! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


O čarovnej knihe


Kde bolo, tam bolo, boli raz dvaja dobrí kamaráti Eleanora a Rolando. Žili v paláci. Jedného dňa im kráľ s kráľovnou oznámili, že pôjdu na ples do Bieleho kráľovstva. ,,Do paláca nikoho nepustite. Ani vtedy, ak by to bol niekto, koho poznáte. Sľubujete?“ Deti dali kráľovi sľub, no netrvalo dlho a Eleanora sľub porušila. Jedného dňa totiž zabúchal na palácové dvere cudzinec, ktorý tvrdil, že je kráľovský pekár. Eleanoru premohla zvedavosť aj chuť na sladké dobroty a cudzincovi otvorila...
Predpredaj
11,39 € 11,99 €

Hus vo veľkomeste


Zbierka poviedok nás vnesie hlboko do vnútra vzťahov medzi matkami a dcérami, v ktorých sa striedajú humor a napätie, láska i utrpenie. Deväť príbehov odhaľuje zložité, niekedy až patologické vzťahy medzi matkami a dcérami v rôznych etapách ich životov a v rozličných situáciách. Napriek temnote a napätiu, ktoré sa vinú týmito príbehmi, v nich však cítiť aj svetlo a nádejné momenty. Liečivá a nenahraditeľná sila prírody sa stáva útočiskom pre nepokojné a rozpoltené mysle postáv.
Predpredaj
12,59 € 13,99 €

Čokoláda


Keď sa do dediny Lansquenet nad Tannou prisťahuje cudzinka Vianne Rocherová s dcérou Anouk a otvorí si oproti kostolu obchodík s čokoládou, otec Reynaud v nej cíti nebezpečenstvo pre svoje ovečky. Kňaz preto vyhlasuje prisťahovalkyni, v ktorej vidí pokušiteľku k hriechu, otvorený boj. Vianne sa však svojich odporcov nezľakne a rozhodne sa na Veľkú noc usporiadať Čokoládový festival. Jej plán rozdelí dedinu na dva tábory. Zdá sa, že velebnosť cirkvi môže ohroziť pohanská vášeň pre čokoládou!
Predpredaj
17,09 € 18,99 €

Marvel Studios: Encyklopédia postáv, rozšírené vydanie


Nájdete tu fascinujúce fakty o vašich oblúbených postavách zo všetkých strhujúcich filmov štúdia Marvel – od všetkých členov tímu Avengers až po zlovestného Dormammua.
Predpredaj
17,99 € 19,99 €

Spider-Man 5: Stratení v kvantovej ríši


Je to deň ako každý iný - dobré skutky a superhrdinstvo. No vtom sa u Spider-Mana objaví Fantastická štvorka s vládcom Namorom. Prinášajú zlé správy. Veľkolepé podmorské mesto Altantída zmizlo a hrdinovia potrebujú pomoc, aby ho znovu našli! Spider-Man si nie je istý, či sú jeho schopnosti na túto misiu dostačujúce, no napriek tomu sa jej ujme. Nechce totiž svojich hrdinov sklamať! Keď však začnú postupne miznúť okrem mesta aj superhrdinovia, uvedomí si, že na záchranu dňa bude potrebovať viac než len superschopnosti!
Predpredaj
8,50 € 8,95 €

Assassins Creed: Pomsta Šao Ťün 2


V druhej časti strhujúcej mangy podľa hry Assassin's Creed s ikonickou Šao Ťün odhalíte príbeh, ktorý otrasie svetom. Šao Ťün, posledná asasínka Číny, sa vrátila do svojej domoviny, aby sa pomstila. Plány Rádu templárov treba zastaviť a iba Šao Ťün je pripravená na nadchádzajúci boj. Zatiaľ čo ona zneškodňuje svojich nepriateľov, Rád templárov má v pláne priviesť dynastiu Ming k osvieteniu...
Predpredaj
9,45 € 9,95 €

Nenápadní sú vždy naj


Aj v tretej časti voľného pokračovania kníh Modré srdce s kečupovým fľakom a Kam zmizol môj brat ide o srdce. No nie nakreslené modrou farbičkou so škvrnami od kečupu. Toto srdce je drevené, ručne vyrezávané a darované z čistého priateľstva. Príbeh Laury a Lukáša sa odohráva na rôznych miestach. Raz je to trieda plná spolužiakov, z ktorých niektorí vidia iba seba, inokedy ulica či domov seniorov. Laura sa konfrontuje so svetom - obdivuje rodinu priateľky Olivy, ktorá sa vymyká z priemeru rodín okolo nás, učí sa akceptovať svet tých, čo sú iní ako my, uvažuje, čím raz bude. Tomáš, Laurin mladší brat, je dieťa plné otázok a vtipných nápadov. Dobré srdiečko rodiny, ktoré by raz chcelo byť dlaňovým tlmočníkom tých, čo sa dorozumievajú iba hmatom.
Predpredaj
11,35 € 11,95 €

