! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Alternatívna medicína - ostatné strana 73 z 95

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Superimunita


Základný sprievodca zdravou výživou, ktorý vám pomôže zvýšiť obranyschopnosť vášho tela a žiť tak dlhšie, zdravšie a bez chorôb. Kniha popredného odborníka a lekára, ktorý sa špecializuje na prevenciu a liečbu chorôb, ponúka podrobný návod na pevné zdravie. Autor vychádza z najnovších vedeckých výskumov a radí, ako sa môžeme stať takmer úplne odolní voči chrípkam, angínam a ďalším infekciám.
Vypredané
13,21 € 13,90 €

Természetes fájdalomcsillapítók


A fájdalom orvosi módszerekkel történő enyhítése viszonylag új keletű. A 20. század közepe óta új terápiás módszerekkel enyhíthetjük a fájdalmat, különösen a gyógyíthatatlan betegségek utolsó fázisában. De mi a helyzet a mindennapos fájdalmakkal, amelyek - bár nem veszélyeztetik az életünket -, mégis megzavarják a jó közérzetünket? Íme egy nélkülözhetetlen útmutató a fájdalom természetes legyőzéséhez. Legyen szó enyhe fejfájásról vagy kínzó ízületi gyulladásról, ez a könyv segít a fájdalom eredetének megértésében, valamint természetes, praktikus és tudományosan megalapozott módszereket javall az elűzéséhez. Ami e könyvben rejlik: -a fájdalom csökkentését szolgáló étrend alapszabályai -10 enyhülést hozó élelem -mélylégzési és relaxációs gyakorlatok -néhány természetes gyógyír gyakori problémákra - az égési sebtől a hát- és ízületi fájdalmakig -hatékony növényi kenőcsök, borogatások, balzsamok, masszázsolajok, fürdők, teák és radírok
Vypredané
9,19 € 9,67 €

Urinoterapie a nemoci


Kniha Urinoterapie a nemoci se stala rádcem a srozumitelnou pomůckou nemocným i zdravým, kteří mají zájem zbavit se nejrůznějších nemocí a předcházet jim vlastním přičiněním a bez medikamentů. Protože kniha nebyla již delší dobu v knihkupectvích k do stání, zatímco zájem o urinoterapii stále roste, vychází na jaře 2008 nové vydání. Autorka na základě svých rozsáhlých zkušeností v knize podrobně vysvětluje urinoterapeutické metody prevence a boje s nemocemi. Uvádí léčebné postupy pro zbavení se le titých nánosů ve střevech, cévách a lymfatických cestách, ledvinových a žlučových kamenů, léčení běžných infekcí, alergií, drobných poranění, bolestí kosterního aparátu, žaludečně-střevních potíží, i doporučení při zákeřných nemocech dětí a dospělých . Přináší také mnoho poznatků o výzkumu vlastností, složek a účinků uriny z prací lékařů, farmaceutů, biologů ve výzkumných ústavech, univerzitách a klinikách. Ve světě kolem nás je urinoterapie běžnou záležitostí, dostala se na vědecké stoly a do vý uky budoucích lékařů.
Vypredané
13,02 € 13,70 €

Hladovění pro zdraví 7. vydání


Hladovění není prostředkem k zhubnutí. Je to nástroj fyzické a duchovní očisty i cesta k léčení chronických a zhoubných nemocí bez použití medikamentů. Při hladovění organismus nedoplňuje energetické výdaje zvenku a je nucen existovat na úkor svých vnitřních zásob. Nastane proces zvýšené fyziologické regenerace, ozdravění a obnovení buněk, stabilizace molekulární a chemické soustavy organismu. Autorka sama různé metody hladovění mnohokrát vyzkoušela a dvacet let je používá. Její zkušenosti svědčí o tom, že ke každému je nutno přistupovat individuálně, a zároveň potvrzují, že jde o velmi účinnou metodu, kterou v té či oné míře může využít každý, kdo chce něco udělat pro své zdraví.
Vypredané
13,02 € 13,70 €

