! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 151 z 157

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Az élet évszakai


A könyv bepillantást nyújt a természet és az ember törvényeit egymáshoz fűző szálak szövevényébe. Egyedülálló képet ad arról, hogy az élet és az üzlet mennyire hasonlít a váltakozó évszakokhoz. Egyként tanulmányozza a diadalt és a tragédiát... valamint azt a hatást, melyet e két dolog gyakorol egyéni életünk alapvető minőségére.
Vypredané
3,80 € 4,00 €

Kisbaba


U dodávateľa
2,85 € 3,00 €

Feng Shui - Út a sikerhez


U dodávateľa
5,70 € 6,00 €

Zdravotný diár 2017


U dodávateľa
12,35 € 13,00 €

Babakrónika


Kézikönyv, amely rendhagyó módon hétről hétre követi nyomon az élet első 6 hónapját! Praktikus felosztásának köszönhetően a "Babakrónika" részletesen és megnyugtatóan körüljárja a csecsemő alapvető szükségleteit, amelyek kielégítése az újdonsült szülők számára olykor igazi kihívást jelent. Szerzői, Simone Cave egészségügyi szakújságíró és Dr. Caroline Fertleman gyermekorvos felkészítenek bennünket mindazokra a változásokra, amelyekre az első, legnehezebb időszakban számíthatunk. A gyermekünk fejlődésének egy-egy hetét leíró fejezetekből megtudhatjuk, hogy babánk mennyi ideig fog aludni vagy sírni, milyen gyakran kell etetnünk és várhatóan hány piszkos pelenkát kell lecserélnünk egy nap. Ez a biztató hangvételű és praktikus kézikönyv minden alapvető tudnivalót tartalmaz, és minden esetben konkrét problémákra kínál megoldást. Például: -honnan tudhatjuk, hogy a baba kap-e elegendő tejet; -miből láthatjuk, ha orvoshoz kell fordulnunk; -hogyan különböztethetjük meg az éhség, illetve a fáradtság miatti sírást? "A Babakrónika egyszerre szól a tapasztalt barátnő és egy minden pillanatban mellettünk álló védőnő hangján, így segít át bennünket a szülői lét döntő fontosságú első hat hónapján." (Gombos Edina)
Vypredané
2,85 € 3,00 €

A kisgyermekek dührohamai és egyéb rossz viselkedési formák


Kifejezetten megrázó lehet, amikor a korábban elragadó, jól irányítható kisbabánk dühös, rosszkedvű kisgyermekké változik. Még akkor is nagyon nehéz ezt a helyzetet kezelni, ha ez a fázis egyébként teljesen normális szakasza a gyermek fejlődésének. Ebben a mindent magában foglaló útmutatóban számos praktikus, gyakorlatias tanácsot találhatunk, mely elviselhetővé - sőt szerethetővé - teszi a gyermek fejlődésének ezt a nehéz, de egyúttal örömteli fázisát. A könnyen használható, jól megközelíthető könyv az alábbiakban segít: Megérteni a gyermek rossz viselkedésének, dührohamainak hátterében álló tényezőket; Rávezet arra, hogyan kerüljük el a leggyakoribb hisztit előidéző okokat, ill. a hevesebb kirobbanásokat; Megtanít bennünket arra, hogy sokkal inkább a pozitív neveléssel, mint büntetéssel alakítsuk gyermekünk viselkedését; Megmutatja, milyen kipróbált "gyermekszelídítő" módszereket alkalmazhatunk a gyermek dührohama, ill. rosszalkodása alkalmával. A sorozatban megjelent további kötetek: Babaápolás; Babamasszázs; Szobatisztaságra nevelés; A kisgyermek gondozása
U dodávateľa
9,13 € 9,61 €

Koleszterin kalauz


Vypredané
5,33 € 5,61 €

A szeretet cselekvést jelent


"A párkapcsolatban előforduló nehézségek nem feltétlenül azt bizonyítják, hogy a kapcsolat rossz, vagy kihalt belőle a szeretet. A partnerek közötti különbségekből adódik, hogy mindig is lesznek megoldandó problémák. Ez a kötet tele van megoldási javaslatokkal, és voltaképpen nem más, mint egy praktikus könyv a partnerkapcsolati gondok leküzdésére." (Részlet az Előszóból)
Vypredané
8,95 € 9,42 €

A Dilbert elv


A teljes minőségellenőrzés, a folyamatos újratervezés és a pöffeszkedő titkárnők világában Dilbert a vállalati élet viszontagságainak jelképévé vált. Több millió cégvezető köszönheti annak az életét, hogy a dolgozók Scott Adams képregényeinek olvasásával, nem pedig a góré elleni tettlegességgel vezették le a feszültséget. Scott Adams huszonhat provokatív, gazdagon illusztrált fejezetben avat be minket a legtitkosabb vezetési módszerekbe, hogy csak néhány példát említsünk ezek közül: -Káromkodással a siker útján -Színlelt színvonal -Üzleti tervek: mese habbal -Tramplik a könyvelési osztályon -A megalázás mint motivációs eszköz -Rossz termékek hülye vevőknek És még sok ehhez hasonló ínyencségről olvashatunk a Dilbert-elvben!
Vypredané
11,05 € 11,63 €

A magyar úri család konyhája


Na sklade 1Ks
7,24 € 7,62 €

Karácsony az Andok felett


A szerző azokat az írásait gyűjtötte csokorba, amelyeket e szép ünnep ürügyén egy-egy felkérésre írt, de -eredendően filozófus lévé- nem tagadta meg az elmélyülésre hívó gondolatok vonzását sem.
U dodávateľa
8,77 € 9,23 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.