Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 133 z 158

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Jíst, mládnout, radovat se


Pevné a trvalé zdraví nám nezajistí nikdo zvenčí, musíme se o ně přičinit sami. A není potřeba držet přísné diety ani úzkostlivě počítat kalorie. Amelia Freerová shrnuje nejnovější poznatky o výživě a nutriční terapii, apeluje na zdravý rozum, prosazuje návrat k přirozenosti a také upozorňuje, že k jídlu je třeba mít úctu, má-li být zdravé. Čtivě propojuje odborné rady a osobní zážitky z osmileté praxe a předkládá recepty na originální pokrmy – masité i vegetariánské, vařené i syrové.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Obecná teorie kogitality


Obecná teorie kogitality je kombinací Černé a Bílé knihy, Černé a Bílé, Lásky a Života. Kombinací s nadstandardními řešeními a závěry… protože Život a Láska jsou jako hra šachu s osmi základními principy střídajícími se navzájem v plynulém přechodu mezi černou a bílou. A jak bude tatáž hra vypadat, pokud ji budeme hrát na kostce? Základní principy teorie kogitality Teorie kogitality je vlnovou kombinací Černé a Bílé knihy, Černé a Bílé, minima a maxima vln. To vše je jako moře s loděmi Lásky a Života. Nezáleží na tom, co plavba přinese, Život a Láska vždy zůstanou ve hře. Provokativní šachová hra s osmi základními principy střídajícími se mezi sebou v černé a bílé. 8 za 8. Nekonečno v nekonečnu. Na šachovnici kogitality… jako Láska a Život…
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Trénink imunity


Osvědčený postup, jak si uchovávat zdraví. Vyzkoušíte si svůj imunitní systém, naleznete jeho nejslabší stránky. Pochopíte varovné signály těla vysílané imunitním systémem.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Čtyři kroky k osobní síle


Pokud bychom nevkládali ohromnou energii do popírání toho, kdo jsme, a do takových emocí, jako jsou deprese, utiskování a pochybování o sobě samých, náš život by byl neustálým objevováním radosti a dobré pohody. V této inspirující a novodobé knize vám uzn
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Aktivní vnímaní


Uvědomujete si, jak důležité je věnovat pozornost všem stránkám života? Kurt Tepperwein vysvětluje ve své knize význam vědomého vnímání pro člověka. Upozorňuje mimo jiné i na to, jakým způsobem vnímáme čas, do jaké míry chápeme kompletnost všeho živého i neživého v našem okolí, i na to, jak lpíme na zdánlivých jistotách. Seznamuje nás s nástroji, které nám mohou dopomoci k lepšímu vnímání, abychom vedli zdravý a vyrovnaný život, a žili tak v míru nejen se svými blízkými a svým okolím, ale i sami se sebou. Autor připojil ke každé kapitole praktické cvičení a zajímavý krátký příběh ze života.
Vypredané
2,19 € 2,30 €

Jak se stát mystikem


Kniha nám usnadňuje hledání způsobu, jak žít duchovně a naplno.
Vypredané
1,62 € 1,70 €

Cukor, soľ, tuk


Pútavé, napínavé a nesmierne zaujímavé čítanie o tom, aké taktiky a nezdravé technologie sa používajú pri výrobe a distribúcii priemyselne spracovávaných potravín, ako sú rôzne sladké tyčinky a keksy, zemiakové lupienky, polotovary, sladené nealko nápoje a iné pochutiny plné cukru, soli a tuku. A to všetko len s jediným zámerom - neustále zvyšovanie ziskov potravinových gigantov na úkor nášho zdravia. Túto knihu napísal americký investigatívny novinár, ktorý odhaľuje, ako potravinové spoločnosti manipulujú s ľuďmi za účelom zvýšenia svojich ziskov. Dlhé roky sledoval praktiky potravinárskeho priemyslu vo svete, ktoré sa vďaka globalizácii prepracovali aj do našich krajín. Mal možnosť nahliadnuť do tajných materiálov potravinárskych spoločností, o ktorých verejnosť nemá ani tušenia. Zistil ako sa tieto spoločnosti podieľajú na výskumoch vlastných potravín a ako ich chuťovo ovplyvňujú, aby sme si ich podvedome znovu a znovu kupovali. Tiež odhalil, ako sú vláda a súkromní inšpektori úzko prepojení s týmito spoločnosťami.
Vypredané
1,43 € 1,50 €

