! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Krása, móda, kozmetika strana 33 z 38

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Zázraky přírody


Knížka plná receptů na domácí prostředky k pěstování pleti a přírodní péči o tělo je návodem, jak používat běžné suroviny, byliny ze zahrádky i plané rostliny. Jejich používáním a výrobou nezatěžujeme zbytečně přírodu a dodáme tělu přirozené látky bez chemie. Texty doplňují vtipné koláže ze starých pohlednic a herbářů.
Vypredané
5,58 € 5,87 €

Atlas Billingsovej ovulačnej metódy


Kniha čitateľovi prináša výklad metódy plánovaného počatia podľa manželov Bilingsovcov, na základe termínov ovulácie.
Vypredané
7,89 € 8,30 €

Odkyslenie tela


Rovnováha kyslých a zásaditých látok – program zdravia a dlhovekosti „Keď som mala 38 rokov, urobila som si zdravotnú inventúru a zhrozila som sa: mala som starecké škvrny, vlasy mi šediveli a vypadávali, lámali sa mi nechty a pri výpočte problémov nesmiem zabudnúť ani na celulitídu, hemoroidy, kŕčové žily, nadváhu a alergiu. Lenže to nie sú prirodzené príznaky starnutia, ktorým sa nedá vyhnúť! Skutočnou príčinou týchto ťažkostí je, že sme prekyslení“, tvrdí autorka. Je zrejmé, že prekyslený organizmus nemôže byť zdravý. Dochádza pri ňom k narušeniu acidobázickej rovnováhy v tele, čo je príčinou vzniku rozličných chorôb. Avšak takmer všetky choroby – od A po Z, od artrózy po zubný kaz – sa dajú vyliečiť. Musíme si však osvojiť a dodržiavať nový a relatívne jednoduchý životný štýl, ktorý nám pomôže zabezpečiť si dlhovekosť, štíhlosť a zdravie. Pomocou neho si vytvoríme vo svojom tele rovnováhu kyselín a zásad, zostaneme mladí a zdraví alebo znova nadobudneme mladosť a zdravie. Všetko, čo sa autorka v uplynulých dvoch rokoch naučila, vyskúšala na sebe: pravidelný pobyt na čerstvom vzduchu spojený s pohybom (predovšetkým nordic walking a ultraľahký beh), dodatočný prísun minerálov, zásadité kúpele a zásadité ponožky, soľný zábal, výživu na zásaditej báze, pitie odkysľujúcich čajov a zásaditej vody, dôkladné prežúvanie jedla a celkovú zásaditú starostlivosť o pokožku. Tipy, ktoré ponúka, sú použiteľné pre každého. Pomocou nich si očistíme telo od nepotrebných škodlivín a doplníme si potrebné živiny a antioxidanty. V knižke sú aj recepty na zásadité stravovanie počas celého dňa. Všetky sú jednoduché a podľa možnosti obsahujú čo najmenej prísad. „Po dvoch rokoch dodržiavania tohto programu sa cíti oveľa mladšie, zdravšie a vitálnejšie, ako keď mala tridsať. A myslím si, že je to na mne aj vidieť“, tvrdí autorka.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Kozmetika zdravie krása


Ako sa starať o kožu a vlasy? Ako si vybrať vhodnú kozmetiku? Abeceda účinných látok v kozmetike a kozmetické trendy. Môže kozmetika ochrániť zdravie? Ako sa chrániť pred UV žiarením? Ako je možné urýchliť prirodzené opálenie? Čo robiť proti alergii na slnko? Je boj s celulitídou a striami vopred prehraný? Aké sú prístrojové novinky na kozmetické ošetrenie tela? Ako sa líčiť podľa skúsenej kozmetičky? Ktoré vône sa dostali do „vonnej siene slávy?
Vypredané
6,74 € 7,09 €

The Beauty Myth


This is Vintage Feminism: classic feminist texts in short form with a new introduction by the author. Every day, women around the world are confronted with a dilemma - how to look. In a society embroiled in a cult of female beauty and youthfulness, pressure on women to conform physically is constant and all-pervading. In this shortened edition you will find the essence of Wolf's groundbreaking book. It is a radical, gripping and frank expose of the tyranny of the beauty myth, its oppressive function and the destructive obsession it engenders.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Půst pro krásu a dobrou kondici


Býváte opakovaně nachlazená, často unavená a malátná? Váš organismus je zřejmě přetížený a dostal se z rytmu. Řešení je jednoduché: týden půstu. Prostřednictvím této "mírné medicímy" se můžete zase dát do pořádku. Ba co víc - již brzy budete mít toli k síly, že se budete cítít opravdu skvěle a ve výborné kondici. A navíc přitom ještě ztratíte pár nadbytečných kilogramů. Přesný návod, jak postupovat při půstu, najdete na následujících stránkách.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Nebojte se být krásná


