! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Krása, móda, kozmetika strana 33 z 37

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Výlučne pre ženy


V tejto praktickej príručke určenej hlavne pre ženy, nájdu všetky čitateľky množstvo zaujímavých informácií o ich zdraví a tiež rady ako sa správať, keď problémy už nastali...
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Ako si ovládať telo II.


Ak chcete vyžarovať energiu a vitalitu, ak chcete s plným vedomím kontrolovať vlastné zdravie, renomovaní americkí autori preslávenej knihy o diéte vám dnes ponúkajú nový vzrušujúci program. V knižke Ako si ovládať telo II. sa dozviete, že skutočne môžete žiť bez liekov a povzbudzujúcich prostriedkov a minimalizovať stres. Ako si ovládať telo II. vám ukáže, aké je ľahké vzdať sa starých zlozvykov a zmeniť životný štýl na taký, pri ktorom omladnete a dostanete oveľa väčšiu chuť do života.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Emma: Tajomstvo mojej línie


Najlepší čas na chudnutie prichádza spontánne. Začni kedykoľvek! Len už prosím ťa, nehovor, že ty si kozmický úkaz, na ktorý nič neplatí a že nadváha je tvoj osud! tvrdí Emma Tekelyová, ktorá prezrádza vlastné triky a tipy, ako dosiahnuť vytúženú p ostavu a nemučiť sa pri tom. Sú až prekvapivo jednoduché a zábavné. V návode, ktorý je trendovým diárom do kabelky, sa dozviete aj to, z čoho priberáte, prečo netreba podávať pri cvičení olympijské výkony, ktoré ročné obdobie je na zhadzovanie kíl na jvhodnejšie, a kedy chudnete a ani o tom neviete. BONUS Osobný plánovací kalendár: Za 6 týždňov ľahšia o 6 kíl
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Top Fashion jar/leto 2015


Top Fashion jar/leto 2015
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Prírodná kozmetika


Užitočný sprievodca krásou z prírody ponúka širokú škálu prírodných prípravkov pre starostlivosť o pleť vrátane bylinkových liečivých prípravkov na kožné problémy, akými sú akné a ekzém. Obsahuje aj recepty na prípravu pleťových a telových krémov, šampónov a kondicionérov na citlivú vlasovú pokožku, prírodných deodorantov a iných prípravkov, vďaka ktorým svoje telo nebudete zaťažovať toxínami a zároveň sa budete správať ekologicky. Plánované vydanie
Vypredané
4,66 € 4,90 €
  • 5 /5

Dievčenské účesy - Urob si sám


Mamičky malých parádnic vedia, aké náročné je vytvoriť dokonalý účes. Najviac problémov spôsobujú neposedné kučery počas raňajšieho zhonu alebo slávnostnej udalosti. Naučíme vás, ako za pár minút vyčariť z vlasov rozprávkovú korunu.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Lacná kniha Backstage (-70%)


Mercedes-Benz Fashion Week Berlin is undeniably a highlight of the fashion calendar. Here, the worlds of art, status and celebrity mingle with thrilling results. Of course, this is also an economic event of supreme importance where not only trends are set and creative limits are shattered, but careers are launched and fortunes made. Leading photographer Claudius Holzmann, who shot at the fashion week from the very beginning, has sifted through approximately 40,000 images to select those that capture the extremes of creativity and passion. Through his eyes, we sneak glimpses of the drama that prevails behind the scenes. Be captivated by the swirling atmosphere as Holzmann chronicles the designers, makeup artists and models that make this a unique spectacle.
Vypredané
11,99 € 39,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako sa stať Parížankou nech žijete kdekoľvek (-70%)


