! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Lépéselőnyben matematikából 1. osztály 2.rész


Az 1. osztályosoknak készült munkafüzet piros részében rengeteg gyakorlófeladatot találnak az alsó tagozatos diákok a matematika gyakorlása céljául.
U dodávateľa
1,81 € 1,90 €

Lépéselőnyben matematikából 1. osztály


Az 1. osztályosoknak készült munkafüzet lila részében rengeteg gyakorlófeladatot találnak az alsó tagozatos diákok a matematika gyakorlása céljául.
U dodávateľa
1,81 € 1,90 €

Hravá história 5


Pracovné učebnica Hravá história 5 patrí k novej edícii pracovných zošitov, ktorá vytvára predpoklady na aktívne poznávanie dejín, lepšiu orientáciu v historických reáliách a prepájanie historických súvislostí. Prostredníctvom zaujímavých úloh žiaci získajú bohatý priestor na zamyslenie a vlastné úvahy, schopnosť orientovať sa v historickom čase a priestore, naučia sa vnímať kultúrne odlišnosti a odhaľovať príčiny, priebeh a dôsledky historických udalostí pre súčasnosť.
U dodávateľa
7,03 € 7,40 €

Ruský jazyk pre 5. roč. ZŠ - PZ, 11. vydanie


Pracovný zošit je dôležitou súčasťou výučby ruského jazyka v počiatočnej fáze, t.j. v azbukovom období. Toto obdobie je venované nácviku čítania a písania, žiaci sa tak pripravujú na sluchové vnímanie ruskej reči i na jej písomnú podobu. Zošit obsahuje 22 lekcií, v ktorých si žiaci precvičujú písomnú azbuku, upevňujú si základné pravopisné pravidlá, a to formou riekaniek, hádaniek, rébusov a básničiek. Cvičenia dopĺňajú vhodné ilustrácie. Svoje vedomosti i riešenia si žiaci môžu overiť v Kľúči správnych odpovedí. Pracovný zošit má 80 strán, je jednofarebný a na zadnej strane má tlačenú i písanú azbuku.
U dodávateľa
4,42 € 4,65 €

Hravá Geografia 6 Učebnica


Učebnica Hravá geografia 6 rozvíja kľúčové témy z oblasti geografie, určené pre 6. ročník základných škôl. Je vypracovaná v súlade s požiadavkami vzdelávacieho štandardu. Hravá geografia 6 predstaví šiestakom Afriku aj Áziu v ich bohatej rozmanitosti. Žiaci sa tak dozvedia viac o geografickej polohe oboch svetadielov na zemeguli, bližšie spoznajú charakteristické prírodné podmienky, kultúru a spôsob života obyvateľov, hospodárstvo, ale aj aktuálne problémy, ktoré Afriku a Áziu trápia. Učebnica sa vyznačuje tvorivosťou, obsahovou a typologickou pestrosťou a pozitívne motivuje žiakov k nadobúdaniu vedomostí. Šiestakom ponúka priestor aj pre ďalšie širšie objavovanie prostredníctvom geografických čítaniek či krátkych rubrík Vieš že..., ktoré disponujú rôznymi zaujímavosťami, vďaka ktorým si môžu rozšíriť svoje obzory a lepšie sa v téme zorientovať. V učebnici je k dispozícii aj množstvo odkazov na internetové stránky či videá v podobe QR kódov, ktoré si žiaci môžu pohotovo pozrieť a lepšie pochopiť preberané učivo. V závere učebnice na nich čakajú aj úlohy s obrysovými mapami, na ktorých si overia svoje poznatky z geografie, ale aj z histórie oboch svetadielov.
U dodávateľa
13,87 € 14,60 €

Hravá Občianska náuka 7 PZ


Pracovný zošit je zameraný na osvojenie základných vedomostí, zručností a spôsobilostí z oblasti štátu a práva, ktoré umožňujú žiakom orientovať sa v sociálnom prostredí, pomáhajú im v procese socializácie, učia ich demokraticky myslieť a konať, poznať svoje práva a povinnosti, vedú ich k aktívnej občianskej angažovanosti a kritickému mysleniu.
U dodávateľa
7,03 € 7,40 €

