! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Alternatívna medicína - ostatné strana 77 z 94

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Rádce milovníka zeleného čaje


Kniha seznamuje se sto dvaceti druhy zeleného čaje a způsoby jejich přípravy, nejnovějšími výsledky výzkumů jeho příznivých účinků na zdraví. Obsahuje také kuchařské recepty a návody na výrobu kosmetických přípravků i informace o bohaté historii čaje a tradičním podávání čaje v různých zemích.
Vypredané
7,50 € 7,89 €

Bachova květová terapie


Standardní dílo o Bachově květové terapii s dosud nejpodrobnější interpretací 38 Bachových květů z hlediska duchovního a psychologického i z praktické stránky lidového léčitelství.
Vypredané
7,50 € 7,89 €

Reflexní masáže rukou


Posílení imunitního systému. Léčení. Relaxace. Mnohostranné účinky reflexní masáže rukou: posílení krevního a mízního oběhu, posílení imunitního systému, stimulace odstraňování a vylučování škodlivých látek z těla, regulace hormonálního metabolizmu , ovlivnění produkce enzymů, celkový bolest tišící účinek, uvolnění při nervozitě, zvýšení duševní odolnosti.
Vypredané
7,50 € 7,89 €

Chronopunktura


Chronopunktura pojednává o vlivu energie času na náš život. Veškerý život se odehrává v určitém prostoru a čase a energie času se řídí pohybem nebeských těles. S tím souvisejí i fyziologické a patologické děje v našem těle. Energie času tedy ovlivňuje nejen naši konstituci, podle níž můžeme předpokládat riziko onemocnění některého orgánu, ale i dobu vzniku nemoci, nebo předvídat čas možného zhoršení či zlepšení zdravotního stavu. Tisíciletími ověřené zkušenosti v této knize shromážděné poskytují návody na zjištění konstituce jedince i nemoci, na prevenci harmonizací energie pomocí tělesných cvičení, i na samotnou léčbu.
Vypredané
7,50 € 7,89 €

Ocet - Jeho neuvěřitelné tajemství


Ocet se v dnešní společnosti považuje za zcela běžné ochucovadlo. Málokdo už ale ví, že náš pokrm lze obohatit třebas octem rýžovým, česnekovým nebo malinovým a že ocet pomáhá při léčbě mnoha zdravotních problémů. Kniha odkrývá historií octa a jeho využití na světě, vysvětluje, co ocet je, jak se vyrábí a kolik má druhů, a zejména předkládá 80 ověřených, skvělých receptů. Každé jídlo - od vydatných polévek a salátů po lahodné hlavní i vedlejší chody - vděčí za svou jiskru a jedinečnou přitažlivost octu. Jak asi chutná octový moučník?
Vypredané
7,50 € 7,89 €

Zázračný MSM


Ulevuje při bolesti zad, hlavy, svalů, při artritidě, sportovních úrazech, alergiích a v dalších případech.MSM neboli metylsulfonylmetan je první bezpečnou, přírodní látkou bez vedlejších účinků na mnoho druhů bolestivých a zánětlivých onemocnění. Směrodatný pohled doktorů Stanleyho Jacoba a Ronalda Lawrence na MSM vám odhalí způsob, jak těžit z pozitivních účinků této „zázračné“ sloučeniny. Výše uvedení lékaři mají zkušenosti z úspěšné léčby tisíců pacientů s bolestí. Vysvětlí vám, jak MSM užívat (kolik, kdy, s jakými potravinami a v jaké formě), abyste si ulevili od různých typů bolesti včetně: degenerativní artritidy, chronické bolesti zad, chronické bolesti hlavy, bolesti svalů, fibromyalgie, tendinitidy a burzitidy, syndromu karpálního tunelu, dysfunkce čelistního kloubu, posttraumatické bolesti a zánětů, alergií a v mnohých dalších případech.
Vypredané
7,50 € 7,89 €

