! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Lacná kniha The Place Dead Roads (-50%)


Burroughs’ classic, surreal reworking of the myth of the Old West.William Burroughs’ surreal fable set in America’s Old West features a cast of notorious characters: The Crying Gun, who breaks into tears at the sight of his opponent; The Priest, who goes into gunfights giving his adversaries the last rites; and The Nihilistic Kid himself, Kim Carson, who, with a succession of beautiful sidekicks, sets out to challenge the morality of smalltown America.With a narrative of fantastical proportions and a rich, dry, growling humour, ‘The Place of Dead Roads’ continues Burroughs’ exploration of society’s controlling forces – the State, the Church, women, literature, drugs – with a style utterly unique in 20th century literature.
Vypredané
3,35 € 6,70 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Veda s úsmevom (-50%)


Odkedy je človek na Zemi, snaží sa spoznať zákonitosti prírody a stáva sa neustále múdrejším. Nikto už presne nezistí, koľko bolo vykonaných experimentov a koľko vedcov zostarlo, aby našli odpoveď na svoje otázky. Táto kniha predstavuje prehľad najúžasnejších myšlienok a vedeckých experimentov v histórii ľudstva príťažlivých pre najmladších bádateľov, ktorých úlohou je nielen poučiť a zabaviť, ale predovšetkým inšpirovať k novým objavom.
Vypredané
3,95 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Láska a jiné nemožnosti (-50%)


Cesty lásky, ztráty a bolestných absurdit moderního života v dojemném, ironickém a upřímném románu vysoce uznávané spisovatelky Ayelet Waldmanové. Když Emilii zemře její novorozená dcera, přivádí ji pohled na kterékoli jiné dítě k slzám. Středeční odpoledne trávená ve společnosti nevlastního syna — obsedantního a vševědoucího předškoláka Williama vytrubujícího do všech stran moudra své matky — ji tlačí na okraj vlastních možností. A když se jeho nekonečné dotazy začnou obracet ke smrti jejího miminka, Emilie je v koncích. Copak nikdo nechápe, jak časově náročná sebelítost vůbec je? Skrze mnohé nezdařené pokusy navázat vztah s Williamem si Emilie uvědomuje ironické kouzlo rodinného života.
Vypredané
1,13 € 2,26 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Tabuľky pre 1. – 4. triedu ZŠ (-50%)


Škola s prehľadom - Slovenský jazyk, Matematika, Anglický jazyk, Vlastiveda Škola s prehľadom je šikovným pomocníkom každého žiaka 1. stupňa základnej školy. Praktický balíček obsahuje prehľadné tabuľky s vybraným učivom zo slovenského jazyka, z matematiky, anglického jazyka a vlastivedy, ktoré sa ľahko zmestia do každej aktovky.
Vypredané
2,25 € 4,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Snehulienka a sedem trpaslíkov (-50%)


Autorom leporela na motíve známej slovenskej rozprávky pre najmenších čitateľov je Ján Vrabec (ilustrácie, texty, grafická úprava). Leporelo má po 12 plnofarebných strán. Dvojstrana 10 - 11 je riešená ako maľovanka.
Vypredané
1,31 € 2,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kresba v prachu (-50%)


Kresba v prachu, pozoruhodná románová prvotina Zoë Kleinovej, vtiahne čitateľa do strhujúceho ľúbostného príbehu, v ktorom sa biblické časy prelínajú s našou prítomnosťou. Američanka Page Brookstoneová riskuje svoju profesijnú kariéru archeologičky, keď iba na základe prosby arabského páru rozbehne výskum v izraelskom Anatote. Manželia tvrdia, že vo svojom dome vídavajú duchov dvoch milencov. Každého, kto sa v ňom ocitne, vraj zachváti láska a túžba. Priamo pod ich obývačkou Page objaví kosti osudom ťažko skúšaného proroka Jeremiáša a záhadnej ženy Anatiye, zakliesnené vo večnom objatí. Spolu s pozostatkami milencov Page odhalí aj starobylý zvitok, ktorého autorkou je práve Anatiya. Jej mystické slová otrasú pevnými základmi po stáročia známeho Jeremiášovho príbehu. Aj Page uviazne v sieťach zakázanej lásky, nástojčivej a občas málo zrozumiteľnej. Postupne zo seba striasa prach mŕtvych, ktorými sa celé roky zaoberá, a pokúša sa hľadieť na seba aj okolitý svet inými očami. Odvážne sa pustí do neľahkého zápasu s tými, ktorí chcú navždy umlčať Anatiyinho náruživého ducha.
Vypredané
5,95 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Faktor dlouhověkosti (-50%)


