! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Krása, móda, kozmetika strana 31 z 38

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Spoľahlivá diéta


Diéta bez obmedzovania, znižuje hmotnosť s indexom GLYX, od raňajok až po pochúťku pred spaním, rýchlo, ľahko, dostupné potraviny.
Vypredané
2,49 € 2,62 €

Pôst pre kondíciu


Kniha pre mladých milovníkov koní, starostlivosť o kone, rôzne plemená koní, jazdecké súťaže, zákl. výcviku koňa ai. Veľa foto.
Vypredané
2,49 € 2,62 €

Stále veselá a svieža


Knižná séria pre modernú ženu. Aktuálne témy, rady, tipy a recepty pre krásu, dobrú kondíciu, peknú postavu a psychickú pohodu. Súčasné trendy a klasické postupy. Inšpirácie pre všetkých, cenovo dostupné. Vyskúšajte a zamyslite sa!
Vypredané
2,49 € 2,62 €

Oddelená strava


Úplný program dobrého a zdravého jedla na 14 dní, podľa osvedčeného systému schudnete, budete sa cítiť dobre a fit.
Vypredané
2,49 € 2,62 €
  • 5 /5

Lekcie madam Chic


Jennifer Scottová ako študentka na zahraničnom výmennom pobyte v Paríži bývala u rodiny, ktorá ju inšpirovala a zásadne ovplyvnila jej životný štýl. Pani domu madam Chic si vzala bezstarostnú dospievajúcu dievčinu z Kalifornie pod svoje krídla a umožnila jej spoznať, ako Francúzi povyšujú bežné maličkosti života na umenie žiť. Každá kapitola Lekcií madam Chic vám prezradí niečo z toho, čo sa Jennifer v Paríži naučila, i zopár tipov, ktoré môžete zahrnúť do svojho každodenného života bez ohľadu na to, kde bývate a aký máte rozpočet. V duchu typického francúzskeho prístupu uprednostňovania kvality nad kvantitou sa naučíte vychutnávať dobré jedlo, a pritom si neodopierať, rozumne a elegantne sa obliekať, a mať v šatníku len desať kúskov oblečenia, primerane sa upraviť, ale pôsobiť ako nenamaľovaná – jednoducho žiť ako Francúzka. Lekcie madam Chic sú užitočnou príručkou, ktorá zábavným a pôvabným spôsobom poslúži každému, kto chce svoj aktívny a moderný život osviežiť parížskou nonšalantnosťou.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Krása z prírody


Viete, koľko chémie prijme vaše telo len cez pokožku? A myslíte si, že chemické látky obsiahnuté v krémoch, telových mliekach či pleťových maskách naozaj prospievajú vášmu telu a tvári? Čo keby sme vám povedali, že cesta za zdravím a krásou vedie v skutočnosti cez prírodnú kozmetiku, ktorú si môžete vyrobiť úplne jednoducho aj doma? V knihe Krása z prírody nájdete jednoduché recepty, ako sa postarať o svoju ženskú krásu. Stačí, ak ich zopár vyskúšate, a na vlastné oči uvidíte, že vaša tvár aj telo sa doslova rozžiaria zdravím.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Bláznivé nechty


Dokonalá úprava nechtov je hravý spôsob, ako ich povýšiť na umelecké dielo. Pozdvihne vám náladu a pomôže dotvoriť vašu osobnosť. Radosť z novej, precízne namaľovanej manikúry je drobný luxus, ktorý ocení každá žena.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

dostupné aj ako:

  • 4,5 /5

Ako sa stať Parížankou nech žijete kdekoľvek


Štyri krásne a uznávané Francúzky, nerozlučné priateľky Anne Berestová, Audrey Diwanová, Carolinede Maigretová a Sophie Masová vám prezradia, čo znamená byť Parížankou: ako sa obliekať, užívať si život, zabávať sa – a to všetko s osobitým šarmom. Spoznáte ich nevšedné názory na módu, štýl, krásu, kultúru aj vzťahy s mužmi. Tieto talentované ženy, úspešné vo svete hudby, filmu, módy a médií, otvorene rozprávajú o tom, čo v súčasnosti znamená byť Francúzkami, a búrajú dlho pestované mýty. Prezrádzajú svoje tajomstvá, odkrývajú nedostatky a zároveň nás zabávajú svojimi komplikovanými a často protichodnými názormi a pocitmi. Netaja, že ich láka snobský svet kaviáru a šampanského, že sú trochu sebecké a nevyspytateľné, ale vždy sa na ne možno spoľahnúť. Sú panovačné a tvrdohlavé, no v hĺbke duše ostávajú romantické a nežné. Tieto pravé Parížanky vás zoberú na rande aj na večierok, ukážu vám šik miesta v meste svetiel a pozvú vás k sebe na večeru. Stanete sa jednou z nich. Pripravte sa na vzrušujúcu jazdu plnú prekvapení na francúzsky spôsob. Dozviete sa, ako byť záhadná a zmyselná či ako vyzerať prirodzene a neodolateľne tak, že sa vášmu partnerovi roztrasú kolená. Porozprávajú vám, aké sú matky, čo si myslia o svadbe alebo pravidelnom cvičení. Anne, Audrey, Caroline a Sophie vás rozosmejú a povzbudia, aby ste sa nebáli kráčať odvážne a slobodne, no najmä aby ste sa stále cítili dobre.
Vypredané
12,26 € 12,90 €
  • 2 /5