Literatúra v pohode 8 - učebnica


Učebnica Literatúra v pohode 8 ponúka žiakom atraktívny prehľad literárnych útvarov umeleckej poézie a prózy, ako aj predstavenie literatúry faktu či populárno-vedeckej literatúry. Autorka s dlhoročnou pedagogickou praxou stavila na kvalitných autorov a príbehy, ktoré majú etický i vzdelávací charakter. Každá téma obsahuje okrem základných teoretických poznatkov a zaujímavých ukážok i pestrú skladbu tvorivých úloh na rozvoj pamäťových, klasifikačných a aplikačných zručností (reprodukuj - vyhľadaj - zamysli sa) a množstvo spoločensko-historických zaujímavostí. Literatúra v pohode neostane nič dlžná svojmu názvu – prináša súčasné, atraktívne ukážky, zaujímavé úlohy a v ôsmakoch buduje nenúteným spôsobom lásku k literatúre a rozvíja čítanie s porozumením i kritické myslenie.
U dodávateľa
12,92 € 13,60 €

Hravá Geografia 5 Učebnica


Učebnica Hravá geografia 5 rozvíja kľúčové témy z oblasti geografie, určené pre 5. ročník základných škôl. Je vypracovaná v súlade s požiadavkami vzdelávacieho štandardu. Hravá geografia 5 žiakom poodhalí informácie o nekonečnom vesmíre a bližšie im predstaví našu Planétu Zem. Piataci sa dozvedia viac o jej atmosfére i biosfére, obyvateľstve, sídlach, hospodárstve či ochrane životného prostredia. Učebnica sa vyznačuje tvorivosťou, obsahovou a typologickou pestrosťou a pozitívne motivuje žiakov k nadobúdaniu vedomostí. Piatakom ponúka priestor aj pre ďalšie širšie objavovanie prostredníctvom geografických čítaniek či krátkych rubrík Vieš že..., ktoré disponujú rôznymi zaujímavosťami, vďaka ktorým si môžu rozšíriť svoje obzory a lepšie sa v téme orientovať. V učebnici je k dispozícii aj množstvo odkazov na internetové stránky či videá v podobe QR kódov, ktoré si žiaci môžu pohotovo pozrieť a lepšie si predstaviť či porozumieť procesom odohravajúcim sa na našej planéte a vo vesmíre.
U dodávateľa
13,87 € 14,60 €

Hravá Technika 9 Učebnica


Učebnica Hravá technika 9 ponúka žiakom užitočné vedomosti z oblasti bytových inštalácií a strojového opracovania materiálov. Deviataci sa oboznámia s princípom plynoinštalácie, vodoinštalácie, kanalizácie, kúrenia či klimatizácie a dozvedia sa viac o metódach strojového opracovanie dreva, kovov a plastov. Svoj potenciál môžu spoznať a využiť v rámci kapitoly Tvorivá činnosť. V závere opäť nahliadnu do sveta práce, kde na nich čakajú ďalšie praktické rady a podnety. V učebnici žiaci nájdu definície základných pojmov, pútavé infografiky a tabuľky pre ľahšie zapamätanie procesov, rôzne zaujímavosti na rozšírenie obzorov a za každou kapitolou úlohy na efektívne zopakovanie učiva.
U dodávateľa
9,88 € 10,40 €

Literatúra v pohode 8 PZ


Pracovný zošit tvorivo dopĺňa a rozširuje učivo zahrnuté v učebnici Literatúra v pohode 8. Každá kapitola pracuje s hlavnou myšlienkou daného literárneho diela a ďalej rozvíja jeho kontext prostredníctvom otvorených a zatvorených otázok či rozširujúcich zaujímavostí. Náročnosť úloh sa postupne zvyšuje s ohľadom na primeranosť veku žiaka. Prácu so zošitom uľahčí prehľadné farebné spracovanie. Autorka s dlhoročnou pedagogickou praxou prostredníctvom úloh deti nielen vzdeláva, ale aj rozvíja ich kritické myslenie. Úlohy zahrnuté v pracovnom zošite sú rôznorodé, pestré, obohacujú poznávanie literárnej teórie a prehlbujú vedomosti žiakov aj v iných oblastiach ako slovenský jazyk.
Na sklade 1Ks
9,88 € 10,40 €