Snažte se žít nejen déle, především zdravěji Joseph Maroon nás vůbec jako první podrobně seznamuje s nesmírně zajímavými údaji o výzkumu, jenž vedl k objevu resveratrolu a obdobných látek, které mají zázračnou schopnost aktivovat geny dlouhověkosti. Seznamuje nás s léčivou sílou přírodních látek, nabízí vlastní stravovací režim a spolehlivé, poměrně nenáročné rady jak vést delší, zdravější a vyváženější život, ať již s doplňky stravy, či bez nich. Tato kniha je po odborné stránce věrohodným zdrojem pro každého, kdo chce vědět víc o tom jak se posunout od současného paradigmatu stárnutí ke zlatému věku bez nemocí, věku zdraví, dlouhověkosti a dobré kondice.
Vypredané
1,86 € 3,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Zajko Hopsasa objavuje svet (-50%)


Malý zajko sa prvý raz vybral na objavný výlet. Kto býva v bútľavom strome? Čo sa skrýva pod kopou hliny? Keď deti otvoria čarovné stránky, odkryjú sa im tajomstvá. Učia sa spoznávať zvieratká žijúce na poli a v lese.
Vypredané
3,95 € 7,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Potkani a vlci (-50%)


Jeho největší autoritou je Adolf Hitler a jeho biblí Mein Kampf. Patnáctiletý Henryk se považuje za pravého Poláka. Angažovaně brání „čistotu“ polské krve. Bezohledně a brutálně aplikuje své neonacistické myšlenky v praxi. Opravdu si však uvědomuje, za co bojuje? Byl by stejně oddaný těmto idejím, kdyby zažil peklo koncentračního tábora Osvětim? Nejnovější román Grzegorze Gortata nutí k zamyšlení nad tím, jak živé a stále nebezpečné jsou myšlenky, které v minulém století vedly k holocaustu. Autor zvolil pro odpověď na stále naléhavé otázky neobvyklou formu: Po pouliční bitce Henryk v bezvědomí prožívá příběh osvětimských vězňů i jejich trýznitelů.
Vypredané
5,83 € 11,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Toy Story 3 (-50%)


Ďalší z filmových príbehov Andyho hračiek. Andy už vyrástol a zistil, že je na svoje hračky pristarý. Rozhodol sa venovať ich detským jasliam v Sunnyside. Hračky sa budú celých päť dní v týždni hrať s deťmi. Realita je však iná, jasle ovláda plyšový medveď. Zvládnu statočné hračky novú situáciu?
Vypredané
4,33 € 8,65 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dračie srdce - Hrozba ľadového bojovníka (-50%)


Pomôžte Leonovi v boji proti zlu. Vstúpte do deja s čarovným mečom, ktorý je súčasťou knihy, a preverte si svoje schopnosti a šance uspieť. Chopte se Dračieho meča a vyrazte do boja! Zlo má tentoraz podobu ľadového bojovníka, který premieňa Leonových kamarátov na kusy ľadu. Chráňte sa pred mrazom a cencúľmi, ľadová obluda útočí.
Vypredané
3,25 € 6,49 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mafie matek (-50%)


