Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravá výživa, diéty, chudnutie strana 59 z 63

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Anthroposofická výživa (-50%)


Výživa patří k aktuálním tématům doby. Mnozí lidé stojí bezradně před nabídkou potravin. Jak se v ní orientovat? Jak posoudit potraviny a jejich kvalitu? V této knize jsou živočišné a rostlinné potraviny popsány na základě anthroposofické a racionální výživy, počínaje mlékem, masem a rybou přes obilniny, luštěniny a zeleninu až k vodě a soli. Autorka si při tom všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování. V knize lze také vyhledávat informace k jednotlivým tématům, například které tuky jsou vhodné, co je to maniok, jak je tomu s tříslovinami v ovoci atd. Kniha čtenáři poslouží jako pomůcka na cestě k individuální a zdravé výživě.
Vypredané
7,57 € 15,13 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jídlo jako medicína (-50%)


Jídlem své tělo ovlivňujeme neustále, každý den. Autorka poukazuje na dalekosáhlý vliv stravy na náš život a odhaluje její neuvěřitelný léčebný potenciál. Stačí si sestavovat jídelníček promyšleněji než dřív a za čas se zbavíme nejrůznějších zdravotních problémů. Knihu napsala žena, kterou vážné choroby donutily přehodnotit životní priority a začít myslet jinak. Výsledkem je srozumitelná a zároveň erudovaná publikace pro každého, kdo to se svým zdravím myslí vážně.
Vypredané
1,63 € 3,25 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Japonky nestárnou ani netloustnou (-25%)


Japonky mají odlišný vztah k jídlu než zbytek světa. Jste-li unaveni rozličnými pravidly hubnutí, je čas poznat jedno z nejlépe střežených tajemství zdraví, štíhlosti a dlouhověkosti – je čas poznat japonskou fontánu mládí. Japonky jsou totiž světové šampionky v dlouhověkosti. Autorka se vrací ke kořenům a v rodinném příběhu nabízí způsob japonského domácího vaření. Odhaluje 7 tajemství, jimiž se řídí tradiční japonská domácnost, a 7 pilířů japonské kuchyně, jimiž jsou ryby, zelenina, rýže, sója, nudle, čaj a ovoce.
Vypredané
7,01 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jedlo a fitness (-25%)


V knihe nájdete viac než 150 originálnych, zdravých a chutných receptov. Jedlá sú zostavené z bežne dostupných surovín vďaka čomu ich prípravu zvládne hravo každý. Kniha vám priblíži svet zdravého stravovania, naučí vá pripravovať si svieže, výdatné a zdravé jedlá a predvedie vám nové a prekvapivé kombinácie chutí. Pri každom jedle je uvedená aj jeho nutričná hodnota. Ide o prepracované vydanie už zverejnenej knihy. Stravovacie plány Súčasťou knihy sú vypracované stravovacie plány samostatne pre mužov a ženy. Stravovacie plány sú zostavené z receptov v knihe a zamerané sú na chudnutie, no i nabratie svalovej hmoty a tak si na svoje príde každý. Preto neváhajte a začnite so zdravou stravou navrhnutou podľa vašich potrieb už dnes. Buďte fit! Inšpirujte sa receptami, ktoré vám táto kniha prináša, a dosiahnite svoj cie vyzerať skvelo, byť fit a cítiť sa zdravo. Dostante sa do formy, vyzerajte sexy a budete mať lepší postoj k sebe samému. Vaše hormóny začnú pracovať optimálne, váš spánok bude kvalitnejší vaša sila sa zvýši a vaša energia bude nevyčerpateľná. Nasledujte svoju vášeň, žite zdravo a inšpirujte svojou cestou ďalších Dosiahnite vaše vysnívané telo a staňte sa tou najzdravšou verziou samého seba (samých seba)! Pripojte sa a obľúbte si nie nezmyselný, ale skutočný a vedecky podložený prístup k výžive a fitness a získajte svoju dennú dávku motivácie. Kniha prináša • 150 originálnych receptov • výpočet výživových hodnôt • vypracované stravovacie plány, zostavené z receptov v knihe • stravovacie plány zamerané na chudnutie i priberanie • veľa praktických rád, návodov, tipov a trikov do kuchyne • až 224 strán! • praktická hrebeňová väzba, vďaka čomu sa kniha nezatvára Recepty sú rozdelené do prehľadných kategórií: • Snacks • Ľahké bezmäsité jedlá • Ryby • Mäso • Šaláty • Domáca výroba • Nepečené dezerty a sladkosti • Pečené dezerty a sladkosti • Proteínové recepty • Stravovacie plány - muži • Stravovacie plány - ženy
Vypredané
10,43 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zmena apetítu (-90%)


