Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 461 z 466

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

És a te lelked?


Ezt a könyvet iránytűnek szántam. Eleinte magamnak, mostantól barátaimnak is. Mert mindenki az, akit nem csak a haszonszerzés, az élősködés és hatalomvágy hajt. Mert szeretni, örülni, bízni, boldognak lenni és hinni: ezek az igazi értékek. Ehhez kell minél több jó lélek érvényesülése. És a te lelkedé is.
U dodávateľa
10,93 € 11,50 €

A belső ígéret


A könyv utat mutat a végső önismeret eléréséhez. Választ ad arra, hogyan fedezzük fel a bennünk szunnyadó belső képességeket, és miként bontakoztassuk ki azokat. A szövegek, melyek Sri Chinmoy egyetemi előadásaiból származnak, időtlen bölcsességeket tárnak fel közérthető egyszerűséggel. A fejezeteket újra és újra elolvasva az olvasó a spirituális élet mélységeibe merülhet.
Vypredané
7,29 € 7,67 €

Ako dostať od života, čo chceme


V knihe Ako dostať od života, čo chceme sa s vami podelím o 30 inšpirujúcich myšlienok, ktoré mi hlboko transformovali život a pomohli uskutočniť vytúžené zmeny. Verím, že vám tieto jednoduché pravdy a uvedomenia ponúknu nové perspektívy a pohľady na váš život a samých seba. A keď sa stanú vašou súčasťou, veľmi skoro pocítite pozitívnu zmenu, a hlavne začnete mať svoj život pevne vo svojich rukách.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Gyógyító italok


Vypredané
7,30 € 7,68 €

Megváltoztatnám az életem, ha volna rá időm


Több időt szeretnél álmaid és vágyaid megvalósítására? Óráid nagy részét kötelezettségeidnek szenteled, s kevés időd marad a lazításra, az önfejlesztésre vagy a családra? A kimerültség ellenére is igyekszel kiszolgálni mindenki más igényeit? Azt kívánod, bárcsak segítene valaki a házimunkában, hogy több időd maradjon magadra? Több időre és pénzre van szükséged, hogy kielégítőbb hivatásra vagy életstílusra válts? Ha igen, ez a könyv neked íródott. Először azonban hadd tegyek fel néhány fontos kérdést: Hogyan javulna az életed, ha több strukturálatlan idővel rendelkeznél? Milyen változtatásokat hajtanál végre? Hogyan változnának a kapcsolataid? Mivel töltenéd a felszabadult időt? Ha el tudod képzelni, hogy miként javulna az életed, ha több időd lenne, úton is vagy e vágyad megvalósítása felé. Meg tudod csinálni! Saját tapasztalatból tanultam meg, hogyan élvezzem a családommal töltött időt, a hivatásomat, az egyetemet, a testgyakorlást, a meditációt és az egyedüllét pillanatait. Azért írtam meg ezt a könyvet, hogy megosszam másokkal ezeket a hatékony és megvalósítható megoldásokat az idő-béklyó felszámolására - olyan megoldásokat, melyek csökkentik stressz-szintünket, nem pedig növelik azt.
Vypredané
8,84 € 9,30 €

Bennünk fénylő mandalák


Csémy Éva üvegre festett mandaláival üzeni, hogy bárki képes magából előcsalogatni mindazt a szépséget, amit egy mandala kifejez. Mi a mandala? Hogyan tudjuk lelkünk mélyéről előcsalogatni a bennünk rejlő titokzatos világot? Hogyan tudja ezt bárki művészi alkotásként megjeleníteni? Minderre választ kaphatunk az esztétikai élményen túl lelki megnyugvást és megtisztulást is nyújtó könyvből. Személyes élményeiről, művészi útkereséséről, arról a megfoghatatlan felfedezésről, amit számára Elisabeth Forestier francia festőnő alkotásai jelentenek, lebilincselő, magával ragadó és színes stílusban vall a szerző.
Vypredané
8,84 € 9,30 €

Fytoterapia


Fytoterapia je knižka o účinkoch rastlín a rastlinných výťažkov na potláčanie a liečenie rôznych chorôb.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Cesty ku zdraviu


Cieľom tejto publikácie je nie len informovať, ale podnietiť k zamysleniu a motivovať k uskutočneniu takých krokov, ktoré by boli prospešné pre naše zdravie.
U dodávateľa
4,28 € 4,50 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.