Štyri krásne a uznávané Francúzky, nerozlučné priateľky Anne Berestová, Audrey Diwanová, Carolinede Maigretová a Sophie Masová vám prezradia, čo znamená byť Parížankou: ako sa obliekať, užívať si život, zabávať sa – a to všetko s osobitým šarmom. Spoznáte ich nevšedné názory na módu, štýl, krásu, kultúru aj vzťahy s mužmi. Tieto talentované ženy, úspešné vo svete hudby, filmu, módy a médií, otvorene rozprávajú o tom, čo v súčasnosti znamená byť Francúzkami, a búrajú dlho pestované mýty. Prezrádzajú svoje tajomstvá, odkrývajú nedostatky a zároveň nás zabávajú svojimi komplikovanými a často protichodnými názormi a pocitmi. Netaja, že ich láka snobský svet kaviáru a šampanského, že sú trochu sebecké a nevyspytateľné, ale vždy sa na ne možno spoľahnúť. Sú panovačné a tvrdohlavé, no v hĺbke duše ostávajú romantické a nežné. Tieto pravé Parížanky vás zoberú na rande aj na večierok, ukážu vám šik miesta v meste svetiel a pozvú vás k sebe na večeru. Stanete sa jednou z nich. Pripravte sa na vzrušujúcu jazdu plnú prekvapení na francúzsky spôsob. Dozviete sa, ako byť záhadná a zmyselná či ako vyzerať prirodzene a neodolateľne tak, že sa vášmu partnerovi roztrasú kolená. Porozprávajú vám, aké sú matky, čo si myslia o svadbe alebo pravidelnom cvičení. Anne, Audrey, Caroline a Sophie vás rozosmejú a povzbudia, aby ste sa nebáli kráčať odvážne a slobodne, no najmä aby ste sa stále cítili dobre.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha New York pro milovníky módy (-70%)


Nechte se provést New Yorkem, jedním z nejrespektovanějších módních měst světa. Mezinárodně uznávaná ilustrátorka Megan Hess vám ukáže svá oblíbená místa na nakupování, zábavu, a odpočinek. Nechybí ani restaurace, kde si po celém dni procházení můžete dát něco dobrého. Vše je ilustrováno autorčiným jedinečným elegantním stylem. Od nepřekonatelných výhledů z Empire State Building až po proslavené dortíčky z Magnolia Bakery, tato kniha je nutností pro každého milovníka módy.
Vypredané
5,63 € 18,75 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kozmetika zdravie krása (-70%)


Ako sa starať o kožu a vlasy? Ako si vybrať vhodnú kozmetiku? Abeceda účinných látok v kozmetike a kozmetické trendy. Môže kozmetika ochrániť zdravie? Ako sa chrániť pred UV žiarením? Ako je možné urýchliť prirodzené opálenie? Čo robiť proti alergii na slnko? Je boj s celulitídou a striami vopred prehraný? Aké sú prístrojové novinky na kozmetické ošetrenie tela? Ako sa líčiť podľa skúsenej kozmetičky? Ktoré vône sa dostali do „vonnej siene slávy?
Vypredané
2,13 € 7,09 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak Francouzky hledají štěstí (-70%)


Francouzky vědí, jak se radovat ze života a slastně si vychutnat každý jeho okamžik. Když Jamie cestovala po Francii, zjistila, že Francouzky – ať lékařky, majitelky obchodů nebo ženy v domácnosti – se nezatěžují tím, zda jsou dost štíhlé, dost mladé a dost úspěšné. Stárnou s grácií a stále se o sebe starají. Vědí, jak udržovat život v rovnováze. Autorka vám s moudrostí i humorem poradí, jak se stát menšími konzumenty a více si užívat, jak za pár drobných vypadat jako za milion euro, jak flirtovat po francouzsku a znovu objevit ženskou záhadnost.
Vypredané
3,33 € 11,11 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vysoká škola chudnutia (-70%)


Prečo niektoré ženy maškrtia a sú ako prútik, iné hladujú a aj tak nič neschudnú? Nad touto otázkou sa zamyslela autorka knihy, motivačná trénerka, ktorá pred troma rokmi vážila vyše deväťdesiat kilogramov a dnes si oblieka nohavice číslo 34...
Vypredané
1,88 € 6,27 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lekcie madam Chic (-70%)


