! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Dům v Amityville


Predpredaj
20,85 € 21,95 €

Krůček po krůčku


Beth nikdy u ničeho nevydržela. Pustila k vodě tolik prací a vztahů, že si je ani všechny nepamatuje, a pořád ještě bydlí ve svém dětském pokoji. Ne že by se nesnažila dospět. Jen se jí zatím nepodařilo udržet si jinou povinnost než páteční posezení ve vesnické hospodě. Během jediného dopoledne se jí ale změní život. Beth se teď stará o svou pubertální neteř a tříletého synovce a obklopuje ji neznámý svět pohádek na dobrou noc, třídních schůzek a plyšových slonů. Nikdy ještě za nikoho – ani za nic – nebyla zodpovědná, takže to netrvá dlouho a dojde jí dech. Co když na to prostě nemá? S malou pomocí nejlepšího kamaráda Joryho (jejich vztah je samozřejmě čistě platonický…) a milého osamělého souseda Alberta se Beth rozhodne, že je načase to nevzdat. Je načase postupovat krůček po krůčku vpřed. Je to příběh o nalezení síly, kterou člověk ani nečekal, a kouzla tam, kde ho dříve neviděl.
Predpredaj
20,85 € 21,95 €

Milión šteniatok


Vnútri nájdeš obrázky tých najrozkošnejších šteniatok: od dalmatíncov, cez bígle až po mopslíky. Navyše, každú stranu zdobia rôzne vzory a motívy s úžasnými detailmi na vymaľovanie. Zábavné scény, ktoré čakajú, kedy ich oživíš farbami. Stačí len vziať farbičky a popustiť uzdu svojej fantázii.
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Krížovky Všetko o mede - veľké písmená


Zabavte sa pri lúštení švédskych krížoviek, ktorých tajničky ukrývajú zaujímavé a užitočné informácie o jednej z najzdravších sladkostí na svete – o mede. Príjemnú zábavu a nech vám padne na úžitok!
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Milión zvieratiek


Vnútri nájdeš obrázky tých najrozkošnejších zvieratiek: od zajačikov, kačičiek, ježkov, cez mačiatka až po ovečky či sloníčatá. Navyše, každú stranu zdobia rôzne vzory a motívy s úžasnými detailmi na vymaľovanie. Zábavné scény, ktoré čakajú, kedy ich oživíš farbami. Stačí len vziať farbičky a popustiť uzdu svojej fantázii.
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Koncert na rozloučenou


Studentka Lin Čchu-šeng navzdory přání svých rodičů přeruší studium na univerzitě a uteče z domu za svými sny. Má v plánu najít si nějakou snadnou práci, ale nakonec skončí u pohřební služby. Hned první den v práci nicméně zažije šok – je to něco zcela jiného, než původně čekala. Hrdost jí ovšem nedovolí skončit a brzy si uvědomí, že problémy v životě, se kterými se potýká, jsou v porovnání s definitivností smrti nicotné. Vztahy, zvláště ty s vlastní rodinou, patří mezi ošidné záležitosti. Koncert na rozloučenou se snaží takové vztahy popsat realisticky: muž, na kterého jsou ze strany otce kladeny vysoké nároky, žije a nakonec umírá osamocený; nevyléčitelně nemocné dítě, které kvůli přání matky odkládá svůj odchod z tohoto světa; boj o dědictví mezi členy početné rodiny... Jak bychom měli strávit poslední etapu svého života?
Predpredaj
11,45 € 12,05 €

Kubko upratuje


V Kubkovej a Miškinej izbe to vyzerá ako po výbuchu bomby. A tak musí zasiahnuť tato. Lenže deti sa nevedia sústrediť, lebo pri upratovaní nachádzajú dávno stratené hračky, s ktorými sa musia okamžite zahrať. Keď však v debničke s náradím chýba kľúč, ktorý Kubko súrne potrebuje, je jasné, že poriadok v dielni je základ. Treba si vyhrnúť rukávy a pustiť sa do práce. Cieľom tejto interaktívnej knižky je zábavným spôsobom ukázať, že upratovanie je užitočné, a nabáda deti, aby udržiavali poriadok. Leporelo má jednoduchú formu, obsahuje krásne ilustrácie a prirodzeným spôsobom zdokonaľuje detskú reč a rozvíja slovnú zásobu. Ilustrovala Joanna Kłos Pre deti od 3 rokov Z poľského originálu preložil Ladislav Holiš.
Predpredaj
7,27 € 7,90 €