Odborník na chudnutie Dr. Joe Colella prichádza s novým prístupom k stravovaniu, ktorý potláča hlad a umožňuje dostať chuť do jedla pod kontrolu, zhodiť nadbytočné kilogramy a upevniť si zdravie. Zmena apetítu predstavuje účinný šesťtýždňový trojfázový plán, vďaka ktorému prekonáte bolesti z hladu, potlačíte veľkú chuť na niektoré jedlá a dosiahnete cieľovú hmotnosť. Zbavíte sa závislosti od sacharidov, pre ktorú ste nabrali kilogramy a teraz ich namáhavo zhadzujete. Autor najskôr vysvetľuje, prečo pociťujeme taký silný hlad. Predstaví škálu potravín z hľadiska chuti (zápalu) do jedla, podľa ktorej zistíme, ktoré prísady spôsobujú priberanie a nadmernú chuť jesť. Radí, ako sa vyhýbať prozápalovým potravinám a oslabovať ich účinok kombinovaním s prísadami, ktoré sa na stupnici nachádzajú nižšie. Ponúka diétu, ktorá zvyšuje pocit sýtosti, obmedzuje príjem sacharidov a oslobodzuje od nadmerného apetítu. To umožňuje nepretržité odbúravanie tukových zásob, čo zabráni, aby sa nežiaduci stav stabilizoval, ako aj jojo efektu, teda striedavému priberaniu a chudnutiu. Autor čerpá zo svojho jedinečného chápania stravy a faktorov, ktoré sťažujú chudnutie. Predstavuje účinný plán, vďaka ktorému si upravíte apetít, dostanete telesnú hmotnosť pod kontrolu a vyhnete sa nebezpečnej zóne.
Vypredané
1,39 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tučné superpotraviny a oleje (-90%)


Chcete mít zdravé srdce, udržet si normální váhu a nezapomínat jména přátel? V této knize najdete seznam tučných potravin, které výživoví poradci a lékaři většinou bez milosti vykazují na černou listinu. Kvalitní a zdravé tuky jsou přitom nejdůležitější živinou v naší stravě. MUDr. David Frej přesvědčivě dokazuje, že epidemii cukrovky, obezity, nemocí srdce a dalších civilizačních nemocí způsobila propagovaná nízkotučná strava s převahou nezdravých tuků, rafinovaných rostlinných olejů a margarínů provázená nadbytkem sacharidů a rafinovaných cukrů. Přináší výsledky studií, které ukazují, že cukry spolu s nedostatkem tuků a také nízký cholesterol zkracují život a zvyšují riziko nemocí. Prvním a nejdůležitějším principem je proto zařadit do stravy více zdravých tuků v kvalitním mase, másle a vejcích. Velice důležité jsou pro nás vejce, kakao a rostlinné oleje, například lněný, sezamový, olivový nebo kokosový. Zdravé tuky působí velice příznivě, protože - chrání před nemocemi srdce, mozkovou mrtvicí, cukrovkou - snižují riziko demence a zpomalují stárnutí - působí protizánětlivě • patří do první linie boje proti rakovině - nezpůsobují ukládání tuku v těle a podporují hubnutí - cholesterol je zdraví prospěšná látka
Vypredané
1,65 € 16,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Diéta ploché brucho (-90%)


