Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Megváltoztatnám az életem, ha volna rá időm


Több időt szeretnél álmaid és vágyaid megvalósítására? Óráid nagy részét kötelezettségeidnek szenteled, s kevés időd marad a lazításra, az önfejlesztésre vagy a családra? A kimerültség ellenére is igyekszel kiszolgálni mindenki más igényeit? Azt kívánod, bárcsak segítene valaki a házimunkában, hogy több időd maradjon magadra? Több időre és pénzre van szükséged, hogy kielégítőbb hivatásra vagy életstílusra válts? Ha igen, ez a könyv neked íródott. Először azonban hadd tegyek fel néhány fontos kérdést: Hogyan javulna az életed, ha több strukturálatlan idővel rendelkeznél? Milyen változtatásokat hajtanál végre? Hogyan változnának a kapcsolataid? Mivel töltenéd a felszabadult időt? Ha el tudod képzelni, hogy miként javulna az életed, ha több időd lenne, úton is vagy e vágyad megvalósítása felé. Meg tudod csinálni! Saját tapasztalatból tanultam meg, hogyan élvezzem a családommal töltött időt, a hivatásomat, az egyetemet, a testgyakorlást, a meditációt és az egyedüllét pillanatait. Azért írtam meg ezt a könyvet, hogy megosszam másokkal ezeket a hatékony és megvalósítható megoldásokat az idő-béklyó felszámolására - olyan megoldásokat, melyek csökkentik stressz-szintünket, nem pedig növelik azt.
Vypredané
8,84 € 9,30 €

Feng Shui - Út a sikerhez


U dodávateľa
5,70 € 6,00 €

A Tao Gyógyító Fényének felébresztése III.


Ez a kézikönyv bemutatja az életerő (Chi) keringetésének módszerét a test két központi akupunktúrás vezetékéből álló hurokban. A férfias (Yang) és a nőies (Yin) bioenergia-áramok egyensúlyának megteremtése a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális egészség elérésének legközvetlenebb útja. A jelen könyv Mantak Chia taoista mester korábban (angolul) megjelent, széles körben elismert "A gyógyító energia felébresztése a Tao segítségével" című munkájának alaposan átdolgozott és bővített változata. A könyvben Chia mester áttekintést nyújt a teljes taoista testi/tudati/szellemi rendszerről. A könyvben olvashatunk - többek között - az öngyógyításról, a megvilágosodásról, a szellemi fejlődésről, és a energiáról is.
Na sklade 1Ks
12,26 € 12,90 €

Búzafű


Van egy keleti mondás, mely szerint: "néha a legegyszerűbb dolgok tűnnek a legnehezebbnek". Így van ez az egészség alapjául szolgáló táplálkozás kérdéskörével is. Azonban a mai kor zavaros körülményei közt is csodálatos eredmények alappillére, a fiatalos életerő és természetes egészség szerény hordozója, a búza. De ki ismeri ma már a letűnt évezredek titkát, mely szerint a búza egyetemes hordozója az életnek? E könyvből tényleges, gyakorlati tudáshoz jutunk egészségünk fenntartásához, helyreállításához, gyógyszerek és mesterséges vegyi anyagok nélkül. A kötet egészséget és harmóniát kínál minden olvasójának, egyszerűen és olcsón, hiszen néha a kevesebb a több.
Vypredané
7,25 € 7,63 €

Amit a kemoterápiáról tudni kell


A rosszindulatú daganatos megbetegedések előfordulási gyakoriságának növekedése világjelenség. A magyarországi népességi statisztikában a daganatos betegségek miatti halálok a második helyen áll. A daganatellenes küzdelem társadalmi összefogást igényel, amelyben a civil szervezeteknek - különösen az ismeretterjesztés területén - jelentős szerepe van. Ennek értelmében a Magyar Rákellenes Liga és a SpringMed Kiadó vállalta, hogy az amerikai National Cancer Institute és más neves külföldi onkológiai intézmények által elkészített betegtájékoztatók magyar nyelvű változatát folyamatosan megjelenteti. Az ismeretterjesztő sorozat célja a daganatos megbetegedések megelőzése, illetve minél korábbi stádiumban való felismerése, az önszűrési módszerek megtanítása, a szűrővizsgálatokon való részvétel jelentőségének megismertetése és a kialakult betegség kezelési lehetőségeinek bemutatása. A betegek és hozzátartozóik részére készített ismeretterjesztő nem helyettesíti, hanem elősegíti a szakorvosokkal való konzultációt, ugyanakkor megerősíti a betegek gyógyulásba vetett hitét. A daganatok kialakulása ugyanis megelőzhető, illetve a már kialakult daganat gyógyítható. A sorozatban a szervenkénti betegségismertetők mellett a kezelésekkel kapcsolatos információkat és egyéb hasznos gyakorlati tanácsokat tartalmazó füzetek is megjelenek. Minden kiadványt kiegészítünk a betegségmegelőzésben fontos, valamint a betegeket különösen érdeklő, hasznos tudnivalókkal.
Vypredané
2,06 € 2,17 €

Megszegett eskü


Vypredané
4,31 € 4,54 €

Életed könyve


Lelkedhez szóló üzenetek az életbölcsesség és a szeretet mesterétől. "Szereteted legyen emberséged - csak az jó magához, aki jó mindenkihez."
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Rákellenes diéta


U dodávateľa
6,76 € 7,12 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.