Hledá se Supermatka! Ano, existují perfektní mamky a vzorné matky, které si s ostatními ženami vyměňují pouze kuchařské recepty, tipy na kroužky a výchovná doporučení. Možná jsou ale pouze děsivým přízrakem, sužujícím předměstí. Proti nim pomůže jediné: semknout se a založit kreativní antihnutí: Mafii matek! Ode dneška se musí všechny hodné maminky cítit jako v pelíšku...
Vypredané
5,38 € 10,76 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Motýlek (-50%)


Francouz Henri Charriere strávil dvanáct let v trestanecké kolonii na Ďábelských ostrovech ve Francouzské Guayaně. Dvacet let po svém úspěšném útěku sedl a napsal o svém životě knihu. O obvinění z vraždy, kterou nespáchal, o odsouzení k doživotí, o deport
Vypredané
6,80 € 13,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 5-minútové rozprávky na dobrú noc (-50%)


Táto kniha obsahuje desať 5-minutových rozprávok vhodných na čítanie pred spaním alebo vo voľných chvíľach po celý deň.Vyberte si z čarovných príbehov,ktorými budete baviť najmenších.
Vypredané
3,45 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 5-minútové rozprávky (-50%)


Táto kniha obsahuje desať 5-minutových rozprávok vhodných na čítanie pred spaním alebo vo voľných chvíľach po celý deň.Vyberte si z čarovných príbehov,ktorými budete baviť najmenších.
Vypredané
3,45 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Biss zum Abendrot (-50%)


Bellas Leben ist in Gefahr. Seattle wird von einer Reihe rätselhafter Mordfälle erschüttert, ein offensichtlich blutrünstiger Vampir sinnt auf Rache. Und seine Spuren führen zu Bella. Aber damit nicht genug: Nachdem sie wieder mit Edward zusammen ist, muss sie sich zwischen ihrer Liebe zu ihm und ihrer Freundschaft mit Jacob entscheiden - wohl wissend, dass sie damit den uralten Kampf zwischen Vampiren und Werwölfen neu entfachen könnte.
Vypredané
8,20 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Milenky (-50%)


Príbehy žien, ktoré sa milovali so ženami. Možno by im nikdy nenapadlo, že v ich vzťahu je aj viac ako priateľstvo. A možno to ani nebolo priateľstvo, len sila chémie, ktorej nedokázali čeliť. Čo sa stalo potom, keď ochutnali pery inej ženy? Niektoré považovali svoj zážitok so ženou za náhodný rozmar, niektoré za spestrenie sexuálneho života a niektoré bojovali s prijatím svojej bisexuality. Milovať muža a milovať ženu, dá sa to vôbec? Nezaoberali sa tým, jednoducho sa to prihodilo a boli v tom až po uši...
Vypredané
4,45 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha V zoo (-50%)


Lenka a Filip navštívia s rodičmi zoo. Obdivujú ľadové medvede, levy, slony, opice a plno iných zvieratiek. Deťom sa však najväčšmi páčia kozičky, lebo ich môžu hladkať. Milé detailné ilustrácie nabádajú deti, aby pozorne sledovali dej. Okienka skrývajú ďalší pekný obrázok. Na každej dvojstrane sú otázky, ktoré pomáhajú rozvíjať dialóg medzi rodičmi a deťmi.
Vypredané
3,45 € 6,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Dám ti tu zem (-50%)


Láska, ctižádost, vášeň, nenávist… Úchvatný román španělského autora se odehrává v jedenáctém století, kdy se rodila moderní Barcelona. Martímu Barbanymu, který odešel z chudého prostředí, je právě devatenáct let, když tam vstupuje městskou bránou. Je oslněný vším, co vidí, ale díky svým lidským i obchodním schopnostem se časem stane jedním z nejmocnějších a nejbohatších obyvatel. Na nelehké cestě k získání občanství ho čekají dramatické prožitky, ale získává také lásku a svým podílem na rozkvětu města přináší nové naděje. S jeho životním příběhem se prolíná vztah Ramóna Berenguera II. s Almodis z Marky, kterou barcelonský hrabě unesl s odhodláním svést nelehký zápas o manželství z lásky.
Vypredané
8,67 € 17,34 €

dostupné aj ako: