! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Alternatívna medicína - ostatné strana 79 z 95

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Liečivé rastliny z Božej záhrady


Snažila som sa prístupným a zrozumiteľným spôsobom zapísať všetky svoje skúsenosti s liečivými bylinkami, aby som pomohla všetkým, čo hľadajú radu a pomoc. Moje liečivé bylinky a odporúčané recepty pomohli už mnohým ľuďom v zúfalej situácii, pri ľahších aj pri ťažkých chorobách. Nech táto kniha prinesie útechu a pomoc všetkým, pre ktorých som ju písala. Podľa rád v tejto knihe každý čitateľ nájde bylinky vhodné na svoje ťažkosti a bude ich môcť správne použiť. Pomôže mu pri tom zoznam chorôb a prehľadné usporiadanie knihy. Z nemeckého originálu Heilkräuter aus dem Garten Gottes (Ennsthaler Verlag) preložila Viola Zavarská.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Dotyk lieči telo, úsmev dušu


Bez zdravého ducha niet zdravého tela – o tom už hádam netreba nikoho presviedčať. Z tohto poznania vychádza autorka bestselleru Myslenie uzdravuje Jarmila Mandžuková, ktorá vám vo svojej novej knihe ponúka cenné informácie a rady, ako využiť svoju vlastnú energiu na zmiernenie chorôb, bolesti a nepohodlia, čo so sebou prináša dnešný moderný spôsob života. Poradí vám, ako aktivovať liečivé energetické prúdy vlastného tela a prostredníctvom dotykov a automasáží posilňovať svoj organizmus a pomáhať mu v liečení. Ťažko to však dosiahnuť bez dobrej duševnej pohody, ktorej základom je pozitívne myslenie, liečivý humor a úsmev. Kniha je určená pre všetkých, ktorí chcú žiť zdravým a spokojným životom a vedia, že zdravie si v lekárni nekúpia.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Akupresura


Jedno prastaré čínské přísloví praví: ''Vynikající lékař nemocem zabraňuje, průměrný lékař léčí nemoci, které ještě nevypukly, bezvýznamný lékař léčí už existující nemoci.'' Dlouhou dobu dostával lékař plat pouze tehdy, když pacient zůstal zdravý. To samozřejmě vyžadovalo aktivní spolupráci pacienta. Cílem byla rovnováha ve způsobu života: ve stravě, fyzické aktivitě, ve známostech a vztazích, v obecném postoji k životu a v povolání. Jedním z prostředků, které podporují tuto celostní medicínu, je i akupresura, čínská masáž založená na tlaku prstů. Díky ní dokáže i laik mírnit jednoduché potíže a předcházet nemocem. Naučte se s námi najít základní léčivé body a najděte cestu k tradiční čínské medicíně, která existuje již tisíce let.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Čo vám chýba, keď ...


Na stránkach tejto knihy zistíte, aké vitamíny, minerály a stopové prvky potrebujete na zvládnutie choroby alebo zdravotného problému alebo ako si môžete posilniť organizmus. Zrozumiteľne je v nej uvedených viac ako osemdesiat bežných chorôb či chronických ťažkostí. Dozviete sa aj užitočné rady, ako v prípade konkrétnej choroby zostaviť jedálny lístok
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Liečivá sila antioxidantov


Aj vy si kladiete otázku, prečo mnohí ľudia zomierajú predčasne, na choroby, ktorým sa dá predísť? Za zvyšovanie rizika civilizačných chorôb a predčasné starnutie si neraz môžeme my sami spôsobom života, aký vedieme. Čo teda robiť, ak sa chceme cítiť zdravšie a vyzerať lepšie nielen v mladosti, ale aj vo vyššom veku? Stačí si zvoliť zdravý životný štýl a rozumne si vyberať stravu bohatú na zeleninu, ovocie a vlákninu plnú antioxidantov. Na tanier si spolu s ňou naložíte aj zdravie a mladosť.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Přírodní léčba - Sedm zázraků přírody


Jelena Svitko je ukrajinská léčitelka a odbornice na přírodní léčbu. Přírodní léčba neboli naturopatie využívá vitaminy, stopové prvky a stravu. Kromě toho aplikuje mnoho dalších metod: vodoléčbu, masáže, léčbu dotykem, aromaterapii, léčení drahými kameny, léčbu hlínou... Najdete zde starodávný lék proti chřipce, vápníkovou směs proti alergii, omlazující nápoj z myrty, pšeničné klíčky proti únavě a mnohé další recepty a rady.
Vypredané
5,20 € 5,47 €