Doma s Madam Chic


Jennifer Scottová ako študentka na zahraničnom výmennom pobyte v Paríži bývala u rodiny, ktorá ju inšpirovala a zásadne ovplyvnila jej životný štýl. Pani domu madam Chic si vzala bezstarostnú dospievajúcu dievčinu z Kalifornie pod svoje ochranné krídla a umožnila jej spoznať, ako Francúzi povyšujú bežné maličkosti života na umenie žiť. Po rokoch zoči-voči všedným povinnostiam Jeniffer spomínala na domov madam Chic – raňajkový stôl nádherne prestretý už predchádzajúci večer, hudba znejúca v pozadí, pokojná atmosféra koktailovej hodinky s madam a monsieur Chic. Zatúžila po takomto živote. Rozhodla sa zistiť, čo by sa stalo, keby sa namiesto netrpezlivého a chaotického vykonávania domácich prác pokúsila žiť ako madam Chic. Kniha Doma s madam Chic prináša návod, ako viesť doma šťastný, moderný a zmysluplný život bez ohľadu na náročnosť vášho denného programu či rozpočet. Jennifer vám poradí, ako zaviesť rutinu, ktorá vám pomôže žiť bez neporiadku, ako vyvolať dobrú náladu, vybudovať si funkčný šik šatník, v ktorom je len desať kúskov oblečenia, pomôže vám premeniť svoje pracovisko na pokojnú oázu a byť kedykoľvek pripravená aj na nečakanú návštevu. Stačí, ak sa budete riadiť jej jednoduchými radami – priamo z Paríža a od madam Chic!
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Minden évvel fiatalabb - nőknek


Az okos nők nem öregszenek. Az okos nők fiatalodnak. Csak meg kell dolgozniuk érte. Hetente hat napon át keményen kell edzeniük - jógázni, futni, síelni, biciklizni, evezni, súlyt emelni, az élet minden percében kapcsolatokat építeni, másokon segíteni, az agyat dolgoztatni, szeretni, megsimogatni egy gyerek fejét. Ilyen egyszerű. Legalábbis ezt állítja dr. Henry S. Lodge, a neves New York-i belgyógyász és Chris Crowley nyugalmazott ügyvéd - maga is a 80-es korcsoport tagja és az aktív életforma elkötelezettje -, akik a férfiak bátorítására írt korábbi kötetük, a Minden évvel fiatalabb hatalmas sikerén felbuzdulva ezúttal az 50 feletti nőkhöz fordulnak. A Minden évvel fiatalabb - nőknek a korosodó nőket szeretné felrázni a testi-lelki-szellemi tespedésből. Hogyan éljünk egészségesen? Hogyan kerüljük el a kor előrehaladtával általában fenyegető betegségeket és baleseteket? Hogyan birkózzunk meg az idősödés lelki és szellemi problémáival? Hogyan lehet a menopauza után még három, négy, sőt akár több évtizeden át egészségesen, fitten, energikusan élni, és megőrizni nőiességünket? A Minden évvel fiatalabb - nőknek biztató válaszokat ad ezekre a kérdésekre. Fogadja meg a jó tanácsokat, és sok-sok évvel fiatalabbnak fog látszani. Sőt fiatalabbnak érzi is majd magát. "Nem kell megöregednie, meghíznia és nevetségessé válnia a menopauza utáni harminc-, sőt negyvenvalahány évben: alapvetően ugyanaz az ember maradhat, aki ma." (Chris) "Hogy egészségesen öregszünk-e, az rajtunk múlik. Ez a könyv erről szól. Olvassák el." (John S. Reed, a New York-i Tőzsde egykori elnöke) "A korral járó problémák többsége megúszható." (Harry)
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Negroland


The daughter of a successful paediatrician and a fashionable socialite, Margo Jefferson spent her childhood among Chicago's black elite. She calls this society 'Negroland': 'a small region of Negro America where residents were sheltered by a certain amount of privilege and plenty'. With privilege came expectation. Reckoning with the strictures and demands of Negroland at crucial historical moments - the civil rights movement, the dawn of feminism, the fallacy of post-racial America - Jefferson brilliantly charts the twists and turns of a life informed by psychological and moral contradictions.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Beauty Reimagined