Gyógyítás illóolajokkal


A könyv - két természetgyógyász műve - bepillantást nyújt az illóolajok alkalmazásának történetébe, majd ismerteti a leggyakrabban használt 51 illóolaj hatását. Aromaterápiás tanácsokkal, illóolaj-keverék receptekkel is szolgál, valamint tanácsot ad az egyes betegségekben használatos illóolajok kiválasztásához. Mindez segíti az olvasót abba, hogy az elméleti tudás mellett a gyakorlatban is hatékonyan alkalmazza az illóolajokat testi és lelki állapotának javítása céljából. Az érdeklődő számtalan javaslatot, ötletet és részletes leírást talál - legyen a célja akár légfrissítés, masszázs, borogatás, fürdő vagy inhalálás, akár szépségápolás vagy háztartási célú felhasználás.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Méregtelenítés kézikönyv


Egyszerű útmutató ahhoz, hogyan tehetünk szert egészséges testre, ragyogó bőrre, tiszta elmére és kiegyensúlyozott életmódra. Biztonságos, hiteles információkat kínál és eloszlatja a méregtelenítés számtalan mítoszát. A könyv tartalmából: A méregtelenítés előnyei; Kérdőívek, hogy a méregtelenítést ki-ki saját alkatához, életmódjához szabhassa; A méregtelenítő élelmiszerek, fűszerek és étrendi kiegészítők illusztrált katalógusa; Széles programkínálat a kezdők számára összeállított enyhe programtól a tökéletes testi és lelki méregtelenítésig; Útmutató a különféle terápiáknak - a reflexológiának, az akupresszúrának és a gyógynövény terápiának - a szervezet karbantartására gyakorolt előnyeiről.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Társalgó


Társalgó: nélkülözhetetlen vezető a társaságban és az egész életen keresztül, a társasélet szabályaival, az illem törvényeivel, továbbá szórakoztató csevegésekkel a társadalmi érintkezés kérdéseiről, társasjátékokkal, tréfás és komoly ismeretekkel, virágnyelvvel, emléksorokkal és költeményekkel. Az először 1903-ban kiadott kötet új kiadása.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

50 út az egészséges szívhez


Hogyan kerüljük el az infarktust? Miért növekszik a szív- és érrendszeri betegségekben szenvedők száma? Hogyan őrizzük meg az egészségünket? Mitől lesz szívünk erős és egészséges? Mindezen kérdésekre századunk egyik leghíresebb orvosától, az első emberi szívátültetést végző, Christiaan Barnard professzortól kapunk választ, aki megmutatja azt az 50 helyes utat, amelyen eljuthatunk az egészséges szívhez. A könyvet a Barnard-étrend és Reinhard Gerer mesterszakács receptjei teszik teljessé.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Szexfitnesz


A nemi élet és az egészség közötti kapcsolat mind a nők, mind a férfiak életében nagyon szoros. A szexuális kielégülés nagyobb örömet ad, ha egészségesek vagyunk, ugyanakkor a gyakori szex hozzá is járul jó egészségi állapotunkhoz. A Szexfitnesz feltárja, hogy a hét módszer - az étrend, a nemi vágyat fokozó szerek és a táplálékkiegészítők, a gyógyszerek, az érzéki ingerlés, a testmozgás, az alvás és a stresszcsökkentés - miként gyakorol közvetlen hatást a nemi erőnlétre. A Szexfitnesz egy 30 napos könnyen követhető étkezési útmutatóval, receptekkel, napirenddel és számtalan gyakorlati tanáccsal ellátott programot ajánl a fent említett hét módszer életünkbe való beépítésére, hogy általuk a szerelmi életünk és egészségi állapotunk a lehető legtökéletesebbé váljék. A 30 napos program nagy hangsúlyt fektet az életmód-változtatásra, mely minden embert segít, hogy szexuális vágyát kordában tartsa, hogy szexuális kielégülését növelje, hogy fokozza a szenvedélyt és a gyönyört, hogy maximalizálja energiaszintjét, és hogy természetes módon javítsa egészségi állapotát.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Harc a cellulitisz ellen