Očista tlustého střeva


E.V.Ščadilov patří v Rusku ke známým specialistům alternativní medicíny. Spojil objevy současné medicíny a biochemie s výsledky fytoterapie a východní medicíny. Z těchto základů vypracoval vysoce účinné metody očisty těla.
Vypredané
7,32 € 7,70 €

Liečivé rastliny v domácnosti


Táto kniha je voľným pokračovaním knihy Léčivé rostliny pro zdraví a krásu. Nie sú v nej iba liečivé čaje a ich využitie pre zdravý a plnohodnotný život, ale aj niečo o využití liečivých rastlín v našej strave, niečo o včelích produktoch aj niečo o m asáži - význam ktorej aj vďaka našej výchove nevieme ešte celkom doceniť.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Léčení kyvadlem


V knize jsou populárním způsobem vysvětleny mechanizmy přenášení bioinformací pomocí rezonanční vazby. V praxi to znamená vysvětlení a nácvik práce s kompenzačním kyvadlem. Při této činnosti, pokud je prováděna správně, dochází nejen k lokalizaci zdravotních potíží, ale zároveň k odstranění nemocné bioplazmy pacienta a úpravě jeho biopole.
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Tajemno kolem nás


Rádi bychom vám představili 27. titul edice Knihovnička Meduňky, knihu PhDr. Miroslavy Maškové Tajemno kolem nás. Najdete v ní stručný souhrn nejrůznějších oborů alternativního léčení (mineralogie, fototerapie, astrologie ad.), s nimiž se můžeme setkat. Autorka, zkušená psycholožka a léčitelka, nabízí čtenářům k výběru širokou škálu možností, jak dosáhnout harmonie těla a duše – tedy zdraví.
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Funkční potraviny


Autor seznamuje s významen správné výživy v prevenci některých civilizačních chorob. Uvádí funkční potraviny jako zdroj nezbytných živin se složkami s příznivými účinky na zdraví konzumenta a jeho tělesný i duševní stav.
Vypredané
4,24 € 4,46 €

Zdraví z boží lékárny - 3.vyd.


Třetí vydání velmi úspěšné publikace, ve které autorka popisuje přitažlivou formou zkušenosti s léčivými účinkyběžných bylin a seznamuje s konkrétními výsledky jejich použití.
Vypredané
5,59 € 5,88 €
  • 5 /5

Tajemství léčení barvami


Další kniha ze série Tajemství nabízí uceleného průvodce na vaší cestě k využití síly barev ke zklidnění, dodání energie a léčení, která byla objevena již před staletími. Tajemství léčení barvami je obsáhlým shrnutím všech teorií, které se zabývají účinky barev na lidský organismus. Každá barva je podrobně představena, spolu s návody, jak terapii v praxi používat a jaké jsou její výsledky. V knize najdete rady, jak využívat léčení barvami doma, od vizualizace přes terapii světlem až po účinky barevných potravin. Tento praktický průvodce vás naučí vše o síle barev a jak je využít k harmonizaci prostředí, těla i duše.
Vypredané
6,75 € 7,10 €

Posilování organismu


Spousta lidí si stěžuje na slabost – ať už je to z přepracování, po nemoci nebo prostě v důsledku těžkých životních podmínek nebo z důvodu nepříznivého počasí. S podobnými potížemi si lze ovšem jednoduše a účinně poradit, jen je zapotřebí systematičnost a drobet úsilí. Ale nestojí snad za to o sebe dbát, abychom nebyli nemocní? Dr. Jadwiga Górnicka v této knížce radí, jak posílit organismus a jak se otužovat, doporučuje přírodní metody proti únavě a uvádí ověřené recepty, jak si rychle poradit s nachlazením a chřipkou. Jadwiga Górnicka – doktorka medicíny, význačná polská specialistka na vnitřní choroby a přírodní medicínu. Za svou více než šedesátiletou lékařskou praxi vyléčila přírodními metodami tisíce pacientů včetně mnoha těch, jejichž obtíže byly považovány za nevyléčitelné. Popularizátorka vědy o přírodní medicíně a potřebě života v souladu s přírodou. Autorka knížek: Domácí přírodní lékárna, Léčivá moc dotyků, řady Knihovnička zdraví či článků v mnoha časopisech.
Vypredané
5,98 € 6,29 €