Kubko žije zdravo


Ži zdravo s Kubkom. Kubko je vždy za každú zábavu. Zacvič si s ním: zamávaj rukami, pokývaj hlavou a veselo zadup. Potom mu pomôž s obliekaním. Čo sa nosí v zime a čo v lete? Kubko tiež rád jazdí na bicykli. Vtedy si nasadzuje parádne chrániče. Počkať, počkať! Nechýba mu niečo? Poradíš mu, na čo zabudol? To je smola! Nechal doma fľašu. Musí si kúpiť niečo na pitie. Urob s Kubkom zdravý nákup v bufete. Kubko zažil skvelý, hoci únavný deň. Po hre si treba umyť ruky, zjesť chutnú večeru a odpočinúť si. Aj ty si oddýchni. Zajtra opäť pomôžeš Kubkovi žiť zdravo. Cieľom tejto interaktívnej knižky je oboznámiť dieťa s každodennými zdravými návykmi. Leporelo má jednoduchú formu, obsahuje krásne ilustrácie a prirodzeným spôsobom zdokonaľuje detskú reč a rozvíja slovnú zásobu. Ilustrovala Joanna Kłos Pre deti od 3 rokov Z poľského originálu preložil Ladislav Holiš.
Predpredaj
7,27 € 7,90 €

Pravé lásky


Mladučká Emma Blairová sa vydá za svoju lásku zo strednej školy Jesseho. Šťastný pár si buduje život ďaleko od očakávaní rodičov aj obyvateľov rodného mesta. Cestujú po svete, žijú naplno a nedajú si ujsť žiadnu príležitosť na dobrodružstvo. V deň prvého výročia svadby však Jesse zmizne. Stratí sa spolu s vrtuľníkom niekde v Tichom oceáne. Emma sa dlho trápi, nakoniec dá výpoveď v práci a vráti sa domov, aby sa spamätala. Po pár rokoch natrafí na starého priateľa Sama a znova sa zamiluje. Keď sa zasnúbia, má pocit, že život jej dáva druhú šancu na šťastie. No v tom ju osud opäť prekvapí. Jesse sa nájde a ukáže sa, že sa celé roky snažil vrátiť späť k nej. Emma má odrazu manžela aj snúbenca a v hlave aj srdci chaos. Musí si ujasniť, čo chce, a zároveň neublížiť tým, ktorých miluje. Kto je jej pravá láska? A čo znamená skutočne milovať? Emma vie, že musí počúvať svoje srdce. Ibaže si nie je celkom istá, čo jej hovorí. Z anglického originálu One True Loves (Washington Square Press, an imprint of Simon & Schuster, Inc., New York 2016) preložila Denisa Jahičová.
Predpredaj
15,22 € 17,90 €

Kreatívne pečenie


Poteší dospelých i deti Radi by ste ozvláštnili svoje koláčiky a potrebujete k tomu kopu kreatívnych inšpirácií? S receptami od profesionálnej cukrárky Anny Pichnarčíkovej to hravo zvládnete. Pri ich tvorbe prepojila svoje dve veľké vášne: pečenie a výtvarné umenie. Každá jej sladká dobrota vyzerá ako umelecké dielo. Recepty sú doplnené krásnymi fotografiami koláčikov, ale aj jednotlivých krokov počas pečenia a získajú si srdcia mnohých zanietených cukrárov a pekárov. Nájdete tu množstvo sladkých receptov na Veľkú noc, na svieže zákusky počas horúceho leta, ale aj recepty na jeseň či Vianocami inšpirované lahodné kúsky. Osobitnú kapitolu tvorí pečenie s deťmi, pre ktoré sa pomáhanie s prípravou týchto pestrofarebných dobrôt jednoznačne stane veľkou zábavou.
Predpredaj
16,92 € 19,90 €

Tretie dievča, 2. vydanie


Kráľovná anglickej detektívky nás v tomto skvelom románe, ktorý vychádza v novom vydaní, zavedie do Londýna v polovici 60. rokov minulého storočia, kde už nič nie je také ako v starom dobrom Anglicku... Tri mladé ženy si spoločne prenajímajú londýnsky byt. Jedna z nich je ambiciózna sekretárka, druhá umelkyňa - a tá tretia vyhľadá Hercula Poirota a zdôverí sa mu, že asi spáchala vraždu. Po tomto šokujúcom priznaní však vystrašená dievčina bez ďalších slov odchádza. Za výdatnej pomoci dávnej priateľky, známej autorky detektívok Ariadne Oliverovej, sa Poirot dozvedá viac o tomto záhadnom treťom dievčati, o jeho rodine a zmiznutí. Je Norma Restaricková naozaj nebezpečná vrahyňa alebo len pomätená mladá žena? Pátranie po vražde, vrahovi i samotnej obeti dá slávnemu detektívovi poriadne zabrať, no jeho malé sivé bunky ho ani tentoraz nesklamú...
Predpredaj
12,67 € 14,90 €

