! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravá výživa, diéty, chudnutie strana 51 z 63

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lefogyni boldogan (.hu)


"Próbáltál már valaha lefogyni? Akkor biztosan emlékszel a küzdelemre, amit a kilókkal folytattál és végül a csalódásra, amikor a mérlegre álltál? Amikor úgy érezted, hogy "ez is csak nálam nem vált be?" Nem lehet, hogy valamit kihagytál a számításból? Valamit, ami a titka a tartós fogyásnak? Mit szólnál, ha mutatnék egy forradalmian új módszert, amellyel lemondás nélkül lefogyhatsz, tartós eredményt hoz, és olyan könnyen megtanulhatod, mint a biciklizést? Kezedben az első olyan könyv, amely a fogyást egy teljesen új, a mentális oldalról közelíti meg, amely: Nem diétás könyv - hanem megtanít jóízűen, de mértékletesen enni. Nem edzésprogram - hanem a hízás okainak megszüntetésében segít. Nem motivációs könyv - hanem konkrét megoldási javaslatokat ajánl." (a Szerző)
Vypredané
12,83 € 13,50 €

Diéta- és edzésnapló - Út a karcsúbb alak és a jobb erőnlét felé


Diéta & fitnesz napló - Út a karcsúbb alak és a jobb erőnlét felé
Vypredané
10,15 € 10,68 €

Paleo receptek (díszkötésben)


Az öt kötet 82 gluténmentes, laktózmentes, cukormentes receptet tartalmaz.
Vypredané
10,15 € 10,68 €
  • 5 /5

A teljes ketogén diéta kezdőknek


Ha már teszteltük a diéták színe-javát az Atkinstől a zónán vagy a nyers ételeken át egészen a mediterrán táplálkozásig, és mégsem jutunk eredményre, ideje változtatni! Kutatások bizonyítják, hogy a ketogén (keto) diéta segít követőinek a jobb egészségi állapot és a karcsúbb derék elérésében. A szénhidrátszegény és zsírokban gazdag ketogén étrendet követve nem kell lemondanunk az evés öröméről, a szalonnáról, a tojásról vagy a tejtermékekről. 14 napos menüterv, egyszerű reggelik, ebédek, vacsorák és harapnivalók. Bevásárlólista mindenhez! Mindenki megtalálja a neki valót: glutén- és tejmentes, ételallergiákat figyelembe vevő, vegetáriánus ételek. Jól jön, ha az egész család ketóra vált. 75 izgalmas, mégis egyszerű recept. Olyan finom fogások, hogy nem is fog hiányozni a szénhidrát. A legtöbb maximum 30 perc alatt elkészíthető, és legfeljebb 5 hozzávalót igényel.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Oddelená strava: Pre zdravie


Profesorka Katarína Horáková uverejnila na stránkach mnohých časopisov stovky článkov o vplyve oddelenej stravy na ľudské telo. Tento spôsob stravovania predstavila z mnohých pohľadov, no predovšetkým veľmi jednoducho čitateľom vysvetlila, prečo je tak prospešný pre ľudský organizmus. A všetky tieto poznatky prezentuje v knihe ODDELENÁ STRAVA: Pre zdravie, predstavuje skúsenosti mnohých žien, ktoré majú s týmto zdravým spôsobom života svoje dlhodobé skúsenosti. Ako skúsená mikrobiologička a odborníčka na problematiku stravovania v publikácii predstavuje všetky zdravotné výhody oddelenej stravy a biologické procesy, ktoré napomáhajú znižovaniu hmotnosti a lepšiemu spracovávaniu potravy. Vďaka prísnemu dodržiavaniu rád Kataríny Horákovej ženy nielen strácali na hmotnosti, ale cítili sa omnoho lepšie, prestali ich trápiť rôzne nepríjemné pocity i vedľajšie účinky, ktoré ich ťažili po konzumácii jedla. Oddelená strava na ich organizmus pôsobila až prekvapujúco pozitívne a pre nejednu z týchto žien sa stravovanie formou oddelenej stravy stalo doslova ich novým životným štýlom. Autorkou knihy Odelená strava: Pre zdravie je profesorka Katarína Horáková. Táto publikácia je "kniha matka" zo série štyroch publikácií o oddelenej strave. Do tejto série patria: Oddelená strava: Recepty a diéty (Plat4M Books, 2012), Oddelená strava: Krása prichádza zvnútra (Plat4M Books, máj 2014) a Oddelená strava: Pomóc! Nemôžem schudnúť! Nemôžem pribrať! (Plat4M Books, október 2014).
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Diéta ploché brucho