Jennifer Scottová ako študentka na zahraničnom výmennom pobyte v Paríži bývala u rodiny, ktorá ju inšpirovala a zásadne ovplyvnila jej životný štýl. Pani domu madam Chic si vzala bezstarostnú dospievajúcu dievčinu z Kalifornie pod svoje krídla a umožnila jej spoznať, ako Francúzi povyšujú bežné maličkosti života na umenie žiť. Každá kapitola Lekcií madam Chic vám prezradí niečo z toho, čo sa Jennifer v Paríži naučila, i zopár tipov, ktoré môžete zahrnúť do svojho každodenného života bez ohľadu na to, kde bývate a aký máte rozpočet. V duchu typického francúzskeho prístupu uprednostňovania kvality nad kvantitou sa naučíte vychutnávať dobré jedlo, a pritom si neodopierať, rozumne a elegantne sa obliekať, a mať v šatníku len desať kúskov oblečenia, primerane sa upraviť, ale pôsobiť ako nenamaľovaná – jednoducho žiť ako Francúzka. Lekcie madam Chic sú užitočnou príručkou, ktorá zábavným a pôvabným spôsobom poslúži každému, kto chce svoj aktívny a moderný život osviežiť parížskou nonšalantnosťou.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Móda (česká) (-70%)


Fascinující obrazový průvodce dějinami světové módy, od starověku po současnost. Od výstředních rób starého Egypta přes renesanci, baroko a proslulé módní domy jako Chanel či Dior po nejmodernější světové značky nabízí tato encyklopedie vyčerpávající přehled všeho, co kdy lidé nosili. Pozoruhodná publikace zve na výpravu do minulosti a prostřednictvím vývoje odívání poskytuje plastický obraz místa a doby.
Vypredané
18,32 € 61,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ráncok nélkül (-70%)


A fiatalság és a szépség megőrzése - a megfelelő ápolással minden bőrtípusra. A legjobb ötletek, hogyan kölcsönözhetünk arcunknak új frissességet, hogyan tüntethetjük el a kisebb szépséghibákat, mint a pattanás vagy a kellemetlen pihék, és hogyan védekezhetünk a korai ráncok ellen. Arctorna, hatékony masszázsok és siacu nyomástechnika lépésről lépésre, magyarázatokkal a feszes, fiatalos bőrért. Bővebben a kozmetikus által alkalmazott modern fiatalító módszerekről: a speciális maszkoktól és hámlasztókúráktól a készülékeket is alkalmazó kozmetikáig, mint például az iontoforézis és a miolift. Tartós eredmények a kozmetikai gyógyászatban: előnyei, hátrányai, kockázatai és árai; a ráncfeltöltés és a vágás nélküli ránctalanítás: a kék peeltől az aranyszálakon át a lézertechnikáig.
Vypredané
1,79 € 5,97 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vaše znaménko krásy (-70%)


Jak se z obyčejné dívky stane burleskní tanečnice a poté módní ikona, která se objevila na tisících fotografií, v prestižních magazínech i na přehlídkách slavných návrhářů? Vlastně jednoduše: musíte brát krásu jako umělecký obor. Dita Von Teese už jako malá obdivovala filmové hvězdy starého Hollywoodu, které ji později inspirovaly k vytvoření vlastního jedinečného stylu. Ať už zrovna ve třpytivém prádélku předvádí divákům své slavné číslo v obří sklence na martini nebo okouzluje na galavečeru v originální hedvábné róbě, vypadá vždycky dokonale. A co je nejzajímavější? Za její krásou nestojí tým stylistů a vizážistů – o ty perfektní rudé rty, svůdné oční linky, dramatické oblouky obočí a lesklé lokny se Dita stará zásadně sama! V knize Vaše znaménko krásy vás Dita a její dobrá přítelkyně a spoluatorka Rose Apodaca provedou každým krokem Ditina režimu i rituálů krásy. Dozvíte se, jak se Dita stravuje, jak cvičí, aby si udržela štíhlou postavu, jak pečuje o svou pleť a vlasy a jak vytváří své dokonalé stylové líčení. V knize najdete rady od profesionálních vizážistů a kadeřníků, ale také od Ditina dermatologa nebo od její maminky. Můžete si pořídit přesně tu samou kosmetiku jako má Dita a následovat krok za krokem její obrazové návody, nebo se jen volně inspirovat desítkami nádherných a dráždivých fotografií, které doprovázejí text.
Vypredané
11,25 € 37,51 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Odkyslenie tela (-70%)


