! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Vražedné koleso


Tom Mead sa svojím vynikajúcim druhým románom Vražedné koleso etabloval ako súčasný majster záhady zamknutej miestnosti. Ponúka nám v ňom nie jednu, ale hneď tri navzájom prepojené „nemožné“ vraždy, pričom každá zápletka priam oplýva nečakanými zvratmi a nápaditými falošnými stopami. Dokonca aj čitatelia, ktorí sa dôvtipom vyrovnajú rafinovaným autorom a ich detektívom, tentoraz obídu naprázdno! Dokážete vyriešiť vraždu na ruskom kolese? Londýn 1938. V celom meste vyvolá rozruch prípad podivuhodnej vraždy: ktosi zastrelil muža na vrchole ruského kolesa. V kabíne s ním bola iba jeho manželka, tá však trvá na svojej nevine. Senzácie sa chytí bulvárna tlač a ponúkne odmenu tomu, kto tento prípad vyrieši ako prvý. Objasniť záhadnú vraždu v lunaparku sa usiluje aj mladý ambiciózny, no trochu naivný právnik a amatérsky kúzelník Edmund Ibbs, ktorý zastupuje obvinenú vdovu. Nechtiac sa však zapletie do pavučiny klamstiev a zločinných konšpirácií a čoskoro sa stane hlavným podozrivým z ďalších dvoch bizarných vrážd, ku ktorým dôjde v divadle Granátovník. Najprv sa na javisku počas vystúpenia slávneho iluzionistu z ničoho nič objaví mŕtvola, druhú obeť nájdu krátko nato v zákulisí - zastrelenú v zamknutej šatni. Edmund sa iba ocitol v nesprávny čas na nesprávnom mieste, no inšpektor Flint zo Scotland Yardu je presvedčený o jeho vine. A tak sa jedinou nádejou mladého muža stáva kúzelník na dôchodku Joseph Spector, ktorý sa našťastie nachádzal v divadle, keď tam došlo k vraždám. Spector má výnimočný talent riešiť nevysvetliteľné záhady, postačia však jeho deduktívne schopnosti na rozlúsknutie tejto neuveriteľne zamotanej série vrážd?
Predpredaj
15,22 € 17,90 €

Skryté zlo, 2. vydání


Emory Charbonneauová, dětská lékařka a maratonská běžkyně, zmizí na horské stezce, kam se vydala na trénink, ale také uspořádat si myšlenky a rozhodnout se, zda má smysl udržovat manželství, které se rozpadá. Než policie začne po pohřešované pátrat, stopa dávno vychladla a horskou divočinu sevřela mlha a sněžení. Policie má podezření, že za Emoryiným zmizením vězí právě její manžel. Strhující příběh, v němž nic není tak, jak se jeví, je plný nečekaných zvratů a prostoupený vášnivými emocemi. Vypráví o lásce, zradě a volbě, kterou musí člověk učinit, aby přežil.
Predpredaj
20,84 € 21,94 €

Živý mrtvý a další policejní povídky, 2. vydání


Miko Syrový slaví dvě desítky let své policejní kariéry. Tedy slavil by, pokud by zrovna neležel v nemocniční posteli. A tak alespoň vzpomíná na dobráky i nebožáky, kteří prošli jeho detektivním životem. Na jedné straně kolegové, na té druhé zlodějíčci, podvodníci, rabiáti, a dokonce vrazi. Julo, jeho první velitel, nenasytná, a přesto osamocená Zuzanka, Greg, maličký nácek Patrik, gambler Beny… Ti a mnozí další defilují Mikovi před očima a on si vybavuje příběhy, které s nimi prožil v dobách dávných i těch sotva minulých.
Predpredaj
15,62 € 16,44 €

LEGO® Harry Potter™ Kapitán famfrpálového týmu


Nastal čas na velké kouzelné dobrodružství, které si užiješ v této knížce ze světa LEGO® Harry Potter™! Sestav si minifigurku Harryho Pottera a oslav výhru ve famfrpálovém zápase s novopečeným kapitánem. Během toho, co budeš luštit začarované rébusy, procházet kouzelnými bludišti a plnit zábavné úkoly, se dozvíš o Harrym a Bradavicích spoustu zajímavostí. Nechť kouzla započnou…
Predpredaj
7,59 € 7,99 €

