% Zľavy na hry %

László Kiss

autor

Angol-magyar szótár - Bluebird


A nyelvtanulók igényeihez alakított szótári tartalom: -brit, amerikai nyelvhasználat -gyakorisági sorrend -világos nyelvtani információk -hangsúlyjelölés az angol szavakban -áttekinthető szerkezet -gyors kereshetőség -magyarázatok a helyes szóválaszt áshoz -szakmai és stiláris jelzések és szimbólumok -az élőbeszéd szókincse -segítség az aktív nyelvhasználathoz
Vypredané
14,58 € 15,35 €

Magyar-angol kéziszótár


34 000 szócikk - könnyű kezelhetőség - modern szókincs - áttekinthető szerkezet - figyelemfelkeltő szimbólumok - pontos nyelvtani adatok - jelentéspontosító magyarázatok - angol és amerikai szóhasználat - stílusminősítések - rendhagyó főnevek és igék jegyzéke
Vypredané
10,95 € 11,53 €

Magyar-angol szótár - Bluebird


A nyelvtanulók igényeihez alakított szótári tartalom: -brit, amerikai nyelvhasználat -gyakorisági sorrend -világos nyelvtani információk -hangsúlyjelölés az angol szavakban -áttekinthető szerkezet -gyors kereshetőség -magyarázatok a helyes szóválaszt áshoz -szakmai és stiláris jelzések és szimbólumok -az élőbeszéd szókincse -segítség az aktív nyelvhasználathoz A(z) Bluebird: Magyar-Angol szótár Könyv szerzője Kiss László, Magay Tamás.
Vypredané
14,58 € 15,35 €

Angol-Magyar - Magyar-Angol szótár


A legfontosabb 19 000 címszó kezdő és haladó nyelvtanulóknak a sikeres nyelvvizsgához, érettségihez.-az élőbeszéd szókincse -modern szókészlet, példák és kifejezések -segítség az aktív nyelvhasználathoz -egyszerű, áttekinthető szerkezet -nélkülözhetetlen segítség a sikeres egy- és kétnyelvű, A és B típusú nyelvvizsgához, érettségihez.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Angol-magyar kéziszótár


Kiss László a legnevesebb magyar szótárszerkesztők egyike. Ebben a szótárban 34000 szócikk található, könnyű kezelhetőség, modern szókincs, áttekinthető szerkezet jellemzi. Figyelemfelkeltő szimbólumok, pontos nyelvtani adatok, jelentéspontosító magy arázatok, angol és amerikai szóhasználat, stílusminősítések könnyítik a keresést.
Vypredané
10,95 € 11,53 €

Gyümölcsfajták 1 - Almatermésűek és bogyósok


A könyv 149 gyümölcsfajtát mutat be színes fényképeken. Színben és formában rendkívül gazdag csoportja ez a gyümölcsöknek, hiszen az almán, körtén, birsen, naspolyán kívül a bogyósok önmagukban kilenc fajtakört ölelnek fel: a köszméte-, áfonya-, bodza-, josta-, szamóca-, málna-, ribiszke-, szedermálna- és szederfajtákat. Ebből adódóan a leírások is más-más szempontok szerint készültek, de mindig a termesztés szempontjából legfontosabb tulajdonságok felsorolásával. Az érési idő, a gyümölcs és a fa, illetve bokor jellemzői ismertetésekor előtérbe kerülnek a szüretelhetőségre, szállíthatóságra, feldolgozhatóságra vonatkozó tulajdonságok.
Vypredané
9,84 € 10,36 €