Léčení bez pilulek od A do Z


Známý vídeňský lékař, jenž získal čestnou medaili EU za úspěchy při léčbě rakoviny, představuje alternativní i klasickou terapii stovky nejčastějších nemocí, jichž se lze snadno vyvarovat. Velmi srozumitelně vysvětluje čtenářům rozličné způsoby podpory a obnovy selhávajícího imunitního systému. Chemické prostředky mohou život zachránit, ale nikoho nevyléčí, tvrdí Dr. med. T. Kroiss. Autor objasňuje bez příkras mezinárodní medicínskou scénu a vysvětluje, z jakých důvodů se stáváme celoživotními pacienty, aniž bychom se uzdravili. Doporučuje nemocným, aby za svou nemoc převzali odpovědnost a v případě onemocnění zvolili právě tu nejúčinnější a na tělo doslova ušitou terapii. Považuji za lékařsky neetické, pokud není nemocný informován o všech účinných a přitom dostupných způsobech léčby, je autorovo klíčové krédo.
Vypredané
13,02 € 13,70 €

Esoterické terapie 1


Kniha obsahuje popis nových způsobů léčení éterickými oleji a drahými kameny ve spojení se zónami objevenými E. Bachem.
Vypredané
12,45 € 13,10 €

dostupné aj ako:

Učebnice Reiki


Čtenář se naučí aktivizovat univerzální životní energii a využít ji v úpravě svého životního stylu a předcházení většiny civilizačních nemocí.
Vypredané
12,45 € 13,10 €

Liečivá sóda


Jedinečné recepty na liečbu a prevenciu kŕčových žíl, nespavosti, cukrovky a ďalších vyše 100 ochorení Jedlú sódu pozná azda každý od raného detstva. Čistí sa ňou kuchynský riad, užíva sa pri pálení záhy, pridáva sa do cesta. Nie každý však vie, že sóda má mnoho liečivých vlastností a pomáha pri početných ochoreniach. Prevencia a liečba rakoviny, zbavenie sa alkoholovej či nikotínovej závislosti, očista organizmu – to je len zlomok z toho, čo dokážu prípravky obsahujúce sódu. V tejto knihe sa známy lekár-fyzioterapeut N. I. DANIKOV delí o poznatky o hydrogénuhličitane sodnom čiže o sóde. Vysvetľuje, ako pomocou nej možno predchádzať mnohým ochoreniam a vyliečiť ich. Čo dokáže sóda: ? čistí steny ciev od usadených solí a cholesterolu, ? upravuje a normalizuje krvný tlak, ? má omladzujúci účinok na celý organizmus, ? obnovuje a posilňuje imunitu, ? zmierňuje krvácanie ďasien, ? znižuje riziko rozvoja kardiovaskulárnych ochorení, ? spevňuje a bieli zuby.
Vypredané
12,26 € 12,90 €
  • 5 /5

Liečivý med


Jedinečné recepty na prevenciu a liečbu chrípky, reumatizmu a ďalších viac ako dvesto ochorení Včelí med sa odnepamäti teší veľkej úcte mnohých národov. Popri vynikajúcich chuťových vlastnostiach nemožno nespomenúť jeho zázračné účinky na zdravie. V tejto knihe sa známy lekár-fyzioterapeut Nikolaj I. Danikov zaoberá nielen liečivými účinkami medu, ale aj ďalších produktov včelárstva, ako sú odviečkovance, perga, peľ, propolis, včelí jed, materská kašička, vosk, vijačka voštinová, trúdí plod a včelie telíčka. Nájdete tu všetky potrebné informácie a užitočné recepty, vďaka ktorým dokážete udržať zdravie svojej rodiny po dlhé roky. Produkty z medu: •pomáhajú v boji proti alergickým ochoreniam •zabraňujú rastu rakovinových buniek •zlepšujú krvný obeh •zbavujú organizmus toxínov •udržiavajú optimálnu hladinu cholesterolu
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Preklopkajte sa k zdraviu


Pod skratkou EFT (Emotional Freedom Techniques, techniky emočnej slobody, známe aj ako tapping klopkanie) sa skrýva revolučná metóda na zlepšenie vášho života na mnohých úrovniach mentálnej, emocionálnej a telesnej. Ukazuje sa, že si veľmi rýchlo a efektívne poradia s mnohými problémami od úzkosti, chronickej bolesti, závislostí a strachu až po nadváhu, finančnú hojnosť, uvoľnenie stresu a ešte oveľa viac. EFT sú založené na starovekej akupresúre a modernej psychológii. Sústreďujú sa na špecifickú energiu meridiánov a zároveň na negatívne emócie alebo telesné pocity. V kombinácii s hovoreným slovom pomáhajú nervovému systému obnoviť energetickú rovnováhu v tele a naštartovať nové prepojenia v mozgu tak, aby reagoval zdravým spôsobom. Svetoznámy expert na EFT Nick Ortner odhalí: o históriu a pohľad vedy na EFT aj prečo ich mnohí lekári predpisujú na široké spektrum problémov, o jednoduché postupy, obrázky a scenáre, ktoré vás krok za krokom naučia, ako klopkať pri rozličných problémoch, o ukážky zahŕňajúce úľavu od bolesti cez povzbudenie k zníženiu hmotnosti až po podporu lepších vzťahov prostredníctvom EFT, o skutočné príbehy zo života siahajúce od úľavy od bolesti cez fibromyalgiu po prekonanie strachu z lietania. Jednoduché návody v podaní Nicka Ortnera pomôžu čitateľom zbaviť sa strachov a obmedzujúcich názorov, ktoré im bránia žiť podľa svojich túžob.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Liečivá sila kryštálov a drahých kameňov


