Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 454 z 465

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Reiki a drahokamy


Autorka spojuje v knize dvě přírodní léčivé síly k efektivnímu společnému působení. Zatímco reiki - universální životní síla - uvádí do opětovné harmonie fyzické a duševní funkce, koncentrují drahokamy zářivé síly Světla a barevné vibrace v čakrách, jejichž neomezená funkce má rozhodující význam pro vitalitu a pocit štěstí. Spojením reiki s terapií drahých kamenů se v člověku přirozeným způsobem aktivují léčivé síly.
Vypredané
0,41 € 8,14 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pú a etiketa


Zásady správného stolování, jak se chovat na návštěvě, co si počít, jestliže chcete napsat zdvořilý dopis, anebo jak naložit se skutečností, že váš přítel slaví narozeniny... Koho se zeptat, komu věřit, u koho hledat tu nejlepší odpověď, nežli u Medvídka Pú, který hravě zvládne i ty nejsložitější situace, jak už napovídají tradiční, kouzelné ilustrace E. H. Sheparda.
Vypredané
0,41 € 8,14 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Fedezd fel nőiséged erejét


"Amikor a képzelőerőt a szeretet szolgálatába állítjuk, visszanyerjük egyik leghatékonyabb spirituális eszközünket. A képzeletet használjuk, mint gyerekkorunkban, hogy emlékeztessük magunkat: soha nem vagyunk egyedül, bármire képesek vagyunk, és a csodák a mindennapi élet részét ... Folytatás ›› képezik. Ha engedjük, hogy szeretet vegyen körül bennünket, az élet átitatódik misztikummal, és spirituálisan megtelik azokkal a csodás lényekkel és boldog végkifejletekkel, amelyekre mindig is vágytunk." Mivel a világ vallásainak liturgiáját és lelki gyakorlatait férfiak alkották, Meggan Watterson küldetésének tekintette, hogy feltárja a hagyományos vallás rejtett történeteit, a nők történeteit. Világkörüli zarándoklata során azonban nemcsak az Isteni Nőiség sok-sok történetével és képével lett gazdagabb, hanem saját spirituális hangját is megismerte, azt a hangot, amelyet évek óta a félelem és a kétely fátyla takart. Meggan szerint a spiritualitás nem azt jelenti, hogy új dolgokat tanulunk meg, hanem inkább azt, hogy visszaemlékszünk arra, amit mindig is tudtunk. Olyan folyamat, amelyben levetkőzünk magunkról mindent, amíg végül csak az marad, ami hiteles számunkra. A spirituális meztelenség azt jelenti, hogy van bátorságunk nyitottnak lenni az igazságra, hogy kik is vagyunk kifogások és mentegetőzések nélkül, és hogy ítélkezés és szégyenérzet nélkül feltárjuk magunkat. A könyv lényegében lelkünk feltárásának használati útmutatója. Csatlakozz te is Megganhoz, aki szenvedéllyel és humorral, költőien és nyers őszinteséggel tárja eléd azt a megoldást, amelyet a vallás nem ad meg: hogy hogyan lebbentheted fel saját félelmed és önbizalomhiányod fátylát, hogy megtaláld a benned élő Istenséget. A(z) Fedezd fel nőiséged erejét (Könyv) szerzője Meggan Waterson.
Vypredané
0,58 € 11,50 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dukanova diéta 2014 s novými receptami


Na Slovensku vychádza tretia kniha Pierra Dukana. Novinka ponúka úplné znenie Dukanovej metódy, aj úvodnú časť o fyzickej aktivite, ktorá podporí chudnutie. Kniha samozrejme obsahuje aj časť receptov, ktoré vám umožnia do nekonečna variovať vaše jedlá v priebehu diéty. Obohatením sú v tomto prípade najmä recepty vhodné pre vegetariánov, ktorí boli doteraz z diéty trochu vyčlenení. Dukan je lekár, ktorý proti nadváhe bojuje už viac ako štyridsať rokov svojej kariéry. Úspech si zaslúžil diétou založenou na výživných bielkovinách, ktorá sa postupne stala globálnou metódou. Kniha Dukanovej diéty sa obracia na tých, ktorí hľadajú spôsob, ako schudnúť a nevedia si vybrať z nespočetného a neprehľadného množstva diét. Vďaka jednoduchému nastaveniu, jasným pravidlám, efektivite, rýchlosti účinku a trvácnosti výsledkov i využitiu bežne dostupných a pre človeka prirodzených sto potravín, ktoré môžete jesť ako len chcete.
Vypredané
0,55 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Malá kniha štíhlosti


