! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zjednodušené čítanie strana 36 z 37

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Autour de la lune+CD-MP3 (-90%)


Lire en Francais Facile A2 - Le Tour Du Monde en 80 Jours + CD
Vypredané
0,97 € 9,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lecturas de espanol - Edinumen : Memorias de septiembre (-90%)


Jednoduchá španělská četba pro mládež a dospělé nabízí řadu atraktivních příběhů odstupňovaných podle úrovně ( úroveň 4)
Vypredané
0,86 € 8,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Wuthering Heights (-90%)


Wuthering Heights: Intermediate Level
Vypredané
0,94 € 9,36 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha La Spiga Readers - Very Easy Readers (A1/A2): Shark (-90%)


La Spiga Readers - Very Easy Readers (A1/A2): Shark
Vypredané
0,27 € 2,66 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Drákula - Dracula Dvojjazyčné čtení Č - A (-90%)


Drákula (zkrácené dvojjazyčné vydání) Příběh Jonathana Harkera, anglického právníka, který odjíždí do Transylvánie za hrabětem Draculou, aby s ním projednal koupi několika domů v Londýně. Během několika dní ale zjistí, že s hrabětem není něco v pořádku.
Vypredané
0,65 € 6,53 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Anna Karenina + CD (-90%)


Zjednodušené verzie svetoznámych diel cudzojazyčnej literatúry sú spracované pre študijné účely a sú určené pre mierne až stredne pokročilých študentov. Text v jazyku originálu je doplnený zrkadlovým slovenským prekladom, gramatickými a lexikálnymi poznámkami a niektorými slovíčkami. Publikácia je navyše doplnená CD, na ktorom je celý príbeh vyrozprávaný rodenými hovoriacimi, vďaka čomu je možné kontrolovať porozumenie hovoreného slova.
Vypredané
1,20 € 11,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Únos v Pradu (-90%)


Napínavá cvičebnice pro všechny, kteří si chtějí osvěžit, prohloubit a rozšířit své znalosti španělštiny. Komisař García opět pracuje na záhadném kriminálním případu, tentokrát v prostředí prestižní madridské galerie. Hon za zločincem ho zavede do nejrůznějších koutů Madridu a k mnoha pamětihodnostem.Cílené procvičování španělské gramatiky pomocí:-více než 100 krátkých cvičení v průběhu četby-závěrečného testu k přezkoušení učebních výsledků-napínavého kriminálního případu-rozsáhlého slovníku s více než 400 slovíčky.
Vypredané
1,10 € 10,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lecturas graduadas Elemental II Paisaje de otono - Libro (-90%)


Jednoduchá španělská četba pro mládež a dospělé nabízí řadu atraktivních příběhů odstupňovaných podle úrovně ( úroveň 2)
Vypredané
1,00 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Enchanted April MM5


So entirely unaware was Mrs. Wilkins that her April for that year had then and there been settled for her that she dropped the newspaper with a gesture that was both irritated and resigned- and went over to the window and stared drearily out at the dripping street. (Excerpt from Chapter 1)
Vypredané
0,49 € 9,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Black Cat 5 - Board Games + CD


Arthur Mowbray is the brilliant inventor of the Mowbray Murder game, and head of the company that bears his name. When his body is discovered in the dining room of his country home, Inspector Barry Ainsworth is sent to investigate the crime. The Inspector knows that the murderer is one of the company directors and in order to solve the crime he has to learn the truth about the Mowbray company...
Vypredané
0,73 € 14,64 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Black Cat 4 - Woman in White + CD


Late one night, on a lonely road near London, Walter Hartright, a young drawing teacher, meets a solitary woman dressed in white. This is the opening scene of The Woman in White, a great Victorian sensation novel, full of mystery, excitement, and suspense. Who is the mysterious woman in white, and why is she alone on the road to London at midnight?
Vypredané
0,65 € 13,08 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha The Phantom of the Opera + CD


Strange things are going on at the Paris Opera House: a mysterious phantom-a skeleton in dinner dress-is wreaking havoc amongst the singers and the backstage staff. When new managers take over, and dismiss the rumors of the Opera Ghost, the terror really begins. Who is the mysterious figure stalking the stage at night? How can he be everywhere at once, and enter and leave locked rooms at will? And what is his connection to the beautiful and talented young soloist, Christine? Gaston Leroux's brilliant and disturbing book is best known, perhaps, through its many stage and screen adaptations, but the original text outdoes them all in its gothic tension and its haunting horror.
Vypredané
0,67 € 13,46 €

dostupné aj ako:

Read with Me The Dolphin Chase


A fun reading scheme that uses the 'look and say' approach to learning to read. Essential key words are introduced and regularly repeated to assist with pronunciation and meaning. Level four is for the confident reader.
Vypredané
4,28 € 4,50 €

Táto kategória je určená pre všetkých, ktorí sa učia cudzí jazyk alebo chcú zlepšiť svoje jazykové schopnosti prostredníctvom čítania. Zjednodušené čítanie je skvelým spôsobom, ako sa priblížiť literatúre a textom v cieľovom jazyku bez zbytočných prekážok.

V tejto kategórii nájdete široký výber kníh, článkov a materiálov, ktoré sú zamerané na jednoduché a zrozumiteľné čítanie. Texty sú prispôsobené pre rôzne jazykové úrovne od začiatočníkov po pokročilých, aby si každý našiel materiál, ktorý mu vyhovuje.

Zjednodušené čítanie je vynikajúcim spôsobom, ako si rozvíjať slovnú zásobu, gramatiku a porozumenie v cudzom jazyku. Texty sú krátke, jasné a často obsahujú ilustrácie. Mnohé knihy a materiály v tejto kategórii sú aj adaptované z diel známych autorov a klasických literárnych diel, čo vám umožní objaviť krásu literatúry v novom jazyku.

Nezáleží na tom, či sa učíte nový jazyk, alebo len chcete rozšíriť svoje jazykové schopnosti, zjednodušené čítanie vám poskytne príjemný a efektívny spôsob, ako sa priblížiť k autentickým textom a zlepšiť svoje jazykové porozumenie.