"Není ošklivých žen, jsou jen ženy, které nevědí, jak se učinit krásnými." Tuhle větu už proneslo mnoho mužů a kniha Jaroslavy Trpkové Nebojte se být krásná jim každou stránkou dává za pravdu. Na modelkách různého věku doslova z běžného života ukazuje, že to není žádný problém. Každá z nich se díky její péči změnila v krasavici.
Vypredané
2,12 € 2,23 €

Krásná v každém věku


Kdo by nechtěl vypadat přitažlivě a stále mladě... Někdy však dané úsilí neodpovídá výsledku a člověk začíná propadat zoufalství. A přitom je to zcela zbytečně. Stačí si nechat poradit od renomované kosmetičky, jako je například Jana Petráková, autorka publikace Krásná v každém věku. Kniha vás dokonale a názorně provede kosmetickým salonem, nabídne přehled nejmodernějších způsobů ošetření pleti, vlasů, nehtů a celého těla. Tato kniha, která pomůže najít cestu jak vypadat přitažlivě a jak docílit dokonalé regenerace, je určena všem věkovým kategoriím. Zjistíte, jaké jsou možnosti profesionální péče moderního kosmetického salonu.
Vypredané
4,05 € 4,26 €

Štíhla potvora


Už vám to ide fakt na nervy, že ste stále také neforemné, také tučné? Ak ste si povedali: Stačilo, už to nebudem znášať ani o deň viac, ste pripravené začať chudnúť. A aby ste schudli, na to nepotrebujete doktorát z biológie. Ani sa nemusíte nasmrť vyhladovať. Nemusíte celý deň hopsať v telocvični, aby ste schudli. Stačí zobrať rozum do hrsti a začať používať vlastnú hlavu. Vážne, je to celkom jednoduché! Zázračné diéty, články v časopisoch a reklamy nám tak vymývajú mozgy, že sme celkom zabudli myslieť. Štíhla potvora prináša pravdivé informácie o strave. Keď si ju prečítate, budete sa môcť rozhodovať racionálne, samostatne. A vďaka tomu z vás bude štíhla potvora. Štíhla potvora nie je diéta. Je to životný štýl. Spôsob, ako sa naučiť tešiť z jedla. Cesta k tomu, aby sme sa cítili zdravé, plné energie a chuti do života. Je načase vyčistiť si dušu i telo. Je načase vyraziť do ulíc a dať sa obdivovať. Je načase začať poskakovať od radosti (aby nám pri tom neposkakoval veľký zadok). Je načase schudnúť.
Vypredané
6,56 € 6,90 €

Karma a osud


Autor, který patří mezi bílé mágy, popisuje své pestré zkušenosti s častými lidskými problémy, viděny z hlediska uřknutí, očarování, kletby nebo třeba jen „pouhé“ závisti. Poukazuje na souvislosti mezi negativním myšlením a nemocemi či pro-blémy v osobním životě. Uvádí cenné rady a cvi-čení pro pozitivní, harmonický a proti škodlivým vlivům chráněný život. Nikdo nikdy není totiž pouze nevinnou obětí, a tak pokud budete dbát o správný život a psychohygi-enu, nemusíte se ničeho bát. Koncepce karmy Negativní karmické programy Uřknutí, kletba, manipulace, modlitba Biopole člověka
Vypredané
4,83 € 5,08 €

Výlučne pre ženy


V tejto praktickej príručke určenej hlavne pre ženy, nájdu všetky čitateľky množstvo zaujímavých informácií o ich zdraví a tiež rady ako sa správať, keď problémy už nastali...
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Ako si ovládať telo II.


Ak chcete vyžarovať energiu a vitalitu, ak chcete s plným vedomím kontrolovať vlastné zdravie, renomovaní americkí autori preslávenej knihy o diéte vám dnes ponúkajú nový vzrušujúci program. V knižke Ako si ovládať telo II. sa dozviete, že skutočne môžete žiť bez liekov a povzbudzujúcich prostriedkov a minimalizovať stres. Ako si ovládať telo II. vám ukáže, aké je ľahké vzdať sa starých zlozvykov a zmeniť životný štýl na taký, pri ktorom omladnete a dostanete oveľa väčšiu chuť do života.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Emma: Tajomstvo mojej línie


Najlepší čas na chudnutie prichádza spontánne. Začni kedykoľvek! Len už prosím ťa, nehovor, že ty si kozmický úkaz, na ktorý nič neplatí a že nadváha je tvoj osud! tvrdí Emma Tekelyová, ktorá prezrádza vlastné triky a tipy, ako dosiahnuť vytúženú p ostavu a nemučiť sa pri tom. Sú až prekvapivo jednoduché a zábavné. V návode, ktorý je trendovým diárom do kabelky, sa dozviete aj to, z čoho priberáte, prečo netreba podávať pri cvičení olympijské výkony, ktoré ročné obdobie je na zhadzovanie kíl na jvhodnejšie, a kedy chudnete a ani o tom neviete. BONUS Osobný plánovací kalendár: Za 6 týždňov ľahšia o 6 kíl
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Top Fashion jar/leto 2015


Top Fashion jar/leto 2015
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Prírodná kozmetika


