! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 136 z 156

Minden gyerek megtanul aludni!


Ha a gyerekek nem akarnak elaludni, és az éjszakákat nappallá változtatják, a szülők életében jókora feszültségek keletkeznek. E könyv bemutatja, mit kell tudni a gyermeki alvásról és egyben hatékony segítséget nyújt abban, hogyan kerülhetők el, és hogyan kezelhetők a gyerekek alvászavarai. Egy kezelési terv segítségével és a szülők támogató szeretetével a gyerekek néhány nap alatt meg tudnak tanulni egyedül elaludni, és képesek végigaludni az éjszakát.
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Illóolajok


E hasznos kézikönyvből megismerhetjük a kenőcsökben, balzsamokban előforduló illóolajokat és sókat, továbbá az aromakivonatolás technikáját. Megismerkedhetünk a legfontosabb illóolaj-tartalmú növényeinkkel és azok hatásaival a szervezetünkre. A közérthető magyarázatok révén tájékozódhatunk az illóolajok sajátos hatásmechanizmusáról: megtudhatjuk, hogy valamely betegséges esetén melyik szerv vagy keverék segíti a mielőbbi gyógyulást vagy enyhíti tüneteinket. Kezelési útmutató, illusztrációk, táblázatok és hatóanyagok működésének szakszerű leírása tájékoztat a különféle gyógy- és fűszernövények illóolaj-tartalmáról, azok hatóerejéről.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Hogyan vegyük rá a gyerekeinket a helyes viselkedésre?


Minden, önmagához kicsit is őszinte szülő elismeri, hogy vannak pillanatok, amikor a gyerekei szinte az őrületbe kergetik a viselkedésükkel. Úgy tűnik, hogy mások minden teketória nélkül időben ágyba tudják dugni csemetéiket, meg tudják etetni velük a napi gyümölcsadagjukat, és nem kell könyörögniük, hogy pakoljanak már össze. A saját csemeténk bezzeg nem ilyen: ő folyton durcás, és lehetetlen vele szót érteni. Azok a hisztik, amelyeket gyermekünk totyogós korában még viccesnek találunk, és szárnypróbálgatásai jelének tekintünk, később már idegesítővé válnak. Egyre jobban úgy érezzük, hogy a gyereknevelésünkkel valami nagyon nincs rendjén. És a belső hang, amely eddig azt súgta "Én vagyok a legjobb anya a világon!" hirtelen tónust vált, és immáron azt mondja: "Valamit elrontottál!" Ilyenkor az embernek segítségre van szüksége. E könyv pedig épp ezzel a céllal íródott.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Tělo, věc a skutečnost


Kultovní kniha vydaná před třiceti lety Jazzovou sekcí konfrontuje umění šedesátých a sedmdesátých let s uměním klasickým. Rozbory řady děl body-artu, minimalismu a umění konceptuálního osvětlují kořeny současné situace umění.
Vypredané
10,45 € 11,00 €

Křížovka života


První a dnes již legendární kniha známého autora přibližuje tajemství zdraví a nemoci na základě vztahů v čínském pentagramu. Obsahuje velké množství názorných ilustrací. Na Křížovku života volně navazují dvě knihy MUDr. Josefa Jonáše s názvem Tajenky života.
Vypredané
9,88 € 10,40 €

Zvířata a naše mentální zdraví


Zvířata se začínají stále více cíleně využívat i jako terapeutický prostředek při práci s fyzicky nebo duševně hendikepovanými lidmi. Terapie za asistence zvířat je poměrně nový obor, její potenciál je ale obrovský. Kniha prezentuje dosud získané a publikované poznatky o tom, jak nám mohou být zvířata v této oblasti užitečná, především ale hodnotí praktické možnosti využití zvířat v terapii.
Vypredané
8,93 € 9,40 €

Klinikai ismeretek a gyermekgyógyászat köréből


A tankönyv a gyermekkor leggyakoribb betegségeit és a modern gyermekgyógyászat legégetőbb gondjait foglalja össze tömören. Éppen az anyag tömörsége miatt nem nagyon tartalmaz felesleges mondatokat, gyakorlatilag teljes egészében megtanulandó. A tanulást megkönnyíti, ha a tanuló az egyes fejezeteket vázlatszerűen feldolgozza, amiben több fejezet a szövegbe iktatott számozással is segítséget kínál.
Vypredané
4,75 € 5,00 €

Válás után boldog gyerekek?