Liška mění srst, ne povahu


Pětice sourozenců žije v domě bez rodičů. Od jejich smrti uplynulo již sedm dlouhých let a zdá se, že nejstarší sestra s bratrem mají vše pod kontrolou. Do chvíle, než jejich cestu zkříží liška bez ocasu, a rázem tím zpochybní celou jejich minulost. Nejstarší sestra Zoe postupně odkrývá lži, pátrá po odpovědích a poznává nevrlého Ezru, který ví o lišce i jejím účelu zjevně mnohem víc než všichni sourozenci dohromady.
Predpredaj
8,54 € 8,99 €

Bellanteriové


Kella je šestnáctiletá dívka pocházející z Corie, ke které život nebyl dvakrát přívětivý. V den smrti její matky se vše zásadně změní – cesty Kelly a Arwina, mladého bojovníka ze sousedního Enaru, se protnou. Arwinovým snem je vytvořit speciální jednotku bojovníků, tak zvaných Bellanteriů, která by sloužila králi a lidem ve všech možných ohledech. Kella už nemá co ztratit, a proto k němu vstupuje do učení. Čeká na ni výcvik a dobrodružství, ale také nový domov, přátelé a rodina.
Predpredaj
18,52 € 19,49 €

Poslední slova z Afghánistánu


Rozlučte se, nasedněte do letadla a vyrazte vstříc válce v Afghánistánu. Můžete se těšit na surovou realitu plnou zajímavostí, dobrodružství a snahou aklimatizovat se v oblasti zvýšeného rizika ztráty života. Příběh jednoho paragána a jeho spolubojovníků humornou formou ukazuje, jaký je život vojáka na zahraniční operaci.
Predpredaj
17,57 € 18,49 €

Morčata - Praktická příručka s tipy pro chov a péči


Jak pestrá a rozmanitá morčata jsou, tak rozmanitě se i chovají: jedí, běhají, pískají a poskakují. V publikaci se dozvíte vše o jejich návycích, hlasové a tělesné řeči a o ideálním složení skupiny. Odbornice Christine Wildeová vám ukáže, jak funguje soužití více jedinců a jaké z něj vyplývají požadavky na chov těchto zvířat. V příručce najdete i tipy na sestavení výběhů, správnou stravu a péči nebo nápady, jak svoje morčata zaměstnat, aby se nenudila.
Predpredaj
18,75 € 19,74 €

Velká kniha IQ úloh


Kolik stejně velkých šestiúhelníků je zapotřebí k vyplnění prázdného prostoru? Jaké číslo chybí v řetězci? Které z ozubených kol se zastaví jako první? Napněte všechny smysly a vydejte se na dobrodružnou výpravu zákrutami svých mozkových závitů. Kniha obsahuje 400 záludných IQ úloh seřazených podle náročnosti do deseti rovin a po jednotlivých příčkách se postupně vyšplháte až do výšin geniality.
Predpredaj
15,62 € 16,44 €

Krížovky Všetko o káve - veľké písmená


Zabavte sa pri lúštení švédskych krížoviek, ktorých tajničky ukrývajú zaujímavé a užitočné informácie o jednom z najobľúbenejších nápojov na svete – o káve. Príjemnú zábavu a nech vám padne na úžitok!
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Milión šteniatok


Vnútri nájdeš obrázky tých najrozkošnejších šteniatok: od dalmatíncov, cez bígle až po mopslíky. Navyše, každú stranu zdobia rôzne vzory a motívy s úžasnými detailmi na vymaľovanie. Zábavné scény, ktoré čakajú, kedy ich oživíš farbami. Stačí len vziať farbičky a popustiť uzdu svojej fantázii.
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Krížovky Všetko o mede - veľké písmená


Zabavte sa pri lúštení švédskych krížoviek, ktorých tajničky ukrývajú zaujímavé a užitočné informácie o jednej z najzdravších sladkostí na svete – o mede. Príjemnú zábavu a nech vám padne na úžitok!
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Milión zvieratiek


Vnútri nájdeš obrázky tých najrozkošnejších zvieratiek: od zajačikov, kačičiek, ježkov, cez mačiatka až po ovečky či sloníčatá. Navyše, každú stranu zdobia rôzne vzory a motívy s úžasnými detailmi na vymaľovanie. Zábavné scény, ktoré čakajú, kedy ich oživíš farbami. Stačí len vziať farbičky a popustiť uzdu svojej fantázii.
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Mortina a tajomná komnata