What makes you feel beautiful? Drawing on their professional and personal experiences, a dozen of remarkable women interrogate the concept of beauty. Featuring: Mary Beard, Caitlin Moran, Chidera Eggerue, Yrsa Daley-Ward, Rose McGowan and more. Never before has the idea of womanhood been as broad as it is today. Stylist has called upon some of the most prominent women across literature, politics, academia, media and entertainment to discuss what beauty means to them. From facial hair to acne, Afro, textured and grey hair to shaved heads, saggy boobs and cellulite, what happens when women challenge the expectations that society places on their appearances? Through these unique, unblinking and witty essays from leading women who have turned their biggest challenges into their greatest assets, come 11 life-changing stories on why you already are your best self. Learn these invaluable lessons from Mary Beard, Caitlin Moran, Chidera Eggerue (The Slumflower), Charli Howard, Stella Creasy MP, Yrsa Daley-Ward, Rose McGowan, Jess Glynne, Harnaam Kaur, Ava Welsing-Kitcher and Hanna Ibraheem. *With illustrations by Charlotte Trounce*
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Navždy šik


Šlabikár krásy, kniha o tom, ako starnúť po francúzsky graciózne a štýlovo. Aj Francúzky, ktoré už prekročili štyridsiatku, sú očarujúce a šarmantné. Záleží im na rozvoji intelektu, na tom, aby vedeli na úrovni konverzovať, ale rovnako je pre ne dôležité, aby boli šik. Vyzerajú mladšie, ako v skutočnosti sú, a celý život si zachovávajú štýl. Narodeniny chápu ako oslavu svojho pohodového života a zároveň ako dobrý dôvod vyraziť na nákupy a potom sa perfektne nahodiť na oslavu ďalšieho výročia. Tish Jettová je americká novinárka a módna editorka. Dlhé roky žije vo Francúzsku a tamojšie ženy ju očarili. Pozoruje Francúzky, ktoré už prekročili štyridsiatku, aby odhalila ich tajomstvá a mohla sa o ne s čitateľkami podeliť. V jednotlivých kapitolách knihy prezrádza triky a tajomstvá, vďaka ktorým sa žena istého veku (bez ohľadu na to, kde žije) bude cítiť mlado, vyzerať dobre a bude intelektuálne na úrovni rovnako ako Francúzky. V knihe skúma, ako sa šatník Francúzok, ich stravovanie, skrášľovacie procedúry, starostlivosť o vlasy, pleť a pokožku postupom času menia, pričom podstata zostáva rovnaká. Autorka ukazuje, ako Francúzky v istom veku zdôrazňujú svoje silné stránky a zriedka (alebo skôr nikdy) nehovoria o obavách, omyloch, chybách a nedostatkoch. Pretože vo Francúzsku nemá krása, štýl, inteligencia a šarm dátum exspirácie!
Vypredané
11,31 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Biblia štýlu: módny manuál úspešných žien a mužov


Prvý dojem vzniká za menej ako päť sekúnd. Ako chcete vyzerať v očiach ľudí, ktorých stretávate? Ako chcete zapôsobiť na kolegov, nadriadených, podriadených, či budúcich spolupracovníkov? Biblia štýlu prichádza s riešením každodennej dilemy – ako sa vhodne a zároveň štýlovo obliecť do práce. Po rokoch praxe v módnej brandži napísala Lauren A. Rothman ozajstnú Bibliu štýlu. Tá pomôže každému, kto sa pohybuje v profesionálnom prostredí – od praktikantov po generálnych riaditeľov, od predsedníčky rodičovského združenia po vedúcu predstavenstva. Jediný kúsok odevu alebo doplnok dokáže zdôrazniť, kto ste a čo chcete. Dajte si preto záležať, aby ste pri každej príležitosti zvolili ten správny outfit so správnymi doplnkami, ktoré podčiarknu vašu osobnosť a ambície.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Ako si vybrať kozmetiku Kozmetika Zdravie Krása