Ha a combon, csípőn és a fenéken az egyenetlen, fodros, ráncos bőr mindenféle eltüntetési kísérletnek ellenáll, akkor a Harc a cellulitisz ellen a megoldás. Mindenki sikerrel veheti fel a cellulitisz elleni harcot ezzel az egyszerű, testmozgásra épülő programmal, ami megerősíti és rugalmasabbá teszi deréktól lefelé a testet, egyidejűleg pedig a szervezet általános kondícióját is javítva. Nem "csodaszer", hanem egy biztonságos, ésszerű és hatékony cselekvési programjavaslat, amely megjelenésében és működésében egyaránt fiatalosabb fizikumot eredményez, a csípő és a comb rugalmasságának megőrzéséhez elengedhetetlen izmokat erősíti, "zsírégető" gyakorlatokat mutat be, és a "céltudatos táplálkozás" követőinek csökkenti a kilóit. A motiváló előtte-utána fényképekkel, a lépésről lépésre bemutatott gyakorlati útmutatásokkal és az étrendtervvel végül megnyerhető a cellulitisz elleni harc.
Vypredané
0,48 € 0,50 €

Mindennapi egészség


Nemzetközi statisztikák szerint Magyarország a rákos megbetegedések okozta halálozások tekintetében - sajnos - vezető helyen áll. számos kérdés felmerül azzal kapcsolatban, hogy ezt a népbetegséget hogyan lehetne megelőzni.Veszélyes-e a szolárium? Mit lehetne tenni a dohányzás, az alkohol, a gyógyszerek mértéktelen fogyasztása ellen? Mennyire kell figyelni a környezeti ártalmakra?A kötetben ezekre és más felmerülő kérdésekre próbál választ adni a nagy gyakorlattal rendelkező szerzőpáros.
Vypredané
0,29 € 0,30 €

A kód


Kipróbált titkos módszerek, melyek segítségével megkaphatod a nőktől, amit akarsz, anélkül hogy el kellene őket venned feleségül.
Vypredané
0,29 € 0,30 €

Lacná kniha Drogy snění (-70%)


Kniha je prvním souhrnným průvodcem o oneirogenech - přirozeně se vyskytujících substancích (rostlinných a živočišných), které navozují a rozšiřují snění. Autoři seznamují veřejnost se závěry celé řady experimentů s těmito látkami a ukazují, jak etnobotanika může napomáhat porozumění tajemným procesům snění. Šamani už od nejstarších dob používali tyto látky jako léčiva a jako prostředky k hledání skrytých významů. Z angličtiny přeložil Tomáš Lenikus.
Vypredané
2,72 € 9,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Cvičenie ako liek (-70%)


Zuna Vesan Kozánková vo svojej najnovšej knihe Cvičenie ako liek, rovnako ako vo svojich predchádzajúcich dvoch dielach TAO – Cesta ku zdraviu a MERIDIÁNY – Dráhy života, potvrdzuje svoju povesť veľkej propagátorky taoizmu a čínskej medicíny, a tiež dlhoročnej a skúsenej praktičky v oblasti čchi-kungu a pohybovej pedagogiky. Okrem mimoriadneho odborného vzdelania v čínskej medicíne, ale rovnako aj v mnohých oblastiach západnej medicíny, disponuje výnimočnou schopnosťou pútavo a jasne písať a vysvetľovať. Dokáže tak laikom teoreticky i prakticky sprístupniť túto nesmierne bohatú problematiku. Kniha je písaná ľahkým štýlom, ale pritom odborne a zrozumiteľne, takže sa číta jedným dychom. Verím, že čitateľov nadchne a vzbudí v nich záujem o ďalšie štúdium čchi-kungu a inšpiruje ich k pravidelnej práci s energiou čchi a jej kultivovaním. Je to síce dlhá cesta, ale odmena v podobe pevného zdravia isto stojí za to. MUDr. Jozef Šmírala – akupunkturista a rehabilitačný lekár
Vypredané
6,57 € 21,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vadné držení těla u dětí (-70%)


Publikácie rozoberá príčiny zlého držania tela u detí a prináša sústavu vhodných cvikov, ktoré posilňujú správne držanie tela.
Vypredané
0,82 € 2,73 €

dostupné aj ako:


V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.