David Zinczenko, autor bestsellerov o zdravej strave a výživový špecialista, sa vo svojej kariére zaoberá brušným tukom, tým, odkiaľ pochádza a ako na nás pôsobí. V tejto knihe sa dozviete, prečo niektorí z nás majú problém schudnúť, kým iní sú štíhli. Vysvetľuje, ako niektoré jedlá povzbudzujú naše tukové gény, a naopak uvádza zoznam deviatich jedál, ktoré tieto gény „vypínajú“ a tak umožňujú jednoducho, rýchlo a natrvalo schudnúť. Tieto jedlá nám pomáhajú uzdraviť náš tráviaci systém a nastaviť sa na nový štíhly život. Diéta Ploché brucho Vám ponúka: • PODROBNÝ JEDÁLNIČEK • 50 CHUTNÝCH RECEPTOV • PLÁN CVIČENIA PRE NETRPEZLIVÝCH Chudnutie môže byť väčšia zábava, ako ste si mysleli.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kniha receptov Nová diéta 5:2 (-90%)


Doprajte si chutné, nízkokalorické jedlá, ktoré vám pomôžu schudnúť, prospejú zdraviu vášho srdca a znížia riziko vzniku závažných ochorení. Kniha Nová diéta 5:2 (the Fast Diet) sa po svojom vydaní stala okamžitým svetovým bestsellerom, pretože ľuďom dokáže výrazným spôsobom zmeniť ich životy. Hlása totiž, že schudnúť, znížiť riziko vzniku cukrovky, kardiovaskulárnych ochorení a rakoviny je možné aj vtedy, keď sa budete stravovať tak, ako ste zvyknutí počas piatich dní v týždni. Príjem kalórií obmedzíte len na dva dni v týždni, a to na 500 kalórií pre ženy a 600 kalórií u mužov. Kniha receptov Nová diéta 5:2 vám ponúka 150 zdravých, nízkokalorických receptov, od jednoduchých raňajok až po komplexnejšie večere a pomôže vám tak včleniť diétu do vášho každodenného života. S týmto nevyhnutným knižným spoločníkom si už s prípravou chutných, nízkokalorických jedál nebudete musieť robiť vôbec žiadne starosti! „Fanúšikovia tejto diéty zaznamenali výrazne zlepšenie svojho zdravotného stavu obmedzením kalórií dva dni v týždni.“ Good Morning America „Skutočne revolučná diéta.“ The New York Times
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Skvelé recepty pre telo aj dušu (-90%)


Jedna z dôležitých oblastí nášho života je strava. Pravdivý je výrok "Sme to, čo jeme". Dnešné vedecké výskumy potvrdzujú súvislosť medzi tým, čo jeme a ako sa cítime. Z toho vyplýva potreba nielen materiálnej, ale aj citovej, emocionálnej a duchovnej potravy. Kuchárska kniha Skvelé recepty pre telo aj dušu ponúka inšpiráciu práve tohto druhu. Jedlású jednoduché na prípravu i suroviny, bez použitia modifikovaných. Použitím alternatívnych obilnín je väčšina z nich prirodzene bezlepková. Spolu s nápojmi sú pripravené podľa piatich elementov. Dopĺňajú ich zaujímavé citáty, vzorový jedálny lístok podľa ročných období, desatoro telesného, duševného a duchovného zdravia. Hodnotu knihy zvyšuje osobitná kapitola na tému diéta s názvom Najlepšia diéta je sebaláska. Kniha je doplnkovým materiálom k pripravovanému kurzu s rovnakým názvom. Pre všetky recepty je spoločná vlastnosť - čas na ich prípravu trvá 7, 17, 27, 117 atď minút. Ak sa to náhodou podarí skôr, zostávajúci čas sa môže využiť napríklad na .... (to už nájdete v knihe).
Vypredané
0,99 € 9,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cukor – rafinovaný jed (-90%)