Užitočný sprievodca krásou z prírody ponúka širokú škálu prírodných prípravkov pre starostlivosť o pleť vrátane bylinkových liečivých prípravkov na kožné problémy, akými sú akné a ekzém. Obsahuje aj recepty na prípravu pleťových a telových krémov, šampónov a kondicionérov na citlivú vlasovú pokožku, prírodných deodorantov a iných prípravkov, vďaka ktorým svoje telo nebudete zaťažovať toxínami a zároveň sa budete správať ekologicky. Plánované vydanie
Vypredané
4,66 € 4,90 €
  • 5 /5

Dievčenské účesy - Urob si sám


Mamičky malých parádnic vedia, aké náročné je vytvoriť dokonalý účes. Najviac problémov spôsobujú neposedné kučery počas raňajšieho zhonu alebo slávnostnej udalosti. Naučíme vás, ako za pár minút vyčariť z vlasov rozprávkovú korunu.
Vypredané
3,33 € 3,50 €

Lacná kniha Backstage (-70%)


Mercedes-Benz Fashion Week Berlin is undeniably a highlight of the fashion calendar. Here, the worlds of art, status and celebrity mingle with thrilling results. Of course, this is also an economic event of supreme importance where not only trends are set and creative limits are shattered, but careers are launched and fortunes made. Leading photographer Claudius Holzmann, who shot at the fashion week from the very beginning, has sifted through approximately 40,000 images to select those that capture the extremes of creativity and passion. Through his eyes, we sneak glimpses of the drama that prevails behind the scenes. Be captivated by the swirling atmosphere as Holzmann chronicles the designers, makeup artists and models that make this a unique spectacle.
Vypredané
11,99 € 39,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako sa stať Parížankou nech žijete kdekoľvek (-70%)


Štyri krásne a uznávané Francúzky, nerozlučné priateľky Anne Berestová, Audrey Diwanová, Carolinede Maigretová a Sophie Masová vám prezradia, čo znamená byť Parížankou: ako sa obliekať, užívať si život, zabávať sa – a to všetko s osobitým šarmom. Spoznáte ich nevšedné názory na módu, štýl, krásu, kultúru aj vzťahy s mužmi. Tieto talentované ženy, úspešné vo svete hudby, filmu, módy a médií, otvorene rozprávajú o tom, čo v súčasnosti znamená byť Francúzkami, a búrajú dlho pestované mýty. Prezrádzajú svoje tajomstvá, odkrývajú nedostatky a zároveň nás zabávajú svojimi komplikovanými a často protichodnými názormi a pocitmi. Netaja, že ich láka snobský svet kaviáru a šampanského, že sú trochu sebecké a nevyspytateľné, ale vždy sa na ne možno spoľahnúť. Sú panovačné a tvrdohlavé, no v hĺbke duše ostávajú romantické a nežné. Tieto pravé Parížanky vás zoberú na rande aj na večierok, ukážu vám šik miesta v meste svetiel a pozvú vás k sebe na večeru. Stanete sa jednou z nich. Pripravte sa na vzrušujúcu jazdu plnú prekvapení na francúzsky spôsob. Dozviete sa, ako byť záhadná a zmyselná či ako vyzerať prirodzene a neodolateľne tak, že sa vášmu partnerovi roztrasú kolená. Porozprávajú vám, aké sú matky, čo si myslia o svadbe alebo pravidelnom cvičení. Anne, Audrey, Caroline a Sophie vás rozosmejú a povzbudia, aby ste sa nebáli kráčať odvážne a slobodne, no najmä aby ste sa stále cítili dobre.
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kozmetika zdravie krása (-70%)


Ako sa starať o kožu a vlasy? Ako si vybrať vhodnú kozmetiku? Abeceda účinných látok v kozmetike a kozmetické trendy. Môže kozmetika ochrániť zdravie? Ako sa chrániť pred UV žiarením? Ako je možné urýchliť prirodzené opálenie? Čo robiť proti alergii na slnko? Je boj s celulitídou a striami vopred prehraný? Aké sú prístrojové novinky na kozmetické ošetrenie tela? Ako sa líčiť podľa skúsenej kozmetičky? Ktoré vône sa dostali do „vonnej siene slávy?
Vypredané
2,13 € 7,09 €

dostupné aj ako:


V kategórii krása, móda, kozmetika nájdete širokú škálu kníh, ktoré sa zaoberajú témami týkajúcimi sa krásy, módy a kozmetiky. Tieto knihy vám ponúkajú možnosť preskúmať a objaviť rôzne trendy v oblasti krásy, módy, štýlu a kozmetiky.

V našej ponuke sú knihy zamerané na rôzne oblasti, vrátane štýlu obliekania, líčenia, starostlivosti o pleť, vlasy a telo, ako aj knihy o histórii módy, trendoch v dizajne a rady od odborníkov.

Nezáleží na tom, či máte záujem o líčenie, módu alebo kozmetiku, v tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám poskytnú užitočné informácie a nápady na to, ako zdôrazniť a vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom vzhľadu a štýlu.