! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Knihy - Učebnice - ostatné strana 65 z 70

Mikkamakka és a többiek


A munkafüzet Lázár Ervin meséje alapján készült. A kiadvány célja a szövegértés, szövegfeldolgozás gyakoroltatása; alkalmas arra, hogy hosszabb szövegeket dolgozzanak fel vele a gyerekek - irányított módon. Fontos, hogy legyenek ilyen segédeszközök a diákok kezében, hiszen a rövid olvasókönyvi szövegek és a hosszabb házi olvasmányok között nincsen átmenet, így ezzel a kisebb terjedelmű olvasmánnyal jól elő lehet készíteni a nagyobb lélegzetű művek olvasását. A szövegértést célzó kérdések ügyelnek mind a szó szerinti értelemre, mind a mélyebb tartalomra, valamint fejlesztik a kreatív olvasást is. Ez utóbbi célt szolgálják - többek között - a rajzos feladatok. Mindehhez kapcsolódik a fogalmazás tanítása, mely elsősorban a tömörítésre, illetve a tartalom összefoglaltatására irányul.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Ábécés-könyv I./00140/MT/I


Az Ábécéskönyv a Tolnai Gyuláné által kifejlesztett heurisztikus programozású olvasás- és írástanítás módszeréhez készült. Az 1. osztályos anyanyelvi tankönyvcsalád öt tagból áll, ezek a következők: Ábécéskönyv, Olvasókönyv, Írásfüzet I., Írásfüzet II., Feladatgyűjtemény 1-2. osztály. A módszer a több évtizedes kísérletezés, kipróbálás közben csiszolódott véglegesre. Eleinte a program tankönyv nélkül, a heurisztikus programfal segítségével indult, majd később alakult ki hozzá a taneszközrendszer. Az Ábécéskönyv betűtanítási eljárása játékos, a hallást és a megfigyelőképességet fejlesztő képanyagból indul, megtartja a hagyományos elemző-összetevő módszer minden jó mozzanatát, különösen a hangoztatást. A gyerekek a vizuális és auditív tréningek közben úgy tanulnak meg hangokat összevonni és szavakat hangokra bontani, hogy az összeolvasás könnyen és biztosan megy. Az egész módszer jellemzője, hogy a matematikai logikára épít, algoritmusokat alkalmaz. Pozitívuma, hogy biztos alapokat ad a helyesíráshoz, és felépítésében igen gondosan követi a betű--szótag--szó--mondat egységét. Az ábécéskönyvben kiemelten fontos szerepet kap a betűkapcsolás gyakorlása. A könyv illusztrációit Kutas Gyula készítette.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Matematika 3


Vypredané
2,99 € 3,15 €

Matematika feladatgyűjtemény általános iskola 2. osztály


A feladatgyűjtemény tartalmából: Év eleji ismétlés; Összeadás és kivonás a 100-as számkörben; A szorzás és az osztás bevezetése; Szorzás és osztás a 100-as számkörben; Osztás maradékkal. Kétjegyű számok szorzása és osztása; Geometria; Mérések; Tájékozódjunk, játsszunk, kísérletezzünk! - Diagram készítése. Olvasás diagramról - Valószínűségi játékok. Kísérletek és események.
Vypredané
3,01 € 3,17 €

Kommunikation


A füzet minden olyan nyelvtanulónak hasznos segítséget nyújthat: - aki már legalább egy éve tanul németül,- aki már egyszer megtanult szókincsét szeretné felfrissíteni,- aki bővíteni szeretné adott témában a szókincsét,- aki valamilyen vizsgára készül,- akinek eddig nehezen ment a szótanulás. Egy-egy feladat megoldása nem igényel hosszú időt, így a könyv bármikor elővehető és nincs kötelező sorrend sem. Az egyes feladatok példát mutatnak arra, hogyan lehet a már ismert szavak, kifejezések körét rendezni, bővíteni, milyen technikával tudják hatékonyan rögzíteni, frissíteni és gyakorolni a szavakat és kifejezéseket. A kötet számos olyan szót és kifejezést is tartalmaz, amelyek nem vagy csak ritkán fordulnak elő hagyományos nyelvkönyvekben. A könyvet a nehezebb szavak jelentését tartalmazó mini
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Táto kategória je skvostným zdrojom vedomostí, ktorý vám pomôže rozšíriť vaše poznatky a zlepšiť vaše jazykové schopnosti. Či už sa chystáte na školu, štúdium alebo chcete zlepšiť svoje jazykové znalosti, nájdete tu učebnice a slovníky, ktoré vám pomôžu dosiahnuť vaše ciele.

V kategórii Učebnice nájdete rôzne učebnice z rôznych odborov a predmetov, ktoré sú navrhnuté tak, aby vám poskytli komplexné a dobre štruktúrované učebné materiály. Tieto učebnice obsahujú učebné texty, praktické príklady, cvičenia a testy, ktoré vám pomôžu lepšie pochopiť a zapamätať si študovanú látku.