! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 150 z 156

A kisgyermekek dührohamai és egyéb rossz viselkedési formák


Kifejezetten megrázó lehet, amikor a korábban elragadó, jól irányítható kisbabánk dühös, rosszkedvű kisgyermekké változik. Még akkor is nagyon nehéz ezt a helyzetet kezelni, ha ez a fázis egyébként teljesen normális szakasza a gyermek fejlődésének. Ebben a mindent magában foglaló útmutatóban számos praktikus, gyakorlatias tanácsot találhatunk, mely elviselhetővé - sőt szerethetővé - teszi a gyermek fejlődésének ezt a nehéz, de egyúttal örömteli fázisát. A könnyen használható, jól megközelíthető könyv az alábbiakban segít: Megérteni a gyermek rossz viselkedésének, dührohamainak hátterében álló tényezőket; Rávezet arra, hogyan kerüljük el a leggyakoribb hisztit előidéző okokat, ill. a hevesebb kirobbanásokat; Megtanít bennünket arra, hogy sokkal inkább a pozitív neveléssel, mint büntetéssel alakítsuk gyermekünk viselkedését; Megmutatja, milyen kipróbált "gyermekszelídítő" módszereket alkalmazhatunk a gyermek dührohama, ill. rosszalkodása alkalmával. A sorozatban megjelent további kötetek: Babaápolás; Babamasszázs; Szobatisztaságra nevelés; A kisgyermek gondozása
U dodávateľa
9,13 € 9,61 €

Megváltoztatnám az életem, ha volna rá időm


Több időt szeretnél álmaid és vágyaid megvalósítására? Óráid nagy részét kötelezettségeidnek szenteled, s kevés időd marad a lazításra, az önfejlesztésre vagy a családra? A kimerültség ellenére is igyekszel kiszolgálni mindenki más igényeit? Azt kívánod, bárcsak segítene valaki a házimunkában, hogy több időd maradjon magadra? Több időre és pénzre van szükséged, hogy kielégítőbb hivatásra vagy életstílusra válts? Ha igen, ez a könyv neked íródott. Először azonban hadd tegyek fel néhány fontos kérdést: Hogyan javulna az életed, ha több strukturálatlan idővel rendelkeznél? Milyen változtatásokat hajtanál végre? Hogyan változnának a kapcsolataid? Mivel töltenéd a felszabadult időt? Ha el tudod képzelni, hogy miként javulna az életed, ha több időd lenne, úton is vagy e vágyad megvalósítása felé. Meg tudod csinálni! Saját tapasztalatból tanultam meg, hogyan élvezzem a családommal töltött időt, a hivatásomat, az egyetemet, a testgyakorlást, a meditációt és az egyedüllét pillanatait. Azért írtam meg ezt a könyvet, hogy megosszam másokkal ezeket a hatékony és megvalósítható megoldásokat az idő-béklyó felszámolására - olyan megoldásokat, melyek csökkentik stressz-szintünket, nem pedig növelik azt.
Vypredané
8,84 € 9,30 €

Feng Shui - Út a sikerhez


U dodávateľa
5,70 € 6,00 €

A Tao Gyógyító Fényének felébresztése III.


Ez a kézikönyv bemutatja az életerő (Chi) keringetésének módszerét a test két központi akupunktúrás vezetékéből álló hurokban. A férfias (Yang) és a nőies (Yin) bioenergia-áramok egyensúlyának megteremtése a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális egészség elérésének legközvetlenebb útja. A jelen könyv Mantak Chia taoista mester korábban (angolul) megjelent, széles körben elismert "A gyógyító energia felébresztése a Tao segítségével" című munkájának alaposan átdolgozott és bővített változata. A könyvben Chia mester áttekintést nyújt a teljes taoista testi/tudati/szellemi rendszerről. A könyvben olvashatunk - többek között - az öngyógyításról, a megvilágosodásról, a szellemi fejlődésről, és a energiáról is.
Na sklade 1Ks
12,26 € 12,90 €

Búzafű


Van egy keleti mondás, mely szerint: "néha a legegyszerűbb dolgok tűnnek a legnehezebbnek". Így van ez az egészség alapjául szolgáló táplálkozás kérdéskörével is. Azonban a mai kor zavaros körülményei közt is csodálatos eredmények alappillére, a fiatalos életerő és természetes egészség szerény hordozója, a búza. De ki ismeri ma már a letűnt évezredek titkát, mely szerint a búza egyetemes hordozója az életnek? E könyvből tényleges, gyakorlati tudáshoz jutunk egészségünk fenntartásához, helyreállításához, gyógyszerek és mesterséges vegyi anyagok nélkül. A kötet egészséget és harmóniát kínál minden olvasójának, egyszerűen és olcsón, hiszen néha a kevesebb a több.
Vypredané
7,25 € 7,63 €

Amit a kemoterápiáról tudni kell


A rosszindulatú daganatos megbetegedések előfordulási gyakoriságának növekedése világjelenség. A magyarországi népességi statisztikában a daganatos betegségek miatti halálok a második helyen áll. A daganatellenes küzdelem társadalmi összefogást igényel, amelyben a civil szervezeteknek - különösen az ismeretterjesztés területén - jelentős szerepe van. Ennek értelmében a Magyar Rákellenes Liga és a SpringMed Kiadó vállalta, hogy az amerikai National Cancer Institute és más neves külföldi onkológiai intézmények által elkészített betegtájékoztatók magyar nyelvű változatát folyamatosan megjelenteti. Az ismeretterjesztő sorozat célja a daganatos megbetegedések megelőzése, illetve minél korábbi stádiumban való felismerése, az önszűrési módszerek megtanítása, a szűrővizsgálatokon való részvétel jelentőségének megismertetése és a kialakult betegség kezelési lehetőségeinek bemutatása. A betegek és hozzátartozóik részére készített ismeretterjesztő nem helyettesíti, hanem elősegíti a szakorvosokkal való konzultációt, ugyanakkor megerősíti a betegek gyógyulásba vetett hitét. A daganatok kialakulása ugyanis megelőzhető, illetve a már kialakult daganat gyógyítható. A sorozatban a szervenkénti betegségismertetők mellett a kezelésekkel kapcsolatos információkat és egyéb hasznos gyakorlati tanácsokat tartalmazó füzetek is megjelenek. Minden kiadványt kiegészítünk a betegségmegelőzésben fontos, valamint a betegeket különösen érdeklő, hasznos tudnivalókkal.
Vypredané
2,06 € 2,17 €

Megszegett eskü


Vypredané
4,31 € 4,54 €

Életed könyve


Lelkedhez szóló üzenetek az életbölcsesség és a szeretet mesterétől. "Szereteted legyen emberséged - csak az jó magához, aki jó mindenkihez."
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Rákellenes diéta


U dodávateľa
6,76 € 7,12 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.