Plán PCOS: Prevencia a liečba syndrómu polycystických vaječníkov


Syndróm polycystických vaječníkov, známy ako PCOS, poznajú predovšetkým ženy, ktoré sa neúspešne snažia otehotnieť. Aj keď pôvod tohto syndrómu nie je známy, vonkajšie prostredie, strava a kontrola hladiny inzulínu v krvi sú dôležité faktory, ktoré môžu dokázať zázraky. Zvráťte toto ochorenie pomocou pôstu, správnej diéty a odborných rád uznávaného lekára Jasona Funga. Spája sily s expertmi na výživu a ponúka všetky svoje poznatky z praxe i z najnovších vedeckých výskumov, aby pomohol ženám v boji s hormonálnou nerovnováhou. Kniha vysvetľuje, čo je PCOS, ako presne ovplyvňuje telo a prečo sú nízkosacharidová diéta a pôst pri tejto diagnóze také účinné. Ukáže vám, kde a ako začať, ak sa rozhodnete zmeniť životný štýl a vykročiť hormonálnej rovnováhe v ústrety. V knihe nájdete aj podrobný zoznam vhodných a nevhodných potravín a nápojov, 50 vynikajúcich receptov a stravovacie plány zostavené odborníkmi. Táto príručka vás prevedie všetkým, čo potrebujete na to, aby ste sa uzdravili a prekonali problémy s plodnosťou. Z anglického originálu The PCOS Plan vydaného vo vydavateľstve Greystone Books preložila Zuzana Budinská. Vyšlo vo vydavateľstve IKAR, a.s. – PRÍRODA v roku 2024.
Predpredaj
21,41 € 24,90 €

Tisíc chlapčenských bozkov, 2., doplnené vydanie


Možno sa zamilovali priveľmi mladí Rune pochádza z Nórska. Má päť rokov a nepáči sa mu, že sa musí s rodičmi presťahovať do Ameriky, kde jeho otec dostal prácu. Po príchode sa zoznámi s rovesníčkou Poppy a jeho život je hneď ružovejší. Rodí sa medzi nimi hlboká náklonnosť, každú voľnú chvíľu trávia spolu, je z nich nerozlučná dvojica. Poppy však nadovšetko miluje aj svoju babku, ktorá jej pred odchodom na večnosť daruje obyčajný zaváraninový pohár plný papierových srdiečok. Má si na ne zaznamenať tisíc najkrajších bozkov, ktoré v živote dostane. Prejde desať rokov a Rune sa s rodičmi vracia späť do Osla. S Poppy si sľúbia, že budú každý deň v kontakte. Ona sa však zakrátko odmlčí. Neodpovedá na maily, nezdvíha telefón. Čo sa stalo? Oklamala ho? Našla si niekoho iného? Veď sa predsa ľúbili! Rune zatrpkne a zanevrie na celý svet. A keď po čase opäť prichádza do Ameriky, dozvedá sa pravdu. Kiežby bola iná. Z anglického originálu A Thousand Boy Kisses (Bloom Books, USA 2016) preložila Monika Srnková.
Predpredaj
15,21 € 16,90 €

Bojovníci z Havaje 6: Kouzlo lišky


Ella rozhodně není žádná nudná holka od vedle. Možná vypadá jako křehká žena, ale zdání klame – uvnitř se skrývá silný duch bojem zoceleného vojáka. Ella nejenom že přežila nespočet nebezpečí, ale díky povaze a hlavně nitru pouštní lišky zachránila víc životů, než dokáže spočítat. Vždy je připravena riskovat vlastní krk, aby pomohla lidem v nouzi! Vždy jde do nebezpečí beze strachu… tedy pokud se jedná jen o její život. Srdce, to nevystaví pokušení. Nechce. Nemůže… Odlet na Maui, kde chce pomoct kamarádům ze speciální jednotky s komplikací v oblasti bezpečnosti, tak bere jako rutinu. Nebo že by se z rutiny stal fatální problém? Vždyť je na Havaji nucena pracovat – a žít – v těsné blízkosti okouzlujícího armádního hrdiny Jakea McBridea… Ten chlap rozhodně není jen „sex na jednu noc“, kvůli kterému se její zjizvené srdce chvěje. Je to muž, který je pro ženy jejího druhu naprosto zakázaný! Být až po uši zamilovaný? Ne, to se Jakeovi nestává! Jenže Ellu nějak nemůže vytěsnit z mysli – nebo ze svých snů. A když ho rozmarný osud s tou fascinující kráskou svede znovu dohromady, nemůže popřít přitažlivost, která mezi nimi panuje. Ella ho vábí a okouzluje. Touží osvobodit její ženskou smyslnost a ochutnat všechno, co mu je ochotna nabídnout. Ale Ellu a jeho nové zaměstnavatele v Koa Pointu obklopuje záhada. Jak přesně si může skupina veteránů ze speciální jednotky dovolit žít na exkluzivním přímořském panství? Jaký děsivý nepřítel se blíží k jejich sluncem zalitému kousku ráje? A je v hledáčku nepřítele Jake? Nebo hůř – žena, pro kterou by obětoval všechno?
Predpredaj
19,70 € 20,74 €