Jak zmírnit bolest artritidy


Jste-li jedním z těch, kteří trpí artritidou, pak jistě víte, že farmaceutické léky a analgetika poskytují jen dočasnou úlevu. Pravděpodobně máte strach z nebezpečných vedlejších účinků nadměrného užívání těchto léků. Naštěstí existuje lepší způsob, jak bojovat proti zánětu kloubů a jak zpomalit vývoj artritidy. Alternativ je ve skutečnosti celá řada – počínaje modifikací stravy a „zázračnými“ výživovými doplňky, jako je například zázvorový extrakt, a konče pravidelným cvičením a individuálními terapiemi, jako jsou terapeutické masáže. Tato kniha klade velký důraz na speciální dietu, která zbavuje tělo toxinů podporujících nemoci kloubů, a popisuje různé bylinné přípravky a výživové doplňky, které zmírňují bolesti a záněty. Trpíte-li artritidou a hledáte-li praktickou radu nebo alternativní terapii, tato kniha vám bude účinnou zbraní proti této nemoci.
Vypredané
7,50 € 7,89 €

Konvenční medicína a alternativní léčba v každoden


Když se necítíme dobře, je třeba zjistit, co se za našimi potížemi může skrývat. S mnoha běžnými onemocněními si poradíme sami, někdy je ale nezbytné navštívit lékaře. Tato příručka vám poradí: vysvětlí vám léčbu konvenční medicíny a uvede škálu alte rnativních metod léčení. Najdete zde: výčet příznaků a možných příčin nejčastějších onemocnění upozornění, kdy je nutno navštívit lékaře alternativní metody léčení jak zlepšit svůj psychický stav...
Vypredané
7,31 € 7,69 €

Oční znamení


Analýza osobnosti podle očí Oči byly vždy považovány za `okna duše`. Nynější poznatky ukazují, že se v nich zrcadlí stav našeho tělesného i duševního zdraví, naše city, osobnostní rysy, charaktery i naše myšlenky. Adam J. Jackson vysvětluje, jak lze pouhým pohledem zjistit: inteligenci, důvěryhodnost a čestnost žárlivost a vášeň různé zdravotní problémy včetně nemocí cév, ledvinových a žaludečních potíží atp. stres, vysoký krevní tlak a nervové vyčerpání deprese, úzkost a schizofrenii hněv, vzrušení a strach chyby ve stravování závislost na alkoholu či drogách a ještě mnohem více
Vypredané
5,58 € 5,87 €

Léčení jako návrat k přir.stav


Léčitelství je obor, který jedni vnímají jako zázračnou cestu k uzdravení, druzí jej považují za šarlatánství. Ani jedno není přesné. Léčitel musí být vybaven exaktně nevysvětlitelnými dispozicemi, díky nimž dokáže diagnostikovat rychleji a často přesněji než klasický lékař, ale míra úspěšnosti samotného léčení je vždy dána komunikací mezi léčitelem a nemocným. Mnohé závisí na vzájemné důvěře, či dokonce na samotné ochotě léčeného přístupit na netradiční, ale mnohdy efektivní léčitelské metod y.
Vypredané
5,58 € 5,87 €

Alternativní léčba nádorů - svazek 7


V knize ALTERNATIVNÍ LÉČBA NÁDORŮ – existující možnosti, zkušenosti ze zahraničí autor MUDr. Rudolf Zemek, který v Německu získal i titul doktor přírodních terapií, představuje alternativně medicínské léčebné postupy a rady.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Noni - dar přírody


Publikace slouží jako podrobnější přehledná informace o rostlině Noni a o účincích produktu z ní vyrobeného - Tahitského noni džusu. br / Léčivé účinky tropické rostliny Morinda citrifolia, lidově noni, a její příznivý vliv na zdraví i nemoci jsou známé více jak 2000 let. br / Noni džus, který se získává z noni rostoucí na Tahiti, obsahuje více jak 200 přírodních látek a velmi důležitou látku proxeronin, nezbytnou pro správnou funkci našeho těla. Noni si zaslouží pozornost, neboť složky, které obsahuje, významně přispívají k ochraně lidského organismu před vznikem závažných chorob a pomáhají při léčení již vzniklých onemocnění.
Vypredané
3,85 € 4,05 €

dostupné aj ako:

Taping


Taping patří ve sportovním lékařství běžným metodám léčby. Jedná o použití pevných a pružných pásek na různé části těla, kde hrozí možné poranění nebo kde se již vyskytly jeho náznaky. Její předností je že fixovaná část je chráněna, ale není zbavena pohyblivosti.
Vypredané
3,85 € 4,05 €

Nad rakovinou můžeš zvítězit


Autor knihy sa s pomocou svojej ženy Gayle z uzdravil z rakoviny v štádiu, keď mu lekári dávali dva týždne života... V roku 1981 spolu vyvinuli novátorský program pre Skupinu pomoci chorým na rakovinu v Melbourne. Založili Gawlerovu nadáciu, prost redníctvom ktorej riadia ozdravné a preventívne programy v mieste bydliska a na svojich početných cestách organizujú prednášky a semináre o prevencii, kontrole a liečení rakoviny. V neposlednom rade sa venujú aj predmetu svojho mimoriadneho záumu - m editácii.
Vypredané
3,08 € 3,24 €

Liečenie dotykom


Cenný sprievodca zdravím pre všetkých ľudí, ktorí chcú predchádzať chorobám, ale aj pre tých, ktorí už trpia menšími chorobnými zmenami. Prvá časť knihy sa venuje akupresúre chodidiel, ktorá je v mnohých smeroch účinnejšia ako akupunktúra a čo je fantastické, nevyžaduje si žiadne špeciálne prípravy ani chemické lieky. V druhej časti vám prinášame informácie o tlakovej masáži shiatsu, ktorej podstata spočíva vo vyvíjaní tlaku na tie body v tele, cez ktoré prechádzajú tzv. meridiány. Takýmto spôsobom dokážete odstrániť prekážky, ale aj obštrukcie v obehu energie čchi. Výsledkom je uzdravenie a znovuzískaná pohoda. Vďaka podrobným popisom a zrozumiteľným obrázkom sa vaše učenie týchto prastarých, ale zato vysokoúčinných techník stane ešte jednoduchšie.
Vypredané
7,51 € 7,90 €
  • 5 /5

Zdravie z lekárne sv. Hildegardy 3. vydanie


Meno sv. Hildegardy z Bingenu má svoje miesto nielen v dejinách katolíckej cirkvi, ale aj v dejinách medicíny. Hildegarda bola skvelou liečiteľkou a dobrou znalkyňou prírody. Na svoju dobu priam geniálne poznala liečivé sily, ktoré v sebe príroda skrýva. A hoci sa medicína vyvíjala aj inými smermi, chorí ľudia a liečitelia sa po stáročia opäť a opäť vracali k inšpiratívnym radám sv. Hildegardy, k jej ucelenej zdravovede, údajne zjavenej priamo od Boha. V súčasnosti, keď medicína a farmakológia dospeli k hlbšiemu poznaniu aktívnych zložiek jednotlivých prostriedkov prírodnej medicíny, ukázal sa nejeden z receptov sv. Hildegardy ako účinný. Záujem o Hildegardinu zdravovedu je stále intenzívny a medzi liečiteľmi sú mnohí, čo svoju liečiteľskú prax opierajú predovšetkým o jej metódy. Jedným z nich je aj dolnobavorský liečiteľ Reinhard Schiller, autor tejto knihy. Nanovo interpretuje a aktualizuje viaceré tézy Hildegardinho učenia pre potreby dnešných ľudí. Veď sv. Hildegarda nechyrovala o pojmoch ako stres, nedostatok vitamínov či fajčenie...
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Čo piť, keď...


Kniha Čo piť, keď... ponúka zaujímavé informácie a užitočné rady, ako preventívne pôsobiť proti chorobám alebo liečiť bežné choroby či zdravotné ťažkosti pomocou rozmanitých nápojov – čajov, ovocných a zeleninových štiav, koktailov, zdravotných vín, likérov a elixírov. Tieto nápoje sú plné prospešných látok, ktoré vyživujú, posilňujú a pomáhajú liečiť telo i dušu. Majú schopnosť dodať vitalitu aj energiu, a dokonca predĺžiť život. Kniha ponúka informácie o viac ako stovke zdravotných problémov a chorôb, prehľadne zoradených podľa abecedy. V častiach, ktoré sa týkajú konkrétneho zdravotného problému, sa dozviete, ktoré nápoje s liečivým účinkom môžu ovplyvniť vývoj danej choroby. V závere knihy nájdete odporúčané bylinné čaje s návodmi na ich prípravu, ako aj prehľad najbohatších zdrojov vitamínov a minerálov v potravinách. Zistite čo piť, keď... ... máte alergiu ... máte angínu ... máte astmu ... vás bolí hlava ... máte cukrovku ... bojujete s depresiou ... potrebujete dodať energiu ... máte zvýšený cholesterol ... potrebujete posilniť imunitnú sústavu ... máte ťažkosti s pečeňou ... máte ťažkosti s krvným tlakom ... máte kŕčové žily ... máte nadváhu ... potrebujete zvýšiť sexuálnu aktivitu ... chcete oddialiť starnutie ... trpíte únavou ... máte problémy so zrakom ... máte žalúdočné ťažkosti + mnoho ďalších praktických rád
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Čo nejesť, keď...


Ste chorí alebo máte nejaký zdravotný problém? Dozviete sa, ako úpravou stravy podporiť samoliečebné schopnosti organizmu a zásadne tak zlepšiť priebeh choroby a uzdravovanie. Značná pozornosť sa venuje aj zdravšiemu spôsobu stravovania a kniha vychádza v ústrety všetkým, ktorí hľadajú pravdivé informácie o potravinách, škodlivých pridaných látkach, tzv. éčkach a nechcú sa spoliehať len na to, čo im odporúčajú výrobcovia či predajcovia a ich reklamy. Kniha prináša praktické rady a jednoduché návody, ako sa zorientovať v neprebernom množstve predkladaných informácií a nemala by chýbať v knihovni nikoho, komu záleží na vlastnom zdraví, ale aj na zdraví svojich blízkych.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Liečivé rastliny z Božej záhrady


Snažila som sa prístupným a zrozumiteľným spôsobom zapísať všetky svoje skúsenosti s liečivými bylinkami, aby som pomohla všetkým, čo hľadajú radu a pomoc. Moje liečivé bylinky a odporúčané recepty pomohli už mnohým ľuďom v zúfalej situácii, pri ľahších aj pri ťažkých chorobách. Nech táto kniha prinesie útechu a pomoc všetkým, pre ktorých som ju písala. Podľa rád v tejto knihe každý čitateľ nájde bylinky vhodné na svoje ťažkosti a bude ich môcť správne použiť. Pomôže mu pri tom zoznam chorôb a prehľadné usporiadanie knihy. Z nemeckého originálu Heilkräuter aus dem Garten Gottes (Ennsthaler Verlag) preložila Viola Zavarská.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Kategória alternatívna medicína vám prináša zaujímavý a široký výber kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi formami alternatívnej medicíny a liečebnými metódami, ktoré sú mimo hlavného prúdu konvenčnej zdravotnej starostlivosti.

V našej ponuke nájdete publikácie o rôznych alternatívnych terapiách, ako napríklad homeopatia, chiropraktika, naturopatia, reflexológia, akupresúra, reiki, ayurvéda, aromaterapia, prírodná medicína a mnoho ďalších. Tieto knihy vám poskytnú podrobné informácie o princípoch a technikách týchto terapií, ich histórii, účinnosti a možnostiach využitia v liečbe a pri udržaní zdravia.

Tieto knihy vám poskytnú hodnotné informácie a praktické návody, ako integrovať alternatívne metódy do vášho zdravotného a wellness režimu. Nech už hľadáte doplnenie klasických terapií alebo nové prístupy k starým problémom, táto kategória literatúry vám ponúka bohatý výber materiálov od renomovaných autorov z tejto oblasti.