Hravá Technika 8 učebnica


Učebnica Hravá technika 8 ponúka žiakom užitočné vedomosti z oblasti elektrotechniky. Ôsmaci sa oboznámia s princípom fungovania elektrických spotrebičov (zistia, čo ukrýva vnútro žehličky, spoznajú, ako funguje elektrický motor...) a nahliadnu aj do sveta dizajnu či marketingu. V učebnici žiaci nájdu definície základných pojmov, pútavé infografiky a tabuľky pre ľahšie zapamätanie procesov, rôzne zaujímavosti na rozšírenie obzorov a za každou kapitolou úlohy na efektívne zopakovanie učiva.
U dodávateľa
9,88 € 10,40 €

J vagy Ly?


A több mint 120 feladatot tartalmazó munkafüzet változatos formában segíti a j hang helyes jelölésének elsajátítását, a helyesírási készség fejlesztését, emellett pedig az anyanyelvi nevelés más területein való jártasságok magasabb szintre emeléséhez, valamint a nyelvi és kulturális ismeretek bővítéséhez is hozzájárul. Minden korosztálynak lehetővé teszi az önálló ismeretszerzést és anyanyelvi kompetenciájuk fejlesztését. Különböző típusú és nehézségi fokú feladatok között lehet válogatni: - szó- és mondatkiegészítés - hibakeresési és hibajavítási feladatok - csoportosítás - mondatalkotási és szövegalkotási gyakorlatok - nyelvi fejtörők, keresztrejtvények - szókereső és szóalkotási feladatok - közmondások, szólások, szóláshasonlatok kiegészítése és megfejtése A feladatok egyéni és iskolai munkára is alkalmasak, a kiadvány végén található megoldások az önellenőrzést segítik. A munkafüzet utolsó fejezetében komplex feladatok kaptak helyet, melyek között a gazdagon illusztrált gyakorlatok a vizuális memória oldaláról is támogatják a szavak helyesírásának rögzülését. A kiadvány összeállítója Cs. Nagy Lajos, a magyar helyesírás egyik szakértője, számos népszerű gyakorlókönyv szerzője. A TINTA Könyvkiadónál eddig megjelent munkafüzetei: A tulajdonnevek helyesírása, Egybeírás és különírás munkafüzet, Hangjelölési munkafüzet, Szóalaktani elemzések, Szófajtani és szószerkezeti elemzések, Mondattani elemzések.
U dodávateľa
3,03 € 3,19 €

Financie v praxi - riešenia a komentáre, časť B


K pracovnej učebnici Financie v praxi B pripravili autori aj titul RIEŠENIA A KOMENTÁRE. Tento titul je určený nielen pre učiteľov, ktorí s pracovnou učebnicou pracujú v triede a má im šetriť čas potrebný na prípravu hodiny, ale aj pre nadšencov a fanúšikov vzdelávania v oblasti finančnej gramotnosti. Riešenia a komentáre okrem návrhov riešení jednotlivých zadaní poskytujú aj množstvo nápadov a podnetov na prácu s témami, ktorým sa pracovná učebnica venuje. Pracovná učebnica ponúka prehľadnou formou informácie, ktoré žiakovi pomáhajú porozumieť financiám a správne s nimi zaobchádzať pre finančné zabezpečenie seba, rodiny a svojej domácnosti. Pomáha chápať všetky kľúčové aspekty osobných financií, pričom na základoch, ktoré si takto študent osvojí, môže v budúcnosti ďalej rozvíjať svoje vedomosti s ohľadom na inovácie v oblasti bankovníctva a poisťovníctva, a zmeny v jeho postavení a príležitostiach. Učebnica koncipovaná v súlade so schváleným Návrhom stratégie vzdelávania vo finančnej oblasti a manažmentu osobných financií a prijatým Národným štandardom finančnej gramotnosti MŠVVaŠ SR.
U dodávateľa
21,85 € 23,00 €