Náhradná dcéra


Hana prichádza na miesto, kde vyrástla, kde trávila čas so svojou tetou - náhradnou mamou. Tentoraz ju však teta v rozľahlom dome nečaká, už jej nikdy neupečie svoje povestné buchty, už ju nikdy viac nezoberie do prvej lavice námestovského kostola ani na návštevu do farebných sídliskových bytov za priehradou. Hana sa stáva cudzinkou v meste, ktoré stále viac pripomína nehostinnú spomienku. Všetko zmení jedna krabica fotografií. Hana na nich objaví mamu. Nevidela ju už viac ako dvadsať rokov a nikto z rodiny presne nevie, kde po celý ten čas žila. Kniha rozpráva o hľadaní rodiny, koreňov aj zázemia v nestabilnom a večne sa meniacom svete.
Predpredaj
13,25 € 13,95 €

Ako zemepána Vymletého spravodlivosť zomlela


K mlynárovi Vetroslavovi Plevovi nastúpi do služby Justícia Nepochybná, ktorú z rodnej doliny vyhnal zemepán Vymletý. No zrazu vietor utíchol, mlyn sa zastavil a všetci zákazníci od Plevu poutekali. Až raz dotiahol čierny záprah plný voz zrna na pomletie. Nebolo to obyčajné zrno, boli to ľudské skutky. Každé zrnko jeden skutok. Bolo ho treba pomlieť, ale ani jedno zrnko nesmie vyjsť nazmar, všetko do posledného prachu múky treba odovzdať. No Justícia z múky pozametanej z mlynských kameňov upiekla posúch, a tým dohodu porušila. Dáma v čiernom Karmen však Justícii poradí ako tento prehrešok odčiniť. Všetky situácie, v ktorých sa ocitne, sa musia skončiť spravodlivo. Božie mlyny melú pomaly, ale isto.
Predpredaj
14,20 € 14,95 €

Pinocchiove dobrodružstvá


Drevená bábka Pinocchio spôsobí svojmu tvorcovi rezbárovi Geppettovi starosti takmer hneď, ako ožije. Jeho detská naivita, dôverčivosť a odmietanie dobrých rád priateľov ho dostanú do veľkých problémov. Napriek tomu sa toto nezbedné a hravé stvorenie chce viac ako čokoľvek iné stať skutočným chlapcom. Aby si splnil svoje sny, musí najprv dokázať, že je ich hodný. Vydajte sa na Pinocchiovu úžasnú cestu, počas ktorej sa naučí, ako byť čestný, láskavý a predovšetkým ľudský.
Predpredaj
14,20 € 14,95 €

Milión šteniatok


Vnútri nájdeš obrázky tých najrozkošnejších šteniatok: od dalmatíncov, cez bígle až po mopslíky. Navyše, každú stranu zdobia rôzne vzory a motívy s úžasnými detailmi na vymaľovanie. Zábavné scény, ktoré čakajú, kedy ich oživíš farbami. Stačí len vziať farbičky a popustiť uzdu svojej fantázii.
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Krížovky Všetko o mede - veľké písmená


Zabavte sa pri lúštení švédskych krížoviek, ktorých tajničky ukrývajú zaujímavé a užitočné informácie o jednej z najzdravších sladkostí na svete – o mede. Príjemnú zábavu a nech vám padne na úžitok!
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Milión zvieratiek


Vnútri nájdeš obrázky tých najrozkošnejších zvieratiek: od zajačikov, kačičiek, ježkov, cez mačiatka až po ovečky či sloníčatá. Navyše, každú stranu zdobia rôzne vzory a motívy s úžasnými detailmi na vymaľovanie. Zábavné scény, ktoré čakajú, kedy ich oživíš farbami. Stačí len vziať farbičky a popustiť uzdu svojej fantázii.
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Mortina a tajomná komnata


Každý dom ukrýva nejaké tajomstvá... To dobre vie aj Mortina, ktorá v knižnici vo vile Rozvalinke objaví tajnú chodbu vedúcu k dverám s prazvláštnym zámkom. Aby Mortina odhalila, čo sa za nimi ukrýva, vydá sa spolu s bratrancom Dilbertom a chrtom Truchlíkom na cestu plnú prekvapení a zvratov. Za dverami totižto nájde odpoveď na jedinú ozajstnú otázku: prečo je jej rodina... rodinou strašidiel?
Predpredaj
7,59 € 7,99 €