David Zinczenko, autor bestsellerov o zdravej strave a výživový špecialista, sa vo svojej kariére zaoberá brušným tukom, tým, odkiaľ pochádza a ako na nás pôsobí. V tejto knihe sa dozviete, prečo niektorí z nás majú problém schudnúť, kým iní sú štíhli. Vysvetľuje, ako niektoré jedlá povzbudzujú naše tukové gény, a naopak uvádza zoznam deviatich jedál, ktoré tieto gény „vypínajú“ a tak umožňujú jednoducho, rýchlo a natrvalo schudnúť. Tieto jedlá nám pomáhajú uzdraviť náš tráviaci systém a nastaviť sa na nový štíhly život. Diéta Ploché brucho Vám ponúka: • PODROBNÝ JEDÁLNIČEK • 50 CHUTNÝCH RECEPTOV • PLÁN CVIČENIA PRE NETRPEZLIVÝCH Chudnutie môže byť väčšia zábava, ako ste si mysleli.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Diéta 5 : 2 - Kuchárska kniha na pôstne dni


Osvojiť si diétu 5 : 2 je ľahké: dva dni v týždni znížite príjem kalórií na 500 alebo 600, na zvyšok týždňa si vezmete voľno a jete, čo vám hrdlo ráči! Ak dodržíte pôst iba dva dni v týždni, schudnete a budete sa cítiť oveľa lepšie a zdravšie. S receptmi na chutné nízkokalorické jedlá na raňajky, obed aj večeru to vôbec nie je ťažké. V knihe nájdete: 100 receptov s presným počtom kalórií, ponuku pôstnych pokrmov na štyri týždne, perfektné nápady na ľahké nízkokalorické jedlá, vďaka ktorým zaženiete pocit hladu, orientačné kalorické tabuľky a rady, ako kontrolovať porcie, zdravo sa stravovať aj ako pokračovať v stravovaní 5 : 2 celý život.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Štíhla so sushi


Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo sú japonské ženy štíhle? Matky v Japonsku učia svoje dcéry, čo majú jesť, aby sa im leskli vlasy, žiarila im pleť a najmä ako sa udržia vo forme. Kniha Štíhla so suši tieto tajomstvá prezradí aj vám. Ak do svojho jedálneho lístka zaradíte čo len jedno japonské jedlo denne, každý týždeň zdravo schudnete alebo si udržíte želanú hmotnosť. Program Štíhla so suši vám ponúka plán chudnutia schválený japonskou dietologičkou. Kráľovná japonského suši Makiko Sanová pripravila 50 vynikajúcich receptov na suši, polievky a šaláty. V knihe nájdete aj kompletné obedové menu v podobe skvelých balíčkov bento. Pri každom recepte sa uvádza množstvo kalórií, ktoré jedlo obsahuje. Makiko Sanová vám ukáže, ako sa chutne stravovať a pritom schudnúť alebo si udržať štíhlu líniu po celý život.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

Gyógyító ételek - A Kisalföld receptjei 15.


Gyógyító ételek - A Kisalföld receptjei 15. - A Kisalföld receptjei 15.
Vypredané
10,73 € 11,29 €

Okos belek - Az egészséges bélflórához vezető étrend


Az Okos belek tele van finom, gyógyító receptekkel, menüsorokkal, listákkal és tippekkel – az összes módszerrel, amire szükség lehet, hogy átalakítsuk az emésztésünket, és örökre megváltoztassuk az étkezési szokásainkat. Ebben az úttörő írásban dr. Mosley felfedezőútra visz minket a bélrendszerbe, és megmutatja, hogyan irtották ki a gyorsételek és a túlzásba vitt antibiotikumok a „jó” bélbaktériumokat – ami az allergiák, az ételintoleranciák és az elhízás modern kori járványához vezetett. A beleink döbbenetesen okosak. Sok millió neuront tartalmaznak – annyit, amennyit egy macska agya –, és otthont adnak a mikrobiomnak, a mikrobák seregeinek, amelyek hatással vannak a hangulatunkra, a testsúlyunkra és az immunrendszerünkre. Dr. Mosley a helyére tesz mindent, a prebiotikumoktól a probiotikumokig, az erjesztett ételektől a böjtölésig, és tudományosan bizonyított módszereket mutat arra, hogyan tartsuk kordában az étvágyunkat, és hogyan javítsuk a hangulatunkat
Vypredané
10,73 € 11,29 €