Kryštály a drahé kamene sú nositeľmi moci, ktorá dokáže v ľuďoch aktivovať to dobré, ako aj ochrániť ich pred zlými vplyvmi a pomôcť im naplniť sny. Preto ich všetky staroveké kultúry používali na liečenie a pritiahnutie si šťastia. V knihe Liečivá sila kryštálov a drahých kameňov nájdete jednoduché a zábavné postupy, v ktorých vám vysvetlíme rôzne techniky práce s kryštálmi a drahými kameňmi, ako aj rituály, ktoré vás môžu doviesť na cestu zdravia, úspechu a duchovného obrodenia. Vďaka tejto knihe odhalíte skutočné tajomstvo energie, ktorá pochádza zo zeme a naučíte sa liečiť choroby tela a duše, nájsť si ideálnu prácu, prekonávať nebezpečné situácie, ale aj efektívne riešiť rodinné problémy, či dosiahnuť duchovný pokrok.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Umenie a veda lesného kúpeľa - Šinrin'joku


Šinrin'joku alebo lesný kúpeľ znamená čas strávený v lese pre lepšie zdravie, šťastie a pocit pokoja. Ako jeden z pilierov japonskej kultúry predstavuje spôsob opätovného spojenia s prírodou, od prechádzok po lese až po využitie pracovných prestávok na pobyt vo vašom miestnom parku či chôdzu naboso po trávniku v záhrade. Dr. Qing Li, odborník na lesnú medicínu, vo svojom výskume dokazuje, že trávenie času medzi stromami aj umiestnenie rastlín či rozptyľovanie čajovníkového esenciálneho oleja vo vašom byte alebo na pracovisku redukuje krvný tlak, zmierňuje stres, dodáva energiu, posilňuje imunitný systém a pomôže znížiť hmotnosť. Na stránkach tejto knihy Dr. Li ponúka spolu s výsledkami dlhoročného prevratného výskumu a príkladmi liečivej moci stromov aj praktický návod, ako môžete šinrin'joku vyskúšať aj vy. Dr. Qing Li je docent na tokijskej Nippon Medical School a jeden z popredných svetových odborníkov na lesný kúpeľ. Je viceprezidentom a generálnym tajomníkom Medzinárodnej spoločnosti pre prírodnú a lesnú medicínu, prezidentom Spoločnosti pre lesnú medicínu v Japonsku a zároveň aj jedným z riaditeľov Japonskej spoločnosti pre lesnú terapiu.
Vypredané
12,26 € 12,90 €
  • 5 /5

Ako sa uzdraviť, keď už nič nepomáha


Základ liečenia spočíva v prvom rade v odstránení emocionálnych a energetických blokád. Autorka poukazuje na štyri hlavné oblasti nerovnováhy a ponúka účinné, a pritom jednoduché spôsoby, ako sa možno nahromadených energetických blokov zbaviť. Jej prístup zároveň účinne mení vzťah k stresu a vytvára vnútorne súladnú, harmonickú osobnosť. Amy Scher roky trpela vážnou chorobou, ktorú sa jej ani napriek urputnej snahe nedarilo vyliečiť. Najskôr skúšala klasickú liečbu, potom sa vrhla na alternatívne metódy, ale dlhodobé zlepšenie nenastávalo. Po dlhej a strastiplnej ceste si uvedomila, že jediným spôsobom, ako vyliečiť svoje telo, je uzdraviť najskôr svoju dušu a svoj život. Až keď sa naozaj zamerala na svoje nespracované emócie, traumy a vzťah k sebe samej, dostavilo sa skutočné uzdravenie. Jej dramatický príbeh o uzdravení je silným príkladom toho, aké dôležité je riešiť naše emocionálne energie, keď sa zdá, že už nič iné nefunguje. Kniha Ako môžete vyliečiť seba samých, keď to nikto iný nedokáže prináša jednak autorkin osobný príbeh, jednak praktický návod, ako môžete objaviť reálne príčiny svojich ťažkostí, postupne ich všetky vyriešiť, a tým dosiahnuť zdravie a rovnováhu. Krôčik po krôčiku vás bude sprevádzať cestou od choroby až po trvalé a úplné uzdravenie.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Základní kniha o ženšenu