Remo H. Largo és Monika Czernin könyvükkel a válófélben lévő szülőkbe kívánnak lelket önteni. Nagyon nehéz ez a helyzet, mutatnak rá, de nem szükségszerű, hogy a gyerekek megszenvedjék a válást. Több mód is van rá, hangsúlyozzák, hogy boldogan és kiegyensúlyozottan nevelkedjenek. A szülők számára igenis járható út, hogy külön éljenek, de gyermekeiket mégis együtt, egymással összhangban neveljék. A szerzők a legfontosabb kérdéseket (pl. hogyan közöljük a gyerekkel, hogy válunk; mi változik meg a szülő-gyerek kapcsolatban a válás után; a gyerek és az új partner) az életből vett példák elemzésével tárgyalják. A gyerekek valódi igényeire összpontosítanak, és elmondják, miképpen lehet ezeket kielégíteni - bármilyen családmodellt kövessenek is a szülők.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Kvalita života seniorů a pohyb


Vypredané
6,65 € 7,00 €

Glykemická dieta


V této knize je rozvinut nový koncept boje proti starostem s nadváhou - srozumitelný a velmi účinný. Obsahuje týdenní přehled spalování tuků "v kostce". Dozvíte se, co musíte udělat ve čtyřech týdnech, během nichž získáte pocit: že jídlo je mnohem ví ce než jen kalorie, že jídlo je krmí pro tělo i duši, že jídlo je štěstí... Autorka vesele převádí lehkým perem suchá vědecká fakta do poutavé četby a motivuje své čtenáře k tomu, aby ve svém životě leccos změnili. Tato dieta vás katapultuje do novéh o života!
Vypredané
15,58 € 16,40 €

Začněte nový život


V této knize její autor píše o nejpodstatnější součásti našeho života, věci, na níž závisí, zda-li se náš život stane nepříjemným břemenem a řadou po sobě následujících potíží a konfliktů, anebo převáží-li v něm láska, klid a spokojenost a stane-li s e plnohodnotnou existencí uspokojující naše nejniternější potřeby a přání - o mezilidských vztazích. Ve výkladu 938 - 1 Edgar Cayce odpovídá na dvě základní otázky našeho života, tj. jaký je jeho smysl a jakým způsobem ho můžeme naplnit.Predhovor a p reklad: Milan Židlický
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Édesítsünk okosan!


Léteznek-e egészségmegőrző édességek? Sokan csak kristálycukorral édesítenek, vagy mesterséges édesítőszerekkel - ez utóbbi vegyületekre azonban sok árnyék vetül, ezért is érdemes megismernünk a természetes alapú, egészségvédő hatású édesítő anyagokat. Figyelemre méltó kutatási eredménynek számítanak a biocsicsókából készülő, édes ízkarakterű, betegségmegelőző készítmények, amelyeknek hazánkban népegészségügyi jelentőséget is tulajdonítanak a szakemberek. E termékek szerepe mind táplálkozási, mind környezetvédelmi és gazdasági szempontból is kiemelkedő. A biocsicsóka-sűrítmények a civilizációs ártalmak elkerülésének fontos eszközeivé válhatnak a jövőben - ezt a hazai és külföldi szakirodalom is alátámasztja. E könyv a jelenleg használatos édesítőanyagok hatásainak bemutatása mellett ráirányítja a figyelmet az egészségmegőrző étrendbe illeszthető, édes ízű nyersanyagokra, és konkrét gyakorlati segítséget is szeretne adni egy magyarországi termékfejlesztés megismertetésével.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Lovasterápia


"A lovasterápia iránt manapság egyre nagyobb az érdeklődés. Ebben a könyvben a lovat, mint az ember segítőjét kívánom bemutatni. Általános példákon keresztül betekintést nyújtunk a ló terápiás célú alkalmazási területeire kezdők, érdeklődők és közvetlenül érintettek számára. (...)" (részlet az Előszóból)
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Falun Gong


