vede k utváření a rozvíjení kompetencí požadovaných v tomto programu.
Vypredané
0,32 € 6,30 €

dostupné aj ako:

Přehled užité matematiky I.


Kniha je určena nejen matematikům, ale také (a to především) konzomentům matematiky, zejména inženýrům a přírodovědcům. Podává přehled pojmů, výsledků, metod a vzorců z prakticky všech matematických oborů používaných v aplikacích, od elementární arit metiky a algebry přes geometrii a diferenciální a integrální počet k diferenciálním a integrálním rovnicím.Dílo představuje malou knihovnu aplikované matematiky.
Vypredané
26,70 € 28,11 €

Matematické vzorce


Praktická príručka pre študentov stredných škôl, vysokoškolákov a všetkých, ktorí sa potrebujú naučiť alebo osvojiť si matematické vzorce a ďalšie poznatky z matematiky. Z obsahu knihy: matematická logika, algebra množín, lineárna algebra a algebraické štruktúry, funkcie, ich číselné a grafické znázornenie, reálne a komplexné čísla, postupnosti a rady, trojuholník, štvoruholník, mnohouholník a kružnica, polyédre a rotačné telesá, trigonometria, analytická geometria v rovine a v priestore, diferenciálny a integrálny počet, neurčité integrály, prvky kombinatoriky, pravdepodobnosť a štatistika atď.
Vypredané
5,04 € 5,30 €
  • 5 /5

Lacná kniha Matematické vzorce (-90%)


Praktická príručka pre študentov stredných škôl, vysokoškolákov a všetkých, ktorí sa potrebujú naučiť alebo osvojiť si matematické vzorce a ďalšie poznatky z matematiky. Z obsahu knihy: matematická logika, algebra množín, lineárna algebra a algebraické štruktúry, funkcie, ich číselné a grafické znázornenie, reálne a komplexné čísla, postupnosti a rady, trojuholník, štvoruholník, mnohouholník a kružnica, polyédre a rotačné telesá, trigonometria, analytická geometria v rovine a v priestore, diferenciálny a integrálny počet, neurčité integrály, prvky kombinatoriky, pravdepodobnosť a štatistika atď.
Vypredané
0,53 € 5,30 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Nová maturita - Matematika - interná časť (-70%)


Pripravujete sa dôkladne na maturitné skúšky? Chcete vedieť, čo bude od vás vyžadovať nová maturita? Viete, čo je Katalóg cieľových požiadaviek? Chcete si overiť svoje vedomosti formou testov? Chcete sa vyvarovať zbytočných chýb z nepozornosti? Zaujíma vás, ako sa bude vyhodnocovať váš maturitný test?
Vypredané
3,28 € 10,92 €

dostupné aj ako:

Testy z matematiky v kocke pre SŠ


Testy z matematiky pre stredné školy s kľúčom vrátane záverečného testu.
Vypredané
3,75 € 3,95 €

Matematika pre študijné odbory SOŠ a SOU, 3. časť


Matematika pre študijné odbory SOŠ a SOU, 3. časť
Vypredané
3,94 € 4,15 €

Matematika pre 3.rončník SOŠ - Funkcie II.


Tematicky usporiadané zošity pre jednotlivé ročníky gymnázií a ostatných typov stredných škôl umožňujú variabilitu v používaní. Tematicky pokrývajú všetky témy učebných osnov z matematiky pre gymnáziá a stredné školy. Majú jasnú štruktúru, kde okrem výkladu učiva je množstvo riešených príkladov. Ďalší arzenál príkladov poskytujú samostatné zbierky úloh pre jednotlivé ročníky. Tematické zošity vytvoril tím skvelých odborníkov pod gesciou doc. RNDr. Tomáša Hechta, CSc.
Vypredané
3,52 € 3,70 €

Matematika pre 4. ročník gymnázií a SOŠ - Zošit 4, Zbierka úloh


Tematicky usporiadané zošity pre jednotlivé ročníky gymnázií a ostatných typov stredných škôl umožňujú variabilitu v používaní. Tematicky pokrývajú všetky témy učebných osnov z matematiky pre gymnáziá a stredné školy. Majú jasnú štruktúru, kde okrem výkladu učiva je množstvo riešených príkladov. Ďalší arzenál príkladov poskytujú samostatné zbierky úloh pre jednotlivé ročníky. Tematické zošity vytvoril tím skvelých odborníkov pod gesciou doc. RNDr. Tomáša Hechta, CSc.
Vypredané
2,94 € 3,09 €

Matematika základnej školy je jedným z najdôležitejších predmetov, ktorý dá deťom základ do života, aby si vedeli všetko správne zrátať, prerátať, sšítať a odčítať.

Knihy v tejto kategórii pomôžu školákom na základnej škole so zvládnutím základných počtov, ale aj so zložitejšími matematickými operáciami, či geometriou.