! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 150 z 156

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Az öngyógyítás erői


Öngyógyító erőink felébresztése annyit jelent, hogy tudatára ébredünk annak, egyedül csak mi magunk tudjuk meggyógyítani magunkat. Ehhez viszont az kell, hogy legyőzzünk magunkban minden olyan belső erőt, amely ennek útjában áll. A betegség arra szólít fel minket, hogy felhagyjunk betegítő gondolatainkkal, rendbe tegyük az életünket, és változassunk a tudatállapotunkon. A nálunk is népszerű német természetgyógyász a mindent átfogó gyógyulás útját mutatja be ebben a könyvében.
Vypredané
9,86 € 10,38 €

Egészségre ártalmas!


"Egészségre ártalmas! Mi az, ami erről a legtöbb embernek eszébe jut? Feltehetőleg a dohányzás, a zsíros ételek, a koleszterin, a szennyezett levegő, a tartósítószerek és így tovább. Nos, naivak. Semmit sem tudnak arról, hogy az egészségüket leginkább fenyegető tényezőket elrejtették a szemük elől. Például azt az okot, amelynek naponta 20-22 magyar esik áldozatául! Vagy azt a tevékenységet, amely megakadályozza, hogy természetes, mellékhatásoktól mentes módszerekkel őrizhessük meg vagy állíthassuk helyre egészségünket. A könyvből megtudhatja, mire számíthat az, aki szembeszáll a gyógyszermaffiával. Nem valahol máshol, a világ egy távoli táján. Itt, Magyarországon, a XXI. században. Tudja meg mi az, ami igazán ártalmas az Ön egészségére. A bizonyítékokat a könyvben találja. Jó szórakozást," (A szerző)
Vypredané
9,86 € 10,38 €

MSD Orvosi kézikönyv


Vypredané
50,66 € 53,33 €

A pici baba nagy könyve - Kék


A pici baba nagy könyve Micimackóval és barátaival. Album az egész családnak: napló, emlékkönyv, fotóalbum a kisbaba életének legédesebb, legemlékezetesebb pillanatairól. Kislányoknak rózsaszín, kisfiúknak kék színű borítóval.
Vypredané
7,59 € 7,99 €

MK Kilá, ktoré mi zmenili život+DVD


Vypredané
10,44 € 10,99 €

Az élet évszakai


A könyv bepillantást nyújt a természet és az ember törvényeit egymáshoz fűző szálak szövevényébe. Egyedülálló képet ad arról, hogy az élet és az üzlet mennyire hasonlít a váltakozó évszakokhoz. Egyként tanulmányozza a diadalt és a tragédiát... valamint azt a hatást, melyet e két dolog gyakorol egyéni életünk alapvető minőségére.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Feng Shui - Út a sikerhez


U dodávateľa
5,70 € 6,00 €

Kisbaba


U dodávateľa
2,85 € 3,00 €

Babakrónika


Kézikönyv, amely rendhagyó módon hétről hétre követi nyomon az élet első 6 hónapját! Praktikus felosztásának köszönhetően a "Babakrónika" részletesen és megnyugtatóan körüljárja a csecsemő alapvető szükségleteit, amelyek kielégítése az újdonsült szülők számára olykor igazi kihívást jelent. Szerzői, Simone Cave egészségügyi szakújságíró és Dr. Caroline Fertleman gyermekorvos felkészítenek bennünket mindazokra a változásokra, amelyekre az első, legnehezebb időszakban számíthatunk. A gyermekünk fejlődésének egy-egy hetét leíró fejezetekből megtudhatjuk, hogy babánk mennyi ideig fog aludni vagy sírni, milyen gyakran kell etetnünk és várhatóan hány piszkos pelenkát kell lecserélnünk egy nap. Ez a biztató hangvételű és praktikus kézikönyv minden alapvető tudnivalót tartalmaz, és minden esetben konkrét problémákra kínál megoldást. Például: -honnan tudhatjuk, hogy a baba kap-e elegendő tejet; -miből láthatjuk, ha orvoshoz kell fordulnunk; -hogyan különböztethetjük meg az éhség, illetve a fáradtság miatti sírást? "A Babakrónika egyszerre szól a tapasztalt barátnő és egy minden pillanatban mellettünk álló védőnő hangján, így segít át bennünket a szülői lét döntő fontosságú első hat hónapján." (Gombos Edina)
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Zdravotný diár 2017


U dodávateľa
12,35 € 13,00 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.