Kniha futbalových rekordov


Najväčšia zbierka futbalových zaujímavostí, štatistík a príbehov je späť! Aktualizované vydanie Knihy futbalových rekordov prináša prehľad toho najdôležitejšieho, čo sa udialo vo svete futbalu. Predstavuje významné národné aj klubové tímy na všetkých kontinentoch, približuje kľúčové momenty turnajov FIFA od majstrovstiev sveta až po Copa América a pripomína strhujúce zápasy a hráčov, ktorí sa o ne zaslúžili.
Predpredaj
23,66 € 24,90 €

Kubko upratuje


V Kubkovej a Miškinej izbe to vyzerá ako po výbuchu bomby. A tak musí zasiahnuť tato. Lenže deti sa nevedia sústrediť, lebo pri upratovaní nachádzajú dávno stratené hračky, s ktorými sa musia okamžite zahrať. Keď však v debničke s náradím chýba kľúč, ktorý Kubko súrne potrebuje, je jasné, že poriadok v dielni je základ. Treba si vyhrnúť rukávy a pustiť sa do práce. Cieľom tejto interaktívnej knižky je zábavným spôsobom ukázať, že upratovanie je užitočné, a nabáda deti, aby udržiavali poriadok. Leporelo má jednoduchú formu, obsahuje krásne ilustrácie a prirodzeným spôsobom zdokonaľuje detskú reč a rozvíja slovnú zásobu. Ilustrovala Joanna Kłos Pre deti od 3 rokov Z poľského originálu preložil Ladislav Holiš.
Predpredaj
7,27 € 7,90 €

Kubko žije zdravo


Ži zdravo s Kubkom. Kubko je vždy za každú zábavu. Zacvič si s ním: zamávaj rukami, pokývaj hlavou a veselo zadup. Potom mu pomôž s obliekaním. Čo sa nosí v zime a čo v lete? Kubko tiež rád jazdí na bicykli. Vtedy si nasadzuje parádne chrániče. Počkať, počkať! Nechýba mu niečo? Poradíš mu, na čo zabudol? To je smola! Nechal doma fľašu. Musí si kúpiť niečo na pitie. Urob s Kubkom zdravý nákup v bufete. Kubko zažil skvelý, hoci únavný deň. Po hre si treba umyť ruky, zjesť chutnú večeru a odpočinúť si. Aj ty si oddýchni. Zajtra opäť pomôžeš Kubkovi žiť zdravo. Cieľom tejto interaktívnej knižky je oboznámiť dieťa s každodennými zdravými návykmi. Leporelo má jednoduchú formu, obsahuje krásne ilustrácie a prirodzeným spôsobom zdokonaľuje detskú reč a rozvíja slovnú zásobu. Ilustrovala Joanna Kłos Pre deti od 3 rokov Z poľského originálu preložil Ladislav Holiš.
Predpredaj
7,27 € 7,90 €

Kreatívne pečenie


Poteší dospelých i deti Radi by ste ozvláštnili svoje koláčiky a potrebujete k tomu kopu kreatívnych inšpirácií? S receptami od profesionálnej cukrárky Anny Pichnarčíkovej to hravo zvládnete. Pri ich tvorbe prepojila svoje dve veľké vášne: pečenie a výtvarné umenie. Každá jej sladká dobrota vyzerá ako umelecké dielo. Recepty sú doplnené krásnymi fotografiami koláčikov, ale aj jednotlivých krokov počas pečenia a získajú si srdcia mnohých zanietených cukrárov a pekárov. Nájdete tu množstvo sladkých receptov na Veľkú noc, na svieže zákusky počas horúceho leta, ale aj recepty na jeseň či Vianocami inšpirované lahodné kúsky. Osobitnú kapitolu tvorí pečenie s deťmi, pre ktoré sa pomáhanie s prípravou týchto pestrofarebných dobrôt jednoznačne stane veľkou zábavou.
Predpredaj
16,92 € 19,90 €

Tretie dievča, 2. vydanie


Kráľovná anglickej detektívky nás v tomto skvelom románe, ktorý vychádza v novom vydaní, zavedie do Londýna v polovici 60. rokov minulého storočia, kde už nič nie je také ako v starom dobrom Anglicku... Tri mladé ženy si spoločne prenajímajú londýnsky byt. Jedna z nich je ambiciózna sekretárka, druhá umelkyňa - a tá tretia vyhľadá Hercula Poirota a zdôverí sa mu, že asi spáchala vraždu. Po tomto šokujúcom priznaní však vystrašená dievčina bez ďalších slov odchádza. Za výdatnej pomoci dávnej priateľky, známej autorky detektívok Ariadne Oliverovej, sa Poirot dozvedá viac o tomto záhadnom treťom dievčati, o jeho rodine a zmiznutí. Je Norma Restaricková naozaj nebezpečná vrahyňa alebo len pomätená mladá žena? Pátranie po vražde, vrahovi i samotnej obeti dá slávnemu detektívovi poriadne zabrať, no jeho malé sivé bunky ho ani tentoraz nesklamú...
Predpredaj
12,67 € 14,90 €