Malá kniha štíhlosti poskytne know-how a všetky veci, ktoré treba spraviť, keď sa chystáte do plaviek, aby vám pomohla žiť svoj život štíhlo šťastne až do smrti. Expertka na výživu a zakladateľka Foodtrainers Lauren Slayton vám pomôže obísť tie dokola omieľané prekážky v diétach – prácu, rodinu, spoločenské akcie, sviatky, a ďalšie – a vyhrať nad nim. Tu a teraz. Slayton sa s vami podelí o tajnú súčasť chudnutia – plánovanie – pretože predvídanie prekážok medzi vami a štíhlosťou je rovnako dôležité ako to, čo jete. A čo je na tom všetkom najlepšie, Lauren vytvorí stratégie za vás.
Vypredané
0,55 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zelené smoothie – revolúcia vo výžive


Málokto z nás si dokáže v dnešnej dobe nájsť čas na vyváženú stravu. Všetci sa niekam ponáhľame, máme stres a nemáme čas. Aj keď na prvý pohľad nemusíme byť chorí, nespavosť, problémy s hmotnosťou, neschopnosť sa sústrediť a únava naznačujú, že niečo s nami nie je v poriadku. Všetko sú to príznaky nedostatku živín. Zelené smoothie – revolúcia vo výžive chce poraziť epidémiu týchto zdravotných problémov vyrovnanou diétou bohatou na živiny. Victoria Boutenko prichádza vo svojej novej knihe s kombináciou správnej výživy a svojich znalostí o smoothie, aby nám pomohla v ceste za zdravím. Potrebujeme k tomu len ovocie, zeleninu a rastliny, ktoré sme možno doteraz považovali za neužitočné. A samozrejme vodu! V Zelenej revolúcii autorka prináša 200 receptov, ktoré v sebe spájajú jednoduchosť (čo sa týka ingrediencií) a rozmanitosť chutí. Naučte sa ako si namixovať chutné zdravé nápoje!
Vypredané
0,45 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha O zeleném čaji


Zelený čaj je už dlouho znám jako bylinný lék. Moderní vědecký výzkum nyní potvrdil, že zelený čaj má příznivé účinky na pacienty trpící rakovinou, chorobami srdce, cukrovkou, vředovými nemocemi, osteoporózou a zubním kazem, posiluje imunitu, duševní bystrost, napomáhá při udržování tělesné hmotnosti a přispívá k dlouhověkosti. Kniha O zeleném čaji zodpoví vaše otázky o tom, co zelený čaj je a jak působí, a poskytne vám také praktické rady, jak vnést příznivé účinky tohoto starodávného léčivého prostředku do života. Dobré odpovědi nakonec povedou k dobrému zdraví.
Vypredané
0,18 € 3,55 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Končíme s kouřením


Tato kniha byla napsána pro miliony rozumných a inteligentních lidí, kteří již pomýšleli na to, že se zbaví návyku kouřit, ale potřebují na začátku jaksi popostrčit. Končíme s kouřením je pro všechny, kteří se nikdy nedostali dál než k provinilému pr ohlášení ...víš, asi bych měl přestat.
Vypredané
0,21 € 4,13 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Wellness


Co je wellness? Známe termín fitness, který označuje tělesnou zdatnost, pohybovou schopnost, ba dokonce již máme termín „fitko“ pro místo, kde své tělo můžeme zušlechtit. Naproti tomu wellness není v překladovém slovníku, a přesto se hojně používá a vždy v souvislosti se stavem pohody, tělesné a duševní harmonie. Odborně se definuje jako stálé a uvědomělé úsilí zaměřené k udržení a upevnění zdraví, dosažení co nejvyšší úrovně životní pohody. V uspěchaném a rozjitřeném světě ustavičné práce, všemožného shonu a trvalého stresu je stav pohody pro mnohé z nás nejen přáním, spíše se stává naléhavou potřebou. Ve stavu pohody se nám lépe daří v životě, v zaměstnání, ve volném čase a vůbec. A kdo by si to nepřál?! Jak toho dosáhnout, jak dospět k dobré úrovni wellness a co vše se pro to má vykonat, o tom je tato knížka. Její autorka doc. PhDr. Eva Blahušová, CSc., je renomovanou odbornicí v tělovýchově s mnohaletou pedagogickou zkušeností získanou během působení na katedře tělesné výchovy MFF UK v Praze. Tématem wellness se zabývá již řadu let a patří v tomto směru k uznávaným a průkopnickým autoritám. Její pojetí wellness je vyváženým komplexem zdravé životosprávy, dostatku pohybu a tělesných aktivit, duchovní hygieny, citového vyžití a harmonie osobnosti. Svůj výklad doprovází třicítkou podrobných testů a množstvím tabulek, z nichž lze zjistit, jak na tom jsme se zdravím, jak rychle stárneme, jak jsme výkonní a řešíme-li zdárně stresové situace a jsme-li schopni se sebou něco udělat. A především radí, jak dosáhnout toho, abychom mohli být spokojeni v sobě, v životě, mezi lidmi.
Vypredané
0,12 € 2,30 €

dostupné aj ako:

Engedd ki a gőzt!