Why We Eat (Too Much)


We've all heard the golden rule: eat less, exercise more and you'll lose weight. But what if it isn't that simple? For over two decades, weight loss surgeon Dr Andrew Jenkinson has treated thousands of people who have become trapped in the endless cycle of dieting. Why We Eat (Too Much), combines case studies from his practice and the new science of metabolism to illuminate how our appetite really works. Debunking myths of about body and systematically explaining why dieting is counter-productive, this unflinching book investigates every aspect of nutrition: from the 'set weight point' that is unique to all of us, to good and bad fats, and from how genes impact our weight to how our hormones are affected after a diet ends. With a new chapter about the link between obesity and COVID-19, this incredible book will help you understand your body better than ever before.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Gluténmentes sütés-főzés


"Az emésztőszervei egyértelműen elutasítják a glutént? Akár lisztérzékenység, akár gluténallergia az ok - most visszatér a nyugalom. Szerelje fel a konyháját új hozzávalókkal. Süssön ropogós kenyereket és ínycsiklandó süteményeket, élvezze újra a zsemlegombóc és a derelye ízeit. Meg fog lepődni, a gluténmentes ételek hihetetlenül finomak! Szakértői nemcsak a legjobb recepteket mutatják be, de részletekig menően el is magyaráznak mindent, amit a lisztérzékenységgel kapcsolatban tudni kell." (a Kiadó)
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Ako prežiť dobu jedovú


Táto knižka je užitočným sprievodcom pre každého, kto nečaká na čarovnú pilulku, ale berie zodpovednosť za svoje zdravie predovšetkým do vlastných rúk. Autorka bestsellerov o dobe jedovej, prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc., považuje za dôležité informovať o možnostiach prevencie civilizačných ochorení a upozorňuje na riziká modernej doby, ktoré sú spojené napríklad s očkovaním, konzumáciou liekov či prídavných látok do potravín. Venuje sa ale aj úskaliam niektorých alternatívnych metód. V najnovšej knihe, Ako prežiť dobu jedovú, sa popri aspartámu, statínov, umelých farbív a hormonálnych disruptorov venuje aj rizikám konzumácia sóje, Coca - Coly či populárneho MMS. "Píšem iba o tom, čomu rozumiem a pre čo nachádzam podklady v odbornej literatúre. Nikoho nenútim, aby mi veril a svoje názory šírim iba tam, kde ich ľudia chcú počúvať," hovorí autorka populárnych publikácií.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

A 100 legjobb gluténmentes étel


Akár lisztérzékenyek vagyunk, akár csak pusztán jobban érezzük magunkat, ha gluténmentesen étkezünk, pontosan tudjuk, hogy a megfelelő élelmiszerek kiválasztása milyen fontos a jó közérzethez. Ez a felbecsülhetetlen értékű könyv minden információt tartalmaz, amelyre az ízletes és változatos gluténmentes étrend összeállításához szükségünk van. Ismerteti a gabonákat és liszteket, a dióféléket és olajos magvakat, gyümölcsöket és zöldségeket, a húsokat, halakat és a tejtermékeket is. Felsorolja a tudományos tényeket és a kulcstápanyagokat, valamint 100 ízletes receptet is tartalmaz - a finom salátáktól és egyszerű vacsoráktól a csábító süteményekig és egészséges csemegékig. Ez a könyv könnyűvé és élvezetessé varázsolja a gluténmentes táplálkozást.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Štíhla bez hladovania


Raz a navždy prestaňte hladovať! V tejto knihe sa dozviete, čo má spoločné hlad s nadváhou, a akú rolu pritom zohráva mozog. Vďaka týmto poznatkom schudnete a štíhlu postavu si udržíte natrvalo.
Vypredané
11,31 € 11,90 €
  • 5 /5