Takto sa vyslobodíte z cukrovej pasce Ak si telo preplníte cukrami, následkom nie sú len nekonečné útoky hladu, ale aj maniakálne zmeny mozgového metabolizmu. Za nadmernou túžbou po cukre sa skrývajú zdravotné riziká. Priveľmi sladký spôsob stravovania vám neprivodí len nadváhu, zubný kaz a cukrovku, ale aj poruchu pozornosti sprevádzanú hyperaktivitou (ADHD), Alzheimerovu chorobu a rakovinu. Aj keď zo stola a z taniera odstránite bežne používaný biely cukor, nemusíte sa zriecť ničoho, čo máte radi. Veď máme zdravé druhy cukru, ktoré nepoškodzujú metabolizmus, a rovnako tíšia chuť na sladké. Výsledky dosiahnete postupnou zmenou stravovania, ktoré vyhovuje vášmu metabolizmu. Pritom sa pomaly, ale iste vyrovná aj nadmerné alebo nedostatočné zásobenie určitými živinami. Metabolizmus z toho všetkého profituje a vy navyše aj schudnete. Recepty v tejto knihe vám ukážu, ako pomocou zdravých druhov cukru vyčaríte tie najchutnejšie dobroty – od domáceho chleba a nezvyčajných cereálnych zmesí cez výdatné jedlá a klasické múčne pokrmy až po džemy, koláče a dezerty.
Vypredané
1,49 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Harapj bele a jóba! (-90%)


Vajon egy tál rovar egészséges nasi lenne? - A gyomorban termelődő sav valóban képes feloldani egy vasszöget? - Tényleg az vagy, amit megeszel? Fedezd fel a táplálkozás színes világát, és ismerd meg, milyen vitaminokra, ásványi anyagokra és egyéb fontos tápanyagokra van szüksége a szervezetednek! Tudd meg, mi okozza az allergiát, milyen folyamatok zajlanak a testedben az emésztés során és hogy miért fontos a nyers és főtt ételek fogyasztása is!
Vypredané
1,07 € 10,68 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Štíhla so sushi (-90%)


Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, prečo sú japonské ženy štíhle? Matky v Japonsku učia svoje dcéry, čo majú jesť, aby sa im leskli vlasy, žiarila im pleť a najmä ako sa udržia vo forme. Kniha Štíhla so suši tieto tajomstvá prezradí aj vám. Ak do svojho jedálneho lístka zaradíte čo len jedno japonské jedlo denne, každý týždeň zdravo schudnete alebo si udržíte želanú hmotnosť. Program Štíhla so suši vám ponúka plán chudnutia schválený japonskou dietologičkou. Kráľovná japonského suši Makiko Sanová pripravila 50 vynikajúcich receptov na suši, polievky a šaláty. V knihe nájdete aj kompletné obedové menu v podobe skvelých balíčkov bento. Pri každom recepte sa uvádza množstvo kalórií, ktoré jedlo obsahuje. Makiko Sanová vám ukáže, ako sa chutne stravovať a pritom schudnúť alebo si udržať štíhlu líniu po celý život.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Fitness recepty Dominiky Multáčovej (-90%)


Viac ako 100 strán fitness varenia: - predjedlá - hlavné jedlá - dezerty - TOP recepty
Vypredané
1,65 € 16,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Fitness labužník (-90%)


Chcete spalovat kalorie a hubnout? Chcete si jen udržet současnou hmotnost a zlepšit zdraví? Nebo dokonce toužíte přibrat svalovou hmotu a formovat postavu? Všechny tyto tři cíle jsou snadno dostupné! Základem je správná strava. U každého receptu si vyberete jednu ze 3 variant podle kódu, který splňuje váš cíl. Jídla, která lákavě vypadají, také výborně chutnají, jsou zdravá a rychle hotová. Z doslova labužnických receptů si sestavíte jídelníček tak, aby vyhovoval vašemu životnímu stylu a prospíval zdraví.
Vypredané
2,35 € 23,45 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zdravá výživa a prevence civilizačních nemocí ve schématech (-90%)


Kniha upozorňuje na nejožehavější a nejčastější zdravotní problémy naší populace, které jsou spojeny s výživou, a srozumitelnou přehlednou formou vysvětluje prevenci těchto chorob v souladu se současnými doporučeními mezinárodních vědeckých společností, které se zabývají jednotlivými chorobami. V ucelené podobě předkládá známé skutečnosti o roli výživy v zabránění vzniku a rozvoje epidemicky se vyskytujících metabolických chorob (obezita, diabetes, ateroskleróza, hypertenze, některá nádorová onemocnění) – chorob, které zhoršují kvalitu a zkracují délku života svých nositelů. Primární prevence, tj. předcházení těmto nemocem ještě před jejich vznikem je ze všech hledisek to nejúčinnější řešení.
Vypredané
0,79 € 7,94 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Superfood a konyhában (-90%)