Každý dom ukrýva nejaké tajomstvá... To dobre vie aj Mortina, ktorá v knižnici vo vile Rozvalinke objaví tajnú chodbu vedúcu k dverám s prazvláštnym zámkom. Aby Mortina odhalila, čo sa za nimi ukrýva, vydá sa spolu s bratrancom Dilbertom a chrtom Truchlíkom na cestu plnú prekvapení a zvratov. Za dverami totižto nájde odpoveď na jedinú ozajstnú otázku: prečo je jej rodina... rodinou strašidiel?
Predpredaj
7,59 € 7,99 €

Totálne šialený týždeň 3: Streda


Zažili ste už niekedy TOTÁLNE ŠIALENÝ TÝŽDEŇ? Justin Chase rozhodne áno, a toto je JEHO PRÍBEH! PONDELOK stál za deravú ponožku, UTOROK bol fiasko, a už je tu... STREDA! Jeho kocúr je stále záhadne nezvestný. Nechtiac sa z neho stala medzinárodná internetová senzácia. A práve teraz je uväznený otravným úhlavným nepriateľom, a ešte si na nich brúsia zuby aj žraloky! SOS!
Predpredaj
11,39 € 11,99 €

O čarovnej knihe


Kde bolo, tam bolo, boli raz dvaja dobrí kamaráti Eleanora a Rolando. Žili v paláci. Jedného dňa im kráľ s kráľovnou oznámili, že pôjdu na ples do Bieleho kráľovstva. ,,Do paláca nikoho nepustite. Ani vtedy, ak by to bol niekto, koho poznáte. Sľubujete?“ Deti dali kráľovi sľub, no netrvalo dlho a Eleanora sľub porušila. Jedného dňa totiž zabúchal na palácové dvere cudzinec, ktorý tvrdil, že je kráľovský pekár. Eleanoru premohla zvedavosť aj chuť na sladké dobroty a cudzincovi otvorila...
Predpredaj
11,39 € 11,99 €

Čokoláda


Keď sa do dediny Lansquenet nad Tannou prisťahuje cudzinka Vianne Rocherová s dcérou Anouk a otvorí si oproti kostolu obchodík s čokoládou, otec Reynaud v nej cíti nebezpečenstvo pre svoje ovečky. Kňaz preto vyhlasuje prisťahovalkyni, v ktorej vidí pokušiteľku k hriechu, otvorený boj. Vianne sa však svojich odporcov nezľakne a rozhodne sa na Veľkú noc usporiadať Čokoládový festival. Jej plán rozdelí dedinu na dva tábory. Zdá sa, že velebnosť cirkvi môže ohroziť pohanská vášeň pre čokoládou!
Predpredaj
18,04 € 18,99 €

Marvel Studios: Encyklopédia postáv, rozšírené vydanie


Nájdete tu fascinujúce fakty o vašich oblúbených postavách zo všetkých strhujúcich filmov štúdia Marvel – od všetkých členov tímu Avengers až po zlovestného Dormammua.
Predpredaj
18,99 € 19,99 €

Kubko upratuje


V Kubkovej a Miškinej izbe to vyzerá ako po výbuchu bomby. A tak musí zasiahnuť tato. Lenže deti sa nevedia sústrediť, lebo pri upratovaní nachádzajú dávno stratené hračky, s ktorými sa musia okamžite zahrať. Keď však v debničke s náradím chýba kľúč, ktorý Kubko súrne potrebuje, je jasné, že poriadok v dielni je základ. Treba si vyhrnúť rukávy a pustiť sa do práce. Cieľom tejto interaktívnej knižky je zábavným spôsobom ukázať, že upratovanie je užitočné, a nabáda deti, aby udržiavali poriadok. Leporelo má jednoduchú formu, obsahuje krásne ilustrácie a prirodzeným spôsobom zdokonaľuje detskú reč a rozvíja slovnú zásobu. Ilustrovala Joanna Kłos Pre deti od 3 rokov Z poľského originálu preložil Ladislav Holiš.
Predpredaj
7,51 € 7,90 €