! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 458 z 463

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Hallgass a szívedre akkor is, ha nehéz idők jönnek!


Ez a könyv egy spirituális térkép a saját boldogságodhoz
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Teljes megtisztulás


A könyv szerint azért jöttünk emberként e világra, hogy a Földön megélhessük a szellem és az anyag egységét. Ez az élmény rendkívüli élvezetet jelenthet, ám azután évtizedes gyötrelmek következnek, amelyek annál fájdalmasabbak, minél jobban elhanyagoltuk korábban testünket. Tudjunk meg minél többet arról, mi történik szervezetünkben a különböző anyagokkal, és mit tehetünk annak érdekében, hogy megszabaduljunk a mérgektől. Ehhez nyújt segítséget e kötet, amely: különleges, titkos tippeket kínál az egészség megőrzéséhez; hatékony módszereket ad a salaktalanítás elején megfigyelhető, átmeneti rosszabbodás elkerülésére és tanácsokkal szolgál a káros anyagok leggyorsabb kiürítéséhez. Az egyes fejezetek önmagukban is a lehető legátfogóbb ismeretet nyújtják, akkor is érthetőek, ha valaki nem olvassa el az egész kötetet. Átböngészésük után megdöbbentő ismeretekkel gazdagodunk, egészen más fényben látjuk majd szervezetünket és embertársainkat. E mű, amely teljességgel új megvilágításba helyezi a gyógyulás és gyógyíthatóság fogalmát is, korszakos áttörést jelenthet.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

És a te lelked?


Ezt a könyvet iránytűnek szántam. Eleinte magamnak, mostantól barátaimnak is. Mert mindenki az, akit nem csak a haszonszerzés, az élősködés és hatalomvágy hajt. Mert szeretni, örülni, bízni, boldognak lenni és hinni: ezek az igazi értékek. Ehhez kell minél több jó lélek érvényesülése. És a te lelkedé is.
U dodávateľa
10,93 € 11,50 €

A belső ígéret


A könyv utat mutat a végső önismeret eléréséhez. Választ ad arra, hogyan fedezzük fel a bennünk szunnyadó belső képességeket, és miként bontakoztassuk ki azokat. A szövegek, melyek Sri Chinmoy egyetemi előadásaiból származnak, időtlen bölcsességeket tárnak fel közérthető egyszerűséggel. A fejezeteket újra és újra elolvasva az olvasó a spirituális élet mélységeibe merülhet.
Vypredané
7,29 € 7,67 €

A bőség Feng Shui-ja


A belső Feng Shui módszerei, amelyek megváltoztatják életünket
Na sklade 3Ks
7,68 € 8,08 €

Ako dostať od života, čo chceme


V knihe Ako dostať od života, čo chceme sa s vami podelím o 30 inšpirujúcich myšlienok, ktoré mi hlboko transformovali život a pomohli uskutočniť vytúžené zmeny. Verím, že vám tieto jednoduché pravdy a uvedomenia ponúknu nové perspektívy a pohľady na váš život a samých seba. A keď sa stanú vašou súčasťou, veľmi skoro pocítite pozitívnu zmenu, a hlavne začnete mať svoj život pevne vo svojich rukách.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

Gyógyító italok


Vypredané
7,30 € 7,68 €

Megváltoztatnám az életem, ha volna rá időm


Több időt szeretnél álmaid és vágyaid megvalósítására? Óráid nagy részét kötelezettségeidnek szenteled, s kevés időd marad a lazításra, az önfejlesztésre vagy a családra? A kimerültség ellenére is igyekszel kiszolgálni mindenki más igényeit? Azt kívánod, bárcsak segítene valaki a házimunkában, hogy több időd maradjon magadra? Több időre és pénzre van szükséged, hogy kielégítőbb hivatásra vagy életstílusra válts? Ha igen, ez a könyv neked íródott. Először azonban hadd tegyek fel néhány fontos kérdést: Hogyan javulna az életed, ha több strukturálatlan idővel rendelkeznél? Milyen változtatásokat hajtanál végre? Hogyan változnának a kapcsolataid? Mivel töltenéd a felszabadult időt? Ha el tudod képzelni, hogy miként javulna az életed, ha több időd lenne, úton is vagy e vágyad megvalósítása felé. Meg tudod csinálni! Saját tapasztalatból tanultam meg, hogyan élvezzem a családommal töltött időt, a hivatásomat, az egyetemet, a testgyakorlást, a meditációt és az egyedüllét pillanatait. Azért írtam meg ezt a könyvet, hogy megosszam másokkal ezeket a hatékony és megvalósítható megoldásokat az idő-béklyó felszámolására - olyan megoldásokat, melyek csökkentik stressz-szintünket, nem pedig növelik azt.
Vypredané
8,84 € 9,30 €

Bennünk fénylő mandalák


Csémy Éva üvegre festett mandaláival üzeni, hogy bárki képes magából előcsalogatni mindazt a szépséget, amit egy mandala kifejez. Mi a mandala? Hogyan tudjuk lelkünk mélyéről előcsalogatni a bennünk rejlő titokzatos világot? Hogyan tudja ezt bárki művészi alkotásként megjeleníteni? Minderre választ kaphatunk az esztétikai élményen túl lelki megnyugvást és megtisztulást is nyújtó könyvből. Személyes élményeiről, művészi útkereséséről, arról a megfoghatatlan felfedezésről, amit számára Elisabeth Forestier francia festőnő alkotásai jelentenek, lebilincselő, magával ragadó és színes stílusban vall a szerző.
Vypredané
8,84 € 9,30 €

Fytoterapia


Fytoterapia je knižka o účinkoch rastlín a rastlinných výťažkov na potláčanie a liečenie rôznych chorôb.
Vypredané
4,07 € 4,28 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.