Že aj vy bezradne postávate pred regálom a váhate, po ktorom výrobku siahnuť, zbytočne neminúť peniaze a najmä – neublížiť si? Išli ste na to cez informácie na obale, vrátane zloženia uvedeného tými nezrozumiteľnými názvami? Ani to vám pri výbere nepomohlo? Že neviete, ktoré z tých zložiek vám môžu skôr škodiť ako pomáhať? Prestali ste sa v záplave kozmetiky jednoducho orientovať? A ešte hľadáte odpovede na ďalšie otázky? Napríklad, či sú lepšie a bezpečnejšie prípravky z lekární alebo stačí klasická kozmetika z drogérie? Alebo – či pleť zabojuje preventívne proti vráskam, keď už od mladosti budete používať krém určený pre zrelú pleť? A ako vybrať bezpečnú kozmetiku pre deti? A na opaľovanie? A ... Kniha ponúka nielen odborné odporúčania, ako si vybrať výrobok vhodný pre vašu pleť, vlasy, ale aj odborné rady: ako bojovať s celulitídou a striami, ako sa chrániť pred UV žiarením, ako ošetrovať svoju pokožku v jednotlivom veku. Autorky doc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD., prezidentka Slovenského kozmetologického zväzu, vysokoškolská učiteľka na Fakulte chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave a na Univerzite Tretieho Veku STU v Bratislave spolu s renomovanou kozmetičkou Evou Boskovičovou čitateľov oboznamujú s aktuálnymi kozmetickými trendmi, zložením kozmetických výrobkov, ich značením. Predstavujú abecedu účinných látok v kozmetike, aj fakty o tom, či kozmetika môže ochrániť zdravie. Pozornosť venujú vôňam, ktoré sa dostali do „vonnej siene slávy" a objasňujú prečo, a tiež alergiám a iným kožným problémom spôsobeným niektorými zložkami kozmetiky. Táto kniha, na rozdiel od iných, ktoré sa zaoberajú kozmetikou a krásou, má navrch tým, že ide do hĺbky, vysvetľuje a definuje pojmy od zloženia a funkcie kože až po estetické a zdravotné vplyvy. Apeluje na to, že kozmetika nie je ani zďaleka len dekoratívna záležitosť, ale v prvom ide o naše zdravie, z ktorého sa následne odvíja aj krása. Kniha je určená pre profesionálne kozmetičky, ale aj pre širokú spotrebiteľskú verejnosť.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Prírodne liečiť a ošetrovať s Aloe vera


Príručka predstavuje aloe vera ako zázračnú ľaliovitú rastlinu z púšte. Jej listy obsahujú gél, ktorý mimoriadne podporuje imunitu. Okrem toho poskytuje hodnotné substancie pre pleť - aloe vera je pravý elixír krásy. Kniha poradí, ako aloe vera pestovať ako izbovú rastlinu, ako najlepšie využiť jej liečivý účinok na zdravie, výživu a pestovanie krásy.
Vypredané
7,86 € 8,27 €

Škola pařížského šarmu


Umíte si vychutnat krásu, kterou denně vidíte kolem sebe, hladce vplout do konverzace, pohrát si s myšlenkou, co si vzít na sebe do společnosti, zatančit si tango, pořádat večírky pod hvězdami a samozřejmě mistrně zvládat umění francouzského flirtu? Pokud ne, ponořte se do této knihy, v níž najdete zábavné a inspirativní lekce, které vám pomohou odhalit vaše krásné, ohnivé a romantické jádro, zapojit do hry to nejlepší, co ve vás je, a stát se nepřekonatelně přitažlivou dámou. Jste připravené vydat se za dobrodružstvím, které vám změní život? Pak se zapište do školy pařížského šarmu!
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Můj salón krásy - Trendy účesy


Staň se módní kadeřnicí a navrhni ty nejúžasnější účesy! Kombinuj střihy, barvy, melíry či ozdoby a najdi styl, který bude opravdu dokonalý a cool! Tvůj salón krásy právě otevírá, tak pozvi kámošky a pořádně to rozjeďte
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Královny plesu Róby a šperky


Tato kabelka Královny plesu ukrývá tisíce pokladů! Šikovné holčičky se mohou stát módními návrhářkami plesových rób. 40 předkreslených panenek čeká na plesové šaty, které malé módní návrhářky vytvoří pomocí plastových šablon a vzorů látek. Královny plesu se neobejdou také bez různých doplňků, jako jsou rukavičky, kabelky či šperky. Ty lze vybrat mezi mnoha barevnými samolepkami.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

V kategórii krása, móda, kozmetika nájdete širokú škálu kníh, ktoré sa zaoberajú témami týkajúcimi sa krásy, módy a kozmetiky. Tieto knihy vám ponúkajú možnosť preskúmať a objaviť rôzne trendy v oblasti krásy, módy, štýlu a kozmetiky.

V našej ponuke sú knihy zamerané na rôzne oblasti, vrátane štýlu obliekania, líčenia, starostlivosti o pleť, vlasy a telo, ako aj knihy o histórii módy, trendoch v dizajne a rady od odborníkov.

Nezáleží na tom, či máte záujem o líčenie, módu alebo kozmetiku, v tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám poskytnú užitočné informácie a nápady na to, ako zdôrazniť a vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom vzhľadu a štýlu.