Diéta na posilnenie imunity


Diéta na posilnenie imunitného systémunie je len pohodlná a jednoduchá cesta k dosiahnutiu vysnenej postavy a celkovej pohody. Ponúka aj pomoc pri chorobách zapríčinených nesprávnymstravovaním, nedostatkom pohybu a stresom. Zároveňje to možnosť, ako sa vyhnúť inzulínovej rezistencii, cukrovke, Alzheimerovej chorobe a ochoreniam srdcovo-cievneho systému. Jutta Poschetová v knižke vysvetľuje svoj úspešný, overený program založený na originálnom princípe fungovania štvordňovej rotácie pri zohľadnení jednotlivých skupín potravín. Program podporuje metabolizmus, posilňuje imunitný systém, lieči zápaly a redukuje hmotnosť – zaručene bez jojo efektu!
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Pravidlá štíhlosti


Netreba sa čudovať, ak sa vám v záplave zmätočných informácií a rozporuplných rád nepodarí schudnúť alebo si udržať dosiahnutú hmotnosť. Ak sa však vaším poradcom a osobným trénerom stane Bob Harper, tréner superhviezd, konečne zhodíte nadbytočné kilá – bez ohľadu na to, či sa chcete zbaviť dvoch kíl, alebo niekoľkých desiatok. Pravidlá štíhlosti obsahujú dvadsať jednoduchých, nespochybniteľných zásad. Vďaka nim viac nebudete závislí od spracovaných potravín (vrátane presladených a presolených jedál), začnete žiť novým, zdravým štýlom a docielite štíhlu líniu. V knihe nájdete pestrý jedálny lístok na celý mesiac s vyše deväťdesiatimi lahodnými receptami, ktoré vyhovujú pravidlám štíhlosti. Skvelé tipy, ako si pripraviť pestrú stravu do zásoby, vám navyše zjednodušia cestu k úžasnej postave, o akej ste snívali.
Vypredané
11,31 € 11,90 €

Zelené smoothie - 7-denní detox CZ


Průkopnice a uznávaná autorita v oblasti zelených koktejlů, během oblíbených léčebných pobytů proměňuje a povznáší životy mnoha lidí. V této knížce najdete informace nezbytné pro přípravu zábavného, zdraví prospěšného smoothie pro sebe a pro ty, na nichž vám záleží. Obsahuje návody na skupinové aktivity, novinky o výživě a recepty na sedmidenní revitalizační pobyt, to vše zpestřené příběhy z dokonale připravených praktických seminářů a svědectvím jejich účastníků. Je určená jak pro začátečníky, tak pokročilé příznivce zelených smoothies, poskytuje základní i rozšířené informace o tématech, jako jsou léčivé účinky listové zeleniny, analýza vody a životně nezbytné živiny, jež jsou nepostradatelné pro váš dobrý zdravotní stav.
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Hubněte ve spánku - Kuchařka - 150 receptů inzulinové dělené stravy na snídani, oběd i večeři


Kuchařská kniha k programu hubnutí ve spánku přináší více než 150 nových, nápaditých receptů s vyváženou skladbou látek, které jsou potřebné ke zdravé a snadné redukci hmotnosti. Recepty na snídaně a obědy umožňují bohatou volbu a pochutnávat si můžete i večer, protože pokrmy jsou sestaveny speciálně pro čas před spaním. A navíc: U receptů najdete návrhy jak jídlo bez velké námahy a rychle proměnit na "normální stravu".
Vypredané
11,12 € 11,70 €

Kategória zdravá výživa, diéty, chudnutie je určená pre tých, ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl, stravovanie a chcú dosiahnuť optimálne zdravie a telesnú kondíciu. V tejto kategórii nájdete knihy, sprievodcov a príručky, ktoré poskytujú informácie o rôznych aspektoch zdravej výživy, diét a stratégií na chudnutie.

Tieto knihy sa zameriavajú na vedecké základy výživy, živiny potrebné pre zdravie a správne fungovanie organizmu. Poskytujú informácie o vyváženom stravovaní, výbere a príprave zdravých jedál, ako aj o vplyve stravovania na rôzne aspekty zdravia, ako je kontrola hmotnosti, prevencia ochorení a zlepšenie celkového fyzického a duševného stavu.

V týchto knihách sa dočítate o rôznych diétach a stravovacích štýloch, ako je napríklad mediteránska strava, paleo diéta, vegetariánstvo, vegánstvo a ďalšie. Získate informácie o vplyve jednotlivých potravín na organizmus a ich výživovú hodnotu, ako aj o správnom zložení jedálnička pre dosiahnutie zdravého a vyváženého stravovania.