Financie v praxi - pracovná učebnica - časť B


Pracovná učebnica Financie v praxi, časť B sa venuje trom nosným témam. Prvou je ochrana a práva spotrebiteľov. Druhou je svet práce a s ním spojené pojmy, ako napríklad mzda, dane, odvody, živnosť verzus s.r.o. Tretia téma sa venuje bankovým produktom. Plánovanie finančných príjmov pre uspokojovanie životných potrieb, mzda, daňové a odvodové povinnosti, orientácia v službách poskytovaných bankovým sektorom, porozumenie mechanizmu úrokových sadzieb. Pracovná učebnica ponúka prehľadnou formou informácie, ktoré žiakovi pomáhajú porozumieť financiám a správne s nimi zaobchádzať pre finančné zabezpečenie seba, rodiny a svojej domácnosti. Pomáha chápať všetky kľúčové aspekty osobných financií, pričom na základoch, ktoré si takto študent osvojí, môže v budúcnosti ďalej rozvíjať svoje vedomosti s ohľadom na inovácie v oblasti bankovníctva a poisťovníctva, a zmeny v jeho postavení a príležitostiach. Učebnica je koncipovaná v súlade so schváleným Návrhom stratégie vzdelávania vo finančnej oblasti a manažmentu osobných financií a prijatým Národným štandardom finančnej gramotnosti MŠVVaŠ SR.
Na sklade 2Ks
15,11 € 15,90 €

Sulitanoda: Tuti tudás az iskolában - Ige


Diószeginé Nanszák Tímea újabb foglalkoztató füzete 3-4. osztályosok számára. Középpontban az igék. 48 oldalon játékos,érdekes feladatok az igékkel.
U dodávateľa
2,65 € 2,79 €

Sulitanoda: Tuti tudás az iskolában - Főnév 3-4.o.


Diószeginé Nanszák Tímea újabb foglalkoztató füzete 3-4. osztályosoknak. Középpontban a főnevek, játékos feladatok 48 oldalon.
U dodávateľa
2,12 € 2,23 €

Sulitanoda: Tuti tudás az iskolában - Olvasás, szövegértés


Diószeginé Nanszák Tímea új foglalkoztató füzete, olvasás, szövegértés feladatokkal a 2-3. osztályosok számára.
U dodávateľa
2,12 € 2,23 €