Romelu Lukaku: Pan nezastavitelný


Bývá zvykem, že urostlí fotbalisté zastávají pozici obránců, zpravidla stoperů. Čeští fanoušci však i díky Janu Kollerovi dobře vědí, že statní chlapi se dokážou uplatnit i na opačné straně hřiště. Pro nepřehlédnutelného Romela Lukaka to platí bezezbytku. Nevyniká pouze svou muskulaturou. Nejlepší střelec v historii belgické fotbalové reprezentace nepřestává udivovat schopností skórovat prakticky z jakékoli pozice.
Predpredaj
11,39 € 11,99 €

Percy Jackson: Příručka pro polobohy


Jak přežít setkání s Arésovými syny v zoo? Jak zvládnout rozzuřeného Titána? Na tyto a další životně důležité otázky vám poskytne odpovědi originální příručka z univerza Percyho Jacksona. Kromě toho vás čekají také příběhy a rozhovory s Percym, Groverem, Annabeth a dalšími oblíbenými postavami. Nechybí ani mapka, luštění a další bonusový materiál. Staňte se s tímto nepostradatelným průvodcem odborníkem na Percyho svět!
Predpredaj
11,39 € 11,99 €

Můj rok 1961, 3. vydání


Rok 1961 je v první řadě rokem velkých příběhů. Je to rok, kdy člověk poprvé vzlétl do vesmíru, ale také rok, kdy Berlín, Evropu i celý svět rozdělila zeď. První rok „šedesátek“ jako by svou ambivalentností předznamenával celé nadcházející desetiletí – desetiletí velkých nadějí i hlubokých zklamání. Zavzpomínejme společně na rok, kdy Otto Wichterle s pomocí stavebnice Merkur dokončil vývoj kontaktních čoček, kdy na území lidojedů zmizel dědic rodiny Rockefellerů a počet obyvatel Země dosáhl tří miliard.
Predpredaj
15,67 € 16,49 €

Navždy silní


Tajomstvo dlhovekej vitality ukryté vo svaloch Naučte sa reštartovať svoj metabolizmus, nadobudnúť silu a predĺžiť si život s týmto prístupným novým sprievodcom, ktorý dokazuje význam svalov pre zdravie a dlhovekosť od zakladateľky Inštitútu pre medicínu zameranú na svalstvo®. Po rokoch pozorovania a starostlivosti o pacientov si doktorka Lyonová všimla istý vzorec. Hoci jej pacienti zápasili so širokou škálou ochorení, všetci trpeli rovnakým základným problémom – chýbala im svalová hmota. Keď premýšľame o svaloch, máme tendenciu myslieť na silu alebo estetiku, ale v skutočnosti svaly predstavujú oveľa viac. Svaly, ako náš najväčší endokrinný orgán, ovplyvňujú všetko, čo sa týka zdravia a starnutia. Mnohé zo stavov, ktoré pacienti pociťovali, boli príznaky nedostatočne vyvinutého alebo nezdravého svalstva. Teraz vám Dr. Gabrielle Lyonová ponúka starostlivo vybudovaný program stravovania, fitnes cvičení a starostlivosti o seba, ktorý vás naučí optimalizovať svaly bez ohľadu na vek alebo zdravotný stav. Prekonajte všetko od obezity až po autoimunitné poruchy a vyhnite sa napríklad Alzheimerovej chorobe, hypertenzii a cukrovke vďaka novému účinnému prístupu Dr. Lyonovej. Buďte už navždy silní!
Predpredaj
18,62 € 21,90 €

Útěky někam jinam


Helena kdysi utekla na samotu do lesů a dnes se vrací do města, kam tvrdila, že už nikdy nevkročí, a i Petra odešla na venkov za novým životem. Co bude muset dokázat Pavla, aby ji sousedé ve vesnici konečně přijali? Sen o útulné obci, kde lidé žijí v souladu s krajinou a zvířaty, někdy přináší bolestný náraz do reality. I dům na samotě může být pro jednoho romantické útočiště, pro druhého tíživou vzpomínkou a břemenem. A před jakou ostudou utíká umělec Pecháček ze vsi zpátky do města? Jedenáct populárních autorek a autorů ve svých povídkách vypráví o hledání domova na vesnici i ve městě, o útěcích za sny a ideály či úniky před vlastními stíny a životními přehmaty – zkrátka o obtížné cestě za lepším životem, ať už jej hledají městští hrdinové na idealizovaném venkově, nebo vesničtí obyvatelé v anonymitě velkoměst.
Predpredaj
18,24 € 19,20 €