Léčivé síly ze zahrádky


Představa, že léčba ve skutečnosti zabírá jen tehdy, je-li podpořena farmakologií, neodpovídá skutečnosti. Příroda nám sama naděluje rostliny a potraviny, jejichž léčivé účinky jsou nesporné. Blahodárné účinky petržele, celeru či žampiónů v záležitostech revmatických nebo cibule, česneku a citronu při vysokém tlaku a konečně kmínu, majoránky nebo pepře při zažívacích potížích jsou tak zřetelné, že je nemůžeme přehlížet. Dr. Jadviga Górnicka v této knize radí, jak zvládnout mnohé neduhy pomocí plodin, které míváme běžně na zahrádce.
Vypredané
5,98 € 6,29 €

Veľká príručka hypnózy


Vymezení pojmů, dějiny hypnózy, výzkum. Možnosti a oblasti použití. Kdo může hypnotizovat. Kdo může být a kdo nemůže být hypnotizován. Vnější podmínky hypnózy. Použití hypnózy mimo medicínu. Autogenní trénink. Léčba hypnotickými sugescemi.
Vypredané
5,02 € 5,28 €

Zázračná síla čísel


Kniha nabízí jedinečnou východní metodu, která přináší fyzické i psychické zdraví. Je založena na opakování čísel v určitém sledu po dobu jednoho měsíce. Tato alternativní terapie je neobvyklá a zpočátku může v člověku vyvolat pochybnosti, nicméně mnozí odborníci potvrdili, že působí pozitivně na všechny oblasti života – dodává tělu energii, zlepšuje paměť, zmírňuje nespavost a deprese a posiluje sebevědomí. Metodu, která rychle proniká do celého světa, vyvinul tým odborníků z jihokorejského institutu ChaSeo Rules.
Vypredané
3,09 € 3,25 €

A citrom titkai


Noha a citromot leginkább a konyhában használjuk, jótéteményei régóta ismertek az egészségmegőrzés, a szépségápolás vagy a háztartás területén is. Ez illusztrált könyvecske számos példával, recepttel és tanáccsal szolgál, miközben bemutatja a citrom számtalan jó tulajdonságát és felhasználási lehetőségét.
Vypredané
5,41 € 5,69 €

Az olívaolaj titkai


Az olívaolaj a mediterrán konyha egyik legfontosabb alapanyaga. Ezenkívül számtalan kiváló tulajdonsággal rendelkezik mind az egészség, mind a szépségápolás területén. Ennek a kis útmutatónak a segítségével fedezze fel ön is az olívaolaj áldásos hatásait, használja fel a különböző ... Folytatás ›› tanácsokat és ötleteket. Vesse be őket a ráncok és a száraz bőr elleni harcban, erősítse velük haját és körmeit, lazítsa el az izmait. Az olvasót több mint harminc recept segíti abban, hogy a konyhájában is sokoldalúan használja fel az olívaolajat, és élvezze számos jó tulajdonságát. A(z) Az olívaolaj titkai (Könyv) szerzője Francoise Maitre.
Vypredané
5,41 € 5,69 €

Kategória alternatívna medicína vám prináša zaujímavý a široký výber kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi formami alternatívnej medicíny a liečebnými metódami, ktoré sú mimo hlavného prúdu konvenčnej zdravotnej starostlivosti.

V našej ponuke nájdete publikácie o rôznych alternatívnych terapiách, ako napríklad homeopatia, chiropraktika, naturopatia, reflexológia, akupresúra, reiki, ayurvéda, aromaterapia, prírodná medicína a mnoho ďalších. Tieto knihy vám poskytnú podrobné informácie o princípoch a technikách týchto terapií, ich histórii, účinnosti a možnostiach využitia v liečbe a pri udržaní zdravia.

Tieto knihy vám poskytnú hodnotné informácie a praktické návody, ako integrovať alternatívne metódy do vášho zdravotného a wellness režimu. Nech už hľadáte doplnenie klasických terapií alebo nové prístupy k starým problémom, táto kategória literatúry vám ponúka bohatý výber materiálov od renomovaných autorov z tejto oblasti.