Geografia pre 5. ročník ZŠ – učebnica


Učebnica Geografia pre 5. ročník ZŠ je prvou v súbore učebníc pre 2. stupeň základných škôl. Vychádza z dôvodu potreby aktualizovať učebnice na základe súčasných poznatkov geografie. Rovnako posilňuje názornú a vizuálnu stránku abstraktného učiva pre žiaka 5. ročníka. Medzipredmetové vzťahy a aktuálne problémy sveta (ekológia, klimatické zmeny) sú samozrejmou súčasťou novej učebnicovej sady. Každý tematický celok sa začína úvodnou motivačnou dvojstranou. Otázky na zamyslenie (Budem premýšľať o…) motivujú žiakov k ďalšiemu poznávaniu. Odpovede žiaci získajú, keď postupne preberú jednotlivé témy tematického celku. Na rýchle pochopenie, o čom daná téma bude, slúži rubrika Dozviem sa… Motivuje žiakov k ďalšiemu učeniu sa a práci s učebnicou. Žiaci by mali sami vedieť nájsť na konci hodiny odpovede. Zároveň si pomocou tejto rubriky rýchlo pripomenú, čo sa v danej téme preberalo, čo sa dá využiť na reflexiu o učení sa. Obsah tém je primerane sprístupnený vo výkladovom texte a rozvitý množstvom doplňujúcich obrázkov, s ktorými sa dá pracovať ako s ikonickým textom. Farebne zvýraznené kľúčové slová pomáhajú pri rýchlej orientácii v texte a pomáhajú žiakovi pri recepcii náučného textu. Mapy a schémy sú informačne bohaté a poskytujú učiteľovi východisko na prácu v rozličných fázach hodiny. Rubrika Vedeli ste, že…? dopĺňa hlavný text ako nadstavbová časť s najnovšími zaujímavými faktami. Zvyšuje motiváciu a pre niektorých žiakov aj uľahčuje prípravu na geografické súťaže. Každú tému uzatvárajú Otázky a úlohy na upevnenie učiva, na rozvoj medzipredmetových vzťahov a cielene rozvíjajú kritické myslenie žiakov. Učebnica je vytvorená na základe platného iŠVP. Učebnicu dopĺňa pracovný zošit Geografia 5 s množstvom úloh rôznej obťažnosti. K pracovnému zošitu je pre učiteľov v ponuke aj Zošit pre učiteľa s vypracovanými odpoveďami a riešeniami. OBSAH UČEBNICE PLANÉTA ZEM Objavovanie vesmíru Postavenie Zeme vo vesmíre Mesiac Obehový pohyb Zeme okolo Slnka Rotačný pohyb Zeme Časove pásma Svetový oceán Pevnina ZOBRAZOVANIE ZEME Svetové strany Geografická sieť – rovnobežky Geografická sieť – poludníky Mapy Meranie na mapách LITOSFÉRA Stavba Zeme Vznik pohorí Sopky Zemetrasenia HYDROSFÉRA Rieky Jazerá a vodné nádrže ATMOSFÉRA Základné charakteristiky Počasie a jeho predpoveď Podnebie a podnebné pásma TYPY KRAJÍN Svetové ekosystémy Tropické dažďové lesy Savany Púšte a polopúšte Subtropické krajiny Listnaté a zmiešané lesy mierneho pásma Stepi Ihličnaté lesy mierneho pásma Tundry Polárne krajiny Vysokohorské krajiny Ochrana prírody ŠTÁTY, SÍDLA A PAMIATKY Štáty Sídla Pamiatky INFOGRAFIKY
U dodávateľa
10,89 € 11,46 €

Finančná gramotnosť ZŠ v kocke


Kniha Finančná gramotnosť základnej školy v kocke je určená nielen žiakom končiacim základnú školu, ale aj všetkým ostatným čitateľom, ktorí chcú získať základný prehľad o svete financií. Nájdete v nej vysvetlenie, aký je rozdiel medzi čistou a hrubou mzdou, medzi platobnou a kreditnou kartou, či je dobré sporiť alebo si požičať, čo sú to kryptomeny, čo všetko je korupcia, aj aké práva má spotrebiteľ. Dozviete sa, ako ochrániť svoje osobné údaje, ako si správne stanoviť cieľ, ako napísať motivačný list alebo životopis, kedy môže žiak pracovať ako brigádnik, aj ako sa pripraviť na pracovný pohovor. Žiakom pomôže zorientovať sa v základoch pracovného života a narábania s financiami, učiteľom poslúži ako zdroj pri vyučovaní, a užitočné informácie si v nej nájdu aj rodičia a ostatní záujemcovia o túto tému.
Na sklade 1Ks
12,26 € 12,90 €

Táto kategória je určená pre žiakov základných škôl a poskytuje široký výber vzdelávacích materiálov a učebníc, ktoré im pomáhajú v ich učebnom procese.

Učebnice pre základné školy sú navrhnuté tak, aby poskytovali kvalitné a dobre štruktúrované učebné materiály na rôzne predmety a odbory. Žiaci nájdu v týchto učebniciach komplexné informácie, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré im pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.

Učebnice sú prispôsobené veku a úrovni žiakov, čo im umožňuje postupovať vo výučbe postupne a systematicky.