Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Alternatívna medicína - ostatné strana 95 z 95

Anatomie ducha


Kniha pojednává o energetické medicíně, přináší nový pohled na sedm center duchovní a fyzické síly v těle a citlivě spojuje moudrost tří duchovních tradic: symbolickým jazykem hinduistických čaker, křesťanskou svátostí a kabalistického Stromu života popisuje sedm fází, kterými musí každý člověk projít na cestě k vyššímu vědomí a duchovní zralosti.
Vypredané
12,17 € 12,81 €

Aurikulo therapie 2.


Předkládaná kniha je výsledkem promyšleného přístupu, kterým autor odhaluje těm, co vidí aurikulopunkturu (zapichovnání jehel do aktivních bodů ucha), že za tímto jednoduchým výkonem musí být hlubší poznání, syntéza poznatků, individuální znalost pacienta a jeho problémů ve všech jeho vztazích, aby mohl lékař splnit svůj úkol, totiž prospět pacientovi...
Vypredané
8,60 € 9,05 €

Fytoterapia


Fytoterapia je knižka o účinkoch rastlín a rastlinných výťažkov na potláčanie a liečenie rôznych chorôb.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Lacná kniha Objav svoj životný inštinkt (-90%)


Slovenská autorka zostavila útlu praktickú príručku, ktorá však obsahuje dostatočné základné údaje a rady, ako zdravo jesť a pomôcť si pri rôznych zdravotných problémoch. Plusom je prehľadnosť publikácie. Nájdete tu napr.: potraviny dodávajúce energiu, abecedne zoradené rôzne choroby s vysvetlením príčin ich vzniku a radami, aké bylinky, potraviny a iné prostriedky pri nich používať; liečivé rastliny a ich používanie; vitamíny a minerály; antioxidanty...
Vypredané
0,65 € 6,50 €

dostupné aj ako:


Kategória alternatívna medicína vám prináša zaujímavý a široký výber kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi formami alternatívnej medicíny a liečebnými metódami, ktoré sú mimo hlavného prúdu konvenčnej zdravotnej starostlivosti.

V našej ponuke nájdete publikácie o rôznych alternatívnych terapiách, ako napríklad homeopatia, chiropraktika, naturopatia, reflexológia, akupresúra, reiki, ayurvéda, aromaterapia, prírodná medicína a mnoho ďalších. Tieto knihy vám poskytnú podrobné informácie o princípoch a technikách týchto terapií, ich histórii, účinnosti a možnostiach využitia v liečbe a pri udržaní zdravia.

Tieto knihy vám poskytnú hodnotné informácie a praktické návody, ako integrovať alternatívne metódy do vášho zdravotného a wellness režimu. Nech už hľadáte doplnenie klasických terapií alebo nové prístupy k starým problémom, táto kategória literatúry vám ponúka bohatý výber materiálov od renomovaných autorov z tejto oblasti.