Autor, odborník na orientální lékařství, nás ve své knize seznamuje s výsledky dlouholetých zkušeností s aplikací ženšenu při komplikacích s únavou, stresem, pohlavními funkcemi a při dalších zdravotních poruchách. Navíc zde v duchu čínské holistické metody nabízí individuální způsob léčby tímto prostředkem podle životního stylu jedince.
Vypredané
10,54 € 11,09 €

Feng-šuej pro váš život


Příručka o využití zásad feng-šuej - jedné z nejstarších čínských duchovních nauk, která učí, jak harmonizovat člověka s jeho okolím pomocí univerzální životní síly „čchi". Kniha umožňuje porozumět našemu propojení s okolním světem a ovládnout umění vybrat si pro různé situace vhodný okamžik i místo, a tak pozitivně ovlivnit jejich výsledek.
Vypredané
8,05 € 8,47 €

Léčení Dornovou metodou


V této knize je podrobně vysvětlena teorie a především praxe jemné a šetrné terapie - Dornovy metody. Krok za krokem nám autoři ukazují, jak lze šetrně ošetřit páteř i jednotlivé obratle, co může pacient udělat sám pro sebe jak v léčbě, tak i v prevenci a jak tento postup ovlivňuje další části těla, tělesné orgány i psychiku člověka.
Vypredané
10,35 € 10,89 €

Vodoléčba Vincenze Priessnitze


Seznamte se s vodoléčebnými postupy dr. Josepha Weisse (1795-1847), současníka světoznámého léčitele Vincenze Priessnitze, a s jeho pohledy na terapeutické, preventivní a profylaktické působení vody, hygieny a diety. Více než 170 let stará kniha určená odborným i laickým čtenářům z doby národního obrození přesahuje pozoruhodným způsobem do dnešního času svým holistickým přístupem k péči o lidské zdraví.
Vypredané
10,35 € 10,89 €

Superpotraviny


Fascinujúca kniha, ktorá zmení váš život. Objavíte neuveriteľné vlastnosti zeleniny, ovocia, obilnín, strukovín, byliniek, korenín a ďalších potravinových zázrakov. Keď sa nebudete cítiť vo svojej koži, neotvárajte lekárničku, ale radšej sa poraďte s touto knihou a choďte sa pozrieť do chladničky alebo do špajzy, kde určite objavíte správnu medicínu. Kniha vychádza z odborných rád a odporúčaní posledných rokov a je prínosom pre všetkých, ktorí chcú prežiť zdravý, harmonický a plnohodnotný život.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Mysl léči tělo


Kniha podrobně rozebírá moc vizualizace, víry a pozitivního myšlení i jejich dopady na tělo. Prostřednictvím revoluční metody kvantového léčení - díky níž můžete změnit sami sebe na úrovni atomů - autor ukazuje, jak můžete využívat imaginace a myšlen kové procesy k boji s bolestmi či nemocemi. Najdete zde četné inspirativní příběhy lidí, kteří se sami uzdravili, a také konkrétní návody pro práci se svou myslí šité na míru jednotlivých nemocí.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Kategória alternatívna medicína vám prináša zaujímavý a široký výber kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi formami alternatívnej medicíny a liečebnými metódami, ktoré sú mimo hlavného prúdu konvenčnej zdravotnej starostlivosti.

V našej ponuke nájdete publikácie o rôznych alternatívnych terapiách, ako napríklad homeopatia, chiropraktika, naturopatia, reflexológia, akupresúra, reiki, ayurvéda, aromaterapia, prírodná medicína a mnoho ďalších. Tieto knihy vám poskytnú podrobné informácie o princípoch a technikách týchto terapií, ich histórii, účinnosti a možnostiach využitia v liečbe a pri udržaní zdravia.

Tieto knihy vám poskytnú hodnotné informácie a praktické návody, ako integrovať alternatívne metódy do vášho zdravotného a wellness režimu. Nech už hľadáte doplnenie klasických terapií alebo nové prístupy k starým problémom, táto kategória literatúry vám ponúka bohatý výber materiálov od renomovaných autorov z tejto oblasti.