MINDIG IS LESZNEK AZ ÉLETÜNKBEN STRESSZES HELYZETEK, AMELYEKKEL SZEMBE KELL NÉZNÜNK... de Isten segítségével megtaláljuk a módját, hogyan győzzük le a stresszt, és megtanuljuk azt az örömteli, bővölködő életet élni, amelyért Jézus az életét adta. Készen állsz? Azt hiszem, Isten valami jót tartogat számodra. Ebben a könyvben megosztok veled a saját életemben és másokéban történt eseményeket. Beszélünk majd Isten ígéreteiről és utasításairól. Ellátlak néhány hasznos gyakorlati tanáccsal is. És mindezeken keresztül, minden egyes fejezetben, minden egyes oldalon azért imádkozom majd, lásd meg, nem kell, hogy lenyomjon a stressz – a stressz olyan dolog, amit legyőzhetsz!
Na sklade 2Ks
10,01 € 10,54 €

Amit a kemoterápiáról tudni kell


A rosszindulatú daganatos megbetegedések előfordulási gyakoriságának növekedése világjelenség. A magyarországi népességi statisztikában a daganatos betegségek miatti halálok a második helyen áll. A daganatellenes küzdelem társadalmi összefogást igényel, amelyben a civil szervezeteknek - különösen az ismeretterjesztés területén - jelentős szerepe van. Ennek értelmében a Magyar Rákellenes Liga és a SpringMed Kiadó vállalta, hogy az amerikai National Cancer Institute és más neves külföldi onkológiai intézmények által elkészített betegtájékoztatók magyar nyelvű változatát folyamatosan megjelenteti. Az ismeretterjesztő sorozat célja a daganatos megbetegedések megelőzése, illetve minél korábbi stádiumban való felismerése, az önszűrési módszerek megtanítása, a szűrővizsgálatokon való részvétel jelentőségének megismertetése és a kialakult betegség kezelési lehetőségeinek bemutatása. A betegek és hozzátartozóik részére készített ismeretterjesztő nem helyettesíti, hanem elősegíti a szakorvosokkal való konzultációt, ugyanakkor megerősíti a betegek gyógyulásba vetett hitét. A daganatok kialakulása ugyanis megelőzhető, illetve a már kialakult daganat gyógyítható. A sorozatban a szervenkénti betegségismertetők mellett a kezelésekkel kapcsolatos információkat és egyéb hasznos gyakorlati tanácsokat tartalmazó füzetek is megjelenek. Minden kiadványt kiegészítünk a betegségmegelőzésben fontos, valamint a betegeket különösen érdeklő, hasznos tudnivalókkal.
Vypredané
2,06 € 2,17 €

Megszegett eskü


Vypredané
4,31 € 4,54 €

A nő titkai


Elcsépelt frázis, ám szomorúan igaz: a modern ember sajátos identitáskrízist él át. Értékrendünk összekuszálódott, korábbi preferenciáink elveszni látszanak, kapaszkodóink bizonytalanná lettek. Sokszorosan igaz ez a nőkre, asszonyokra, családanyákra. Az emancipáció a "teljes jogú nő" státuszának lehetőségével ajándékozott meg minket, ám úgy tűnik, legalább annyi megválaszolatlan kérdést is hozott magával. Hogy lehet valaki felelős, dolgozó nő, édesanya, valamint nyitott és érzékeny társ egyszerre? Hogyan nézhet egy nő farkasszemet a média hazug, külsőségeiben túlidealizált nőképével? S honnan szerezhetünk energiát, hol kereshetünk választ életünk nyitott kérdéseire, mi igazít el bennünket ebben a világban? Czimer Györgyi a legautentikusabb forrást fedezte fel újra, hogy oda minket is elvezessen. Katartikus élmény végigkísérni, amint az ősi tudás a mesék gazdagító szimbólumkincsének felfejtése nyomán kibomlik, ahogy oldalról oldalra haladva feltárul a Természeti Asszony üzenete, a beavatás útja: az, hogy miként válhatunk szerepszemélyiségünk jelentette vállalásaink meghaladása nyomán valódi Önmagunkká, a valódi Lét birtokosaivá.
Vypredané
6,94 € 7,31 €

Életed könyve


Lelkedhez szóló üzenetek az életbölcsesség és a szeretet mesterétől. "Szereteted legyen emberséged - csak az jó magához, aki jó mindenkihez."
Vypredané
5,44 € 5,73 €

Wellness otthon


Mi a wellness? Azok mellett a módszerek mellett, amelyek fitté tesznek és formában tartanak, különböző lazítási technikákat, a szépségápolást és a tudatos táplálkozást is felhasználjuk a kiegyensúlyozottság és a harmónia megteremtésére.
Vypredané
2,44 € 2,57 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.