Kniha predstaviteľa najvýznamnejšieho súčasného čínskeho (a medzinárodného) duchovného hnutia, ktorá zahŕňa základy jeho učenia aj ozdravné a duchovné cvičenia, ktorým sa jeho stúpenci venujú. Podstatne prepracované a rozšírené vydanie (oproti českému). Hlavnú časť knihy tvoria návody k cvičeniu Qigong (cchi-kung) doplnené názornými fotografiami.
Vypredané
7,60 € 8,00 €

1001 nápadů na skvělou párty


Kniha vám nabízí jednoduchý plán na povedenou párty. Krok za krokem vás bude inspirovat k vtipným dekoracím, hrám, dárkům, cenám apod. Perfektní a nápadité náměty získáte pro prázdninový, letní večírek, pro rodinné oslavy, romantické chvíle. Dokonalý plán je připraven i pro netradiční gratulace, domácí video, narozeninovou oslavu, vánoční chvíle, oslavy Silvestra a dalších svátků.
Vypredané
6,84 € 7,20 €

Zdravý úsměv


Zajímá vás, jakou péči potřebují vaše zuby a dásně? Jste přesvědčeni, že na typu kartáčku nezáleží? Víte, jak vypadá zdravý parodont a co to vlastně je? A co myslíte – je paradentóza dědičná? Zdravé zuby jsou známkou zdraví celého organismu a krásný úsměv je nezřídka i podmínkou společenského úspěchu. Ústní hygiena však neznamená jen čištění zubů, ale zahrnuje také péči o mezizubní prostory, dásně a jazyk. Zkušená dentální hygienistka vám v knize poradí, co všechno můžete udělat pro to, aby vaše dásně zůstaly pevné a zuby zdravé po celý život. Autorka objasňuje příčiny vzniku nejčastějších onemocnění dutiny ústní – od zubního kazu po paradentózu – a prozradí, jak jim účinně předcházet. Seznámí vás se správnou péčí a s vhodnými pomůckami pro běžnou ústní hygienu. Představí metody, jak úsměv ještě vylepšit a zkrášlit (bělení zubů, zdobení dentálními šperky apod.). Kniha vyvrací nejběžnější mýty a zažité pověry. Značná pozornost je věnována vývoji a potřebám dětských zoubků, a to již od prenatálního období. Autorka navíc přibližuje u nás dosud nepříliš známou profesi dentální hygienistky a program zubní péče u předškolních a školních dětí.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

Páry v psychoterapii


Na prožitek orientované metody a cvičení Intervence a cvičení orientované na tělesné a emoční prožívání umožňují zúčastněným v chráněném prostoru párové terapie získat nový pohled na partnera, na sebe samé i na centrální problém páru. Zkušený systemický psychoterapeut Roland Weber ukazuje ve své knize bohaté možnosti převážně neverbálních, na prožitek orientovaných technik, cvičení a intervencí. Vychází přitom z bohatých zkušeností, že společný emocionální prožitek páru má většinou mnohem větší účinek než "cizí" rady a návody. Toto přesvědčení autor ilustruje na množství uvedených kazuistik. Kniha je psána pro psychology, psychoterapeuty a poradce, obecněji profesionály z řad pomáhajících profesí, především pro ty, kteří pracují ve své praxi s páry.
Vypredané
18,24 € 19,20 €

Chuť do života a životní síla


Také byste chtěli patřit k lidem, kteří ostatní fascinují a kterým člověk automaticky naslouchá, jakmile začnou hovořit? K těm, jejichž energie ostatní podněcuje a motivuje? Chcete znát svoje velké nepoužívané energetické rezervy? Pak je tato kniha určena
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Čarodějná násobilka pro drzé ženy


Moderní žena musí umět čarovat. Šamanka Ulrike Ascherová prozrazuje magická tajemství, s nimiž se dá lépe a bez zátěže zvládnout každý den, ať už se jedná o hledání bytu nebo práci v domácnosti, stres v zaměstnání nebo v rodině či starosti kolem vaření a oblékání. Čarodějná násobilka životní radosti, zaručeně s vedlejšími účinky.
Vypredané
7,99 € 8,41 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.