Az ősi civilizációk évezredek óta fogyasztják a vitalizáló ételeket - a magvakat, a gyümölcsöket és a zöldségféléket - kiváló gyógyító és energetizáló hatásuk miatt. Mi, a nyugati világban azonban még csak most kezdjük tudatosan beépíteni étrendünkbe. Már éppen ideje volt! Miért ne használnánk a konyhánkban azokat a természet adta nyersanyagokat, amelyek által egészségesebb, hosszabb életet élhetünk? Julie Morris kiváló munkát végzett a szupertáplálékok hasznosításában. A könyvben száznál is több receptet, valamint összefoglalót találunk mindegyik szupertáplálékról (beleértve történetét, jótékony hatását, felhasználását és ízét). Az aprócska chia magtól az inka mogyoróig, a spirulinától a goji bogyóig, a macaportól a kakaóig... ezek a földkerekség legtáplálékdúsabb ételei. A Superfood gyakorlati megtapasztalása immár csupán karnyújtásnyira van tőlünk.
Vypredané
1,60 € 16,04 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Superpotraviny - Zdravé, výživné a posilující recepty (-90%)


Nikdy předtím pro nás nebylo jídlo a pevné zdraví tak aktuálním tématem jako v posledních letech. Strava se přetváří ve spojence, a především když jíme, můžeme myslet na zlepšení kvality života. Tak vznikl koncept „superpotravin“.
Vypredané
1,85 € 18,54 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Revoluce v dietách (-90%)


Tato kniha vás seznámí se zdravou výživou, která může léčit a předcházet i těm nejzávažnějším nemocem, jako jsou cukrovka, nemoci oběhového systému, roztroušená skleróza, neurastenie, nemoci zažívacího traktu, astma, alergie a celá řada dalších.
Vypredané
1,40 € 14,01 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Přerušovaný půst pro ženy - Plán PP45 (-90%)


Cynthia Thurlow: Přerušovaný půst pro ženy Speciálně pro ženy navržený šestitýdenní program PP45, který je trvale udržitelnou cestou k tomu cítit se lépe, zhubnout a zlepšit zdraví. Přirozený režim střídání jídla a půstu nejčastěj v režimu 16:8 je dnes již vědecky ověřenou metodou snížení váhy a nastolení hormonální rovnováhy, ať už jste v jakékoliv fázi ženského cyklu. Kniha Přerušovaný půst pro ženy vám pomůže: • Trvale zhubnout bez pocitu hladu, divokých chutí nebo dlouhých období stagnace. • Obnovit hormonální rovnováhu a zmírnit příznaky spojené s perimenopauzou a menopauzou. • Zažít nárůst fyzické i duševní energie. • Zjistit, jaké potraviny jsou pro metodu přerušovaného půstu nejvhodnější. • Lépe se soustředit, lépe spát. • A mnoho dalšího!
Vypredané
2,58 € 25,80 €

dostupné aj ako:


Kategória zdravá výživa, diéty, chudnutie je určená pre tých, ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl, stravovanie a chcú dosiahnuť optimálne zdravie a telesnú kondíciu. V tejto kategórii nájdete knihy, sprievodcov a príručky, ktoré poskytujú informácie o rôznych aspektoch zdravej výživy, diét a stratégií na chudnutie.

Tieto knihy sa zameriavajú na vedecké základy výživy, živiny potrebné pre zdravie a správne fungovanie organizmu. Poskytujú informácie o vyváženom stravovaní, výbere a príprave zdravých jedál, ako aj o vplyve stravovania na rôzne aspekty zdravia, ako je kontrola hmotnosti, prevencia ochorení a zlepšenie celkového fyzického a duševného stavu.

V týchto knihách sa dočítate o rôznych diétach a stravovacích štýloch, ako je napríklad mediteránska strava, paleo diéta, vegetariánstvo, vegánstvo a ďalšie. Získate informácie o vplyve jednotlivých potravín na organizmus a ich výživovú hodnotu, ako aj o správnom zložení jedálnička pre dosiahnutie zdravého a vyváženého stravovania.