Rovnováha kyslých a zásaditých látok – program zdravia a dlhovekosti „Keď som mala 38 rokov, urobila som si zdravotnú inventúru a zhrozila som sa: mala som starecké škvrny, vlasy mi šediveli a vypadávali, lámali sa mi nechty a pri výpočte problémov nesmiem zabudnúť ani na celulitídu, hemoroidy, kŕčové žily, nadváhu a alergiu. Lenže to nie sú prirodzené príznaky starnutia, ktorým sa nedá vyhnúť! Skutočnou príčinou týchto ťažkostí je, že sme prekyslení“, tvrdí autorka. Je zrejmé, že prekyslený organizmus nemôže byť zdravý. Dochádza pri ňom k narušeniu acidobázickej rovnováhy v tele, čo je príčinou vzniku rozličných chorôb. Avšak takmer všetky choroby – od A po Z, od artrózy po zubný kaz – sa dajú vyliečiť. Musíme si však osvojiť a dodržiavať nový a relatívne jednoduchý životný štýl, ktorý nám pomôže zabezpečiť si dlhovekosť, štíhlosť a zdravie. Pomocou neho si vytvoríme vo svojom tele rovnováhu kyselín a zásad, zostaneme mladí a zdraví alebo znova nadobudneme mladosť a zdravie. Všetko, čo sa autorka v uplynulých dvoch rokoch naučila, vyskúšala na sebe: pravidelný pobyt na čerstvom vzduchu spojený s pohybom (predovšetkým nordic walking a ultraľahký beh), dodatočný prísun minerálov, zásadité kúpele a zásadité ponožky, soľný zábal, výživu na zásaditej báze, pitie odkysľujúcich čajov a zásaditej vody, dôkladné prežúvanie jedla a celkovú zásaditú starostlivosť o pokožku. Tipy, ktoré ponúka, sú použiteľné pre každého. Pomocou nich si očistíme telo od nepotrebných škodlivín a doplníme si potrebné živiny a antioxidanty. V knižke sú aj recepty na zásadité stravovanie počas celého dňa. Všetky sú jednoduché a podľa možnosti obsahujú čo najmenej prísad. „Po dvoch rokoch dodržiavania tohto programu sa cíti oveľa mladšie, zdravšie a vitálnejšie, ako keď mala tridsať. A myslím si, že je to na mne aj vidieť“, tvrdí autorka.
Vypredané
2,37 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Odhaľte svoje farby (-70%)


Chcete vyzerať mladšia, štíhlejšia, krajšia a svieža? Nemusíte preto absolvovať drahé chirurgické zákroky či radikálne diéty. Často stačí objaviť ideálne farby, ktoré vám rozžiaria tvár, zvýraznia prednosti a potlačia nedostatky postavy a vytvoria dokonalú harmóniu s vašou osobnosťou. O tom, že farby dokážu priam zázraky, pokiaľ ich správne používate,vás presvedčí i táto kniha. Autorka sa venuje poradenstvu v oblasti farebnej typológie. Svojim klientkam pomáha objaviť ideálne farby oblečenia, doplnkov, vlasov i líčidiel, vďaka ktorým vyzerajú mladšie a krajšie.
Vypredané
11,94 € 39,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vyzeráš ako Francúzka (-70%)


V čom spočíva francúzsky šarm? Musíme sledovať módu, aby sme mali štýl? Sú malé čierne povinnou súčasťou šatníka? Ako povýšiť lacné kúsky na štýlové? Môže byť šik oblečenie z druhej ruky? Autentický, živý a oslobodzujúci sprievodca ponúka lekcie módy, vďaka ktorým každá žena nájde vlastný štýl, urobí si radosť a pritom nebude tuctová. Portréty štýlových a kreatívnych dám vám dodajú chuť pohrať sa s módou. V závere nájdete adresy obľúbených parížskych miest, butikov a reštaurácií, kam možno zájsť na zaujímavé nákupy.
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:


V kategórii krása, móda, kozmetika nájdete širokú škálu kníh, ktoré sa zaoberajú témami týkajúcimi sa krásy, módy a kozmetiky. Tieto knihy vám ponúkajú možnosť preskúmať a objaviť rôzne trendy v oblasti krásy, módy, štýlu a kozmetiky.

V našej ponuke sú knihy zamerané na rôzne oblasti, vrátane štýlu obliekania, líčenia, starostlivosti o pleť, vlasy a telo, ako aj knihy o histórii módy, trendoch v dizajne a rady od odborníkov.

Nezáleží na tom, či máte záujem o líčenie, módu alebo kozmetiku, v tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám poskytnú užitočné informácie a nápady na to, ako zdôrazniť a vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom vzhľadu a štýlu.